Επισκέπτης
Χαλαρώστε ρε,σε λίγο θα μας βγάλετε αγιούς του ΟΝΝΕδιτές!!!καλά αυτόν άστον... αμα πας σαυτόν για τα δόντια σου θα φύγεις όχι μόνο χωρίς μασέλα αλλά και χωρίς σαγόνι.. και το κυριώτερο ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
Χαλαρώστε ρε,σε λίγο θα μας βγάλετε αγιούς του ΟΝΝΕδιτές!!!καλά αυτόν άστον... αμα πας σαυτόν για τα δόντια σου θα φύγεις όχι μόνο χωρίς μασέλα αλλά και χωρίς σαγόνι.. και το κυριώτερο ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
καλά αυτόν άστον... αμα πας σαυτόν για τα δόντια σου θα φύγεις όχι μόνο χωρίς μασέλα αλλά και χωρίς σαγόνι.. και το κυριώτερο ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
Πώς το είχε πει;;;Bουλγαράκη.........
Ήταν ζωντανό το γιαουρτάκι???????
Ποιες εκτακτες εισφορες να εννοει αραγε ο ισιος?
Προφανως τις εκτακτες εισφορες των επιχειρησεων ΠΡΟΣ το Κρατος.
Ειναι δυνατον να ΞΕΧΝΑΕΙ μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες οτι το απο το δανειο του ΔΝΤ το 10% περιπου ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΗΔΗ υπερ των Τραπεζων?
Ειναι δυνατον να κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι ολο αυτο το σκηνικο στηνεται για να μην χασουν τα δανεικα προς το Ελλαντα ντοπιοι και ξενοι τραπεζιτες?
Τι σκατα ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ τομεας ειναι αυτος που περιπου ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ απο το Κρατος(το Ελληνικο,το Αμερικανικο...)να ΣΩΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο.
Παρε τους kameraden σου,βγειτε στους δρομους(χλωμο)και αρχιστε τα τραγουδακια τυπου die fahne hoch και ετσι...τοιχο-τοιχο ομως να πηγαινετε.
Χαλαρώστε ρε,σε λίγο θα μας βγάλετε αγιούς του ΟΝΝΕδιτές!!!
Χαλαρώστε ρε,σε λίγο θα μας βγάλετε αγιούς του ΟΝΝΕδιτές!!!
καλά αυτόν άστον... αμα πας σαυτόν για τα δόντια σου θα φύγεις όχι μόνο χωρίς μασέλα αλλά και χωρίς σαγόνι.. και το κυριώτερο ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
Ποιες εκτακτες εισφορες να εννοει αραγε ο ισιος?
Προφανως τις εκτακτες εισφορες των επιχειρησεων ΠΡΟΣ το Κρατος.
Ειναι δυνατον να ΞΕΧΝΑΕΙ μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες οτι το απο το δανειο του ΔΝΤ το 10% περιπου ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΗΔΗ υπερ των Τραπεζων?
Ειναι δυνατον να κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι ολο αυτο το σκηνικο στηνεται για να μην χασουν τα δανεικα προς το Ελλαντα ντοπιοι και ξενοι τραπεζιτες?
Τι σκατα ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ τομεας ειναι αυτος που περιπου ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ απο το Κρατος(το Ελληνικο,το Αμερικανικο...)να ΣΩΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?ο λογος σου με χορτασε και το ψωμι σου φατο.
Παρε τους kameraden σου,βγειτε στους δρομους(χλωμο)και αρχιστε τα τραγουδακια τυπου die fahne hoch και ετσι...τοιχο-τοιχο ομως να πηγαινετε.
Πάντως ΠΑΛΙΑ, οι ΟΝΝΕΔίτισσες ήταν τα ωραιότερα μ..νάκια!
Οκ δεν αμφιβάλω,για την ΟΝΝΕΔ δεν βλέπω να αναφέρεις τίποτα.ακου να σου πώ εγω δεν είμαι σαν τον παπάρα τον περσόνα ή τον καμένο πλέζουρα ή σαν κάτι άλλους να αμολάω αφορισμούς .. εγώ μιλάω για πράγματα που ξέρω, που τα είδα με τα μάτια μου και πάντα με ονόματα και ημερομηνίες από ότι πρόσεξες...
Αυτό και τώρα,αν και έχει αναβαθσιστεί σφόδρα η Πασπ!!!στην εποχή μου πάντως τα ωραιότερα μουνιά τα είχε η ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ... (ΚΚΕεσ και νυν ΤΣΥΡΙΖΑ)... μιλάμε για μουνοθύελλα..
Όσο για τους δρόμους, πηγαίντε με τους δικούς σου καμαράντεν και σπιλώστε κανένα άλλο μνημείο της ελληνικής ιστορίας- απορώ πως σας ξέφυγε η επίδαυρος και το σούνιο...
Θα γίνουν σύντομα πολλές δοκιμές προβλέπω.....Να σου πω και κάτι για τα κωλομνημεία σας...
[size=20pt]ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!!![/size]
Οκ δεν αμφιβάλω,για την ΟΝΝΕΔ δεν βλέπω να αναφέρεις τίποτα.
Και δεν πιστεύω να μην υπάρχει!!!
Να σου πω και κάτι για τα κωλομνημεία σας...
οι συνδικαλιστες τρωγονται ομως!Να σου πω και κάτι για τα κωλομνημεία σας...
Να εδώ τώρα δεν με πείθεις.....δεν γνωρίζω εκ ιδίας αντιλήψεως οπότε δεν μπορώ να απαντήσω...
Να σου πω και κάτι για τα κωλομνημεία σας...
Να εδώ τώρα δεν με πείθεις.....