Επισκέπτης
για ολα τα κακα αυτη φταιει λεμεεεεε
σκεψου το λιγακι...
Σ'αυτό έχεις δίκιο,για άλλους λόγους απ'αυτούς που φαντάζεσαι όμως..
σκεψου το λιγακι...
ρε θα με θυμηθειτε σε μερικα μηνακια λεμεεεεε
Παπαζολη, σαλτα και γαμι...Μπες ρε εδώ:
Σου βρήκα μία συνέντευξη ενδιαφέρουσα κ θέλω την γνώμη σου!!!
Ρε συ θέλω προμήθειες,τα δικά μου δεν είναι τόσο καλά!!!Λοιπόν, εγώ ψηφίζω 2012 που είναι και πιο σίγουρο, γαμάει από όλες τις πάντες, η ταινία του είναι όλα τα μπιμούβιζ σε ένα και θα το προλάβουμε κιόλας.
Άσε που το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Μπορεί δηλαδή να συμβεί τότε καμιά γιγάντια έκρηξη που να με στείλει σε μια λίμνη μέσα σε ένα βράχο που θα ξεκολλήσει από τη Γη και θα ταξιδέψει έτη φωτός μακριά και θα με βρουν τίποτα γίγαντες και μετά θα είμαι εγώ η εξωγήινη επίτιμη μικροοργανισμούλα που θα αράααααααζω στη λιμνούλα μου.
Πολύ θέλει??????????
Ευχαριστώ για την ευχή,αναμένω να πραγματοποιηθείΠαπαζολη, σαλτα και γαμι...
παιδες μηπως ηρθε η ωρα σε ολα τα site να γινει ενα πρωτο γκαλοπ-ερευνα,
σχετικα με το,
''ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 300 '' (οχι ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ)....δια παντος απο την χωρα...και αυτοι που ειναι τωρα και οσοι ανηκαν στους 300 απο το 74 και μετα.
γιατι ειμαι σιγουρος;; πως το ποσοστο θα ειναι 80% και βαλε;;;;
Ευχαριστώ για την ευχή,αναμένω να πραγματοποιηθεί
Με τον ΠΠο πουχεις τακιμιασει μεχρι μασαζ σε κοβω να πετυχαινεις...Ευχαριστώ για την ευχή,αναμένω να πραγματοποιηθεί
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι!!!Με τον ΠΠο πουχεις τακιμιασει μεχρι μασαζ σε κοβω να πετυχαινεις...
Ρε συ θέλω προμήθειες,τα δικά μου δεν είναι τόσο καλά!!!
Άν λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης είχες έρθει σε επαφή με το τέρας της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης ίσως καταλάβαινες τι εννοώ ... Το πρόβλημα δεν είναι μόνον η νομοθετική περιπλοκότητα και το κανονιστικό πλαίσιο, το κύριο πρόβλημα είναι ότι το "επιχειρείν" στην ελλάδα επαφίεται στην διάθεση του κάθε αλήτη χαρτογιακά Δ.Υ. που στο 90% των περιπτώσεων δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του.
σκεψου το λιγακι...
Ναι δάσκαλε!!!Τα αληθινά μικροοργανισμάκια, άντε να τα μελετάνε για καμιά εικοσαετία και στην καλύτερη να ανακαλύψουνε το φάρμακο για το πέμπτο στέλεχος του ιού της ποδάγρας στις χελώνες της κάτω αφρικής!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε καν μπιμούβι δε φτιάχνεις με τέτοιο στόρι
τα ληγμενα φταινε....Η ΛΕΞΗ ΦΤΑΙΗ .... ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....... Σκέψου το λιγάκι άγαπητέ μου !!!!!!!!
ρε μαλακα ζουράρι σταμάτα να την πίνεις. εχεις κοκκινησει, θα κανεις εμετο.. καθρεπτη δεν εχεις ????Τα αληθινά μικροοργανισμάκια, άντε να τα μελετάνε για καμιά εικοσαετία και στην καλύτερη να ανακαλύψουνε το φάρμακο για το πέμπτο στέλεχος του ιού της ποδάγρας στις χελώνες της κάτω αφρικής!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε καν μπιμούβι δε φτιάχνεις με τέτοιο στόρι
ας πει η διαμαντοπουλου τι συμφωνιες ειχε κανει με τους ιδιοκτητες ιδιωτικων σχολειων και με τι τι ανταλαγματα προεκλογικα...από την Ελευθεροτυπία σήμερα
" ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ... Και ψεύδη. Ρωτήθηκε η κυρία Διαμαντοπούλου από τη Βούλα Κεχαγιά («Νέα»): «Μετανιώσατε για το προεκλογικό σας σύνθημα ότι "λεφτά υπάρχουν;"» ...Ιδού η μνημειώδης απάντηση:
- «Οι συνθήκες κάνουν επιτακτική την ανάγκη της αυτογνωσίας, της αυτοκριτικής και της ευθύνης, για όλους μας, πολιτικούς και πολίτες. Πιστεύω ότι κάθε πράξη μας και κάθε λόγος μας αφορούν τη χώρα συνολικά και όχι επιμέρους ομάδες. Η μακράς διάρκειας εποχή που όλοι πίεζαν και όλοι λειτουργούσαν στη λογική ατομικών στόχων έχει τελειώσει. Οι ευθύνες για λεφτά, που βεβαίως υπήρξαν, και βεβαίως χάθηκαν θα αποδοθούν αλλά τώρα προέχει η πατρίδα»."
Eτσι. Και οχι μονο αυτη αλλα ολοι τους. Μπουρδελο δημοσια παιδεια για να πας σε ιδιωτικο.Δικαιο και αυτη πρεπει να ζησουν. ΚΑΡΙΟΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΥΣΤας πει η διαμαντοπουλου τι συμφωνιες ειχε κανει με τους ιδιοκτητες ιδιωτικων σχολειων και με τι τι ανταλαγματα προεκλογικα...