Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
ξυπνάτε.
πρόσφατα σας είχα πει ότι σκοπός τους είναι να έρθουν ριαλ εστέιτ εταιρείες να μαζεψουν όλο ιδιωτικό χρεωμένο νοικοκυριό και μετά να ενοικιάζουν.

ΠΡΟΧΕΙΡΑ για όσους ψηφίσουν τα ίδια ΖΩΑ σε 2 βδομάδες.
ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

Στα ψιλά πέρασε και ο νομος που προστατεύει ΠΛΗΡΩΣ τη μελλοντική επένδυσή τους

Την ώρα που η ανεργία στη χώρα χτυπάει κόκκινο (περίπου 1 εκατομμύριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ ) και οι μισθοί και οι συντάξεις δεν φτάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε για τα πάγια μηνιαία έξοδα, το υπουργείο Δικαιοσύνης , με νέο νόμο που ισχύει από τις 2 Απριλίου, δίνει το δικαίωμα στους ιδιοκτήτες ακινήτων να διώχνουν τους ασυνεπείς ενοικιαστές τους με διαδικασίες εξπρές.

Στο εξής λοιπόν, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να προβαίνουν σε εξώσεις ακόμη και χωρίς τη διεξαγωγή δίκης, με μια διαδικασία που μπορεί να ολοκληρώνεται σε 50 ημέρες, εφόσον ο ιδιοκτήτης προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

[size=18pt]Ειδικότερα, με το Ν. 4055/2012 η αποβολή του «δύστροπου» μισθωτή, δηλ. εκείνου που αρνείται να καταβάλει τα ενοίκια , επιτυγχάνεται πλέον χωρίς τη διεξαγωγή δίκης , ενώ με την ίδια διαδικασία θα μπορεί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου να εισπράττει τα καθυστερούμενα ενοίκια.
[/size]
Οι νέες ρυθμίσεις αποσκοπούν στο να εισπραχθούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από καθυστερούμενη καταβολή μισθωμάτων και προβλέπονται στον νέο νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης (άρθρο 15) για τη δίκαιη δίκη, η εφαρμογή του οποίου άρχισε στις 2 Απριλίου 2012.

Επιπλέον, με την ίδια δικαστική διαταγή, ο κακοπληρωτής ενοικιαστής καλείται να πληρώσει όχι μόνο τα καθυστερούμενα ενοίκια, αλλά και τα κοινόχρηστα, καθώς και τους λογαριασμούς οργανισμών κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ.) που τυχόν δεν έχουν πληρωθεί.

Για τα τελευταία επεμβαίνει το δικαστήριο εφόσον η οφειλή τους αποδεικνύεται από έγγραφα.

Για να εκδοθούν αυτές οι αποφάσεις, θα πρέπει να υπάρχει καθυστέρηση καταβολής του μισθώματος, να κοινοποιηθεί εξώδικο στον ενοικιαστή μέσα σε 15 ημέρες και να κατατεθούν στο δικαστήριο τα απαραίτητα έγγραφα.

Τὰ μυαλὰ σας καὶ 1£.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.

θυμάσαι ο μέγας νομικός τι πούτσα είχε φάει με το αυτόφωρο του κουλούρη.
και τώρα με εγκαλεί ότι δεν ξέρω νομικά.
δε γαμιούνται απλά. να ψοφήσουν είναι το ζήτημα.  :grin:

ρε μαλακα αφου δε μενεις ελλαδα τι σε κοφτει για το τι κανουμε μεις εδω?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε παπάρι περσόνα
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ;;;;;;;;;;;

ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;;;;;

Έχεις νοικιάσει ποτέ σπίτια στην ελλάδα,
να έρχεται το κάθε αρχίδι
να μένει5 μήνες μέσα
ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ
να φεύγει,
ΝΑ ΠΛΉΡΩΝΕΙΣ 1200€ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 1500€ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ
"ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ" ;;;;;;;;;;;;;;;;

Μαλάκα αν έρθεις στην Ελλάδα,
κάτσε 5-10 μέρες
να πηγαίνεις 3 την ημέρα σε κανά στούντιο
γιατί έχεις χαζέψει εκεί κάτω.
Σε έφαγε η μαλακία ....

Ρε Λάκις, εσύ δε μας έλεγες ότι τα 'χεις νοικιασμένα σε συναγωνιστές ελληνάρες και εγγόνους χιτών?

Μπαταχτσήδες οι δεκσοί...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Aκτσουαλυ εχω μπει μεσα απο ενοικιαστη που δεν ελεγε να φυγει 8χιλ σε δεκο, καθως και 2 χιλ ενοικια που δεν πηρα ποτε...Μακαρι να υπηρχε πριν 4-5 χρονια ενας πιο ρεαλιστικος νομος να μην ετρωγα στoν κωλο το δεκαρικο...Α! Εκανε και το σπιτι ρημαδι...

Γιατι δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο, και δεν υπαρχουν μονο ενοικιαστες "ατυχησαντες" αλλα και πολλα μουνοπανα που εκμεταλευονται την χαλαροτητα του νομου, Ελληνες και αλλοδαποι...

Επισκέπτης
τι σε πειράζει ρε τρόμπα εάν δε θέλω να υποφέρει ο κοσμάκης;

Και τι σε νοιάζει ρε φιλαράκι αν υποφέρει ο κόσμος?
Που το'χεις δει γραμμένο πως ο σωστός πολίτης πρέπει ν'ασχολείται με κάτι πέρα από την πάρτη του??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Aκτσουαλυ εχω μπει μεσα απο ενοικιαστη που δεν ελεγε να φυγει 8χιλ σε δεκο, καθως και 2 χιλ ενοικια που δεν πηρα ποτε...Μακαρι να υπηρχε πριν 4-5 χρονια ενας πιο ρεαλιστικος νομος να μην ετρωγα στων κωλο το δεκαρικο...Α! Εκανε και το σπιτι ρημαδι...

Γιατι δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο, και δεν υπαρχουν μονο ενοικιαστες "ατυχησαντες" αλλα και πολλα μουνοπανα που εκμεταλευονται την χαλαροτητα του νομου, Ελληνες και αλλοδαποι...
συμφωνούμε.
ο πατέρας μου κάποτε είχε μπει μεσα με το έτσι θέλω και του πέταξε τα πράγματα στο δρόμο μετά απο ένα χρόνο που δεν πλήρωνε και τα τρωγε στις πουτάνες. του πε μετά εάν θες τράβα κάνε μου μήνυση.
άλλο αυτό και αλλο να έχεις μια οικογένεια με παιδάκια και γονείς άνεργους που ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ και τα πετάς στο δρόμο για να μη χασει το χαρτζιλίκι του ο κανακάρης ή η καριολα σου.

αυτό οφείλει να προστατεύσει ο δικαστής που τώρα καταργείται τελείως.
σε λίγο μαλάκες οι Ηνωμένες Πολιτείες θα φαντάζουν σοσιαλιστικός παράδεισος μπροστά σ αυτά που θα ζήσετε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και τι σε νοιάζει ρε φιλαράκι αν υποφέρει ο κόσμος?
Που το'χεις δει γραμμένο πως ο σωστός πολίτης πρέπει ν'ασχολείται με κάτι πέρα από την πάρτη του??
σαφώς, ποιός του είπε να μην έχει να πληρώσει ενοίκιο για πρώτη κατοικία επειδή ειναι ανεργος;
α το μαλάκα τον γύφτο.
πώς θα πάρει τώρα ο γιος μου άι φοουν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.

θυμάσαι ο μέγας νομικός τι πούτσα είχε φάει με το αυτόφωρο του κουλούρη.
και τώρα με εγκαλεί ότι δεν ξέρω νομικά.
δε γαμιούνται απλά. να ψοφήσουν είναι το ζήτημα.  :grin:
Ας συγκρατηθω αλλη μια φορα.
Εξαλλου ματαιοπονω.
Ποιος σου ειπε οτι ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ?
Παλι ο δικαστης αποφασιζει.

ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ?
Θα παραδεχτεις οτι λες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ή θα βρεις παλι καμια εξυπναδα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
πως ειναι το ιδιο αφου λεει οτι γλυτωνεις το δικαστηριο. μεχρι τωρα αν δεν εκτελεστει η διαταγη πληρωμης γινεται δικαστηριο σε κανα διμηνο.
Δεν γινοταν ούτε πριν, ούτε τωρα δικαστηριο.
Αιτηση για εκδοση διαταγης αποδοσης μισθιου απο το δικαστη βγαινει.
Και πριν, και τωρα.
Κατι προθεσμιες αλλαξαν μονο.
Κινεζικα μιλαω ρε πουστη μου?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
σαφώς, ποιός του είπε να μην έχει να πληρώσει ενοίκιο για πρώτη κατοικία επειδή ειναι ανεργος;
α το μαλάκα τον γύφτο.
πώς θα πάρει τώρα ο γιος μου άι φοουν;

Nα παρει το αιφοουν του μαλακα που δεν πληρωνει τα ενοικια :grin:

Μια λυση θα ηταν να αλλαξει ο κοσμος συνηθειες και να αρκεστει σε αυτα που μπορει...Εγω μεγαλωσα μεχρι τα 12 σε συνθηκες "εφτα νομα σε ενα δωμα" δεν μπορω να θεωρησω βασικη αναγκη καποιου να μενει σε σπιτι 120τ. Αφου δεν εχει λεφτα ας παει στο 60τ, να πεσει και το ενοικιο απο τα 700ε στα μισα τουλαχιστον. Εστω προσωρινα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom