Επισκέπτης
Που ειναι τα αστερια του προγραμματος αποψε ρε?
Πήραν ρεπό για να δουν Λαζόπουλο..
γινε γαβροσ τοτε λιγουρμεεεεεεεε
θα με πισ κε φιλο
Κι ο Λαυρέντης, δεν ήταν κακός..
Ένα κάθαρμα ( ή μήπως ακάθαρμα ;;;) πού'χε το τέλος που του άξιζε , ήταν . ΣΚΑΤΑ στη χαβούζα που τον έχωσαν .
Καλά κάνουν,αφού είσαι κομμούνι αλλά δεν το μολογάς επειδή ντρέπεσαι.Για να καταλάβεις, όταν κάποιοι θέλουν να μου την πουν, κράζουν το ΚΚΕ, τη Σοβιετία, το Ζίβκωφ,τον Τσαουσέσκου και πάει λέγοντας..
Καλά κάνουν,αφού είσαι κομμούνι αλλά δεν το μολογάς επειδή ντρέπεσαι.![]()
Εσύ πάλι δεν είσαι........Συγκεκαλυμμένος Πα.Σο.Κ-ος είναι!
Από τα καλλίτερα που έχουν γραφτεί!![]()
Δεν υπάρχει αντίρρηση σ'αυτό που γράφετε . Από αυτό το σημείο μέχρι την παραδοχή ενός « συστηματικού λάθους » ως ορθής εκφοράς , μεσολαβούν μύρια όσα .Χωρίς να επιθυμώ να σας "βάλω στην πρίζα" Κάθε ηθικό δεν είναι απαραίτητα και νόμιμο. Και αυτό το γράφω διότι στις περιοχές που υπάρχουν γλωσσικά ιδιώματα, υφίστανται αρκετές φορές και διαφορετικά ήθη καθώς και έθιμα.
Ρε εγώ το ξέρω.
Οι άλλοι όμως δεν ξέρουν πως το ξέρω ;)
Για να καταλάβεις, όταν κάποιοι θέλουν να μου την πουν, κράζουν το ΚΚΕ, τη Σοβιετία, το Ζίβκωφ,τον Τσαουσέσκου και πάει λέγοντας..
Α καλά . Αν πας μερικές σελίδες πίσω , θα δεις τον διάλογο μου με τον Πίξουλα ...![]()
![]()
Πας μη Δεκσός , κουμούνι . Τέλος .
Τι κλαψομούνα που σαι ρε...πω πω κρεβατομουρμούρα...Είναι κατά το "πας μη αριστερός και μη αναρχικός, εθνικοσοσιαλιστής" του φίλου σου του nacho_70
nacho πες του ρε ότι δεν τον θεωρείς εθνικοσοσιαλιστή γιατί θα μας πέσει σε κατάθλιψη...ξέρεις πόσο καιρό κλαψομουνιάζει...![]()
κλαψ,λυγμ,σνιφ...μην με λέτε εθνικοσοσιαλιστή....τι και αν έχω ως αβατάρι το γαλανόλευκο πανί 365 ημέρες τον χρόνο...κλαψ,λυγμ,σνιφ...δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής. :'(Δεν κλαψομουνιάζω μωρη εξευτελισμένη ντιλντοζητιάνα.
Απλά it is nice when they taste their own medicine...
κλαψ,λυγμ,σνιφ...μην με λέτε εθνικοσοσιαλιστή....τι και αν έχω ως αβατάρι το γαλανολευκο πανί 365 ημέρες τον χρόνο...κλαψ,λυγμ,σνιφ...δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής. :'(
Κοιμάσαι πατριώτης ξυπνάς φασίστας...γνωστά πράγματα(ένα βήμα θες).Και τί σχέση έχει ο Εθνικοσοσιαλισμός με τη γαλανόλευκη ρε ΜΑΛΑΚΑ;
ΥΓ: Και δεν το έχω 365 ημέρες. Ο Τζέυ ΧΩΝΕΙ το έχει. Λες να είναι κι αυτός εθνικοσοσιαλιστής;
Δε σου το 'παν πως πέταξε το ράσο;
![]()
![]()
![]()
Κοιμάσαι πατριώτης ξυπνάς φασίστας...γνωστά πράγματα(ένα βήμα θες).
Τσου,τότε θα μιλήσουμεν για εθνική ανεξαρτησία κ απελευθέρωση της περιοχής.Αυτέ με τις σβάστικες να μου τα λες κι όταν ανηφορίσω στην ΨΩΛΟΥΝ![]()
Εσύ ΜΑΛΑΚΑΣ γεννήθηκες ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ θα πεθάνεις.
You beat just sleeping and waking up
Αυτέ με τις σβάστικες να μου τα λες κι όταν ανηφορίσω στην ΨΩΛΟΥΝ![]()