Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.919
Πόντοι
6.515
ο προλεταριος αρχηγος Καμμενος οχι μονο θα εκδοσει ομολογα για το πετρελαιο που ...ΘΑ  βρουμε αλλα σκεπτεται μηπως πρεπει να το πουλαμε και σε δολαρια  :jerking:

Ο πεφωτισμενος σχολιαστης Καζακης εχει καιρο να εμφανιστει.  :headbang: :headbang: Τι συνεβει ?  Φοβηθηκε ο σπονσορας του Παπαδακης μηπως του κρατικοποιησει τις καταθεσεις ?
Δεν τις εχει στειλει ?   :idiot:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.423
Πόντοι
25.467
πιοσ σου ιπε οτι το κετερο θα πιγενι στι θαλασα,δρομολογιο σιγρου βασιλισ αμαλια σινταγμα θα κανι

εκι πλεον θα μενουμε

μιποσ γινετε να με βανετε λαντζερα στο μαγεριο, αντι για μουτσο;

Επισκέπτης
Τους κόκκινους ή τους ροζ. :sunglasses:

ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. :sunglasses:

Πες μου ρε μαλάκα πως στομπούτσο μπορεί να υπάρξει τέτοιο δίλημμα??
Πως γαμώ το φελέκι μου γίνεται αυτό??

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, άσε μη μου λες καλύτερα.
Θα μου πεις κανα παλαβό και θα σπάσω την οθόνη..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πες μου ρε μαλάκα πως στομπούτσο μπορεί να υπάρξει τέτοιο δίλημμα??
Πως γαμώ το φελέκι μου γίνεται αυτό??
Θεωρώ πως είναι τα μόνα κόμματα που ξεχωρίζουν κάπως από τα υπόλοιπα κ δεν είναι το ίδιο σκατά(αν κατέβω να ψηφίσω).

Η δικιά σου πρόταση;;;

(ως προς ψήφο,γενικά ξέρω). :grin:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Θεωρώ πως είναι τα μόνα κόμματα που ξεχωρίζουν κάπως από τα υπόλοιπα κ δεν είναι το ίδιο σκατά(αν κατέβω να ψηφίσω).

Η δικιά σου πρόταση;;;

(ως προς ψήφο,γενικά ξέρω). :grin:
αμα θεσ απο σκατα να σου πο εγο ινε ι ιδιδικοτισ μου!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

Προσκυνώ την χάρη σου , Άρχοντα !
:birdman:

Αντίθετα, πολύ πιο ενδιαφέρουσα και αμφιλεγόμενη είναι η δεύτερη κατηγορία 'λαθών', που θα μπορούσαν να ονομαστούν 'συστηματικά'. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν εκφορές φυσικών ομιλητών που δεν ανταποκρίνονται σε κάποια γλωσσική 'νόρμα', όπως την εννοούν ορισμένοι, είτε θεσμικοί φορείς είτε και ιδιώτες. Στα παραδείγματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα μπορούσε να προσθέσει κανείς πολλά ακόμα, λ.χ. ότι είναι 'λάθος' το 'πιο καλύτερος', μια και το 'καλύτερος' είναι Συγκριτικός βαθμός επιθέτου και δεν χρειάζεται το συγκριτικό μόριο 'πιο'. Όμως, τα λάθη αυτά θα μπορούσαν να ονομαστούν 'συστηματικά' γιατί μπορούν να εξηγηθούν με βάση χαρακτηριστικά όλων των γλωσσικών επιπέδων (π.χ. του γραμματικού), που παρατηρούνται τόσο στην Ελληνική όσο και διαγλωσσικά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.890
Πόντοι
2.606
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ......
Δριμεία κριτική προς το Γ. Μανώλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, μετά τον καβγάς που ξεκίνησε από χτες, όταν ο Γιάννης Μανώλης δήλωσε στο Ράδιο 9 ότι η ΝΔ «έχει γίνει ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα» σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που όπως είπε είναι «κοινωνιστές» και υπερασπίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα.

Ο κ. Μανώλης υποστήριξε ακόμα ότι «στο επιτελείο της ΝΔ βάζουν τον Γιακουμάτο, τον Άδωνι και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη».

«Έχουν εξαπολύσει κάποια ντόμπερμαν να μας βρίζουν. Κακό στον εαυτό τους κάνουν, δεν κάνουν σε εμάς. Δεν είναι ανάγκη ο κ. Γιακουμάτος από το Κολωνάκι που συχνάζει και τη Μύκονο να μας κάνει κριτική. Όταν ζεις μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου, θέλει θράσος να βρίζεις ανθρώπους που υποφέρουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η απάντηση Γιακουμάτου, ο οποίος είπε ότι «ούτε η Μύκονος, ούτε και το Κολωνάκι είναι απαγορευμένες περιοχές. Είναι και αυτές Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Και μάλιστα του προτείνω να έρθει να πιεί και καφέ ο οποίος κοστίζει 3 ευρώ».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι «η διαφορά μας όμως είναι ότι τον καφέ που πίνω εγώ τον πληρώνω από τα χρήματα που κερδίζω ως ιδιώτης Ιατρός.

Συμπάσχω με το σύντροφο κ. Μανώλη που αν και μικρότερος από μένα σε ηλικία, λαμβάνει ήδη -εδώ και αρκετά χρόνια-σύνταξη από τον ΟΤΕ (συνδικαλιστική), έχει θεμελιώσει και βουλευτική σύνταξη, ζήτησε να πάρει αναδρομικά από τη Βουλευτική του θητεία και που μέλη της οικογένειας του είναι βολεμένα και διορισμένα..

Τότε τι να πει ο άνεργος, ο χαμηλόμισθος, ο χαμηλοσυνταξιούχος; Το θράσος και η υποκρισία έχουν και τα όρια τους. Για την κατάσταση της χώρας φέρουν τεράστια ευθύνη και οι εργατοπατέρες σαν το κ. Μανώλη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «και αν η ΝΔ έφτασε εκεί που έφτασε είναι επειδή τόσο καιρό είχε πολλά φίδια στο κόρφο της».

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
:birdman:

Αντίθετα, πολύ πιο ενδιαφέρουσα και αμφιλεγόμενη είναι η δεύτερη κατηγορία 'λαθών', που θα μπορούσαν να ονομαστούν 'συστηματικά'. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν εκφορές φυσικών ομιλητών που δεν ανταποκρίνονται σε κάποια γλωσσική 'νόρμα', όπως την εννοούν ορισμένοι, είτε θεσμικοί φορείς είτε και ιδιώτες. Στα παραδείγματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω θα μπορούσε να προσθέσει κανείς πολλά ακόμα, λ.χ. ότι είναι 'λάθος' το 'πιο καλύτερος', μια και το 'καλύτερος' είναι Συγκριτικός βαθμός επιθέτου και δεν χρειάζεται το συγκριτικό μόριο 'πιο'. Όμως, τα λάθη αυτά θα μπορούσαν να ονομαστούν 'συστηματικά' γιατί μπορούν να εξηγηθούν με βάση χαρακτηριστικά όλων των γλωσσικών επιπέδων (π.χ. του γραμματικού), που παρατηρούνται τόσο στην Ελληνική όσο και διαγλωσσικά.

Όχι ρε φίλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Και δε μου λες?
Αυτό θεραπεύεται?? :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ......
Δριμεία κριτική προς το Γ. Μανώλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, μετά τον καβγάς που ξεκίνησε από χτες, όταν ο Γιάννης Μανώλης δήλωσε στο Ράδιο 9 ότι η ΝΔ «έχει γίνει ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα» σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που όπως είπε είναι «κοινωνιστές» και υπερασπίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα.

Ο κ. Μανώλης υποστήριξε ακόμα ότι «στο επιτελείο της ΝΔ βάζουν τον Γιακουμάτο, τον Άδωνι και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη».

«Έχουν εξαπολύσει κάποια ντόμπερμαν να μας βρίζουν. Κακό στον εαυτό τους κάνουν, δεν κάνουν σε εμάς. Δεν είναι ανάγκη ο κ. Γιακουμάτος από το Κολωνάκι που συχνάζει και τη Μύκονο να μας κάνει κριτική. Όταν ζεις μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου, θέλει θράσος να βρίζεις ανθρώπους που υποφέρουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η απάντηση Γιακουμάτου, ο οποίος είπε ότι «ούτε η Μύκονος, ούτε και το Κολωνάκι είναι απαγορευμένες περιοχές. Είναι και αυτές Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Και μάλιστα του προτείνω να έρθει να πιεί και καφέ ο οποίος κοστίζει 3 ευρώ».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι «η διαφορά μας όμως είναι ότι τον καφέ που πίνω εγώ τον πληρώνω από τα χρήματα που κερδίζω ως ιδιώτης Ιατρός.

Συμπάσχω με το σύντροφο κ. Μανώλη που αν και μικρότερος από μένα σε ηλικία, λαμβάνει ήδη -εδώ και αρκετά χρόνια-σύνταξη από τον ΟΤΕ (συνδικαλιστική), έχει θεμελιώσει και βουλευτική σύνταξη, ζήτησε να πάρει αναδρομικά από τη Βουλευτική του θητεία και που μέλη της οικογένειας του είναι βολεμένα και διορισμένα..

Τότε τι να πει ο άνεργος, ο χαμηλόμισθος, ο χαμηλοσυνταξιούχος; Το θράσος και η υποκρισία έχουν και τα όρια τους. Για την κατάσταση της χώρας φέρουν τεράστια ευθύνη και οι εργατοπατέρες σαν το κ. Μανώλη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «και αν η ΝΔ έφτασε εκεί που έφτασε είναι επειδή τόσο καιρό είχε πολλά φίδια στο κόρφο της».

τον γιακουμή τον γνωρίζω προσωπικά.....
είναι τέτοια η προσωπική βρωμιά που αναδύει που ακόμα και να έχεις πάρει πρέζα δεν κρατιέσαι να μην τον κοπανήσεις στο δόξα πατρί

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τον γιακουμή τον γνωρίζω προσωπικά.....
είναι τέτοια η προσωπική βρωμιά που αναδύει που ακόμα και να έχεις πάρει πρέζα δεν κρατιέσαι να μην τον κοπανήσεις στο δόξα πατρί

στην ομάδα των βαλιτσών και αυτός  :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom