Η πόρνη έν κλαυθμώ άνεβόα !!!!!!!!
Και οι Δημόσιοι υπάλληλοι.........................
Η πόρνη έν κλαυθμώ άνεβόα !!!!!!!!
από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?Εσύ διδάσκεις παιδιά?
από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
Για πόσο ακόμα θα σας φυλάνε οι μπάτσοι??
Τι σημαίνει "αδιόριστος εκπαιδευτικός"? Υπάρχει αντιστοίχως "αδιόριστος μηχανικός"/"αδιόριστος νομικός" κτλ?
και από όλα αυτά κατάλαβες ότι είναι εκπαιδευτικός? Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ψάρωσαΎφος, θράσος, πρεμούρα, εξυπνακισμοί, μηδενική επαφή με την πραγματικότητα και τέλος η "υπογραφή του" ...
Έχει σημασία το αν είμαι εκπαιδευτικός??Είχα ρωτήσει κάτι πρίν ... άν σου είναι εύκολο να απαντήσεις ...
Είχα ρωτήσει κάτι πρίν ... άν σου είναι εύκολο να απαντήσεις ...
σου απάντησε νομίζωΕίναι αυτός που έχει επιτύχει στον ΑΣΕΠ κι έχει ανασταλεί ο διορισμός του.
Υπάρχει κάποια διαφορά..
Έχει σημασία το αν είμαι εκπαιδευτικός??
καλά τα λες συνάδελφεcentrino, συνάδελφε μηχανικέ (νομίζω), είσαι άκυρος..
Τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ προφανώς και οφείλει το ελ. κράτος να τους προσλάβει!!
Επίσης για κάποιους κλάδους, όπως οι εκπαιδευτικοί, ο δημοσίος τομέας είναι η φυσιολογική και μάλλον μοναδική επαγγελματική διέξοδός τους, σε αντίθεση με τους μηχανικούς ή τους δικηγόρους που συνέκρινες πιο πάνω που εξασκούν κατά κανόνα ελεύθερο επάγγελμα και έχουν περισσότερες επιλογές..
κανενας σοβαρος εκπαιδευτικος δεν αρνειται την αξιολογηση, η αξιολογηση υπηρχε και την δεκαετια του '70 με τον θεσμο του επιθεωρητη, το θεμα ειναι ποιοι θα αξιολογουν, και αν εχουν την δυνατοτητα και την καταρτιση να αξιολογουν, η αννουλα γιατι επιτρεπει στα ιδιωτικα σχολεια οι ιδιοκτητες να προσλαμβανουν και να απολυουν κατα το δοκουν;;; ειναι ικανοι να ξερουν αν ενας εκπαιδευτικος κανει καλα την δουλεια του η οχι;; αν διαφωνησεις με τον ιδιοκτητη την αλλη ωρα σε σουταρε, ανεξαρτητως αν κανεις καλα την δουλεια σου η οχι, γιατι δε τους επιβαλει την συσταση συμβουλιου αξιολογησης;;;Απλά η ψευδοανωνυμία του ιντερνετ δημιουργεί την αίσθηση του ανεξέλεγκτου κάνοντας τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται ποιό κοντά στο πραγματικό τους εαυτό … Προσωπικά πάντως δεν θα ήθελα να διδάσκεις/επιβλέπεις τα παιδιά μου, κρίνοντας από τον τρόπο που καταχράσαι αυτή την επίφαση ιντερνετικής ελευθερίας.
Σε ότι αφορά τώρα την προηγούμενη απάντηση σου (thanks petrosyn δεν την είχα δει) η νοοτροπία σου είναι χαρακτηριστική των συμπεριφορών που έφεραν την χώρα - και ιδιαίτερα την δημόσια διοίκηση - σε αυτή την κατάσταση («το ελληνικό κράτος ανεξαρτήτως συνθηκών οφείλει να με προσλάβει και να με πληρώνει ισοβίως χωρίς ουσιαστική αξιολόγηση» κτλ κτλ)
centrino, συνάδελφε μηχανικέ (νομίζω), είσαι άκυρος..
Τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ προφανώς και οφείλει το ελ. κράτος να τους προσλάβει!!
Επίσης για κάποιους κλάδους, όπως οι εκπαιδευτικοί, ο δημοσίος τομέας είναι η φυσιολογική και μάλλον μοναδική επαγγελματική διέξοδός τους, σε αντίθεση με τους μηχανικούς ή τους δικηγόρους που συνέκρινες πιο πάνω που εξασκούν κατά κανόνα ελεύθερο επάγγελμα και έχουν περισσότερες επιλογές..
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
Απλά η ψευδοανωνυμία του ιντερνετ δημιουργεί την αίσθηση του ανεξέλεγκτου κάνοντας τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται ποιό κοντά στο πραγματικό τους εαυτό … Προσωπικά πάντως δεν θα ήθελα να διδάσκεις/επιβλέπεις τα παιδιά μου, κρίνοντας από τον τρόπο που καταχράσαι αυτή την επίφαση ιντερνετικής ελευθερίας.
Σε ότι αφορά τώρα την προηγούμενη απάντηση σου (thanks petrosyn δεν την είχα δει) η νοοτροπία σου είναι χαρακτηριστική των συμπεριφορών που έφεραν την χώρα - και ιδιαίτερα την δημόσια διοίκηση - σε αυτή την κατάσταση («το ελληνικό κράτος ανεξαρτήτως συνθηκών οφείλει να με προσλάβει και να με πληρώνει ισοβίως χωρίς ουσιαστική αξιολόγηση» κτλ κτλ)
ας παρει τοτε τσοπανηδες να διδαξουν, τι λες;;;Και συ πολυτεχνίτης ορέ πατριώτη? :-)
Θα σου πώ την γνώμη μου:
Το κράτος δεν είναι πλέον σε θέση να οφείλει σε κανένα διότι δεν είναι πλέον αξιόχρεο – οφείλει να προσαρμοστεί στις συνθήκες και να προτιμήσει το μικρότερο κακό εξοικονομώντας απ όπου και όσο μπορεί.
«Ο εκπαιδευτικός» επέλεξε αυτή την «επαγγελματική ιδιότητα» επιζητώντας την ισοβιότητα και ασυλία που του προσέφερε το ελληνικό δημόσιο. Τώρα το ελληνικό δημόσιο αλλάζει - καιρός λοιπόν να αντιμετωπίσει, ως επαγγελματίας, «την αγορά» με τον ίδιο τρόπο που εκατομμύρια άλλοι εργαζόμενοι το κάνουν χρόνια τώρα.
την πεταξες......οποιος δεν μπορει να κανει καριερα στον ιδιωτικο τομεα (μαντεψε γιατι) πρεπει να φορτωνεται στο ελληνικο δημοσιο?
Αν άνοιγε μια μέρα η φυλακή ο Νο1 τρόφιμος έπρεπε να είναι ο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Κώστας Λαλιώτης.[/size][/size][/size]
Ο Νο2 ο Παπαντωνίου,στο ίδιο κελι με Τσοχατζόπουλο
Μετά Τσουκάτος,Σηφουνάκης κλπ
Και μια ολόκληρη πτέρυγα,αν ζούσε,να μένει ο Ανδρέας Παπανδρέου.....
οποιος δεν μπορει να κανει καριερα στον ιδιωτικο τομεα (μαντεψε γιατι) πρεπει να φορτωνεται στο ελληνικο δημοσιο?