Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
είναι εντελώς τυχαίο λέω εγώ που μόλις μας βάζουνε βαθιά στον κώλο το χέρι μετά το ρίχνουνε στην τρομοκρατία πάντα.Θα γινω ανταρτης πολης ΠαΠακι μου! Εχει καλα λεφτα λενε αυτη η δουλεια...
"Αντάρτες πόλης" οι δυο ληστές
"Ο φίλος της 19χρονης που συνελήφθη πριν απο λίγες ημέρες στην πλατεία Κλαυθμώνος για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς" είναι ο ένας απο τους δυο ληστές που συνελήφθησαν πριν απο λίγη ώρα στο Γκάζι. Ο ληστής αυτός μάλιστα που κατηγορείται για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση, είναι και...
ο τραυματίας. Εις βάρος του εκκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ στο στόχαστρο των αρχών έχει πεί και ο αδελφός του. Ο δεύτερος ληστής είναι επίσης αντιεξουσιαστής με έντονη σκληροπυρηνική δράση. Δεν αποκλείεται πάντως και οι δυο τους να είχαν εισχωρήσει ή στη ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ή ακόμη και στον ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ."
να μη μιλάς κιόλας γιατί και καλά μπορεί να σου τύχει κακό
όσο ο Έλληνας είναι βολεμένος, δεν θα γίνει τίποτα. Όσο είναι μέρος του συστήματος.
εγώ που μπορώ να κάθομαι στον καναπέ και να σχολιάζω σε ένα φόρουμ είμαι ακόμα βολεμένος.
Θα βγω να κάνω ιστορία όταν πια δεν θα μπορώ να κάνω ούτε αυτό.
Ο δημόσιος υπάλληλος που απαιτεί να κοπούνε και οι δύο μισθοί στον ιδ. τομέα εξακολουθεί να είναι βολεμένος. Ξεβολεύεται μόνο όταν πάψει να έχει μονιμότητα ή όταν χάσει τη θέση του στο Δημόσιο. Και μόνο τότε θα αρπάξει το κοτρώνι. Τωρα απλά αναλλώνεται στο να βρει ένα μέσο να σωθεί αυτός και να καεί ο διπλανός του.
Τίποτα δεν αλλάζει.
Και αν είναι αλήθεια όσα λένε για τις επόμενες άρρωστες χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία), τότε βρισκόμαστε στα προπύλαια κοσμοϊστορικών αλλαγών για αλλη μια φορά - λέγε με διάσπαση ΕΕ.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τα καθημάς. Πρέπει να καταλάβει ο φοιτητής πως πρέπει να μπαίνει στην εργασία από τα 18 του και όχι να τρώει τα λεφτά του μπαμπάκα μέχρι τα 30 φεύγα του.
Να ξεκινήσει χαμηλόμισθος και να ανέβει. Αν δουλέψει στα 18 του με 500 ευρώ το μήνα (ή ακόμα και για να βγάζει το χαρτζηλίκι του και να πάει διακοπές, τότε θα μπορεί να ζητήσει μετά πιο πολλά.
Όταν οι μπαμπάδες αποφασίσουν πως το να θρέφουνε θρεφτάρια δεν σημαίνει πως τους κάνουνε καλό, τότε ίσως αλλάξουνε πράγματα.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως οι κύριοι βουλευτές είναι άμοιροι ευθυνών...
απλά δεν βλέπω κανένα "Γκλέτσο" να καλεί τους βολεμένους αγρότες να ξεσηκωθούνε τώρα γιατί θα τους πάρει τους πολιτικούς το ποτάμι.
όλοι απλά μουρμουράνε και μανουριάζουν.
Οι επαναστάσεις γίνονται όταν πια οι πολίτες δεν έχουνε να χάσουνε τίποτα άλλο. Όχι όταν νιώθουν πως ακόμα έχουνε κεκτημένα.
Αυτή τη στιγμή είμαστε χρυσόψαρα. Ελεύθεροι να κινηθούμε σε μια μικρή γιάλα. Κι εγώ ο ίδιος που το γράφω, δεν κάνω κάτι διαφορετικό.
οπότε τις μαλακιούλες πως φταίει ο ΓΑΠ κλπ αφήστε τις.
προφανώς και φταίει. Φταις κι εσύ που πας και τον ψηφίζεις και αυτόν και τους άλλους. Και που κάθεσαι και απλά σχολιάζεις εδώ.
Το να κατέβεις σε μια πορεία δεν λέει τίποτα. Η φωνή δεν πληγώνει.