rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εσύ τι θα κάνεις την τετάρτη;
Παλι ραντεβουδακι ψαχνεις...
πω πω..
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ ΠΟΤΕ
εσύ τι θα κάνεις την τετάρτη;
Θα γινω ανταρτης πολης ΠαΠακι μου! Εχει καλα λεφτα λενε αυτη η δουλεια...
"Αντάρτες πόλης" οι δυο ληστές
"Ο φίλος της 19χρονης που συνελήφθη πριν απο λίγες ημέρες στην πλατεία Κλαυθμώνος για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς" είναι ο ένας απο τους δυο ληστές που συνελήφθησαν πριν απο λίγη ώρα στο Γκάζι. Ο ληστής αυτός μάλιστα που κατηγορείται για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση, είναι και...
ο τραυματίας. Εις βάρος του εκκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ στο στόχαστρο των αρχών έχει πεί και ο αδελφός του. Ο δεύτερος ληστής είναι επίσης αντιεξουσιαστής με έντονη σκληροπυρηνική δράση. Δεν αποκλείεται πάντως και οι δυο τους να είχαν εισχωρήσει ή στη ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ή ακόμη και στον ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ."
Θα παω γυμναστηριο να φουσκοσω της μπουταρες μουεσύ τι θα κάνεις την τετάρτη;
το λες και γεμιζει το στομα σου ναουμε....θα γλέιψετε κι εσείς κάτι.....
Θα παω γυμναστηριο να φουσκοσω της μπουταρες μου
Πεζει να παω να δω και κανα παπακι να πεταει πετρες στα ματ
Εγω θελω να παρεις το λακαμας τσαμπιονσιπ και να μας βγαλεις ολους βραδυνη εξοδοδλδ και συ γουστάρεις ΔΝΤ....
Εγω θελω να παρεις το λακαμας τσαμπιονσιπ και να μας βγαλεις ολους βραδυνη εξοδο
Ειναι και ο περσοναςΑν το πάρει το ΠΑΠΑΚΙ θα του κάνω απονομή..
Εγω θελω να παρεις το λακαμας τσαμπιονσιπ και να μας βγαλεις ολους βραδυνη εξοδο
σε περιμένει η Μερκελ στη γωνία
εγώ θα παίρνω μάτι!
Ειναι και ο περσονας
Είναι ενα θεμα αυτοΆντε και στον περσόνα θα κάνω απονομή
Αν το παρω εγω ποιος θα μου κανει απονομη
Το ΠαΠακι θα σου βαλει το παρασημο εσενανε!Άντε και στον περσόνα θα κάνω απονομή
Αν το παρω εγω ποιος θα μου κανει απονομη
Το ΠαΠακι θα σου βαλει το παρασημο εσενανε!
αχαχαχαχαχαχαχαα
φασιστάκια και συνοδοιπόροι πάτε για ύπνο...
πιάνετε δουλειά από αύριο ...
σαν εφεδρείες του συστήματος!
http://[URL unfurl="true"]www.motifake.com/image/demotivational-poster/0906/communism-red-alert-3-games-communism-demotivational-poster-1244048998.jpg[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote]πω ρε τι παιχνιδαρα ηταν το red alert.