Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.486
Πόντοι
22.785
που βρίσκεις το κακό σε αυτό??? αν ήμουν στην θέση των κυβερνώντων ειδικά για ημιυπαίθριους και αυθαίρετα το τεκμήριο θα το έβαζα δεκαπλάσιο του κανονικού...

έτσι για να πληρώνει και κανένας την παρανομία του...

Κανένα τραβελάκι έχεις γιά μένα ?????????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που βρίσκεις το κακό σε αυτό??? αν ήμουν στην θέση των κυβερνώντων ειδικά για ημιυπαίθριους και αυθαίρετα το τεκμήριο θα το έβαζα δεκαπλάσιο του κανονικού...

έτσι για να πληρώνει και κανένας την παρανομία του...
ετοιμάσου τότε...
έμαθα ότι κάποιοι συλλέγουν στοιχεία απο τα ποσταρίσματά σου και τα πουτανιαρίσματά σου να σου κάνουν καταγγελία για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου στις πουτάνες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

καλόοοοοοο..

αντε να πλερώνουν και τίποτις οι μπαμπάδες μερικών μερικών από δώ μέσα που τα καμάρια τους καυχιότουσαν ότι βγάζανε τα λεφτά στο εξωτερικό με τις βαλίτσες... (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε από περσόνα αρχίζει σε γκράτα τελειώνει)...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλόοοοοοο..

αντε να πλερώνουν και τίποτις οι μπαμπάδες μερικών μερικών από δώ μέσα που τα καμάρια τους καυχιότουσαν ότι βγάζανε τα λεφτά στο εξωτερικό με τις βαλίτσες... (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε από περσόνα αρχίζει σε γκράτα τελειώνει)...
ααααααααααααααααααααααχαχααχαχχαχααχαχαχααααααααα
ρε βλαμμένε ακόμα και στις ανθρωποκτονίες το αδίκημα παραγράφεται εάν δεν εχει ασκηθεί δίωξη μετά απο 15 χρόνια...
εσύ μπορείς να ψάξεις και τι έκανε ο παππους μου για να καλύψεις τα κόμπλεξ που σε δέρνουν ανθρωπάκι της ρουφιανιάς και της ξεφτίλας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ααααααααααααααααααααααχαχααχαχχαχααχαχαχααααααααα
ρε βλαμμένε ακόμα και στις ανθρωποκτονίες το αδίκημα παραγράφεται εάν δεν εχει ασκηθεί δίωξη μετά απο 15 χρόνια...
εσύ μπορείς να ψάξεις και τι έκανε ο παππους μου για να καλύψεις τα κόμπλεξ που σε δέρνουν ανθρωπάκι της ρουφιανιάς και της ξεφτίλας.

κανένα έγκλημα δεν παραγράφεται στην συνείδηση του κόσμου...

ααα μάλιστα.. κάτι περί γιών χιτών και ταγματασφαλιτών και DNA δεν τα λέω εγώ πάντως...

αλήθεια έστω ότι τα αδικήματα αυτά παραγραφήκανε... για τις πουστιές και τα αδικήματα των πολιτικών πρίν από 20 χρόνια γιατί δεν παραγράφονται και φωνάζεις για κρεμάλα??? μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται περσονάκο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κανένα έγκλημα δεν παραγράφεται στην συνείδηση του κόσμου...

ααα μάλιστα.. κάτι περί γιών χιτών και ταγματασφαλιτών και DNA δεν τα λέω εγώ πάντως...

αλήθεια έστω ότι τα αδικήματα αυτά παραγραφήκανε... για τις πουστιές και τα αδικήματα των πολιτικών πρίν από 20 χρόνια γιατί δεν παραγράφονται και φωνάζεις για κρεμάλα??? μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται περσονάκο....

αααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχα στράκι εγώ θα τη βγάλω την άκρη.... εσύ δε μας λες ας πούμε για το παρακάτω....

καιρός είναι ο κάθε παράνομος να πληρώσει.. μηδενός [size=18pt](μα μηδενός)[/size] εξαιρουμένου...

γιατί να μην ξεκινήσουμε [size=18pt]ΑΠΟ ΣΕΝΑ[/size];

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί να μην ξεκινήσουμε [size=18pt]ΑΠΟ ΣΕΝΑ[/size];

εμπρός λοιπόν...

και αμα βρείς μια παρανομία σε ακίνητο ιδιοκτησιας μου, ένα ποσό που δεν εχει δηλωθεί και δεν έχει φορολογηθεί κατά νόμον, μια κατάθεση το ύψος της οποίας δεν δικαιολογείται από τα μέχρι τώρα δηλωθέντα εισοδήματα μου ξέσκισε με στα πρόστιμα..

και όχι μόνο σε μένα .. και στους γονείς μου και στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου...

εμπρός λοιπόν.. μετά όμως η σειρά σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ας δούμε και πως βλέπουν τα χιτλέρια την ελλάδα σήμερα...
αυτό το άρθρο ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.......

Δυσπιστία των επενδυτών
Η Ελλάδα προσπαθεί να αλλάξει, είπε στους Γερμανούς επιχειρηματίες η Διαμαντοπούλου

Προσπάθεια να πείσει τους Γερμανούς επιχειρηματίες για την προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα, ώστε να καταστεί χώρα ελκυστική για επενδύσεις, κατέβαλε η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου στη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης στο Βερολίνο. Η κ. Διαμαντοπούλου μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις και τη μείωση του ελλείμματος, ενώ κάλεσε τους ευρωπαίους εταίρους εκτός από χρήματα να παρέχουν στην Ελλάδα και θετικά σχόλια. Από την πλευρά τους, οι επενδυτές εξέφρασαν τη δυσπιστία τους, υπογραμμίζοντας το αρνητικό ρόλο που παίζει η διαφθορά και η γραφειοκρατία στη χώρα.

Ειδικότερα, μιλώντας σε ανοιχτή συζήτηση στο Ίδρυμα «Friedrich Ebert» του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), στο Βερολίνο, η υπουργός Ανάπτυξης τόνισε την ανάγκη να δοθεί στην Ελλάδα ο απαραίτητος χρόνος, προκειμένου να σταθεροποιηθεί και να ανακάμψει.

Η κυρία Διαμαντοπούλου περιέγραψε τις «επώδυνες, αλλά αναγκαίες» διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που προωθήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, επιχείρησε να καταρρίψει τους μύθους γύρω από την ελληνική κρίση και ανέπτυξε τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου το ελληνικό επενδυτικό περιβάλλον να καταστεί ελκυστικό για τους ξένους.

Αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια του Γερμανού υπουργού Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση στον τομέα των επενδύσεων «απογοητευτική», η υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι η ίδια ζήτησε να της δοθεί κατάλογος με τα ονόματα των γερμανικών εταιρειών που αντιμετώπισαν εμπόδια και σημείωσε ότι τελικά επρόκειτο για τέσσερις εταιρείες οι οποίες είχαν εκδηλώσει μόνο προφορικά το ενδιαφέρον τους.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπάρχουν προβλήματα: «Η Ελλάδα δεν είναι εχθρική προς τις ξένες επενδύσεις, είναι εχθρική προς όλες τις επενδύσεις» και σημείωσε ότι η υπηρεσία «Invest in Greece» έχει αναλάβει να υποστηρίξει τους επενδυτές και να διευκολύνει την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών.

Έκανε ακόμη λόγο για την ανάγκη η Ελλάδα να αναδείξει τους τομείς στους οποίους διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η γεωργία, η ενέργεια και ο τουρισμός.

Παράλληλα, η κ. Διαμαντοπούλου ζήτησε την έμπρακτη συμπαράσταση των εταίρων της Ελλάδας, διευκρινίζοντας ότι «αλληλεγγύη δεν σημαίνει μόνο χρήματα, αλλά και λόγια» και παρατήρησε ότι υπάρχει υπερ-παραγωγή σχολίων από ευρωπαίους αξιωματούχους, γύρω από το ενδεχόμενο ελληνικής χρεοκοπίας καθ' όλη την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Επιχειρήσεων, Μάρκους Κέρμπερ αναγνώρισε τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η Ελλάδα προκειμένου να αλλάξει δομές δεκαετιών, σημείωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να αλλάξεις μια χώρα σε δύο χρόνια» [size=18pt]και προέβλεψε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 5-10 χρόνια και τεράστια προσπάθεια προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
[/size]
[size=18pt]Ο ίδιος εξήγησε ωστόσο ότι οι ξένες επιχειρήσεις για την ώρα παρακολουθούν τις εξελίξεις, ενώ επισήμανε ότι πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών και από το κατά πόσο η νέα κυβέρνηση θα επιθυμεί να ακολουθήσει την ίδια πορεία.[/size]

«Αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και ένα σοβαρό σχέδιο, οι επενδυτές θα έρθουν», δήλωσε και απέρριψε κάθε εικασία ότι μπορεί να υπάρχει επιφύλαξη των γερμανικών εταιρειών ειδικά για την Ελλάδα. 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης οι επενδυτές εξέφρασαν δυσπιστία. [size=18pt]Εκπρόσωποι επενδυτικών εταιρειών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ήδη στην Ελλάδα τόνισαν ότι προτιμούν να περιμένουν ακόμη 3-4 χρόνια, ώστε να βεβαιωθούν ότι έχει εκλείψει η γραφειοκρατία και η διαφθορά και ότι έχει αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.[/size]

Ενδεικτικά, ο Τόρστεν Κάλβαιτ της εταιρείας «Hochtief» αναφέρθηκε σε χρέη του ελληνικού δημοσίου και έκανε λόγο για [size=18pt]«τάση αποεπενδύσεων και όχι επενδύσεων».[/size]

Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Oμάδας των Σοσιαλδημοκρατών, ο αντιπρόεδρος Χουμπέρτους Χάιλ εξέφρασε σεβασμό στις προσπάθειες της Ελλάδας και στις θυσίες στις οποίες έχει υποβληθεί ο ελληνικός λαός και χαρακτήρισε λανθασμένη την πολιτική λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας, όταν δεν συνοδεύεται από αναπτυξιακά μέτρα.

Σημείωσε ότι η Γερμανία έχει συμφέρον από την σταθερότητα της Ευρωζώνης, κατά συνέπεια και από την παραμονή της Ελλάδας σε αυτήν.

Newsroom ΔΟΛ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμπρός λοιπόν...

και αμα βρείς μια παρανομία σε ακίνητο ιδιοκτησιας μου, ένα ποσό που δεν εχει δηλωθεί και δεν έχει φορολογηθεί κατά νόμον, μια κατάθεση το ύψος της οποίας δεν δικαιολογείται από τα μέχρι τώρα δηλωθέντα εισοδήματα μου ξέσκισε με στα πρόστιμα..

και όχι μόνο σε μένα .. και στους γονείς μου και στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου...

εμπρός λοιπόν.. μετά όμως η σειρά σου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τανσπουτάνα στην ψυχή τρανσπουτάνα στην ηθική τρανσπουτάνα στη διακιοσύνη.......
αφού εγώ ο τράνυ δεν έχω κάνει παρανομίες στα ακίνητά μου να ξεκινήσουμε ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΙΤΖΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εάν ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
τρανσπουτάνα λεώ να κάνουμε αυτή τη συζήτηση μπορστά στην οικογένειά σου να δούμε απο πού θα θελήσουν και αυτοί να ξεκινησει η κάθαρση.  :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Τανσπουτάνα στην ψυχή τρανσπουτάνα στην ηθική τρανσπουτάνα στη διακιοσύνη.......
αφού εγώ ο τράνυ δεν έχω κάνει παρανομίες στα ακίνητά μου να ξεκινήσουμε ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΙΤΖΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εάν ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ.

Υ.Γ.
τρανσπουτάνα λεώ να κάνουμε αυτή τη συζήτηση μπορστά στην οικογένειά σου να δούμε απο πού θα θελήσουν και αυτοί να ξεκινησει η κάθαρση.  :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies:

Ποιές παρανομίες παίκτη μου?? τι το παράνομο υπάρχει?? ακόμη και το πάλαι ποτέ αδίκημα της μοιχείας έχει πάψει προ πολλού να υφίσταται ώς ποινικά κολάσιμη πράξις ...

ενώ η βαλίτσες με το χρήμα που φεύγαν παράνομα από την Ελλάδα έχουν δύο κακουργήματα.. την φοροδιαφυγή και την παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος..

ΥΓ... οι πουτάνες τα λεφτά τα βγάζουν νόμιμα από την ΕΛλάδα στην χώρα τους .. Western Union λέγεται το μαγαζί...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Υ.Γ.

ΑΧχαχχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ντου και ξυλο στο τραμμυ το βρωμυλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή οι λαλίστατοι κατά τ'άλλα φασίστες/αντεξουσιαστές κάθε αποχρώσεως δεν βρήκαν τίποτα να πουν γι'αυτό λέω να το ποστάρω και σ'αυτό το νήμα μπας και βρουν τη φωνή τους.

www.parapolitiki.com/2012/03/blog-post_6132.html]http://www.parapolitiki.com/2012/03/blog-post_6132.html [/url]

Την έκρηξη του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση (την ποια;) της αγοράς των ταξί.
Ο Υπ.Υποδομών Μάκης Βορίδης κατέθεσε ένα νομοσχέδιο που προστατεύει με απόλυτο τρόπο τους σημερινούς ιδιοκτήτες, κάτι που ουσιαστικά τους είχε υποσχεθεί από καιρού.

Ο Γιάννης Ραγκούσης παρέθεσε τις παρακάτω συγκεκριμένες ενστάσεις του:

-Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει την δημόσια περιουσία, όπως είναι οι άδειες επιβατηγών οχημάτων δημοσίας χρήσης, ως ιδιωτική περιουσία του κατόχου, η οποία μεταβιβάζεται, κληρονομείται και δωρίζεται, άρα διατηρείται η "μαύρη" αγορά, η παραοικονομία και η φοροδιαφυγή.

-Με το εφεύρημα του αλγόριθμου, δεν δίνεται καμία νέα άδεια στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

-Κλείνει πριν κάν ανοίξει και η αγορά των ειδικής μίσθωσης οχημάτων (εννεαθέσιων τουριστικών προμισθωμένων).

-Οι έδρες των ταξί παραμένουν, πλην Αττικής, οι προ-Καποδίστρια Τοπικές κοινότητες και δεν λαμβάνεται υπόψη η νέα διοικητική δομή της χώρας.

Επίσης, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι με το νομοσχέδιο αυτό οι εταιρείες ταξί θα μπορούν να έχουν έως το 10% των αδειών, πχ στην Αττική, ενώ το νομοσχέδιο που είχε εισηγηθεί εκείνος, ως υπουργός Μεταφορών, προέβλεπε τη δυνατότητα για δέκα άδειες ανά εταιρεία. Χαρακτήρισε δε το νομοσχέδιο ως «θλιβερή εξαίρεση που προστατεύει τα στενά συμφέροντα μιας μικρής ολιγαρχίας, μια θλιβερή εξαίρεση κοινωνικά άδικη και πολιτικά ανήθικη».

Δυστυχώς, η κυβέρνηση του τεχνοκράτη Παπαδήμου μοιάζει έτοιμη να συνθηκολογήσει με τους ιδιοκτήτες ταξί οι οποίο για ακόμα μια φορά κερδίζουν τη μάχη.

Το κλου της βραδιάς: ο Μέγας Σχολιαστής του Έθνους (κατά κόσμον Γιάννης Πρετεντέρης) ζήτησε μετά απ'αυτή την εξέλιξη την παραίτηση Ραγκούση γιατί εξαιτίας του ταλαιπωρηθήκαμε το περασμένο καλοκαίρι. :headbang:

Όχι Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε στην Ένωση Αφρικανικών Κρατών δεν πρέπει να είμαστε δεκτοί.

Με τους βενζινοπώλες και τους φαρμακποποιούς τι γίνεται;
:think: :think:

Υ.Γ.
ο Βορίδης κανει προεκλογική εκστρατεία. Δεκτον και κατανοητόν και αθέμιτον.
2 χρόνια το ΠΑΣΟΚ τι έκανε όταν γάμησε όλη την αγορά και τα μαγαζιά και τους Ιδιώτες για να μην ακουμπήσει ούτε τρίχα απο το στρατό του στο Δημόσιο;
Είναι τυχαίο ότι παρά τις περικοπές στον πασοκικό στρατό δημοσίων για να είναι δέσμιος στις εκλογές ΔΕΝ εχει ΄γινει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ;

αλλα σαφώς.....
όλες τις πουστιές τις έκανε ο Βορίδης 1 μήνα ενώ οι άλλοι ξεκίνησαν με μένος και μανία εναντίον των φορτηγατζήδων και των ταξιτζήδων.
Αλλωστε εκεί ήταν όλο το πρόβλημα του ελληνικού κρατους.  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σωστος και μαζι σου αλλα λαθος εποχη διαλεξαν να επιβαλλουν χρηματικα προστιμα...

όντως.. από την άλλη δεν είναι αδικία ένας που έχει πχ σπίτι 100 τμ να πληρώνει φόρο για 100 τμ (και χαράτσια) και ένας που έχει 120 τμ (80 τμ + 40 ημιυπαίθριους) να πληρώνει για 80????

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Με τους βενζινοπώλες και τους φαρμακποποιούς τι γίνεται;
:think: :think:

Υ.Γ.
ο Βορίδης κανει προεκλογική εκστρατεία. Δεκτον και κατανοητόν και αθέμιτον.
2 χρόνια το ΠΑΣΟΚ τι έκανε όταν γάμησε όλη την αγορά και τα μαγαζιά και τους Ιδιώτες για να μην ακουμπήσει ούτε τρίχα απο το στρατό του στο Δημόσιο;
Είναι τυχαίο ότι παρά τις περικοπές στον πασοκικό στρατό δημοσίων για να είναι δέσμιος στις εκλογές ΔΕΝ εχει ΄γινει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ;

αλλα σαφώς.....
όλες τις πουστιές τις έκανε ο Βορίδης 1 μήνα ενώ οι άλλοι ξεκίνησαν με μένος και μανία εναντίον των φορτηγατζήδων και των ταξιτζήδων.
Αλλωστε εκεί ήταν όλο το πρόβλημα του ελληνικού κρατους.  :jerking:
παντως για την ιστορια απο το μεγκα λιγο που ακουσα η τροικα δεν ειχε θεσει για τους ταξιτζηδες...
ο ραγκουσης εφερνε το θεμα σε καθε συζητηση με την τροικα και στο τελος την εβαλε μπροστα λεγοντας για απαιτησεις της τροικας..

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
όντως.. από την άλλη δεν είναι αδικία ένας που έχει πχ σπίτι 100 τμ να πληρώνει φόρο για 100 τμ (και χαράτσια) και ένας που έχει 120 τμ (80 τμ + 40 ημιυπαίθριους) να πληρώνει για 80????
εννοεται πως ειναι αδικια...
αλλα αν ειναι κανας ανεργος με οικογενεια?τι κανεις τοτε?
του λες να κοψει το λαιμο του?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom