skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕς ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
Ρε μαλάκα, εσύ δεν έγραψες HSBC & BARKLAY's?
Τί αρχιδιές τσαμπουνάς τώρα μωρή Μαγδάλω?
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕς ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
Έεεεεεεεεεεεεεεεελα τώρα.
Το λες επίτηδες για να χαλάσεις την εικόνα που είχα σχηματίσει γι'αυτόνα
Βλακακο οι οροι που λειτουργει ειναι οροι της τραπεζας ελλαδος.
αντε ασχετοι πηγαινε απο την ελλαδα να μεταφερεις χρηματα στο λονδινο στην τραπεζα τους θα σου κρατησουν και εξοδα βλακακο.
Ρε μαλάκα, εσύ δεν έγραψες HSBC & BARKLAY's?
Τί αρχιδιές τσαμπουνάς τώρα μωρή Μαγδάλω?
Αστα τωρα τα τραπεζικα.Βλακακο οι οροι που λειτουργει ειναι οροι της τραπεζας ελλαδος.
αντε ασχετοι πηγαινε απο την ελλαδα να μεταφερεις χρηματα στο λονδινο στην τραπεζα τους θα σου κρατησουν και εξοδα βλακακο.
Αν είσαι πελάτης PREMIER ?????
Τσόντα γυρνάμε με την πάρτη σου ρε μαλάκααααααααααααααααααα
σκύψε και ρούφα τα φλόκια μωρη Ούρσουλααααααααααααααααααααααα
Και να κανεις φιγουρα τι εγινε δηλαδη?Εν τελει ομολογω εχετε δικηο
ειμαι ενας φτωχος που κανω φιγουρα σε εσας
Αστα τωρα τα τραπεζικα.
Κανα καλο μαγαζι στο πουστρονησι,με τιποτε προσφορες σπεσιαλ στα καλαθια,ξερεις?
Εκει θα σε τσεκαρουμε ποσο μπασμενος εισαι.
Εν τελει ομολογω εχετε δικηο
ειμαι ενας φτωχος που κανω φιγουρα σε εσας
Και μετα περνα και απο ΣΔΟΕ ΜΠΑΦΙΑΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΟΦΥΤΟ
ειτε πλούσιος, είτε φτωχος ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
ΜΑΛΑΚΑΣ ομως ΣΙΓΟΥΡΑ.
Ξεκίνα καμμιά πρέζα μπας και βρεθείς στα ίσα σου . Από πού κι'ώς πού προκύπτει πως ένας Κ.Κ.Ες θα απολογηθεί γιά τον Σύριζα και το αντίστροφο ;;;Από τη στιγμή που το παίζεις αριστερός θα σου ζητάω το λογαριασμό για όσα λένε και πράττουν τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα.
Όταν δηλώνεις πως είσαι Πα.Σο.Κ , λογικό είναι . Ακόμη κι'άν ΔΕΝ το δηλώνεις αλλά το αφήνεις να εννοηθεί .Εσύ δηλαδή είσαι ωραίος όταν μου ζητάς να απολογηθώ για τις μαλακίες του ΠΑΣΟΚ;
Α μάλιστα . Ανακάλυψε τώρα πως ΑΥΤΟ μας βολεύει , οπότε ας ακολουθήσουμε όλοι μαζί τον ρυθμό που χορεύει ο καπετάνιος .Και ο Πάγκαλος προφανώς δεν τα ανακάλυψε τώρα αυτά τα πράγματα αλλά τουλάχιστον έβγαλε το κεφάλι του από την άμμο, εν αντιθέσει με κάτι "λαϊκούς αγωνιστές" που κάνουν τα πάντα για να διατηρηθεί το status quo.
Νταξ. Μάζεψε το βρακάκι σου τώρα, γιατί έχει σφουγγαρίσει το πάτωμα και το κωλαράκι σου θα παγώσει. Τα φιδάκια σου αλλού.
ΧΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΓΚΙΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Και μετα περνα και απο ΣΔΟΕ ΜΠΑΦΙΑΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΟΦΥΤΟ
Γιά κάμε καμμιά μινι αναφορά τί κουμάσι είναι τούτο ...
Βαριέμαι να διαβάζω προηγούμενα παπαριλίκια του ...
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ κατοπιν ψηφοφοριας που δεν την αμφισβητησες τοτε που εγινε.
Ευτυχως που ειστε τοσο πανεξυπνοι και μπορουμε να περασουμε καλα και εμεις.
χα χα χα τι να αμφισβητήσω ορέ ΣΟΥΡΓΕΛΕ?
τη γκαβλα και τη μαλακία καθεμιανού?
να προσφύγω στο ΑΕΔ μήπως???
Ααααααααααα, καί που είσαι...
αν όλα αυτά δεν ήταν φίδια, ίσως να σε ενδιαφέρει το εξής...
www.skai.gr/news/politics/article/198355/protasi-nomou-gia-anadromiki-forologisi-katatheseon-tou-exoterikou-/]http://www.skai.gr/news/politics/article/198355/protasi-nomou-gia-anadromiki-forologisi-katatheseon-tou-exoterikou-/[/url]
Χοντρος,αγωνιστης της φαπας,και οπου να 'ναι την ψαχνει για μεταναστης?Είναι Δεκσός, και λεφτάς σαν τον φίλο σου το χοντρό.
ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ