Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αλήθεια?

Για βρες ένα γράφημα με την εξέλιξη της ισοτιμίας GBP me EUR, γιατί δε μας τα λες καλά απόψε...

Και πρόσεχε μην ποστάρεις καμιά μαλακία, έχω το οικονομικό τμήμα της υπηρεσίας stand by

[move]M A Λ Α Κ Α [/move]
[/quo

Ασε τα γραφηματα τιμη επισημη 100 ευρω 82 τιμη σε ανταλακτηριο με βαση νοτιοανατολικη ασια 83,5 μολις δουνε 1000αρικα παρε 84,5
παρακατω? +5% προμηθεια απο σενα

Αλήθεια ρε μάγκα?

Δηλαδή στις τράπεζες που είπες πας και καταθέτεις χαρτούρα που την έχεις αλλάξει σε ανταλλακτήριο?

Γιατί κάποιο άλλο πουλάκι εδώ μέσα, έχει πει ότι μετακινήσεις μεγάλων ποσών - στις τράπεζες της Αλβιόνος -  γίνονται μόνο με διατραπεζικό τρόπο (έμβασμα - επιταγή). Τώρα αν το μπαγιόκο είναι και κανά τριάρι χιλιάδαι λίραι, ΟΚ, μπορεί και να χεις δίκαιο να ουμ...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αλήθεια ρε μάγκα?

Δηλαδή στις τράπεζες που είπες πας και καταθέτεις χαρτούρα που την έχεις αλλάξει σε ανταλλακτήριο?

Γιατί κάποιο άλλο πουλάκι εδώ μέσα, έχει πει ότι μετακινήσεις μεγάλων ποσών - στις τράπεζες της Αλβιόνος -  γίνονται μόνο με διατραπεζικό τρόπο (έμβασμα - επιταγή). Τώρα αν το μπαγιόκο είναι και κανά τριάρι χιλιάδαι λίραι, ΟΚ, μπορεί και να χεις δίκαιο να ουμ...
Τα αρχιδια μου ξερει μεχρι 40.000 λιρονια ελευθερα την φορα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τα αρχιδια μου ξερει μεχρι 40.000 λιρονια ελευθερα την φορα

Ο Τραμουντάνας (που εκτιμάς κι εμπιστεύεσαι) τα λέει. Βρείτε τα μεταξύ σας.

[move]Μ Α Λ Α Κ Α  Φ Ι Δ Ε Μ Π Ο Ρ Α  Ψ Ε Υ Τ Η  Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Η [/move]

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

[move]Μ Α Λ Α Κ Α   Φ Ι Δ Ε Μ Π Ο Ρ Α   Ψ Ε Υ Τ Η   Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Η [/move]
Ειναι κατοικος LONDON Ο Τραμουντανας ???
Αν ειναι και δεν το κατεχει καποιο λακο εχει η φαβα.
Δεν εχω να τα βρω με κανενα την δουλεια μου δεν ξερω?

Επισκέπτης

[move]Μ Α Λ Α Κ Α   Φ Ι Δ Ε Μ Π Ο Ρ Α   Ψ Ε Υ Τ Η   Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Η [/move]

Ρε μαλές, όλοι οι μποδοσάκηδες του σάιτ μόνο BARCLAYS & HSBC την ώρα που στο πουστόνησο άλλη τράπεζα έχει τα καλύτερα πακετάκια?
Μα καθόλου ψαγμένοι? Χαλαλίζουν έτσι τα μύρια τους??

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ειναι κατοικος LONDON Ο Τραμουντανας ???
Αν ειναι και δεν το κατεχει καποιο λακο εχει η φαβα.
Δεν εχω να τα βρω με κανενα την δουλεια μου δεν ξερω?

Α, κι εσύ κάτοικος Λόνδον?

Καμία φαντασία ρε πούστη μου...

Για πες μας κι άλλα. Αν πας π.χ. σε ένα ελληνικό κατάστημα της HSBC, μπορείς να καταθέσεις οποιοδήποτε ποσό σε χαρτονομίσματα στο ταμείο? Μέχρι π.χ. 40000 ευρά?

Για λέγε, για λέγε...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε μαλές, όλοι οι μποδοσάκηδες του σάιτ μόνο BARCLAYS & HSBC την ώρα που στο πουστόνησο άλλη τράπεζα έχει τα καλύτερα πακετάκια?

Κι εσύ RBS σύντροφε?

Α, ξεχάστηκα ο μαλάκας... η μισθοδοσία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

το επιτοκιο ειναι για κανα που ψαχνει 0,01% αντε ρε
μπαγασικο καλοφαγωτο.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Άσε που οι άλλες δεν έχουν καταστήματα στην Αθήνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Α, κι εσύ κάτοικος Λόνδον?

Καμία φαντασία ρε πούστη μου...

Για πες μας κι άλλα. Αν πας π.χ. σε ένα ελληνικό κατάστημα της HSBC, μπορείς να καταθέσεις οποιοδήποτε ποσό σε χαρτονομίσματα στο ταμείο? Μέχρι π.χ. 40000 ευρά?

Για λέγε, για λέγε...

Υπνο βαθυ αγορι μου τα καμαρια μου ειναι μονιμοι κατοικοι αντε βλαχακο και παιζω το παιχνιδι πριν παρετε ειδηση
το ΔΝΤ. Τι γινεται με τις τραπεζες στην Ελλαδα στα αρχιδια μου,εγω σου λεω Λονδινο,αν αμφισβητεις αυτα που λεω
δεν πειραζει.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Άσε που οι άλλες δεν έχουν καταστήματα στην Αθήνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα καταλαβα γιατι δεν πατε πανω απο 2-5%.
Ασε τον μπαφο ειδες πουθενα να λεω διατραπεζικη συναλαγη ρε πανεξυπνε?

Επισκέπτης
Γιατι εχω την υποψια οτι ΚΑΙ ο στοκος ειναι ενας φτωχομπινες που ξεκαυλωνει με την ιντερνετικη περσονα του?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Υπνο βαθυ αγορι μου τα καμαρια μου ειναι μονιμοι κατοικοι αντε βλαχακο και παιζω το παιχνιδι πριν παρετε ειδηση
το ΔΝΤ. Τι γινεται με τις τραπεζες στην Ελλαδα στα αρχιδια μου,εγω σου λεω Λονδινο,αν αμφισβητεις αυτα που λεω
δεν πειραζει.

Στο Λόνδον δηλαδής, πας στο ταμείο και καταθέτεις σε τούβλο 40.000 λίρες ελευθέρως.
Για λέγε κι άλλα ρε, γιατί δε νυστάζω απόψε.

A, by the way ...

Τα υποκαταστήματα της HSBC στην Αθήνα, δεν είναι "τράπεζες στην Ελλάδα". Αλλά για συνέχισε, γιατί σε λίγο το βρακάκι σου θα έχει φτάσει αστράγαλο...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πάνε μάθε ρε μαλακοπίτουρα πριν πουλήσεις μούρη στο μπουρδέλα τελεία κομ..
Νούμερο :2funny: :2funny:

Χαζουλια μου μουρη σε αποτυχημενους δεν πουλαω απλα μηπως ξυπνησετε και δεν περιμενετε κανα επιδομα.
ειτε σας αρεσει (που δεν σας αρεσει) ειτε οχι αυτο γινεται 4 χρονια τωρα .
Δοξα τον θεο που οι περοσσοτεροι κατοικοι σαν εσας εχουν μαθει να βλεπουν επιτοκια (ΣΑΥΛΩΚ)
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕς ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

Επισκέπτης
Γιατι εχω την υποψια οτι ΚΑΙ ο στοκος ειναι ενας φτωχομπινες που ξεκαυλωνει με την ιντερνετικη περσονα του?

Έεεεεεεεεεεεεεεεελα τώρα.
Το λες επίτηδες για να χαλάσεις την εικόνα  που είχα σχηματίσει γι'αυτόνα :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Όχι ρε μαλάκα. Αφού έχει εταιρία catering, ταξιδιωτικό γραφείο, εταιρία ενοικιάσεως προσωπικού κ.α.

Έχει ποστάρει και φωτογραφίες από Λότους, κατεβασμένες από το φατσομπούκι. Τόσο μαλάκας είναι που δεν έκανε ούτε ένα rename

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στο Λόνδον δηλαδής, πας στο ταμείο και καταθέτεις σε τούβλο 40.000 λίρες ελευθέρως.
Για λέγε κι άλλα ρε, γιατί δε νυστάζω απόψε.

A, by the way ...

Τα υποκαταστήματα της HSBC στην Αθήνα, δεν είναι "τράπεζες στην Ελλάδα". Αλλά για συνέχισε, γιατί σε λίγο το βρακάκι σου θα έχει φτάσει αστράγαλο...

Βλακακο οι οροι που λειτουργει ειναι οροι της τραπεζας ελλαδος.
αντε ασχετοι πηγαινε απο την ελλαδα να μεταφερεις χρηματα στο λονδινο στην τραπεζα τους θα σου κρατησουν και εξοδα βλακακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom