ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
TO ποιο ευκολο ειναι το?
α για τα συγκεκριμμενα δυο επαγγελματα λες εξισωση?
TO ποιο ευκολο ειναι το?
ο πιτσιρικάς μπορεί (και πρέπει) να την κάνει ωσονούπω από εδώ
να πάει να βρει αλλού το μέλλον του.
αν οι γονείς του τον κρατάνε με ψυχολογικά εδώ είναι μαλάκες
αν ο ίδιος μένει εδώ και δεν κάνει το παν να βγει έξω δεν του φταίει κανείς -το πλεόν πιθανό είναι να είναι ακαμάτης ή άχρηστος
γενικεύεω και υπάρχουνε σαφώς εξαιρέσεις
αλλά θεωρώ αδιαννόητο να μην εκθέτουνε τον εαυτό τους οι νέοι σε αγορές που έχουνε πολλές θέσεις εργασίας. και μετά να κλαίγονται
Να σημειωθεί βέβαια πως είναι πρακτικά αδύνατο να φύγουν κ να βρουν όλοι οι νέοι δουλειά εξωτερικό.ε ναι. Πολυ σωστο
Ελλαδα τελος... για μια 5ετια και πανω.
καθολου μαλακια δεν ειναι....παιδεια για ολους δωρεαν,απο κει και περα θες να γινεις μηχανικος,γιατρος,νομικος οτι διαλο θες(επαγγελματικη καταρτιση),σπουδασε το(και παλι δωρεαν εννοειται)..τι μαλακεία ειναι αυτή τώρα;
αρχιτεκτονικη αθηνων φετος μπηκαν πανω απο 100 ατομα απο οσο ξερω...καλα θα ηταν στο λυκειο να μοιραζει το υπουργειο και φυλλαδια με στατιστικα αποροφησης επαγγελματων. να σου λεει ηλιθιε? θες να γινεις φιλολογος? παρε τα στατιστικα εργασιας. αν επιμενεις και ειναι αυτο που θες μη μας ζαλιζεις ταρχιδια με την ανεργια μετα ομως.
το ακομα πιο σωστο θα ηταν να κοβει και να ραβει τον αριθμο των θεσεων εισαγωγης αναλογα με τον ρυθμο αποροφησης στην αγορα μετα.
Να σημειωθεί βέβαια πως είναι πρακτικά αδύνατο να φύγουν κ να βρουν όλοι οι νέοι δουλειά εξωτερικό.
Λες κ αυτές οι θέσεις δεν προορίζονται κ για τους νέους στις χώρες αυτές,για εμάς τις έχουνε.....
αρχιτεκτονικη αθηνων φετος μπηκαν πανω απο 100 ατομα απο οσο ξερω...
αυτοι τι σκατα θα κανουν θελω να δω..
βασικα ολα τα επαγγελματα ειναι σεβαστα,αυτο λεω και του γιατρου και του οικοδομου και του αγροτη και του πιλοτου ...πες μου εσυ το ποιο ευκολο?α για τα συγκεκριμμενα δυο επαγγελματα λες εξισωση?
Να σημειωθεί βέβαια πως είναι πρακτικά αδύνατο να φύγουν κ να βρουν όλοι οι νέοι δουλειά εξωτερικό.
Λες κ αυτές οι θέσεις δεν προορίζονται κ για τους νέους στις χώρες αυτές,για εμάς τις έχουνε.....
Ε, οι δεν θα πεθανουμε, αλλα αμα δε σπειρουμε, πως να στο πω...........δε θα ειμαστε καλα ;)
βασικα ολα τα επαγγελματα ειναι σεβαστα,αυτο λεω και του γιατρου και του οικοδομου και του αγροτη και του πιλοτου ...πες μου εσυ το ποιο ευκολο?
βασικα ολα τα επαγγελματα ειναι σεβαστα,αυτο λεω και του γιατρου και του οικοδομου και του αγροτη και του πιλοτου ...πες μου εσυ το ποιο ευκολο?
ξερεις τα γεννηματα δεν γινονται με κουμπι δικε μου...και ουτε με παρακαλια και φακελακια...ολα θελουν κοπο και ο γιατρος και ο αγροτης και ο σιδερας...δηλαδή δεν παίζει οι γιατροί να γίνουνε αγρότες και να ζήσουνε αυτοί και να πεθάνουνε οι αγρότες???
αρχιτεκτονικη αθηνων φετος μπηκαν πανω απο 100 ατομα απο οσο ξερω...
αυτοι τι σκατα θα κανουν θελω να δω..
Καμιά διαφωνία,αλλά σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες υπάρχουν αρκετοί νέοι,οπότε κάθε χώρα πρέπει να φροντίζει όσο καλύτερα γίνεται τους δικούς της.ο νεος ειναι νεος ρε. εχει επιλογες/ειναι ανυπαντρος/αλλαζει και τομεα αν γουσταρει. και δε μασαει το καβλι του απο τιποτα.
πιο εύκολο επάγγελμα είναι αυτό που σου αρέσει...
Όχι.Εχεις μιλησει με κανα ξενο?
Εχεις προσπαθησει να κανεις φιλους μεσω ιντερνετ για να σε ενημερωνουν τι παιζει εκει?
Εχεις μπει ποτε σε κανα σαιτ με εργασια στο εξωτερικο για να δεις τι παιζει απο δουλειες?
Ναι / οχι. Περιμενω
Δεν μίλησε κανείς για σεβασμό επαγγελμάτων. Πλήν του επέτη , όλα τα άλλα που μπορώ να σκεφτώ αξιοσέβαστα τα βρίσκω. Δεν είναι όμως ισότιμα μεταξύ τους .