soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημερα ρε φιλαρακι...
καφεδακι και σπαμαρισμα,ΔΩΣΕ λεμε...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
καλημερα ρε φιλαρακι...
εγκλωβισμενοι στον ολοκληρωτισμο του οποιου εθνους και του οποιου κΩμματος...So true!!!
Κάποιοι είναι όσο κολλημένοι είναι καί οί κομμουνισταί...
εγκλωβισμενοι στον ολοκληρωτισμο του οποιου εθνους και του οποιου κΩμματος...
η μόνη μαλακία είναι πως δεν χρειάζεται κανονικά να τα γράφει αυτά ο πολίτης για να δει το κράτος τι θα ξεχάσει αυτός να γράψει στο χαρτί, αλλά θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα μέσω όλων αυτών των συστημάτων που υποτίθεται πως έχουνε.
όχι δεν είναι λογικό.λογικό το βρίσκω πάντως
και από μία άποψη είναι και σωστό
δεν υποτίθεται πως θέλουμε να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή;
δεν πήρε η εφορία μέσω ΔΕΗ την έκτακτη;
Δεν έκαναν τόσοι και τόσοι δήλωση επιπλέον τετραγωνικών ή ακόμα και αυθαίρετων σπιτιών ολόκληρων;
η μόνη μαλακία είναι πως δεν χρειάζεται κανονικά να τα γράφει αυτά ο πολίτης για να δει το κράτος τι θα ξεχάσει αυτός να γράψει στο χαρτί, αλλά θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα μέσω όλων αυτών των συστημάτων που υποτίθεται πως έχουνε.
ο ΟΤΕ πχ έγινε εταιρεία όταν επιβλήθηκε ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ. δεν είναι θέμα ιδιωτικοποίησης.
ζήσε μάη μου........δεν εχουνε, ιν ντιου ταιμ
παντως τ...μαδημα της μαργαριτας τελειωσε. Το πραιμειτ της Βαλκανικης 8α μεινει στο ευρω μ ο,τι αυτο συνεπαγεται (+/-)
το πως το διαβασαμε, το γιατι 8α περιμενουμε καμια 30αρα χρονια
ευρώ....
πληρώθηκα.![]()
στο ντουμπάι και στο κατάρ το σάββατο είναι εργάσιμη.σαββατο μονο στα κωλομπαρα εχει μισθοδοσια![]()
στο ντουμπάι και στο κατάρ το σάββατο είναι εργάσιμη.![]()
σαββατο μονο στα κωλομπαρα εχει μισθοδοσια![]()
Νομίζεις..
απο πασες ειστε αχρηστοι τελικα. παλι με τον τοιχο θα βαραω σουτακια.
αααααααααααααχαχααχαχχαχαα και δω δεν τα ξέρω καλά;δε τα ξερεις καλα. κυριακη πρωτη εργασιμη της εβδομαδας και τελευταια η πεμπτη. παρασκευη σαββατο αργια.
ο λόπεθ ξέρει...... και παίζει με τα μπαλλάκια του....Δεν έρχεσαι από δω σε κανα μισάωρο να πεις στα τσακάλια μου πως δεν παίζει μισθοδοσία το Σάββατο γιατί θα μου ζητάνε λεφτά??
αααααααααααααχαχααχαχχαχαα και δω δεν τα ξέρω καλά;
όπως στην φ1 που το κλωνάκι με διόρθωσε για το ποιός ειχε πει αυτό που είπε ο λαουντα;
στο Κατάρ γουίκεντ είναι Πέμπτη Παρασκευή.
το 2003 η κυβέρνηση αλλαξε του ΔΗΜΟΣΙΟΥ το γουικεντ σε Παρασκευή Σαββατο χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό για όλους.
Οι σκληροπυρηνικοί διατηρούν το παλαιό μοντέλο.
Ας πούμε εσύ ακόμα νομίζεις ότι οι Ρώσσοι γιορτάζουν την πρωτοχρονιά μαζί με μας επειδή ετσι το καθιέρωσε η κυβέρνηση;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()