Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τ' αρχίδια μας θα πάρει ο Μπένι. Για θυμήσου με τί ψήφους ο Παπουτσής είχε βγει πρόεδρας της ΕΦΕΕ...

Από εδώ και πέρα θα απαντάω με στοιχηματάκια.

Έχω εκτεθεί αρκετά τελευταία αλλά δεν το έχετε πάρει χαμπέρ διότι δεν πολυποστάρω.

Είχα πει στον πόντικα για τη μείωση του επιδόματος ανεργίας.
Έχω πει στο Νάτσο για Πα.Σο.Κ πρώτο ή δεύτερο κόμμα εάν δεν διασπαστεί.
Λέω και σε εσένα τώρα ότι άμα βάλει ο Μπενιζέλος εναντίον του Παπουτσή θα νικήσει.

Σου κουβαλάω τις μολώτωφ στο επόμενο μπάχαλο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
που χάθηκες ρε;
τόση δουλειά σου φόρτωσε ο παπαδήμος;

Εκτός του ότι αποφάσισα να ασχοληθώ με το να κάνω κάτι παραγωγικό στον ελεύθερο χρόνο μου, έχω βαρεθεί να με λένε ναζί, ακροδεξιό και ό, τι μαλακία κατέβει στον καθένα. Με έχει χαλάσει λίγο αυτό.

Έχω βρει μερικά άτομα από εδώ, τα λέμε που και που έξω και αυτό είναι όλο. Έτσι κι αλλιώς για πουτάνες ποτες δεν έμπαινα εδώ, Καθαρά πολιτικό ον ήμουν.

ΥΓ: Και εάν ήθελα να μου φόρτωνε δουλειά κάποιος, αυτός θα ήθελα να είναι ο Παπαδήμιος. Μη σε νοιάζει όμως. Ένας τέτοιος (στο περίπου) με τρέχει και στην πραγματικότητα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εκτός του ότι αποφάσισα να ασχοληθώ με το να κάνω κάτι παραγωγικό στον ελεύθερο χρόνο μου, έχω βαρεθεί να με λένε ναζί, ακροδεξιό και ό, τι μαλακία κατέβει στον καθένα. Με έχει χαλάσει λίγο αυτό.
Αχού το είναι ευαισθητούλι νεονάζουλο. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Έχω εκτεθεί αρκετά τελευταία αλλά δεν το έχετε πάρει χαμπέρ διότι δεν πολυποστάρω.

Λέω και σε εσένα τώρα ότι άμα βάλει ο Μπενιζέλος εναντίον του Παπουτσή θα νικήσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι αβατάρι είναι αυτό ρε αναρχοάπλυτε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Έχω βρει μερικά άτομα από εδώ, τα λέμε που και που έξω και αυτό είναι όλο. Έτσι κι αλλιώς για πουτάνες ποτες δεν έμπαινα εδώ, Καθαρά πολιτικό ον ήμουν.

ΥΓ: Και εάν ήθελα να μου φόρτωνε δουλειά κάποιος, αυτός θα ήθελα να είναι ο Παπαδήμιος. Μη σε νοιάζει όμως. Ένας τέτοιος (στο περίπου) με τρέχει και στην πραγματικότητα
μ'αυτό το ποστ βγάζεις πόνο :'(

μ'αυτό το ποστ μοιράζεις πόνο :fuck1:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι αβατάρι είναι αυτό ρε αναρχοάπλυτε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έγινα αγωνιστής πια κι εγώ.

Καίω το Κόστα Μπόντα, το Καλτσεντονία Ξακουστή του Αλεξάντρου η Χώρα, τους Βασιλόπουλους και το Κάουφμαν και την επομένη το πρωί περνάω και τον παίζω βλέποντας τους εργαζομένους που έχασαν τις δουλειές τους να κλαίνε.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Θα σου περάσει δεν πειράζει.
Ελα όμως που τότε η Ελλάδα αναπτύχθηκε χωρίς δανεικά, ενώ τώρα είναι χειρότερα από το ΄81. Οι δυνατότητες αποταμίευσης και δημιουργίας καφαλαίου είναι μηδαμινές. Τα ενοίκια εξωπραγματικά, η ανεργία μεγαλώνει. Είναι λογικό όσοι ζήσαμε εποχή ρεαλιστικής ανάπτυξης και όχι τα μετέπειτα καραγκιοζιλίκια στο όνομα του σοσιαλισμού, της ισότητας και του Εοκ και Νατο το ίδιο συνδικάτο - λες και είμαστε Ελβετία - να κάνομε σύγκριση. Ανήκο(α)μεν εις τη Δύση. Το Πασόκ και οι επίγονες κυβερνήσεις της ΝΔ μας πήγαν Μ. Ανατολή.

Αυτες τις μαλακιες λεγατε εσεις τα ζαβα δεξια κι ο λαος αποφασισε, για να σας ξεφορτωθει,  να στηριξει τον Αντρεα και τα σογια του για 30 χρονια, με τις γνωστες καταστροφικες συνεπειες !

Τωρα τα δεξια απομειναρια συγκυβερνατε με τους σοσιαληστρικους ολετηρες του τοπου, για να μην χασουν οι τοκογλυφοι τα μπικικινια τους ! Και καταστρεφετε  για μια ακομη φορα την πατριδα μας...
Αξιοι !

Κι επι της ουσίας :
Η Ελλάς ...ανταμείφθηκε για τη συντριβη των συμμοριτών, με ένα σχέδιο Μαρσαλ (που ξεκοκκαλιστηκε απο τα ημετερα εθνικοφρονα λαμογια), με την ερημωση της υπαιθρου και με μια τεραστια αφαιμαξη ανθρωπινου δυναμικου-Μεταναστευση.

Ο δοσιλογος-ταγματαλητης-μαυραγοριτης συνεχισαν να διαχειριζονται τις τυχες του τοπου...

Η χωρα γνωρισε μια Χουντα και το εθνος μια νεα εθνικη καταστροφη - την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο....

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτες τις μαλακιες λεγατε εσεις τα ζαβα δεξια κι ο λαος αποφασισε, για να σας ξεφορτωθει,  να στηριξει τον Αντρεα και τα σογια του για 30 χρονια, με τις γνωστες καταστροφικες συνεπειες !

Τωρα τα δεξια απομειναρια συγκυβερνατε με τους σοσιαληστρικους ολετηρες του τοπου, για να μην χασουν οι τοκογλυφοι τα μπικικινια τους ! Και καταστρεφετε  για μια ακομη φορα την πατριδα μας...
Αξιοι !

Κι επι της ουσίας :
Η Ελλάς ...ανταμείφθηκε για τη συντριβη των συμμοριτών, με ένα σχέδιο Μαρσαλ (που ξεκοκκαλιστηκε απο τα ημετερα εθνικοφρονα λαμογια), με την ερημωση της υπαιθρου και με μια τεραστια αφαιμαξη ανθρωπινου δυναμικου-Μεταναστευση.

Ο δοσιλογος-ταγματαλητης-μαυραγοριτης συνεχισαν να διαχειριζονται τις τυχες του τοπου...

Η χωρα γνωρισε μια Χουντα και το εθνος μια νεα εθνικη καταστροφη - την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο....

Αυτή ειναι η απάντησή σου στο ότι η χώρα αναπτύχθηκε χωρις δανεικά; Μπορεις να με βοηθήσεις να καταλάβω τη λογική σύνδεση; Μερσι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
persona εκανα τα χαρτια μου για καθηγητης στην κυπρο
σε κανα χρονο θα με παρουν
τιποτα κολπα εχεις να μου δειξεις οταν θα κατεβω με το καλο

:think: Διδάσκετε σεξολόγγι? Μείνετε λίγο ακόμη εδώ στο Μεσολόγγι να φάτε πρώτα τον ποντικό, να έχετε δυνάμεις για το ταξίδι!!  :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτή ειναι η απάντησή σου στο ότι η χώρα αναπτύχθηκε χωρις δανεικά; Μπορεις να με βοηθήσεις να καταλάβω τη λογική σύνδεση; Μερσι

Αυτή είναι τι να κάνουμε. Από το ρεαλισμό του ανήκομεν εις την Δύσην είναι προτιμότερος ο σοσιαλιστικός παράδεισος με δανεικά.
Τα χρόνια της ρεαλιστικής ανάπτυξης της πάλλαι ποτε Δεξιάς κρίνονται με βάσει τα ιδανικά των wishy-woshy καλοθελητών ανέφικτων ημισοσιαλιστικών παράδεισων.
Η ιστορία δείχνει ότι επί Δεξιάς υπήρξε η μόνη και όποια ανάπτυξη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpeniiiiiiiiiiiiiiiiii
gama asaliotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Και τον αριθμό σύνδεσης της ΔΕΗ θα γράφουμε στη δήλωση!
Οι 20 αλλαγές στο Ε1 που θα συμπληρώσουμε φέτος

Μαζικές διασταυρώσεις για "κρυφά" εισοδήματα και ...τετραγωνικά, σχεδιάζει η εφορία και ζητά από φέτος να συμπληρώνουμε στο Ε1 όχι μόνο το ονοματεπώνυμο ή το εισόδημα, αλλά ακόμα και  τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μας. Το νέο έντυπο δήλωσης φόρου εισοδήματος 2012 που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο φόρο Ακινήτων για το 2012, θα αρχίσει να αποστέλλεται άμεσα, ίσως και από αυτήν την εβδομάδα.

Το protothema.gr παρουσιάζει σήμερα το νέο έντυπο και όλες τις αλλαγές που θα συναντήσουμε σε αυτό -που στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνουν και ακόμα μεγαλύτερους φόρους σε σχέση με πέρυσι.

Προσωπικά στοιχεία (1η σελίδα, πίνακας 2)
1.      Ζητείται πλέον να δηλώσουμε αν έχουμε περιουσία (ακίνητα, καταθέσεις κλπ) στο εξωτερικό. Αν «ξεχάσει» κάποιος να συμπληρώσει τους νέους αυτούς κωδικούς (029-030), τότε θα μπορεί το κράτος να κατάσχει ό,τι βρει πως έμεινε αδήλωτο, μετά από διασταυρώσεις με ξένες χώρες (πχ Ελβετία).

2.      Για τους φορολογούμενους που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1981 και μετά, ισχύει ειδικό αφορολόγητο 9.000 ευρώ (αντί 5.000) εφόσον τα εισοδήματά τους δεν υπερβαίνουν το όριο αυτό. Θα πρέπει να συμπληρώσουν τον κωδικό 017- 018 αλλά αν το ετήσιο εισόδημά τους ξεπερνά τις 9.000 ευρώ, τότε θα ισχύσει και για αυτούς το πολύ χαμηλό αφορολόγητο των 5.000 ευρώ και θα πληρώσουν αυτομάτως 400 ευρώ περισσότερο φόρο.

3.      Καταργήθηκε ο κωδικός (027-028) που συμπλήρωναν οι δημόσιοι υπάλληλοι μόνιμοι ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

4.      Καταργήθηκε η  φοροαπαλλαγή που ίσχυε από το 2010 για νέους επιτηδευματίες ηλικίας κάτω των 35 και για κέρδη έως 30.000 ευρώ ετησίως. Απαλείφθηκε έτσι και η σχετική ένδειξη (019-020) στο Ε1 του 2012.

Τι φορολογείται (πίνακας 3, σελίδα 1-2)
5.      Ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ δηλώνουν ξεχωριστά αν είχαν ζημία από ατομικό επάγγελμα την προηγούμενη χρήση (κωδ. 415-416 και 515-516).

6.      Το εισόδημα από αλιευτικές δραστηριότητες δηλώνεται πλέον ξεχωριστά από τα γεωργικά (κωδ. 921-922). Συμπληρώνεται επιπλέον και ειδικός κωδικός (923-924) για το εισόδημα με βάση το αντικειμενικό σύστημα.

7.      Δηλώνονται τα καθαρά κέρδη από ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, ισχύος όμως μέχρι 100 kw (κωδ. 479-480)

8.      Δηλώνονται τα καθαρά κέρδη από αγροτουριστική μονάδα, εφόσον η δυναμικότητά της δεν ξεπερνά τα 10 δωμάτια (κωδ. 481-482)

Πώς θα μας πιάσει το τεκμήριο (πίνακας 5, σελίδα 3)
9.      Το σπίτι που μένει ο καθένας, ακόμα και αν φιλοξενείται δωρεάν, θεωρείται τεκμηριο εισοδήματος, εφόσον βρίσκεται σε τιμή ζώνης από 2.800 ευρώ ανά τμ και άνω. Από φέτος όμως η εφορία ζητάει να αναγράφεται στο Ε1 και ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ (κωδ. 205) για την κύρια κατοικία κάθε φορολογουμένου, ασχέτως τιμής ζώνης.

10.  Απαλείφθηκαν τελικώς οι κωδικοί 206-208-210 στους οποίους οι φορολογούμενοι σχεδιαζόταν να δηλώνουν τους χώρους που έχουν «τακτοποιήσει» ως ημιυπαίθριους ή αυθαίρετους χώρους, κινδυενύοντας να πιαστούν για τα καλά στα δίχτυα της Εφορίας, για μεγαλύτερη επιφάνεια από εκείνη που ως πέρυσι δήλωναν.

Τι μειώνει το ετήσιο τεκμήριο (πίνακας 6, σελίδα 3)
11.  Για εισοδήματα που εξαιρούνται της έκτακτης εισφοράς (αποζημιώσεις απολύσεως, εφάπαξ κλπ) υπάρχει νέος κωδικός (657-658).

12.  Προστίθεται κωδικός για δαπάνες γα αγορά ή ανέγερση ακινήτων, αλλά και για τη χρηματοδοτική μίσθωσή τους (κωδ. 735-736). Οι δαπάνες αυτές δεν αποτελούν πλέον τεκμήριο και οι φορολογούμενοι δεν θα ελεγχθούν για το «πόθεν έσχες». Ωστόσο αν πρόκειται για αγορά α΄κατοικίας με στεγαστικό δάνειο, οι τοκοχρεολυτικές δόσεις του δανείο για το 2011 θεωρούνται τεκμήριο και προστίθενται στις δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και διαβίωσης.

Πώς γλιτώνετε φόρους (πίνακας 7, σελίδες  3-4)
13.  Όλες ανεξαιρέτως οι ιατρικές δαπάνες που μειώνουν εισόδημα και φόρο, «περνάνε» πλέον σε έναν κωδικό (051). Καταργούνται οι κωδικοί 043-046 που αφορούσαν νοσηλεία και γιατρούς στο εξωτερικό.

14.  Καταργείται ο κωδικός 041 για τις δαπάνες σε δικηγόρους. Αυτές οι δαπάνες συναθροίζονται στις γενικές δαπάνες με αποδείξεις (κωδ. 049)

15.  Προστέθηκαν κωδικοί (092,094,096) για όσους δηλώνουν πως «φιλοξενούνται» και δεν πληρώνουν ενοίκιο κύριας κατοικίας.

16.  Νέος κωδικός 075-076 για τις δωρεές χρηματικών ποσών στον «λογαριασμό αλληλοβοηθείας για την απόσβεση του Δημοσίου χρέους».

17.  Eχουν συγχωνευθεί οι κωδικοί που αφορούν στους τόκους στεγαστικών δανείων. Ανεξάρτητα από την ημερομηνία σύναψης του δανείου οι φορολογούμενοι θα δηλώσουν στον κωδικό 063-064 τους τόκους που κατέβαλαν το 2011. Όλοι πλέον (και οι πριν το 1999) δηλώνουν και τα τετραωνικά της κατοικίας (κωδ. 071).

18.  Προστέθηκαν νέοι κωδικοί (077-078) που αφορούν στα μισθώματα επιχειρήσεων τριτογενούς τομέα της περιοχής «Γεράνι» του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, προκειμένου να εκπέσει από αυτά έως το 80% των δαπανών αποκατάστασης.

19.  Νέοι κωδικοί (033- 034- 035- 036) όπου καταγράφονται οι δαπάνες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Προκαταβολή-συμψηφισμός φόρων (πίνακας 8, σελίδα 4)
20.  Απαλείφτηκε ο κωδικός 653 όπου αναγράφονταν και αφαιρούνταν από τον τελικό φόρο, τα ποσά φόρου που προκαταβλήθηκαν για φορτηγά ΔΧ, ενοικιαζόμενα δωμάτια, λιανοπωλητές κλπ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpeniiiiiiiiiiiiiiiiii
gama asaliotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Και τον αριθμό σύνδεσης της ΔΕΗ θα γράφουμε στη δήλωση!
Οι 20 αλλαγές στο Ε1 που θα συμπληρώσουμε φέτος

Μαζικές διασταυρώσεις για "κρυφά" εισοδήματα και ...τετραγωνικά, σχεδιάζει η εφορία και ζητά από φέτος να συμπληρώνουμε στο Ε1 όχι μόνο το ονοματεπώνυμο ή το εισόδημα, αλλά ακόμα και  τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μας. Το νέο έντυπο δήλωσης φόρου εισοδήματος 2012 που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο φόρο Ακινήτων για το 2012, θα αρχίσει να αποστέλλεται άμεσα, ίσως και από αυτήν την εβδομάδα.

Το protothema.gr παρουσιάζει σήμερα το νέο έντυπο και όλες τις αλλαγές που θα συναντήσουμε σε αυτό -που στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνουν και ακόμα μεγαλύτερους φόρους σε σχέση με πέρυσι.
λογικό το βρίσκω πάντως
και από μία άποψη είναι και σωστό
δεν υποτίθεται πως θέλουμε να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή;
δεν πήρε η εφορία μέσω ΔΕΗ την έκτακτη;
Δεν έκαναν τόσοι και τόσοι δήλωση επιπλέον τετραγωνικών ή ακόμα και αυθαίρετων σπιτιών ολόκληρων;

η μόνη μαλακία είναι πως δεν χρειάζεται κανονικά να τα γράφει αυτά ο πολίτης για να δει το κράτος τι θα ξεχάσει αυτός να γράψει στο χαρτί, αλλά θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα μέσω όλων αυτών των συστημάτων που υποτίθεται πως έχουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτή είναι τι να κάνουμε. Από το ρεαλισμό του ανήκομεν εις την Δύσην είναι προτιμότερος ο σοσιαλιστικός παράδεισος με δανεικά.
Τα χρόνια της ρεαλιστικής ανάπτυξης της πάλλαι ποτε Δεξιάς κρίνονται με βάσει τα ιδανικά των wishy-woshy καλοθελητών ανέφικτων ημισοσιαλιστικών παράδεισων.
Η ιστορία δείχνει ότι επί Δεξιάς υπήρξε η μόνη και όποια ανάπτυξη...
οπότε να τρέξουμε όλοι αν ψηφίσουμε τον ΕΤ, έτσι;
χαααχαχααχαχααχαχα
ο νέος εθνοσωτήρας που δεν είναι νέος γιατί συμμετέχει ΚΑΙ σε αυτή την κυβέρνηση και συνεργάζεται άψογα με τον ΓΑΠούλη

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.117
Πόντοι
22.785
Καλη-μερίζω .......
Δεν κατηγορώ κανέναν γιά τίς προσωπικές του πεποιθήσεις,
όλοι είμαστε άλλωστε θύματα μιάς σκατουποκουλτούρας
πού έχουμε κληρονομήσει !!!!!!!!!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλη-μερίζω .......
Δεν κατηγορώ κανέναν γιά τίς προσωπικές του πεποιθήσεις,
όλοι είμαστε άλλωστε θύματα μιάς σκατουποκουλτούρας
πού έχουμε κληρονομήσει !!!!!!!!!
καλημερα...
οταν ειναι πραγματικα προσωπικες,ισως...αν και δε πρεπει να λειπει η κριτικη διαθεση
η θυματοποιηση ως μεσο για μια υποφερτη συνειδηση...και μετα τι?ο γιατρος ή ο σωτηρας?ποιο θα 'ναι το πιο λειτουργικο placebo?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.117
Πόντοι
22.785
καλημερα...
οταν ειναι πραγματικα προσωπικες,ισως...αν και δε πρεπει να λειπει η κριτικη διαθεση
η θυματοποιηση ως μεσο για μια υποφερτη συνειδηση...και μετα τι?ο γιατρος ή ο σωτηρας?ποιο θα 'ναι το πιο λειτουργικο placebo?

So true!!!
Κάποιοι είναι όσο κολλημένοι είναι καί οί κομμουνισταί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom