Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαφώς και όχι ρε συ
μη διαστρεβλώνεις αυτό που λέω για να βρεις πατήματα

το κάθε επάγγελμα εχει νόημα.
γιατί να υπάρχει μαραγκός αφού τώρα πια έχεις τη Νεοσέτ;
το θέμα καταλήγει στο αν πρέπει να ανοίξουνε ή όχι τα επαγγέλματα (με επίκεντρο της συζήτησης τώρα το φαρμακοποιό)
σαφώς και πρέπει να ανοίξουνε
αλλά για μένα το φάρμακο πρέπει να το δίνει φαρμακοποιός, όχι ένας οποιοσδήποτε "μπακάλης"

με την υγεία δεν παίζεις. τη μία φορά που θα γίνει η μαλακία και θα πάθεις κάτι τι θα πεις;
ρε ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
πάμε πώς δουλέυει στο αμερικα....
ο γιατρός μου βάλζει μια ελεκτρόινκ σαμπσκρίπσιον.
μπαίνω στο νετ περνάω το αιντι και μου στέλνει η αποθήκη το φάρμακο σπίτι...
μέχρι και ρεφιλ μπορώ να έχω στη συνταγή.
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΡΕ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ τι θέλεις;
κουμμουνισμό;
σοσιαλισμό ΓΑΠ;

άντε ρε κωλοτούμπα
εγώ θέλω κάτι που να δουλεύει.
και στο αμερικα δουλεύει...
εδώ αλλοι θελουν καπιταλισμό με σοβιετικό κράτος αλλοι κομμουνισμό που τη θέση των εργοστασιαρζών θα είναι οι συνδικάλες....

πάρτε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ένα σύστημα ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ κάντε το κόπυ παστ ΚΑΙ τελειώνει το ζήτημα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
σαφώς και όχι ρε συ
μη διαστρεβλώνεις αυτό που λέω για να βρεις πατήματα

το κάθε επάγγελμα εχει νόημα.
γιατί να υπάρχει μαραγκός αφού τώρα πια έχεις τη Νεοσέτ;
το θέμα καταλήγει στο αν πρέπει να ανοίξουνε ή όχι τα επαγγέλματα (με επίκεντρο της συζήτησης τώρα το φαρμακοποιό)
σαφώς και πρέπει να ανοίξουνε
αλλά για μένα το φάρμακο πρέπει να το δίνει φαρμακοποιός, όχι ένας οποιοσδήποτε "μπακάλης"

με την υγεία δεν παίζεις. τη μία φορά που θα γίνει η μαλακία και θα πάθεις κάτι τι θα πεις;
- Kαι ο μαραγκός εξαφανίζεται και η Neoset γιατί υπάρχει το IKEA.
- Γιατί να το δίνει φαρμακοποιός το φάρμακο; Ο γιατρός το δίνει και εσύ πρέπει να είσαι ελεύθερος να το παίρνεις απ' όπου να 'ναι. Και με online παραγγελία άμα λάχει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ρε ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Πάλι μαλακίες λες.

Για πράγματα που δεν ξέρεις και δεν καταλαβαίνεις.

Κανένα ελεκτρόνικ σαμπσκρίπσιον δεν σου βάζει ο γιατρός.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ: ο γιατρός παίρνει τηλέφωνο στον φαρμακοποιό και του λέει την συνταγή προφορικά.

Έτσι γίνονταν πάντα, έτσι γίνεται....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγώ θέλω κάτι που να δουλεύει.
και στο αμερικα δουλεύει...
εδώ αλλοι θελουν καπιταλισμό με σοβιετικό κράτος αλλοι κομμουνισμό που τη θέση των εργοστασιαρζών θα είναι οι συνδικάλες....

πάρτε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ένα σύστημα ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ κάντε το κόπυ παστ ΚΑΙ τελειώνει το ζήτημα.
Δουλεύει αλλά πως δουλεύει...δεν ξέρω κ δεν το έχω ζήσει(ζήσει σημαίνει να ξέρεις πως περνάει κ ο εργάτης,σερβιτόρος,σκουπιδιάρης) αλλά συνήθως για το σκανδιναβικό μοντέλο μιλάνε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
- Γιατί να το δίνει φαρμακοποιός το φάρμακο; Ο γιατρός το δίνει και εσύ πρέπει να είσαι ελεύθερος να το παίρνεις απ' όπου να 'ναι. Και με online παραγγελία άμα λάχει.
ρε θα μας τρελλάνουν αυτοί με τα νταβατζιλίκια τους....
μας έχουν ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ με το αν θα είναι ανοικτα τα φαρμακεία ποτε, ποσα θα διανυκτερεύουν....
ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....
κοιτάχτε πώς δουλεύει στο αμερικα ΡΕ ΖΩΑ το σύστημα σε ΟΛΑΚΕΡΗ ΗΠΕΙΡΟ και τελειώνετε.

αει σικτίρ πια.

Welcome to the VIPPS information and verification site of the National Association of Boards of Pharmacy.

The National Association of Boards of Pharmacy (NABP) was established in 1904 to assist state licensing boards in developing, implementing, and enforcing uniform standards to protect the Public Health. NABP’s member boards of pharmacy are grouped into eight districts that include all 50 United States, the District of Columbia, Guam, Puerto Rico, the Virgin Islands, eight Canadian provinces, and New Zealand.

In response to public concern of the safety of pharmacy practices on the Internet, the association developed the Verified Internet Pharmacy Practice Sites (VIPPS) program in the spring of 1999. A coalition of state and federal regulatory associations, professional associations, and consumer advocacy groups provided their expertise in developing the criteria which VIPPS accredited Pharmacies follow.

To be VIPPS accredited, a pharmacy must comply with the licensing and inspection requirements of their state and each state to which they dispense pharmaceuticals. In addition, pharmacies displaying the VIPPS seal have demonstrated to NABP compliance with VIPPS criteria including patient rights to privacy, authentication and security of prescription orders, adherence to a recognized quality assurance policy, and provision of meaningful consultation between patients and pharmacists.

VIPPS pharmacy sites are identified by the VIPPS hyperlink seal displayed on their Web site. By clicking on the seal, a visitor is linked to the NABP VIPPS site where verified information about the pharmacy is maintained by NABP. The public is also welcome to access the VIPPS site at to search for a VIPPS Internet pharmacy, which matches their needs.

We at NABP hope you find the information helpful and invite your comments to continuously improve our service to you.

To verify the site click on the link at the bottom of this page.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο λοβέρδος ΕΙΣΗΓΑΓΕ μια τεράστια ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ελληνική πραγματικότητα.
την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι
και τότε όταν βγαίνει κάθε τόσο εδώ ένας μαλάκας και ποστάρει φωτό του πούτσου του με καντήλες, γιατί του λέτε να πάει στο συγγρό και δεν του λέτε τι να πάρει από το σάιτ αυτό ένα ωραιότατο σκεύασμα;

σε λίγο θα καταργίσουμε όλα τα επαγγελματα
και θα τα κάνει όλα ο περσόνας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σωστό
δεν έχω πρόβλημα στο να το παίρνει όπου γουστάρει
μπορείς σε παρακαλώ να το πεις στον παππού που πάει να το πάρει από το ΙΚΑ ; μπορείς να του πεις να το παίρνει online; Γιατί εγώ του το λέω και δεν με ακούει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δουλεύει αλλά πως δουλεύει...δεν ξέρω κ δεν το έχω ζήσει(ζήσει σημαίνει να ξέρεις πως περνάει κ ο εργάτης,σερβιτόρος,σκουπιδιάρης) αλλά συνήθως για το σκανδιναβικό μοντέλο μιλάνε.
μικρούλη ασε..
εάν στο αμερικα διορθωναν το σοσιαλ πολισι λίγο θα θεωρούμαστε φάρμα ζώων μπροστά τους......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μας έχουν ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ με το αν θα είναι ανοικτα τα φαρμακεία ποτε, ποσα θα διανυκτερεύουν....
κοιτάχτε πώς δουλεύει στο αμερικα ΡΕ ΖΩΑ το σύστημα σε ΟΛΑΚΕΡΗ ΗΠΕΙΡΟ και τελειώνετε.

αει σικτίρ πια.

Welcome to the VIPPS information and verification site of the National Association of Boards of Pharmacy.

The National Association of Boards of Pharmacy (NABP) was established in 1904 to assist state licensing boards in developing, implementing, and enforcing uniform standards to protect the Public Health. NABP’s member boards of pharmacy are grouped into eight districts that include all 50 United States, the District of Columbia, Guam, Puerto Rico, the Virgin Islands, eight Canadian provinces, and New Zealand.

In response to public concern of the safety of pharmacy practices on the Internet, the association developed the Verified Internet Pharmacy Practice Sites (VIPPS) program in the spring of 1999. A coalition of state and federal regulatory associations, professional associations, and consumer advocacy groups provided their expertise in developing the criteria which VIPPS accredited Pharmacies follow.

To be VIPPS accredited, a pharmacy must comply with the licensing and inspection requirements of their state and each state to which they dispense pharmaceuticals. In addition, pharmacies displaying the VIPPS seal have demonstrated to NABP compliance with VIPPS criteria including patient rights to privacy, authentication and security of prescription orders, adherence to a recognized quality assurance policy, and provision of meaningful consultation between patients and pharmacists.

VIPPS pharmacy sites are identified by the VIPPS hyperlink seal displayed on their Web site. By clicking on the seal, a visitor is linked to the NABP VIPPS site where verified information about the pharmacy is maintained by NABP. The public is also welcome to access the VIPPS site at to search for a VIPPS Internet pharmacy, which matches their needs.

We at NABP hope you find the information helpful and invite your comments to continuously improve our service to you.

To verify the site click on the link at the bottom of this page.
οι οποίοι φαντάζομαι είναι έμποροι και όχι φαρμακοποιοί - αυτοί που  το φτιάξανε

ρωτάω γιατί δεν ξέρω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έτσι
και τότε όταν βγαίνει κάθε τόσο εδώ ένας μαλάκας και ποστάρει φωτό του πούτσου του με καντήλες, γιατί του λέτε να πάει στο συγγρό και δεν του λέτε τι να πάρει από το σάιτ αυτό ένα ωραιότατο σκεύασμα;

ρε βλαμμένε διάβασες τι έγραψα;
πας στο γιατρό σου γράφει συνταγή και την παίρνεις ονλάιν.
πού χρειάζσαι τον νταβατζή φαρμακοποιό;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
τίποτα
σκότωσέ τον να αδειάζει και η γη από τη λέρα

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι μαλακίες λες.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ: ο γιατρός παίρνει τηλέφωνο στον φαρμακοποιό και του λέει την συνταγή προφορικά.

παντως στο λινκ που παραθετεις λεει αυτο :
3. Checkout and order your prescription.
There are four ways to provide your prescription information:
Have your doctor call us
Mail us your prescription
We'll call your doctor
Transfer from another pharmacy
κοινως απο οτι καταλαβαινω σου δινει ο γιατρος την συνταγη και συ την στελνεις email στο φαρμακειο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάλι μαλακίες λες.

ΠΟΤΕ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φαντάζομαι πως εσύ ειδική παραγγελία ξυλοκατασκευής δεν έχεις δώσει ποτέ
οκ, πάω πάσο τότε
όλα κουτάκια
απορώ γιατί μας χαλάνε οι οριζόντιες περικοπές
αφού όλα ίδια είναι

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085

αει σικτίρ πια.
Εδώ πάλι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας  :uglystupid: www.skai.gr/news/greece/article/195725/prostimo-se-farmakopoio-epeidi-efarmose-to-nomo-/]έβαλε πρόστιμο[/url] στην άλληνα που άνοιξε μια Τρίτη απόγευμα. :S

Έτσι δεν είναι η εξέλιξη; Κάποτε υπήρχε κι ο νερουλάς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως στο λινκ που παραθετεις λεει αυτο :
3. Checkout and order your prescription.
There are four ways to provide your prescription information:
Have your doctor call us
Mail us your prescription
We'll call your doctor
Transfer from another pharmacy
κοινως απο οτι καταλαβαινω σου δινει ο γιατρος την συνταγη και συ την στελνεις email στο φαρμακειο.
όχιιιιιιιιιιιιιι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ο σάβρας τα ξέρει καλύτερα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε βλαμμένε διάβασες τι έγραψα;
πας στο γιατρό σου γράφει συνταγή και την παίρνεις ονλάιν.
πού χρειάζσαι τον νταβατζή φαρμακοποιό;
γενικώς δεν χρειάζεσαι μαγαζιά
όλοι τους νταβατζήδες είναι
αφού μπορείς να έχεις μόνο αποθήκες και ον λάιν να γίνονται οι παραγγελίες

τι τους θέλουμε τους μαλάκες τους εμπόρους τους νταβάδες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εδώ πάλι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας  :uglystupid: www.skai.gr/news/greece/article/195725/prostimo-se-farmakopoio-epeidi-efarmose-to-nomo-/]έβαλε πρόστιμο[/url] στην άλληνα που άνοιξε μια Τρίτη απόγευμα. :S

Έτσι δεν είναι η εξέλιξη; Κάποτε υπήρχε κι ο νερουλάς.

Ντόιιιινγκ.... Αυτοί τι ζόρι τραβάνε δηλαδή? Αυτοί ας μη το ανοίξουν το δικό τους. Και μετά μας φταίει η τρόικα και η Μέρκελ... :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γενικώς δεν χρειάζεσαι μαγαζιά
όλοι τους νταβατζήδες είναι
αφού μπορείς να έχεις μόνο αποθήκες και ον λάιν να γίνονται οι παραγγελίες

τι τους θέλουμε τους μαλάκες τους εμπόρους τους νταβάδες;

Eσενα ρωτάμε να μας πεις. Άντε ριχτο, τόση ώρα περιμένουμε. Εμείς λέμε τίποτα. Εσύ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom