kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τορα που χρεοκοπι ι ελαδα θα πιδισο κε εγο???
οκ...τώρα που το ξανασκέφτομαι...
να ψηφίσουμε την Τζούλια
μπας και μαστουρώσουνε κι οι άλλοι και αρχίσουνε να σκορπάνε λεφτά...
νέα λύση στον ορίζοντα...
άσε που θα βρούμε επιτέλους και τον (την ) κατάλληλο ηγέτη που αναζητά ο Δημητράκης
και κάτι ακόμααδερφε βλέπεις που αμα σε στριμωξουνε λιγο τη χανεις τη μπαλα ;
το ειπες και μονος σου, αλλά τη μιση αλήθεια :
οπως εχει γραψει παλιοτερα και το μπαζοραμολί, αν θες να γλυτωσεις λεφτα στα φαρμακα, κανεις υποχρεωτικη τη συνταγογραφηση της ουσιας κι οχι του σκευάσματος !
αρα η κοντρα δεν ειναι γενοσημο - γνησιο ( σκευασμα - σκευασμα, δλδ)
αλλά : ουσία - σκεύασμα !
Επισης οπου πηγε το ΔΝΤ μειώθηκε ο μεσος ορος ζωης των κατοικων, καμια 10ρια χρόνια...
Μάντεψε πώς και γιατι εγινε αυτο !
μπα, εγώ να τις γαμήσω θέλω, θα αφήσω όλους τους άλλους να τις ψηφίσουνεΘέλω καί Νέλλη Ιβάν στό κόμμα καί ψηφίζω.
στιν ελαδα οτι επιστιμι κε να παρισ εμπορι ινε ι περσοτερικαι κάτι ακόμα
σε Ολλανδίες, Βέλγια και Γερμανίες ούτε ΔΝΤ έχει πάει ούτε έχει κατέβει ο μέσος όρος ζωής επειδή γράφουνε ουσία και όχι σκεύασμα
άντε και το τελευταίο μια και σκουντουφλάς συνέχεια. Ο φαρμακοποιός τι ακριβώς σπουδάζει; Δεν σπουδάζει να φτιάχνει σκευάσματα; Απλός έμπορος είναι;
Πάψε βρε ηλίθιε να βρίσκεις δικαιολογίες για τις παπαριές που αμολάς εδώ και 2 χρόνια...
έχεις γίνει περίγελος πλέον....
γιαφτο ι μαμα μου λεγι να ιμε προλιπτικοσ,φτινο το κορφο μου σινεχια κε ιμε παντα καλαΈτσι ακριβώς.
Πες μας εσύ ότι η Ελλάδα θα πρέπει να έχει την μεγαλύτερη φαρμακευτική δαπάνη στην Ευρώπη επειδή δεν έχει προληπτική ιατρική.
Εεεεεε, αφού δεν έχουμε προληπτική ιατρική ας τους δίνουμε φάρμακα.
μπα, εγώ να τις γαμήσω θέλω, θα αφήσω όλους τους άλλους να τις ψηφίσουνε
γιαφτο ι μαμα μου λεγι να ιμε προλιπτικοσ,φτινο το κορφο μου σινεχια κε ιμε παντα καλα
ι μαμα του βοθρου κσερι,ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΙΟΘΕΤΙΣΙ,Θα γινουμε αδερφακια κε θα μου αγοραζισ πολα κε ορεα πραματα.....
ι μαμα του βοθρου κσερι,ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΙΟΘΕΤΙΣΙ,Θα γινουμε αδερφακια κε θα μου αγοραζισ πολα κε ορεα πραματα.....
καλινιχτααααααααα
γιαφτο ι μαμα μου λεγι να ιμε προλιπτικοσ,φτινο το κορφο μου σινεχια κε ιμε παντα καλα
καλινιχτααααααααα
οχιαπό τη στιγμή που δεν έχουμε αποφασίσει σαν κράτος τι είδους υγεία θέλουμε να έχουμε και πόσο είμαστε διατεθιμένοι να πληρώουμε για αυτή, ο καθένας προσπαθεί να βγάλει ότι μπορεί από το καθεστώς που ισχύει ακόμα (για λίγο όμως)
για μένα το κακό είναι πως πάμε από το ένα άκρο στο άλλο (σαν λογική) κάτι που προφανώς δεν θα μας δουλέψει και τελικά ούτε θα γλυτώσουμε τόσα πολλά αλλά ούτε και την υγεία που θέλουμε θα έχουμε
οχι
απλά το θέμα είναι να κόψουμε δαπάνες γενικά και απροσδιόριστα
έτσι συνεχίζει να γίνεται του λαμογιού το πάρτυ
δεν μπορεί να μην έχει το ΚΑΤ γύψο και να λέμε μπράβο στο Λοβέρδο τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ζητήσει να επιστρέψουνε ΜΕ ΝΟΜΟ όλοι αυτοί που έχουνε φύγει με αποσπάσεις σε υπουργεία, ΙΚΑ, δημους και λοιπούς οργανισμούς.
οχι για το τι θέλουμε σαν κράτος.τι εννοείς με το όχι;
οχι για το τι θέλουμε σαν κράτος.
είναι προφανές πως άλλο θέλουνε οι πολίτες και άλλο θέλει το κράτος
και στην ουσία και οι δύο θέλουνε το λάθος πράγμα
δεν είναι πως δεν έχουνε αποφασίσει
είναι πως έχουνε αποφασίσει λάθος και συγκρούονται λάθος.