Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
α) μικρη συμμετοχη ιδιωτων

β)μεγαλυτερο βαθος στη κριση

γ)ανικανοτητα Ελληνικου δημοσιου. Ειναι αυτο που εγραψες χθες (εσυ νομιζω ησουν), οτι εχουν γεμισει τις υπηρεσιες με τεμπεληδες και τωρα ειδικα που δεν παιρνουν χρημα δεν θα κουνηθει τιποτα, ετσι το μεγαλυτερο μερος της συμφωνιας θα μεινει στα χαρτια.
πρωτον η συμμετοχη ιδιωτων θα αναμενεται να ξεπερασει το 75%.ισως ναι ειναι κατω του 90%  οπου θα ενεργοποιηθουν τα cacs και ισως να εοχυμε επιλεκτικη χρεοκοπια εντος ευρω δηλαδη να πληρωθου  τα cds.απο εκει και περα δεν θα κανανε την συμφωνια αν δεν ηταν σιγουροι για την συμμετοχη των ιδιωτων.δευτερον η κριση θα βαθυνει λογω των μετρων λιτοτητας και θα ειναι αναχωμα στην περαιτερω πορεια.ομως το θεμα ειναι να μπει η χωρα σε θετικη πορεια δηλαδη να μη εχει ελλειματα για αρχη.ουτως η αλλως και οι ιδιοι οι γερμανοι μιλανε για τριτο πακετο βοηθειας...οπως και το δου νου του που λεει οτι ειναι πιθανο να παρεκλινει.ολα αυτα σχετικα ειναι.το ζητουμενο ειναι να αλλαξουν καποια δομικα προβληματα.συμφωνω οτι η λιτοτητα ειναι λαθος συνταγη και λιγο πριν ψηφιστει η δανειακη συμβαση πιστευα οτι θα μας αφησουν ξεκρεμαστους που λεμε οταν παιζουμε θαναση...βεβαια το καλο ειναι οτι αυξανονται ι εξαγωγες αλλα αυτο ειναι μονο ενα μικρο βημα.χρειαζονται πολλα αλλα ακομα τα οποια οι περισσοτεροι τα ξερουμε ποια ειναι...στο τελευταιο νομιζω το ειπε ο κμαν.οχι εγω παντως.σιγουρα δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι τεμπεληδες αλλα υπαροχυν αρκετοι μεσα σε αυτο.το δημοσιο πρεπει να ελλατωθει και να αναδιαρθρωθει μεχρι ενος σημειου σε ορισμενους τομεις και κυριως να ιδιωτικοποιηθουν οι χρεωμενες δεκο και αλλες κρατικες υπηρεσιες οργανισμοι κ.α.μετα ερχεται η αξιοποιηση της δημοσιας περιουσιας του πλουτου της χωρας που κανεις δεν ξερει γιατι κανεις δεν τον ερευνα για αρχη εδω και δεκαετιες.αυτα εν ολιγοις.το πακετο θα συνεχιστει κανονικα.απλως επι της ουσιας ειμαστε εδω και εναμιση ισως δυο χρονια χρεοκοπημενοι ουσιαστικα και εχουμε μπροστας μας δυσκολα χρονια.δεν ξερω ποσα και αυτο κανεις δεν το ξερει γιατι κανεις δεν ξερει τις αναξιοποιητες δυναμικες και προοπτικες που εχει αυτη χωρα.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
και κάτι ακόμα
σε Ολλανδίες, Βέλγια και Γερμανίες ούτε ΔΝΤ έχει πάει ούτε έχει κατέβει ο μέσος όρος ζωής επειδή γράφουνε ουσία και όχι σκεύασμα

άντε και το τελευταίο μια και σκουντουφλάς συνέχεια. Ο φαρμακοποιός τι ακριβώς σπουδάζει; Δεν σπουδάζει να φτιάχνει σκευάσματα; Απλός έμπορος είναι;

αδερφέ έχεις σοβαρο προβλημα αντίληψης....
δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτα που σου λέμε !
συμφωνησα μαζι σου οτι πρεπει οι γιατροι να γραφουν ουσιες κι οχι εμπορικα ονοματα και προσθεσα ότι η κρατικη παραπληροφορηση εχει ριξει το μελανι της σουπιας με τη μετατοπιση απο το μειζον θεμα (ουσια αντι για σκεύασμα), σε ενα ελάσσον : την κοντρα γενοσημων - πρωτοτυπων (σκευασμα - σκευασμα).

Ο φαρμακοποιος σπουδαζει την παρασκευη και τη χημεια των φαρμακων και τη δραση τους στο σωμα. Στην πραξη ομως, μετα τη βιομηχανικη επανασταση και τις νεες τεχνολογιες, εχει μετατραπει σε εναν απλο μπακαλη, που πηρε διπλωμα ΑΕΙ για να καταντησει να πουλαει καποτες και βιταμινες για την τριχοπτωση.
Το πολυ να σου ανακατεψει καμια αλοιφη κι αυτο με βαρια καρδια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αδερφέ έχεις σοβαρο προβλημα αντίληψης....
δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτα που σου λέμε !
συμφωνησα μαζι σου οτι πρεπει οι γιατροι να γραφουν ουσιες κι οχι εμπορικα ονοματα και προσθεσα ότι η κρατικη παραπληροφορηση εχει ριξει το μελανι της σουπιας με τη μετατοπιση απο το μειζον θεμα (ουσια αντι για σκεύασμα), σε ενα ελάσσον : την κοντρα γενοσημων - πρωτοτυπων (σκευασμα - σκευασμα).

Ο φαρμακοποιος σπουδαζει την παρασκευη και τη χημεια των φαρμακων και τη δραση τους στο σωμα. Στην πραξη ομως, μετα τη βιομηχανικη επανασταση και τις νεες τεχνολογιες, εχει μετατραπει σε εναν απλο μπακαλη, που πηρε διπλωμα ΑΕΙ για να καταντησει να πουλαει καποτες και βιταμινες για την τριχοπτωση.
Το πολυ να σου ανακατεψει καμια αλοιφη κι αυτο με βαρια καρδια.
μάλιστα
εγώ έχω πρόβλημα αντίληψης που μου λες πως άμα με στριμώξουνε χάνω τη μπάλα αλλά αυτό που λες συμφωνεί μαζί μου;;;
τι πίνεις;

ο φαρμακοποιός μαθαίνει το συνδυασμό ουσιών για τη σωστή παρασκευή φαρμάκων.
κάνεις πάλι λάθος εστίαση
δεν σου φταίει η βιομηχανοποίηση ούτε οι νέες τεχνολογίες. Με τις νέες τεχνολογίες μπορείς να κάνεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα αυτό που έκανες πιο πριν (και πιο σωστά)
το γεγονός πως έχει γίνει μπακάλης ή έμπορας είναι πως έτσι τον μάθανε να κάνει. Γιατί πάνε όλοι και του ζητάνε έτοιμο φάρμακο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν μπορεί ο φαρμακοποιός να παρασκευάσει φάρμακο... δεν έχει τη δυνατότητα....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
μάλιστα
εγώ έχω πρόβλημα αντίληψης που μου λες πως άμα με στριμώξουνε χάνω τη μπάλα αλλά αυτό που λες συμφωνεί μαζί μου;;;
τι πίνεις;

ο φαρμακοποιός μαθαίνει το συνδυασμό ουσιών για τη σωστή παρασκευή φαρμάκων.
κάνεις πάλι λάθος εστίαση
δεν σου φταίει η βιομηχανοποίηση ούτε οι νέες τεχνολογίες. Με τις νέες τεχνολογίες μπορείς να κάνεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα αυτό που έκανες πιο πριν (και πιο σωστά)
το γεγονός πως έχει γίνει μπακάλης ή έμπορας είναι πως έτσι τον μάθανε να κάνει. Γιατί πάνε όλοι και του ζητάνε έτοιμο φάρμακο.

σιγουρα κανεις πλακα...

εννοεις οτι ο φαρμακοποιος μπορει να σου φτιαξει εμβολια, ινσουλινη ή χαπια για την πιεση ;;;;;;;;;;;;;

απλος μπακαλης ειναι φιλε μου....

κανονικα, θα επρεπε να καταργηθει και σαν επαγγελμα, οπως καποτε οι μαρκονηδες στα καραβια.

οσο για το πρωτο, ακομη να καταλαβεις !
δεν εχω αλλο χρονο για εξηγησεις, καληνυχτα !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε γι αυτό στην αμερική τα ψωνίζεις εδώ και δεκαετίες απ το σπούερ μέρκετ....
στο ελλάντα στον πολιτισμό το επάγγελμα του φαρμακοποιού είναι ΚΛΕΙΣΤΟΝ.
όπως και η χώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιγουρα κανεις πλακα...

εννοεις οτι ο φαρμακοποιος μπορει να σου φτιαξει εμβολια, ινσουλινη ή χαπια για την πιεση ;;;;;;;;;;;;;

κανονικα, θα επρεπε να καταργηθει και σαν επαγγελμα, οπως καποτε οι μαρκονηδες στα καραβια.

τι μπακάλης ρε.....
ο μπακάλης μπορεί να ξεχωρίσει και τα φρέσκα απ τα μπαγιάτικα.
αααααααααααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχχαχαχαα

επιστήμονας σου λέει....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

σιγουρα κανεις πλακα...

ξεκολλείστε λιγάκι
πριν τη βιομηχανοποίηση δεν υπήρχαν καν εμβόλια
δεν υπάρχει τρόπος να γίνουνε ενέσεις χωρίς βιομηχανία

ο φαρμακοποιός όμως σου φτιάχνει άνετα ένα σκεύασμα που δεν υπάρχει καν σαν συνταγή σε φάρμακο.
συμφωνούμε πως κυρίως μιλάμε πια για αλοιφές ή για λοσιόν
αλλά προφανώς ο φαρμακοποιός δεν έχει εργαστήριο για να κάνει κάτι άλλο.
αυτό δεν σημαίνει πως ο φαρμακοποιός πρέπει να είναι έμπορος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε γι αυτό στην αμερική τα ψωνίζεις εδώ και δεκαετίες απ το σπούερ μέρκετ....
στο ελλάντα στον πολιτισμό το επάγγελμα του φαρμακοποιού είναι ΚΛΕΙΣΤΟΝ.
όπως και η χώρα.
περσόνα, στην αμερική αυτά που πουλούνται στα σούπερ δεν χρειάζονται συνταγή γιατρού.
κι εδώ άμα πας σε περίπτερο παίρνεις ντεπόν και ασπιρίνη

αλλά ο περιπτεράς δεν θα σου πει ποτέ πως άμα παίρνεις μία ασπιρίνη τη μέρα μπορεί να κάνεις γαστρορραγία

κι αφού το παίρνεις στο σούπερ στο Αμέρικα, ούτε ο γιατρός μπορεί να σου το πει εκεί ούτε ο φαρμακοποιός.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σιγουρα κανεις πλακα...

πάντως ναι, δίκιο έχεις Καζάκη μου
να τα καταργήσουμε όλα τα επαγγέλματα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε, οκ, συμφωνούμε
όπως δεν κάνει υπαινιγμό για τίποτα η κυβέρνηση της Κένυας, έτσι δεν κάνει και η ελλ. κυβέρνηση
ούτε σώβρακο δεν θα βγάζει η χώρα για να τη γαμάνε.

αλληλούια
έμπαινε μπένι
έμπαινε Χρυσοχοϊδη
έμπαινε Λοβέρδο
έμπαινε Σαμαρά
έμπαινε Βορίδη
.
.
.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσόνα, στην αμερική αυτά που πουλούνται στα σούπερ δεν χρειάζονται συνταγή γιατρού.
κι εδώ άμα πας σε περίπτερο παίρνεις ντεπόν και ασπιρίνη

αλλά ο περιπτεράς δεν θα σου πει ποτέ πως άμα παίρνεις μία ασπιρίνη τη μέρα μπορεί να κάνεις γαστρορραγία

κι αφού το παίρνεις στο σούπερ στο Αμέρικα, ούτε ο γιατρός μπορεί να σου το πει εκεί ούτε ο φαρμακοποιός.

ουπς....
ευτυχώς που έχω εσένα....
οι οδηγίες χρήσης δεν τα λένε αυτά....

Υ.Γ.
τι παίρνουν μόνο στην Αμερική;
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχααα
ας πούμε ελλάδα το αμοξίλ το παίρνιες μόνο με συνταγή;
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα μοικάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

και μέσω άιφον τώρα στο αμέρικα....
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκες πόσες δεκαετίες πίσω είστε ρε βλαχάκια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μοικάνε στην αμερική έχουν διαρκώς καταγγελίες για τέτοια σάιτ γιατί παθαίνουν γαστρορραγία.αααααααααααααααααααχαχαχαχχααχχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ουπς....
ευτυχώς που έχω εσένα....
οι οδηγίες χρήσης δεν τα λένε αυτά....

Υ.Γ.
τι παίρνουν μόνο στην Αμερική;
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχααα
ας πούμε ελλάδα το αμοξίλ το παίρνιες μόνο με συνταγή;
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχ
σαφώς και όχι ρε συ
μη διαστρεβλώνεις αυτό που λέω για να βρεις πατήματα

το κάθε επάγγελμα εχει νόημα.
γιατί να υπάρχει μαραγκός αφού τώρα πια έχεις τη Νεοσέτ;
το θέμα καταλήγει στο αν πρέπει να ανοίξουνε ή όχι τα επαγγέλματα (με επίκεντρο της συζήτησης τώρα το φαρμακοποιό)
σαφώς και πρέπει να ανοίξουνε
αλλά για μένα το φάρμακο πρέπει να το δίνει φαρμακοποιός, όχι ένας οποιοσδήποτε "μπακάλης"

με την υγεία δεν παίζεις. τη μία φορά που θα γίνει η μαλακία και θα πάθεις κάτι τι θα πεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom