kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αλέκο, οι έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια λογικά θα σου έρθουνε στην εφορία να τα πληρώσεις.Δε ξέρω τι θα γίνει αυτό που ξέρω είναι ότι συνεδρίαζαν και καλά 14 ώρες για να καταλήξουν σε ένα πρόγραμμα που είναι καταδικασμένο να αποτύχει, εάν δεν έχει αποτύχει ήδη. Το βλέπω και προσωπικά μετά τις μειώσεις που έφαγα πήραν τα αρχίδια μου και απο έκτακτη εισφορά και από χαράτσια. Πρλωτη φορά που χρωστάω αλλά νομίζω πως δε θα είμαι μόνος
Αυτοι που μαζευτήκανε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,δεν ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?Αλέκο, οι έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια λογικά θα σου έρθουνε στην εφορία να τα πληρώσεις.
Σίγουρος βέβαια δεν είμαι, αλλά μένει να επαληθευτώ.
Γενικώς όποιος έχει κάποια χρήματα στην άκρη (σε τράπεζα) μάλλον θα πρέπει να πληρώσει για να μην του έρθουνε προσαυξημένα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι Γαβαλάς ή Βοσκόπουλος για να μην τα δίνει στο τέλος.
Οι 14 ώρες δε3ν ήταν για να καταρτίσουνε το πρόγραμμα αλλά για να το βάλουνε με τέτοιο τρόπο στο χαρτί που δεν θα υπάρχει πιθανότητα να χάσουνε οι άλλοι από τα λεφτά τους ούτε σέντσι.
εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι - τόσοι και τόσοι μαζεύτηκαν στο σύνταγμα. γιατί δεν τραβάγανε κατά ΑΙΑ μεριά να τη στήσουνε καρτέρι στους εθνοσωτήρες μας; Μόνο ο IRA τα είχε σπάσει στη Μάργκαρετ.
θα στο πω απλά λοιπόν,
για να βγει η Λιάνα, πρέπει να βγει το κομμα της.
οποιοδήποτε από αυτά τα κόμματα είναι φαύλο
Σίγουρα ....... ύποκλίνομαι !!!!
ναι θες και δικαιολογια για σκυψιμο
όνειρο ζώ ..... μού άπάντησε
δεν είναι κολάσιμο το να ψηφίζεις αυτό που θεωρείς σωστό για τη χώρα - ακόμα και αυτό που θεωρε΄ςι σωστό για τον εαυτό σουΑυτοι που μαζευτήκανε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,δεν ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
προσπαθούσα να σώσω μερικές από τις φωτό ρε γμτ, αλλά δεν γίνεται....
Συγνώμη αυτό το ΕΙΔΕΣ,και το ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΨΕΥΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,εγώ είμαι στο site 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,,ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ,δεν υπάρχει νόημα,η δουλειά ΕΓΙΝΕ.Τώρα ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να βρούμε τροπο να τους ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.δεν είναι κολάσιμο το να ψηφίζεις αυτό που θεωρείς σωστό για τη χώρα - ακόμα και αυτό που θεωρε΄ςι σωστό για τον εαυτό σου
κολάσιμο είναι να ακολουθείς τυφλα κάποιον ακόμα κι αν βλέπεις πως κάνει κακό στη χώρα σου, ακόμα κι αν βλέπεις πως είναι ψεύτης, λωποδίτης, προδότης.
κολάσιμοι λοιπόν είναι αυτοί που εξακολουθούν να είναι εντεταλμένοι στα κομματικά όργανα.
προσπαθούσα να σώσω μερικές από τις φωτό ρε γμτ, αλλά δεν γίνεται....
μαλακία...
Aυτο καταλαβα και εγωΤο ΠΡΟΓΡΑΜΑ βγαίνει ΟΧΙ όμως για τους ΕΛΛΗΝΕΣ,αλλά για τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
Να ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΧΙ?Aυτο καταλαβα και εγω
Με το φτωχο μου μυαλο, οι περιπτωσεις αποτυχιας του προγραμματος ειναι οι εξης:
Να μην εχει αρκετη εθελοντικη συμμετοχη απο τους ιδιωτες κατοχους ομολογων
Να βαθυνει η κριση πανευρωπαικα και να μην βγουν τα νουμερα λογω χαμηλων εσοδων
Να τους γαμησουν οι Ελληνες στις εκλογες ( Παραυτα ενας γειτονας απεναντι, στα 65 , μου ελεγε χθες οτι ο σαμαρας θα μας σωσει . Να δουμε ποτε θα μας γλυτωσει ο θεος απο τους σημερινους 55+ )
οχι αδερφέ, δεν το είδα τώρα ούτε εγώΣυγνώμη αυτό το ΕΙΔΕΣ,και το ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΨΕΥΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,εγώ είμαι στο site 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,,ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ,δεν υπάρχει νόημα,η δουλειά ΕΓΙΝΕ.Τώρα ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να βρούμε τροπο να τους ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ποιοι ειναι οι πολιτισμενοι?Να ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΧΙ?
Και να που φτάσαμε,Η ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ,Η ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.οχι αδερφέ, δεν το είδα τώρα ούτε εγώ
όταν το 2009 (και πιο πριν, αλλά ας πάρουμε το πρόσφατο) έλεγα πως δεν υπάρχει κόμμα να ψηφίσεις, οι ΝΔκράτες με έλεγαν Πασόκο και τούμπαλιν...
και στην τελική με λέγανε κουμμούνι
την ταμπέλα πάντως όλοι εύκολη την είχανε
και αρκετοί που τώρα κλαίγονται και ανεβοκατεβάζουνε λογίδρια και θέσεις απείρου ελληνικού πατριωτισμού προγγίζοντας τους λοιπούς πως δεν ξέρουνε τι τους γίνεται.
Η ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΟΩΝ ΟΥΝΩΝ,ΣΑΞΩΝΩΝ ΝΟΡΜΑΔΩΝ ΚΤΛΠΠοιοι ειναι οι πολιτισμενοι?