Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε ξέρω τι θα γίνει αυτό που ξέρω είναι ότι συνεδρίαζαν και καλά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: 14 ώρες για να καταλήξουν σε ένα πρόγραμμα που είναι καταδικασμένο να αποτύχει, εάν δεν έχει αποτύχει ήδη. Το βλέπω και προσωπικά μετά τις μειώσεις που έφαγα πήραν τα αρχίδια μου και απο έκτακτη εισφορά και από χαράτσια. Πρλωτη φορά που χρωστάω αλλά νομίζω πως δε θα είμαι μόνος
Αλέκο, οι έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια λογικά θα σου έρθουνε στην εφορία να τα πληρώσεις.
Σίγουρος βέβαια δεν είμαι, αλλά μένει να επαληθευτώ.
Γενικώς όποιος έχει κάποια χρήματα στην άκρη (σε τράπεζα) μάλλον θα πρέπει να πληρώσει για να μην του έρθουνε προσαυξημένα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι Γαβαλάς ή Βοσκόπουλος για να μην τα δίνει στο τέλος.

Οι 14 ώρες δε3ν ήταν για να καταρτίσουνε το πρόγραμμα αλλά για να το βάλουνε με τέτοιο τρόπο στο χαρτί που δεν θα υπάρχει πιθανότητα να χάσουνε οι άλλοι από τα λεφτά τους ούτε σέντσι.

εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι - τόσοι και τόσοι μαζεύτηκαν στο σύνταγμα. γιατί δεν τραβάγανε κατά ΑΙΑ μεριά να τη στήσουνε καρτέρι στους εθνοσωτήρες μας;  Μόνο ο IRA τα είχε σπάσει στη Μάργκαρετ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Αλέκο, οι έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια λογικά θα σου έρθουνε στην εφορία να τα πληρώσεις.
Σίγουρος βέβαια δεν είμαι, αλλά μένει να επαληθευτώ.
Γενικώς όποιος έχει κάποια χρήματα στην άκρη (σε τράπεζα) μάλλον θα πρέπει να πληρώσει για να μην του έρθουνε προσαυξημένα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι Γαβαλάς ή Βοσκόπουλος για να μην τα δίνει στο τέλος.

Οι 14 ώρες δε3ν ήταν για να καταρτίσουνε το πρόγραμμα αλλά για να το βάλουνε με τέτοιο τρόπο στο χαρτί που δεν θα υπάρχει πιθανότητα να χάσουνε οι άλλοι από τα λεφτά τους ούτε σέντσι.

εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι - τόσοι και τόσοι μαζεύτηκαν στο σύνταγμα. γιατί δεν τραβάγανε κατά ΑΙΑ μεριά να τη στήσουνε καρτέρι στους εθνοσωτήρες μας;  Μόνο ο IRA τα είχε σπάσει στη Μάργκαρετ.
Αυτοι που μαζευτήκανε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,δεν ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτοι που μαζευτήκανε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,δεν ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
δεν είναι κολάσιμο το να ψηφίζεις αυτό που θεωρείς σωστό για τη χώρα - ακόμα και αυτό που θεωρε΄ςι σωστό για τον εαυτό σου

κολάσιμο είναι να ακολουθείς τυφλα κάποιον ακόμα κι αν βλέπεις πως κάνει κακό στη χώρα σου, ακόμα κι αν βλέπεις πως είναι ψεύτης, λωποδίτης, προδότης.

κολάσιμοι λοιπόν είναι αυτοί που εξακολουθούν να είναι εντεταλμένοι στα κομματικά όργανα.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
δεν είναι κολάσιμο το να ψηφίζεις αυτό που θεωρείς σωστό για τη χώρα - ακόμα και αυτό που θεωρε΄ςι σωστό για τον εαυτό σου

κολάσιμο είναι να ακολουθείς τυφλα κάποιον ακόμα κι αν βλέπεις πως κάνει κακό στη χώρα σου, ακόμα κι αν βλέπεις πως είναι ψεύτης, λωποδίτης, προδότης.

κολάσιμοι λοιπόν είναι αυτοί που εξακολουθούν να είναι εντεταλμένοι στα κομματικά όργανα.
Συγνώμη αυτό το ΕΙΔΕΣ,και το ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΨΕΥΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,εγώ είμαι στο site 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,,ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ,δεν υπάρχει νόημα,η δουλειά ΕΓΙΝΕ.Τώρα ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να βρούμε τροπο να τους ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Το ΠΡΟΓΡΑΜΑ βγαίνει ΟΧΙ όμως για τους ΕΛΛΗΝΕΣ,αλλά για τους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
Aυτο καταλαβα και εγω :rockon:

Με το φτωχο μου μυαλο, οι περιπτωσεις αποτυχιας του προγραμματος ειναι οι εξης:

Να μην εχει αρκετη εθελοντικη συμμετοχη απο τους ιδιωτες κατοχους ομολογων

Να βαθυνει η κριση πανευρωπαικα και να μην βγουν τα νουμερα λογω χαμηλων εσοδων

Να τους γαμησουν οι Ελληνες στις εκλογες ( Παραυτα ενας γειτονας απεναντι, στα 65 , μου ελεγε χθες οτι ο σαμαρας θα μας σωσει :jerking: . Να δουμε ποτε θα μας γλυτωσει ο θεος απο τους σημερινους 55+ :headbang: )

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Aυτο καταλαβα και εγω :rockon:

Με το φτωχο μου μυαλο, οι περιπτωσεις αποτυχιας του προγραμματος ειναι οι εξης:

Να μην εχει αρκετη εθελοντικη συμμετοχη απο τους ιδιωτες κατοχους ομολογων

Να βαθυνει η κριση πανευρωπαικα και να μην βγουν τα νουμερα λογω χαμηλων εσοδων

Να τους γαμησουν οι Ελληνες στις εκλογες ( Παραυτα ενας γειτονας απεναντι, στα 65 , μου ελεγε χθες οτι ο σαμαρας θα μας σωσει :jerking: . Να δουμε ποτε θα μας γλυτωσει ο θεος απο τους σημερινους 55+ :headbang: )
Να ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΧΙ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συγνώμη αυτό το ΕΙΔΕΣ,και το ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΨΕΥΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,εγώ είμαι στο site 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,,ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ,δεν υπάρχει νόημα,η δουλειά ΕΓΙΝΕ.Τώρα ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να βρούμε τροπο να τους ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
οχι αδερφέ, δεν το είδα τώρα ούτε εγώ

όταν το 2009 (και πιο πριν, αλλά ας πάρουμε το πρόσφατο) έλεγα πως δεν υπάρχει κόμμα να ψηφίσεις, οι ΝΔκράτες με έλεγαν Πασόκο και τούμπαλιν...
και στην τελική με λέγανε κουμμούνι

την ταμπέλα πάντως όλοι εύκολη την είχανε
και αρκετοί που τώρα κλαίγονται και ανεβοκατεβάζουνε λογίδρια και θέσεις απείρου ελληνικού πατριωτισμού προγγίζοντας τους λοιπούς πως δεν ξέρουνε τι τους γίνεται.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
οχι αδερφέ, δεν το είδα τώρα ούτε εγώ

όταν το 2009 (και πιο πριν, αλλά ας πάρουμε το πρόσφατο) έλεγα πως δεν υπάρχει κόμμα να ψηφίσεις, οι ΝΔκράτες με έλεγαν Πασόκο και τούμπαλιν...
και στην τελική με λέγανε κουμμούνι

την ταμπέλα πάντως όλοι εύκολη την είχανε
και αρκετοί που τώρα κλαίγονται και ανεβοκατεβάζουνε λογίδρια και θέσεις απείρου ελληνικού πατριωτισμού προγγίζοντας τους λοιπούς πως δεν ξέρουνε τι τους γίνεται.
Και να που φτάσαμε,Η ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ,Η ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom