Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι καλά κι εγώ είμαι μπάοκ :2funny: :2funny:
ζουλεψες το "και ας μη γαμησω ποτε"... :2funny: :2funny: :2funny:

καλα οι πορτογαλιες κ'οι ιρλανδιες...στη κρατικη ακουσα πριν κανα-δυο βδομαδες οτι κατι ολλανδιες και κατι γερμανιες εχουν -0,6% το τελευταιο τριμηνο του 11...

κυρ ολιιιιιι,σε κανα εξαμηνο θα σε εχει κανει μαστορα στην κωλοτουμπα ο αντωνακης...

Επισκέπτης
καλα οι πορτογαλιες κ'οι ιρλανδιες...στη κρατικη ακουσα πριν κανα-δυο βδομαδες οτι κατι ολλανδιες και κατι γερμανιες εχουν -0,6% το τελευταιο τριμηνο του 11...

Να σκάσει καμιά έκτακτη εισφορά υπέρ Ολλανδίας & Γερμανίας να γελάω μέχρι να ξαναβγεί ο Στρος Καν απ'τη μπουζού..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Tι καυλεας και αυτος...Οπου μουνι και νταβαντζιλικι μεσα....αρρωστια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
eth-ski-22-2-12.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Α νόμιζα ρε οτι οι κακοί γερμανοί ήθελαν να τα πάρουν όλα  :rolleyes:

Όσο για το Μάνεση ιδού η λύσις κύριοι

Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος  :rockon:
:rockon: :rockon: βρε βρε βρε σαν να μιλαει παπαρηγα και τσιπρομαχος απο την απεναντι... :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με αντιγράφεις με διαφορά 20 περίπου ημερών  :grin:
και πώς θα καταλάβει ρε ο px που δεν ξέρει αγγλικά το βίντεο;
αφού δεν έχει υπότιτλους

εγώ επιμένω.
έστω πως ο ESM δεν έχει νομικές ή άλλες κυρώσεις για ό,τι κάνει.
αυτοί που μας βάλανε εκεί, δεν πρέπει να έχουνε τις κυρώσεις τους;
και μετά να πάμε στον αγύριστο από εκεί.
αλλά πρώτα να τους γαμήσουμε αυτούς.
γιατί αν δεν τους γαμήσουμε και τους αφήσουμε εκεί, και να βγούμε (που δεν θα βγούμε με αυτούς επάνω), θα μας βάλουνε σίγουρα σε κάποιο άλλο λούκι που να τους βολέυει αυτούς.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ρε Hirayama
μια που είσαι κολλητάρι του καράφλα, δεν μας λες και την περιουσία του και το πώς την απέκτησε;
απλά να ξέρουμε τον σωτήρα μας

Τύπε μου, παντρεύτηκε πλούσια γυναίκα και τον εφτιαξε ο πεθερός του.
Μετά τη χώρισε για μια καβλιάρα πιτσιρικα κι αναγκάστηκα να τους τσοντάρω κι εγω για να χτίσουν το νεο σπιτικό τους.

Τώρα τα πιανει απο Κοντομηνα και Κουρή για να διαφημιζει το μαγαζάκι της δραχμής. Πονταρει στη χρεοκοπια ο ατιμουλης, για να γυρισουμε στη δραχμή και να τα τσακωσει απο κατι CDS που εχει παίξει.

Αλλά και στο ευρώ να μεινουμε - στ' αρχί: του ! Θα συνεχισει να τσακωνει την επιδοτηση του ΕΠΑΜ απο τον κρατικο προυπολογισμο σε ευρώπουλα και θα παιρνει και κανα δανειακι που και που για να μας μπουκωνει εμας τα μελη του.
Κι επειτα εχει και κατι χοντρα πακετα σε ευρω που εχει πιασει απο τη Ζημενς, τοτε που προπαγανδιζε για την ισχυρη ελλαδα του ελιά και τα εχει στην Ελβετία.

Το καλοκαιρι που θα εχουν πεσει οι τιμες των ακινητων στα ταρταρα, λογω του βιαιου αποπληθωρισμου και της ανεχειας των εντοπιων ιθαγενων, ξερεις τι θα αγοραζεις με 30-40.000 ευρώ ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τύπε μου, παντρεύτηκε πλούσια γυναίκα και τον εφτιαξε ο πεθερός του.
Μετά τη χώρισε για μια καβλιάρα πιτσιρικα κι αναγκάστηκα να τους τσοντάρω κι εγω για να χτίσουν το νεο σπιτικό τους.

Τώρα τα πιανει απο Κοντομηνα και Κουρή για να διαφημιζει το μαγαζάκι της δραχμής. Πονταρει στη χρεοκοπια ο ατιμουλης, για να γυρισουμε στη δραχμή και να τα τσακωσει απο κατι CDS που εχει παίξει.

Αλλά και στο ευρώ να μεινουμε - στ' αρχί: του ! Θα συνεχισει να τσακωνει την επιδοτηση του ΕΠΑΜ απο τον κρατικο προυπολογισμο σε ευρώπουλα και θα παιρνει και κανα δανειακι που και που για να μας μπουκωνει εμας τα μελη του.
Κι επειτα εχει και κατι χοντρα πακετα σε ευρω που εχει πιασει απο τη Ζημενς, τοτε που προπαγανδιζε για την ισχυρη ελλαδα του ελιά και τα εχει στην Ελβετία.

Το καλοκαιρι που θα εχουν πεσει οι τιμες των ακινητων στα ταρταρα, λογω του βιαιου αποπληθωρισμου και της ανεχειας των εντοπιων ιθαγενων, ξερεις τι θα αγοραζεις με 30-40.000 ευρώ ;
οκ...
οπότε μην μας πρήζεις που δεν σε παίρνει κανείς σοβαρα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785