pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τον Απρίλη.Πότε είπαμε θα γίνουν εκλογές??
Τον Απρίλη.Πότε είπαμε θα γίνουν εκλογές??
Τον Απρίλη.
Δίπλα-δίπλα με τον ΦΠ θα κάθομαι.Πάρε καρέκλα για να μην πιαστείς απ'το περίμενε..
Τον Απρίλη.
μμμ....γμτ...με άγχωσες....Πότε είπαμε θα γίνουν εκλογές??
λόγω μειωμένων εξόδων δημοσίου οι εθνικές επέτειοι θα συμπτιχθούν και θα γίνονται όλες την 21η ΑπρίληΝαι. Την 21η συγκεκριμένα, έτσι... για να γιορτάσουμε και την επέτειο.
να το κανουμε εκτακτως φερος 20 απριλιου γιατι 21 πεφτει σαββατο και θα χασουμε το τριημερακι?λόγω μειωμένων εξόδων δημοσίου οι εθνικές επέτειοι θα συμπτιχθούν και θα γίνονται όλες την 21η Απρίλη
να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ
σωστο....μονο οι σκατομπατσοι και οι ρουφιανοι εχουν πενθημερο και 8ωρο πλεον...τριήμερο έχουνε αυτοί που δουλεύουν πενθήμερο. πόσοι ακόμα υπάρχουνε στην Ελλάδα;
τριήμερο έχουνε αυτοί που δουλεύουν πενθήμερο. πόσοι ακόμα υπάρχουνε στην Ελλάδα;
μμμ....γμτ...με άγχωσες....
πρέπει να πάω να δω μήπως χρειάζομαι καινούργια ταυτότητα, να είμαι έτοιμος για τις εκλογές.
Οι εκλογές που μας είχε υποσχεθεί ο καλαματιανός για 19.2 αναβλήθηκαν τελικά...
Τύπε, εγώ την Κυριακή που μας πέρασε πάντως, σηκώθηκα και πήγα στο εκλογικό κέντρο.
Δυστυχώς όμως, τζάμπα περίμενα. Οι εκλογές που μας είχε υποσχεθεί ο καλαματιανός για 19.2 αναβλήθηκαν τελικά...
Δεν χρειάζεται πάντως μίρλα. Αφού σωθήκαμε βρε.
Που να μην σώσουμε...
Αφού σωθήκαμε βρε.
Eμ αυτό που το πας??
Λίγο το'χεις? Εγώ πάντως λίγο που είδα τον μπένυ να αναλύει πάλι σήμερα τι θα γινόταν αν δεν και καλά,ανατρίχιασα.
Βέβαια δε μας είπε τι θα γίνει τώρα που "σωθήκαμε",αλλά δε γαμείς?
Πάμε για ύπνο ευτυχείς..
Ο μπενυ δινει ρεσιταλ! Μας εσωσε απο τον γκρεμο.
Eμ αυτό που το πας??
Λίγο το'χεις? Εγώ πάντως λίγο που είδα τον μπένυ να αναλύει πάλι σήμερα τι θα γινόταν αν δεν και καλά,ανατρίχιασα.
Βέβαια δε μας είπε τι θα γίνει τώρα που "σωθήκαμε",αλλά δε γαμείς?
Πάμε για ύπνο ευτυχείς..
Εδώ ρε συ,έχει πείσει κόσμο πως διαπραγματεύτηκε κιόλας.
Τι να λέμε τώρα??
Ο μπενυ δινει ρεσιταλ! Μας εσωσε απο τον γκρεμο.