Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Η ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΟΩΝ ΟΥΝΩΝ,ΣΑΞΩΝΩΝ ΝΟΡΜΑΔΩΝ ΚΤΛΠ
Oχι τυπε, δεν ειμαι για τετοια. Η Ελληνικη κουλτουρα δεν θελει γκρεμισμα, αλλα ενα καθαρισμα απο τα σκουπιδια των τελευταιων 30 χρονων.

Δεν νομιζω κιολας οτι μπορουν να την κουμανταρουν την χωρα οι πολιτισμενοι...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Oχι τυπε, δεν ειμαι για τετοια. Η Ελληνικη κουλτουρα δεν θελει γκρεμισμα, αλλα ενα καθαρισμα απο τα σκουπιδια των τελευταιων 30 χρονων.

Δεν νομιζω κιολας οτι μπορουν να την κουμανταρουν την χωρα οι πολιτισμενοι...
Με δουλέυεις έτσι ΑΠΟ ΤΟ 1821 αυτό κάνουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε
ασχέτως το τι λέει ο περσόνας στην Κύπρο δεν είναι έτσι παραδεισένια τα πράγματα ούτε εκεί
κι εκεί η διαπλοκή πάει σύννεφο
απλά η κοινωνία είναι λιγότερο κομματική - μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι διαφορετική και η δημοκρατία τους.
και φυσικά είναι μικρή κοινωνία που φταρνίζεται ο άλλος στη Λευκωσία και κρυολογέι ο επόμενος στη Λάρνακα
κατά τα άλλα, ας μην μιλήσουμε για λαμογιές και εκεί με τα νερουλάδικα και τόσα άλλα.

όχι πως είναι σαν την Ελλάδα, όντως είναι καλύτερα
αλλά έχουνε μια τάση να εισάγουνε τις μαλακίες τις ελληνικές πολύ γρήγορα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωωωωω κατι λεγατε για φαρμακαδες χτες

μπηκα να δω λιγο και το σαιτ και εχει φατσα φορα αυτη τη διακριση για το 2010  :2funny:

Η GSK Ελλάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό Best Workplaces στην Ελλάδα και έλαβε τη 2η θέση μεταξύ των εταιριών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
να το κανεις. ακουω ρεζουμε.
ο Ε.Τ ΛΩΡΕΝΣ είναι Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΩΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ,Και λεει ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ,ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ  ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ,ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ(ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ),ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
afierooooomenoooooooooooooooooo

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Με δουλέυεις έτσι ΑΠΟ ΤΟ 1821 αυτό κάνουν.
Ε τοτε αυτοι φταινε, γαμηστε τους :rockon:

Σοβαρα τωρα, δεν πιστευω οτι ειμαστε η μονη χωρα που εχουν επεμβει τοσο στα πολιτικα της ζητηματα. Μοιραζομαστε την κοινη μοιρα των μικρων, που τρωνε πουτσα απο τους μεγαλους. Δεν ειναι ρεαλιστικη προσεγγιση το οτι ειμαστε μαλακες και μας γαμανε, τουλαχιστον οχι περισσοτερο μαλακες απο τα 3/4 του πλανητη. Απο εκει και περα ο καθε λαος εχει ελλατωματα οπως εχει και προτερηματα...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Ε τοτε αυτοι φταινε, γαμηστε τους :rockon:

Σοβαρα τωρα, δεν πιστευω οτι ειμαστε η μονη χωρα που εχουν επεμβει τοσο στα πολιτικα της ζητηματα. Μοιραζομαστε την κοινη μοιρα των μικρων, που τρωνε πουτσα απο τους μεγαλους. Δεν ειναι ρεαλιστικη προσεγγιση το οτι ειμαστε μαλακες και μας γαμανε, τουλαχιστον οχι περισσοτερο μαλακες απο τα 3/4 του πλανητη. Απο εκει και περα ο καθε λαος εχει ελλατωματα οπως εχει και προτερηματα...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΤΕΡΑ.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ρε αδερφέ
εσύ λες ορισμένα πράγματα που είναι απομαγνητοφώνηση ενός τύπου που τον ακολουθείς πιστά όπως κάνανε τόσοι και τόσοι αυτούς τον Παπανδρέου, το Μητσοτάκη και τον Καραμανλή.

και σε ρωτάω. Πες μου το ποιόν και την ιστορία της ζωής αυτού που ακολουθείς τυφλά

και μου απαντάς μπαρούφες
είτε με πρήζεις είτε όχι δεν μπορώ να σε πάρω σοβαρά αν δεν μπορείς να μου πεις ποιον ακολουθείς τυφλά

Τον Καζακη τον εμαθα απο το γιουτουμπι τυχαια και μετα τον παρακολουθουσα στο ραδιο 9 μεχρι να τον διωξουν.

Τον ακολυθω πιστα/τυφλα/γοτεβα - ειναι μεγαλη κουβεντα για να το πεις !

Όμως αυτα που λεει ταιριαζουν με αυτα που ξερω ή εχω διαβασει και επιπλεον, στα οικονομικα - επιβεβαιώνεται μεχρι τωρα.

Η λυση που προτεινει, αν και πιο ριζοσπαστικη,  ειναι δοκιμασμενη σε Αργεντινη και Ισημερινο.
Την ιδια λύση προτεινουν κι αλλοι, αν και σε πιο συντηρητικη εκδοση, όπως οι Μαριας, Λαπαβιτσας, Βαρουφακης, Σκαπερδας κτλ.

Αν δε σου αρεσει ο Καζακης, πηγαινε προς το Νοτη Μαρια - σχεδόν τα ιδια λέει με μονη διαφορα τη μερικη διαγραφη χρεους και την επιθυμια για παραμονη στο ευρω (αν κι εγω το θεωρω ανεφικτο).

Το ποιον του Καζακη και το παρελθν του δεν το ξερω απο πρωτο χερι. Αν και θεωρω την ερωτηση σου προβοκατορικη γι αυτο και σου απαντησα ετσι πριν.

Γενικα ομως, ολοι κρινομαστε διαρκως, ασχετα απο το παρελθον μας.
Ο Καζακης στεκεται σταθερα σε μια γραμμη και δεν τον εχω τσακωσει μεχρι τωρα σε καποιο φαουλ.

Παρωπιδες δε φοραω. Παντα σκεφτομαι και κρινω με βαση αυτα τα στοιχεια που εχω. Αν ξερεις κατι πατραπανω , πες το ! Εγω δεν αγιοποιω κανενα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σπαγκακι με 10 χαρτια υγειας στον ωμο

α ρε αλεξη με το οραμα σου  :2funny: :2funny:
%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%9F%CE%A3.jpg

Μιας κ με τις λέξεις δεν τα πας πολύ καλά πάρε την αλήθεια με εικόνα. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τουλάχιστον αυτός δεν παρακαλάει με πμ τα άλλα μέλη να του μάθουν εντυπωσιακές φράσεις για να πουλάει μούρη.
Να ελέξεις τις πηγές σου.... :birdman: και να αποκαταστήσεις επιτέλους κάποτε τον εράστη σου jhonny64. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι πηγές μου είναι μια χαρά. Εσύ είσαι που γίνεσαι ρόμπα στην προσπάθεια σου να μην απαντήσεις σε αυτά που δε σε συμφέρουν.
Οι πηγές σου είναι για τον πούτσο καβάλα. :birdman:

Μόνες ρόμπες εδώ μέσα είναι κάτι υπερασπιστές του ΠΑΣΟΚ κ του ΔΝΤ. :birdman:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι πηγές μου ήταν καλές όταν τις έγλειφες. Κλασσικός κωλοτούμπας είσαι, όπως όλοι οι "μοδάτοι" αριστεροί.

Η αλήθεια του βίντεο σε έτσουξε βλέπω και αντί επιχειρημάτων το γύρισες (κλασσικά) στις βρισιές.

θα του αρεσει το ξυδι και το τσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom