ρε αδερφέ
εσύ λες ορισμένα πράγματα που είναι απομαγνητοφώνηση ενός τύπου που τον ακολουθείς πιστά όπως κάνανε τόσοι και τόσοι αυτούς τον Παπανδρέου, το Μητσοτάκη και τον Καραμανλή.
και σε ρωτάω. Πες μου το ποιόν και την ιστορία της ζωής αυτού που ακολουθείς τυφλά
και μου απαντάς μπαρούφες
είτε με πρήζεις είτε όχι δεν μπορώ να σε πάρω σοβαρά αν δεν μπορείς να μου πεις ποιον ακολουθείς τυφλά
Τον Καζακη τον εμαθα απο το γιουτουμπι τυχαια και μετα τον παρακολουθουσα στο ραδιο 9 μεχρι να τον διωξουν.
Τον ακολυθω πιστα/τυφλα/γοτεβα - ειναι μεγαλη κουβεντα για να το πεις !
Όμως αυτα που λεει ταιριαζουν με αυτα που ξερω ή εχω διαβασει και επιπλεον, στα οικονομικα - επιβεβαιώνεται μεχρι τωρα.
Η λυση που προτεινει, αν και πιο ριζοσπαστικη, ειναι δοκιμασμενη σε Αργεντινη και Ισημερινο.
Την ιδια λύση προτεινουν κι αλλοι, αν και σε πιο συντηρητικη εκδοση, όπως οι Μαριας, Λαπαβιτσας, Βαρουφακης, Σκαπερδας κτλ.
Αν δε σου αρεσει ο Καζακης, πηγαινε προς το Νοτη Μαρια - σχεδόν τα ιδια λέει με μονη διαφορα τη μερικη διαγραφη χρεους και την επιθυμια για παραμονη στο ευρω (αν κι εγω το θεωρω ανεφικτο).
Το ποιον του Καζακη και το παρελθν του δεν το ξερω απο πρωτο χερι. Αν και θεωρω την ερωτηση σου προβοκατορικη γι αυτο και σου απαντησα ετσι πριν.
Γενικα ομως, ολοι κρινομαστε διαρκως, ασχετα απο το παρελθον μας.
Ο Καζακης στεκεται σταθερα σε μια γραμμη και δεν τον εχω τσακωσει μεχρι τωρα σε καποιο φαουλ.
Παρωπιδες δε φοραω. Παντα σκεφτομαι και κρινω με βαση αυτα τα στοιχεια που εχω. Αν ξερεις κατι πατραπανω , πες το ! Εγω δεν αγιοποιω κανενα.