Δεν πειράζει.
Υπάρχει και ο Αντωνάκης.
Και σε τελική ανάλυση μας ενδιαφέρει το ποσοστό των κομμάτων που υποστηρίζουν το ΔΝΤ.
ΝΔ 33% + ΠΑΣΟΚ 22% + Ντόρα 3%= 58% (καλά ειναι να το αφήσω;;;)
Δεν πειράζει.
Υπάρχει και ο Αντωνάκης.
Και σε τελική ανάλυση μας ενδιαφέρει το ποσοστό των κομμάτων που υποστηρίζουν το ΔΝΤ.
Εμένα τι μου το λες;
Πάντα ήμουν υπέρ των υψηλών μισθών για αυτούς που το αξίζουν.
Το θέμα είναι ότι εκτός από τον άριστο καρδιοχειρουργό έχεις και νοσοκομεία όπως το Νοσοκομεία Βραχείας Νοαηλίας του ΙΚΑ στην Σόλωνος που έχει 40 νοσηλευόμενους, 100 επισκέψεις και 90 γιατρούς.
Εμένα τι μου το λες;
Το θέμα είναι ότι εκτός από τον άριστο καρδιοχειρουργό έχεις και νοσοκομεία όπως το Νοσοκομεία Βραχείας Νοαηλίας του ΙΚΑ στην Σόλωνος που έχει 40 νοσηλευόμενους, 100 επισκέψεις και 90 γιατρούς.
Έχεις ολόκληρα χωριά που έχουν λέπρα στην Αιτολοακαρνανία, ολόκληρα χωριά τυφλών στη Ζάκυνθο και ολόκληρα χωριά αναπήρων στα Χανιά.
δεν διαφωνω σε αυτα.....καποιοι ομως εξεθρεψαν αυτα τα φαινομενα και πηραν ψηφαλακια λαικιζονταςΕμένα τι μου το λες;
Έχεις ολόκληρα χωριά που έχουν λέπρα στην Αιτολοακαρνανία, ολόκληρα χωριά τυφλών στη Ζάκυνθο και ολόκληρα χωριά αναπήρων στα Χανιά.
Θέλεις να σου θυμήσω πόσοι δήλωναν εισόδημα κάτω από αυτό το ποσό;
Με άδειες οδηγού ταξί ενίοτε
Σε μένα το λες? Σε αυτούς που κλαίγονται πες το για τους κακούς ευρωπαίους και τις συνομωσιες.
Επίσης μια και είσαι καλός στο ψάξιμο πες τους πόσο ήταν η κατανάλωση vs αποταμίευση ιδιωτική και δημόσια. Και πόσα είναι τα ελλείματα στο ισοχύγιο τρεχουσών συναλλαγών και εμπορικό. Αν έτσι δε μπορούν να εξηγήσουν τους μικρότερους μισθούς και πως ο μισθός από κάποιο μηχανισμό προκύπτει και τα αποδίδουν όλα στο ότι " κλέψαν οι πολιτικοί" , είναι άξιοι της μοίρας τους
ΝΔ 33% + ΠΑΣΟΚ 22% + Ντόρα 3%= 58% (καλά ειναι να το αφήσω;;;)
Και φυσικά στους νομούς κυριαρχούσε το ΠΑΣΟΚ.
Αυτοί ήταν στην Λακωνία.
ΠΑΣΟΚ και εκεί φαντάζομαι....
O voltaire άλλαξε κόμμα και κατηγορεί το Πασοκ, δεν το αντελήφθεις εσύ;
O voltaire άλλαξε κόμμα και κατηγορεί το Πασοκ, δεν το αντελήφθεις εσύ;
Εσύ τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες.
ΔΝΤ και ξερό ψωμί είπαμε.
Εσύ τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες.
ΔΝΤ και ξερό ψωμί είπαμε.
Κουβελης τωρα να φανταστω?O voltaire άλλαξε κόμμα και κατηγορεί το Πασοκ, δεν το αντελήφθεις εσύ;
Για την Πελοποννησο μιλαμε, προφανως ΝΔ.Εχει καλή μαγια το ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, μην φοβάσε
Ναι πηγε με τον Κουβέλη
ολοταχως για συγκυβερνηση τον βλεπωΤον Κουβέλη, που τον πας?
ολοταχως για συγκυβερνηση τον βλεπω
εκεινη η ερμη η ντορα....παλι πουλο;Εύκολααααααααααααααααααα!
εκεινη η ερμη η ντορα....παλι πουλο;