Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πειράζει.

Υπάρχει και ο Αντωνάκης.

Και σε τελική ανάλυση μας ενδιαφέρει το ποσοστό των κομμάτων που υποστηρίζουν το ΔΝΤ.

ΝΔ 33% + ΠΑΣΟΚ 22% + Ντόρα 3%= 58% (καλά ειναι να το αφήσω;;;) :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εμένα τι μου  το λες;
Πάντα ήμουν υπέρ των υψηλών μισθών για αυτούς που το αξίζουν.

Το θέμα είναι ότι εκτός από τον άριστο καρδιοχειρουργό έχεις και νοσοκομεία όπως το Νοσοκομεία Βραχείας Νοαηλίας του ΙΚΑ στην Σόλωνος που έχει 40 νοσηλευόμενους, 100 επισκέψεις και 90 γιατρούς.

Ποιος να τους προσέλαβε;...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εμένα τι μου  το λες;

Το θέμα είναι ότι εκτός από τον άριστο καρδιοχειρουργό έχεις και νοσοκομεία όπως το Νοσοκομεία Βραχείας Νοαηλίας του ΙΚΑ στην Σόλωνος που έχει 40 νοσηλευόμενους, 100 επισκέψεις και 90 γιατρούς.

Έχεις ολόκληρα χωριά που έχουν λέπρα στην Αιτολοακαρνανία, ολόκληρα χωριά τυφλών στη Ζάκυνθο και ολόκληρα χωριά αναπήρων στα Χανιά.

Με άδειες οδηγού ταξί ενίοτε :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμένα τι μου  το λες;

Έχεις ολόκληρα χωριά που έχουν λέπρα στην Αιτολοακαρνανία, ολόκληρα χωριά τυφλών στη Ζάκυνθο και ολόκληρα χωριά αναπήρων στα Χανιά.
δεν διαφωνω σε αυτα.....καποιοι ομως εξεθρεψαν αυτα τα φαινομενα και πηραν ψηφαλακια λαικιζοντας

Επισκέπτης
Θέλεις να σου θυμήσω πόσοι δήλωναν εισόδημα κάτω από αυτό το ποσό;

Ἡ φοροδιαφυγή, ἤ μάλλον φοροαποφυγή, εἶναι ἕν ἀπολύτως ἠθικὸν (καὶ παράνομον :-D) μέσον προασπίσεως τῆς περιουσίας ἑκάστου.

Ἐν Ἑσπερίᾳ ὑπάρχουσιν πολὺ περισσότερον ἐξελιγμέναι μέθοδοι φοροαποφυγῆς τῶν ἡμετέρων.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Και φυσικά στους νομούς κυριαρχούσε το ΠΑΣΟΚ.

Επισκέπτης
Σε μένα το λες? Σε αυτούς που κλαίγονται πες το για τους κακούς ευρωπαίους και τις συνομωσιες.
Επίσης μια και είσαι καλός στο ψάξιμο πες τους πόσο ήταν η κατανάλωση vs αποταμίευση ιδιωτική και δημόσια. Και πόσα είναι τα ελλείματα στο ισοχύγιο τρεχουσών συναλλαγών και εμπορικό. Αν έτσι δε μπορούν να εξηγήσουν τους μικρότερους μισθούς και πως ο μισθός από κάποιο μηχανισμό προκύπτει και τα αποδίδουν όλα στο ότι " κλέψαν οι πολιτικοί" , είναι άξιοι της μοίρας τους

Δεν είναι μόνο αυτά τα οικονομικά μεγέθη
Υπάρχουν και άλλα πολύ σημαντικότερα
Πρώτον το χρήμα έχει 2 μορφές. Το κυκλοφορούν και γενικά ότι μπορεί να αλλάξει χέρια ανώνυμα (χρυσός, μετρητά, εμπορεύματα, κλπ)
και τους τίτλους. Δηλαδή συμβόλαια που εμπεριέχουν εμπράγματα δικαιώματα (γη, ενοίκια, δικαιώματα επί δασμών, επί εσόδων αεροδρομίου, επί χρήσης λιμανιού, διόδια, τόκους από δανειακές συμβάσεις, κλπ)
Ότι και να γίνει η Ελλάδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ στο δεύτερο κομμάτι
Αντ αυτού είναι πάρα πολύ μπροστά τα πλούσια κράτη, και ακόμα πιο μπροστά και πιο πάνω απ όλους οι πλούσιες οικογένειες του πλανήτη

Κάθε λίγο είναι αναγκαίο το στράγγισμα αγοράς από το κυκλοφορούν χρήμα, για να μην κλείνει η ψαλίδα μεταξύ χαιπερυπερσουπερντουπερουαουζαμπλουτων και πτωχών...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτοί ήταν στην Λακωνία.

ΠΑΣΟΚ και εκεί φαντάζομαι....

Εχει καλή μαγια το ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, μην φοβάσε

O voltaire άλλαξε κόμμα και κατηγορεί το Πασοκ, δεν το αντελήφθεις εσύ;

Ναι πηγε με τον Κουβέλη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
O voltaire άλλαξε κόμμα και κατηγορεί το Πασοκ, δεν το αντελήφθεις εσύ;
Κουβελης τωρα να φανταστω?
Ειναι αλλωστε το καινουργιο ΠΑΣΟΚ.

Εχει καλή μαγια το ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, μην φοβάσε

Ναι πηγε με τον Κουβέλη
Για την Πελοποννησο μιλαμε, προφανως ΝΔ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom