Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Σε αυτό ποντάρουν οι δραχμολάγνοι, οι χρηματοδότες του Καζάκη και οι άφρονες που τους ακολουθούν.
ενω οι αλλοι πονταρουν στο να τρωμε απο τα ετοιμα που με κοπο αποταμιευσαμε εμεις οι μικροκαταθετες για να πληρωνουμε τα χαρατσια τους και καθε λογης φορο που θα επινοησουν ακομη και με 20 τα εκατο ανεργια θα φαγωθουν πολλα απο τα ετοιμα και γρηγορα........ετσι συντομα δεν θα υπαρχουν και παλι καταθεσεις μικροκαταθετων με αλλον τροπο...γιατι οι καρχαριες ετσι κι αλλιως τα πηγαν ελβετια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ενω οι αλλοι πονταρουν στο να τρωμε απο τα ετοιμα που με κοπο αποταμιευσαμε εμεις οι μικροκαταθετες για να πληρωνουμε τα χαρατσια τους και καθε λογης φορο που θα επινοησουν ακομη και με 20 τα εκατο ανεργια θα φαγωθουν πολλα απο τα ετοιμα και γρηγορα........ετσι συντομα δεν θα υπαρχουν και παλι καταθεσεις μικροκαταθετων με αλλον τροπο...γιατι οι καρχαριες ετσι κι αλλιως τα πηγαν ελβετια

Οι άλλοι δε ποντάρουν πουθενά. Σε μια φούσκα καθόσουν, και σκάει τώρα και αντιμετωπίζεις τις συνέπειες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι άλλοι δε ποντάρουν πουθενά. Σε μια φούσκα καθόσουν, και σκάει τώρα και αντιμετωπίζεις τις συνέπειες.
ασε μας ρε φιδελε που καθομουν σε μια φουσκα...γαμησε με.....δουλευα σκληρα μαν ,υποαμοιβομουν σε σχεση με τον ευρωπαιο συναδελφο μου και αποταμιευσα με χιλιους κοπους ενα μικρο ποσο......θα μου παιξεις και τον εξυπνο επειδη καποια λαμογια τρωγαν με τρεις κουταλες.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ασε μας ρε φιδελε που καθομουν σε μια φουσκα...γαμησε με.....δουλευα σκληρα μαν ,υποαμοιβομουν σε σχεση με τον ευρωπαιο συναδελφο μου και αποταμιευσα με χιλιους κοπους ενα μικρο ποσο......θα μου παιξεις και τον εξυπνο επειδη καποια λαμογια τρωγαν με τρεις κουταλες.....

Μπορεί να σπας και πέτρες όλη μέρα. Ξέρεις τι σκληρή εργασία είναι? Το θέμα είναι κατά πόσο αξιοποιείται παραγωγικά σε κεφάλαιο η εργασία σου.

Το να δουλεύεις κατακερματισμένα κλπ δε λέει κάτι. Η παραγωγικότητα είναι μικρή. Το θέμα είναι η ποιότητα της δουλειάς. Να δουλέψεις για να παράξεις κεφάλαιο και στη συνέχεια με χαμηλό κόστος παραγωγής να αυξάνεις την παραγωγικότητα.

Πχ άλλο δύο ώρες εργασίας για κάποιον σε μια αποθήκη ή ως ντελιβεράς, άλλο σε ένα υπερεξελιγμένο εργαστήριο λέιζες ή βιοτεχνολογίας. Ο πρώτος ομολογουμένως μπορεί να καταπονείται σωματικά παραπάνω. Ωστόσο ο δεύτερος προσθέτει στην κοινωνία περισσότερο πλούτο. ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Να μην πούμε όμως πόσο σε φορολογούσαν σε σχέση με τον Ευρωπαίο συνάδελφο σου.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να σπας και πέτρες όλη μέρα. Ξέρεις τι σκληρή εργασία είναι? Το θέμα είναι κατά πόσο αξιοποιείται παραγωγικά σε κεφάλαιο η εργασία σου.

Το να δουλεύεις κατακερματισμένα κλπ δε λέει κάτι. Η παραγωγικότητα είναι μικρή. Το θέμα είναι η ποιότητα της δουλειάς. Να δουλέψεις για να παράξεις κεφάλαιο και στη συνέχεια με χαμηλό κόστος παραγωγής να αυξάνεις την παραγωγικότητα.

Πχ άλλο δύο ώρες εργασίας για κάποιον σε μια αποθήκη ή ως ντελιβεράς, άλλο σε ένα υπερεξελιγμένο εργαστήριο λέιζες ή βιοτεχνολογίας. Ο πρώτος ομολογουμένως μπορεί να καταπονείται σωματικά παραπάνω. Ωστόσο ο δεύτερος προσθέτει στην κοινωνία περισσότερο πλούτο. ;)
λεει για τον ιδιο τυπο δουλειας με τον ευρωπαιο ομολογό του..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ε και γιατί δεν ανοίγεις ένα εργαστήριο λέϊζερ ή βιοτεχνολογίας;

Το Ισραήλ γεμάτο είναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε και γιατί δεν ανοίγεις ένα εργαστήριο λέϊζερ ή βιοτεχνολογίας;

Το Ισραήλ γεμάτο είναι.

Σε μένα το λες? Σε αυτούς που κλαίγονται πες το για τους κακούς ευρωπαίους και τις συνομωσιες.
Επίσης μια και είσαι καλός στο ψάξιμο πες τους πόσο ήταν η κατανάλωση vs αποταμίευση ιδιωτική και δημόσια. Και πόσα είναι τα ελλείματα στο ισοχύγιο τρεχουσών συναλλαγών και εμπορικό. Αν έτσι δε μπορούν να εξηγήσουν τους μικρότερους μισθούς και πως ο μισθός από κάποιο μηχανισμό προκύπτει και τα αποδίδουν όλα στο ότι " κλέψαν οι πολιτικοί" , είναι άξιοι της μοίρας τους

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Λατρεμένε μου σύντροφε, μην πιστευεις τις στημένες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πάνω από 22%

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Δε νομίζω, δε νομίζω.

Υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη αφορολόγητο όριο 12.000 ευρώ;

Θέλεις να σου θυμήσω πόσοι δήλωναν εισόδημα κάτω από αυτό το ποσό;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σε μένα το λες? Σε αυτούς που κλαίγονται πες το για τους κακούς ευρωπαίους και τις συνομωσιες.
Επίσης μια και είσαι καλός στο ψάξιμο πες τους πόσο ήταν η κατανάλωση vs αποταμίευση ιδιωτική και δημόσια. Και πόσα είναι τα ελλείματα στο ισοχύγιο τρεχουσών συναλλαγών και εμπορικό. Αν έτσι δε μπορούν να εξηγήσουν τους μικρότερους μισθούς και πως ο μισθός από κάποιο μηχανισμό προκύπτει και τα αποδίδουν όλα στο ότι " κλέψαν οι πολιτικοί" , είναι άξιοι της μοίρας τους

Ναι ρε, σε πέρασα για τον GL.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δε νομίζω, δε νομίζω.

Ενδιαφέρον έχει, με ποιο ποσό καταχωρείσαι στο Upper 10%.

Ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν το χω ψαξει να ειμαι ειλικρινης....μιλαω για καθαρα λεφτα στο χερι και οχι μικτες αποδοχες....αυτες συγκρινω.....και στην τελικη αυτο ειναι θεμα κρατους...αλλα νομιζω εδω ειναι υψηλοι οι συντελεστες ετσι κι αλλιως

τωρα για τα φαινομενα διαφθορας και μαυρης παραοικονομιας παλι εμμεσα το κρατος φταιει...και εξηγουμαι

αν πχ θες ως ελλαδα να εχεις τον καλυτερο καρδιοχειρουργο στο δημοσιο νοσκοκομειο,αυτος ο ανθρωπος ειναι μια παγκοσμια αυθεντια,ανετα θα εβρισκε οπουδηποτε καλα αμειβομενη δουλεια.... τι κανεις; τον εχεις με μισθο δυο χιλιαρικα σου υπενθυμιζω.....μα καλα θα πει καποιος;μαλακας ειναι αυτος και καθεται στο δημοσιο......;ε επειδη δεν ειναι καθεται και προφανως καποιοι ανεχονται ή και ψιλουποστηριζουν εν γνωσει τους το δικαιωμα του να τα παιρνει εντος συστηματος αφου αυτοι δεν μπορουν να του τα δωσουν

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λατρεμένε μου σύντροφε, μην πιστευεις τις στημένες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πάνω από 22%

Δεν πειράζει.

Υπάρχει και ο Αντωνάκης.

Και σε τελική ανάλυση μας ενδιαφέρει το ποσοστό των κομμάτων που υποστηρίζουν το ΔΝΤ.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δε νομίζω, δε νομίζω.

το ποσο αυτο εχει να κανει και με τον μισθο που παιρνεις εδω και εξω. προφανως αν εδω περνεις λιγοτερα, λιγοτερο θα ειναι και το αφορολογητο.
μπορεις επισης να μας παραθεσεις απο τον οοσα το ποσο φορολογειται ο ελληνας σε σχεση με τον ευρωπαιο και το ποσοστο του ετησιου εισοδηματος του που καταληγει ειτε με εμμεσους ειτε με αμεσους φορους στο κρατος, ωστε να δικαιολογησεις την αποψη σου. Επειδη απ' οσο θυμαμαι το εχει ξαπαποσταρει καποιος εδω τον στατιστικο πινακα, τα αντιθετα απο αυτα που λες ελεγε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αφού τους ψήφιζες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αφού τους ψήφιζες...
σ αυτο δεν εχεις αδικο.....οχι επι προσωπικου...αλλα και παλι ειπαμε μην γινεστε παγκαλοι στην σκεψη....τους βολευει το μαζι τα φαγαμε....ποιοι ;αυτοι που απο εποχες ερμου κουτσογιωργα που πεθανε κιολας ο ανθρωπος και του αλλου με το καλαμποκι δεν πηγε κανενας σε ενα δικαστηριο....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δεν το χω ψαξει να ειμαι ειλικρινης....μιλαω για καθαρα λεφτα στο χερι και οχι μικτες αποδοχες....αυτες συγκρινω.....και στην τελικη αυτο ειναι θεμα κρατους...αλλα νομιζω εδω ειναι υψηλοι οι συντελεστες ετσι κι αλλιως

τωρα για τα φαινομενα διαφθορας και μαυρης παραοικονομιας παλι εμμεσα το κρατος φταιει...και εξηγουμαι

αν πχ θες ως ελλαδα να εχεις τον καλυτερο καρδιοχειρουργο στο δημοσιο νοσκοκομειο,αυτος ο ανθρωπος ειναι μια παγκοσμια αυθεντια,ανετα θα εβρισκε οπουδηποτε καλα αμειβομενη δουλεια.... τι κανεις; τον εχεις με μισθο δυο χιλιαρικα σου υπενθυμιζω.....μα καλα θα πει καποιος;μαλακας ειναι αυτος και καθεται στο δημοσιο......;ε επειδη δεν ειναι καθεται και προφανως καποιοι ανεχονται ή και ψιλουποστηριζουν εν γνωσει τους το δικαιωμα του να τα παιρνει εντος συστηματος αφου αυτοι δεν μπορουν να του τα δωσουν

Εμένα τι μου  το λες;
Πάντα ήμουν υπέρ των υψηλών μισθών για αυτούς που το αξίζουν.

Το θέμα είναι ότι εκτός από τον άριστο καρδιοχειρουργό έχεις και νοσοκομεία όπως το Νοσοκομεία Βραχείας Νοαηλίας του ΙΚΑ στην Σόλωνος που έχει 40 νοσηλευόμενους, 100 επισκέψεις και 90 γιατρούς.

Έχεις ολόκληρα χωριά που έχουν λέπρα στην Αιτολοακαρνανία, ολόκληρα χωριά τυφλών στη Ζάκυνθο και ολόκληρα χωριά αναπήρων στα Χανιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom