kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ιμε του διμοτικου αρα φουλ κομπλεκσσσσσσσκαι ο γκάζιας της βοθρικής.
δάσκαλε λείπει και ο ερευνητής με τα πτυχία του να νιώσουμε υποδεέστεροι.
ιμε του διμοτικου αρα φουλ κομπλεκσσσσσσσκαι ο γκάζιας της βοθρικής.
δάσκαλε λείπει και ο ερευνητής με τα πτυχία του να νιώσουμε υποδεέστεροι.
όχι θα σου πω εγώ τι έγινε ρε σκουπίδι.
είπες οτι το άρθρο επεσε εξω και δε χρεοκοπήσαμε το Δεκέμβρη.
ας κάνουμε λοιπόν μια ιστορική αναδρομή...
το Δεκέμβρη μετά απο χίλια ζόρια πήρες τη ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.
Κοινώς απο το Σεπτέμβρη και μετά συμφώνησες να ΠΑΣ ΣΕ ΣΕΛΕΚΤΙΒ ΝΤΙΦΟΛΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΕ.
Κοινώς το προηγούμενο πρόγραμμα σταμάτησε στη Δόση ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και απο τότε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ενώ το ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΛΔ ΣΕ ΣΕΛΕΚΤΙΒ ΝΤΙΦΟΛΤ.
Αρα, χρεοκόπησες ρε σκουπίδι το Δεκέμβρη όπως έλεγε και το άρθρο ΝΑΙ , ή ΟΧΙ;
ναι ρε μεγαλε αλλα ποσα χρονια στο δημοτικο? αν ειμαστε και οι 2 του δημοτικου αλλα εγω εκατσα 6 χρονια και εσυ 7 με εχεις, τα εμαθες καλυτερα !ιμε του διμοτικου αρα φουλ κομπλεκσσσσσσσ
εγο τροο ζελε γιοτι γεφσι μπαναναλατρεια θα γινεις υπερτασικος ηρεμησε. εγω το πουτσι σου σκεφτομαι που θα ζελεδιασει απο τα χαπια υπερτασης
δε κσερο ιεμ κοβλεκσικοσ,δεν εχο πτιχιοναι ρε μεγαλε αλλα ποσα χρονια στο δημοτικο? αν ειμαστε και οι 2 του δημοτικου αλλα εγω εκατσα 6 χρονια και εσυ 7 με εχεις, τα εμαθες καλυτερα !
εχει τετοιες παρενεργειες? πωωωωωλατρεια θα γινεις υπερτασικος ηρεμησε. εγω το πουτσι σου σκεφτομαι που θα ζελεδιασει απο τα χαπια υπερτασης
αμα τροσ πολα σκορδα δε χριαζετε φαρμακαεχει τετοιες παρενεργειες? πωωωωω
αρα καλο μας κανει το δντ που μας κοβει τα φαρμακα, μας προστατευει το λιλακι μας
τον φαγατε τον περσονα ρεταλια
κάτσε να μας απαντήσει ο μπένι της νέας δημοκρατίας.....λατρεια θα γινεις υπερτασικος ηρεμησε. εγω το πουτσι σου σκεφτομαι που θα ζελεδιασει απο τα χαπια υπερτασης
μεγαλο πραμα να ισε μεγαλομενοσ στιν εκαλι,εχισ μορφοσι γιουργακι παπαδρεουκάτσε να μας απαντήσει ο μπένι της νέας δημοκρατίας.....
όπως τον Ιούλη που μας έλεγε ότι το σελεκτιβ ντιφόλτ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ χρεοκοπία στα ελληνικά....
οπότε και γω στον παλέρμο μας όταν τον λέω μάδερφάκερ (αφου ξέρω καλύτερα αγγλικά απο τον μπένι, τι διαλο απο 3 με αγγλίδα δασκάλα) ΔΕΝ του ρίχνω γαμωμάνες.
βραστά αμα υπάρχει πρόσωπο ωμά αμα δεν υπάρχει.αμα τροσ πολα σκορδα δε χριαζετε φαρμακα
φχαριστο αλα ιεμ ασχιμοβραστά αμα υπάρχει πρόσωπο ωμά αμα δεν υπάρχει.
σε κόβω να μην υπάρχει....
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
έχει το κερατσίνι πλατεία εκάλης ομορφάντρα μου;μεγαλο πραμα να ισε μεγαλομενοσ στιν εκαλι,εχισ μορφοσι γιουργακι παπαδρεου
γιαφτο ισε ολιμπιακοσέχει το κερατσίνι πλατεία εκάλης ομορφάντρα μου;
νομίζω πρόσφατα μετονόμασαν την Τσαλδάρη ΠΑπανδρέου ή κάνο λάθως;
περικαλώ αλά περσονικά.φχαριστο αλα ιεμ ασχιμο
το εμα ναιρό δε γεινετε.γιαφτο ισε ολιμπιακοσ
σονικε ταχιτιτε σκεπσισπερικαλώ αλά περσονικά.
ισε προλεταριολουμπενοαστικο λεοφοριοστο εμα ναιρό δε γεινετε.
παρατήρησε ότι αυτά περί αργεντινής κλπ αφορούν άλλη πραγματικότηταώπα ρε μορτη!
Ποθεν εξηγαγες αυτο το συμπερασμα για τον Καζακη, τυπε μου ;!
Σου λεει κανε οτι κι ο Κιρχνερ στην Αργεντινη κι ο Κορεα στον Ισημερινο, με μια διαφορα : διεγραψε ολο το χρεος σαν απεχθες, για να μην διαπραγματευτεις μαζι τους και τους δινεις νομικο πατημα για να σε κυνηγανε δικαστικα αργοτερα.
Αν το μοντελο Κιρχνερ και Κορεα, δουλεψε, ο Καζακης γιατι να ειναι ηλιθιος ;;;;;;;;
Ή μηπως εδω η πραγματικοτητα δε συμφωνει με τις προσδοκιες σου και τοσο το χειροτερο λοιπον για τον Καζακη ;
Για την Αλεκα...είσαι επιεικης...και λιγα λες...
κε εγοδαι γαμυαισται ραι?
στραυόθικα..