1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κόλλας εκ κηφισιάς εν συντομία.ισε προλεταριολουμπενοαστικο λεοφοριοσ
κόλλας εκ κηφισιάς εν συντομία.ισε προλεταριολουμπενοαστικο λεοφοριοσ
θαρθει ο μιδενιστής ο μοντεράκις να μας σκοτόσικε εγο
εγο στι κιφισα τροο φραιντεισκόλλας εκ κηφισιάς εν συντομία.
να ερθι κε ο απιριστισ....θαρθει ο μιδενιστής ο μοντεράκις να μας σκοτόσι
οτι τροσ ιεν καλο,να μι σ εφανε προσεχε ι λισαρεσ ι κιφισιοτισεσεγο στιν κιφισια τροο κλισεισ για παρκαρισμα
τους κοβετε ι ορεκσι οταν μαθενουν οτι ειμαι αριστοκρατις απο το περαμα.οτι τροσ ιεν καλο,να μι σ εφανε προσεχε ι λισαρεσ ι κιφισιοτισεσ
κακοσ εχισ ολα τα προσοντα στο φουλ,απο μαγκια τροπουσ .... εοσ και πολυποντοτους κοβετε ι ορεκσι οταν μαθενουν οτι ειμαι αριστοκρατις απο το περαμα.
ειδικά απο τρόπουσ Σαβουρα βιβρκακοσ εχισ ολα τα προσοντα στο φουλ,απο μαγκια τροπουσ .... εοσ και πολυποντο
KAI ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ....ΞΕΘΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ......προτείνω να γράψουμε τους ξένους στ αρχίδια μας.
να διορθωθούν ΟΛΕΣ οι στρεβλώσεις όπως αυτές που ανέφερα. (αν είναι δυνατόν λχ να ζουν ρεμάλια απο τη σύνταξη του στρατιωτικου μπαμπά που παίρνει δυομισυ χιλιάρικα σύνταξη απ τα 50!!!!! και έχει και αλλη εργασία, ή να παίρνουν σύνταξη αγαμες θυγατέρες στρατιωτικών με 2 παιδιά και κανονικοτατη εργασία.
ή να παίρνουν βουλευτική σύνταξη μουνιά με 8!!!! χρόνια παρουσίας στη βουλή
ΕΛΕΟΣ ρε μαλακες
ΕΛΕΟΣ.
Ποιός σου μίλησε εσένα μωρή ξεσκισμένη καλντεριμιτζού;
Πριν απο λιγο ειδα στον Αντ1 διαφημιση της ευρωπαικης ενωσης και τα ωφελη που ειχε εχει αυτη η συμπορευση!!
Βλεπουν οτι ο κοσμος εχει αρχισει να εχει αρνητικη σταση προς τους Ευρωπαιους και αρχισαν τα οργανα ..
Ε καλά τώρα ο γραικός,θέλει να το παίξει υπεράνω και γυρίζει την πλάτη στους Ευρωπαίους....με λίγα λόγια τώρα φτύνει εκεί που έγλυφε
Να υποψιαστώ πως και εσύ είσαι αλλοδαπός ή άπατρις;
Έτσι λεγόμαστε παγκοσμίως
ISO 3166 code GR
Internet TLD .gr
Εξυπνάδες του πέους;
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Να υποψιαστώ πως και εσύ είσαι αλλοδαπός ή άπατρις;
Αβραμούκο προκαλείς πολύ άσχημα και θα τα φας τα μούτρα σου.Απλά έχω γραμμένη την πατρίδα στ'αρχίδια μου.-