Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φυσικα και ΟΛΟΙ μαζι τα φάγανε. Ο καθενας απο την θέση του
οτι μπορουσε. Τέτοιο μέγεθος καταστροφης δεν θα μπορούσε να προέλθει
μονο απο τους πολιτικους μην εισαι αφελής. Οτι έγινε - έγινε και υπο
την ανοχή των πολιτών.
Μόρτη δε πας σε κανένα άλλο νήμα να γράψεις,άντε κ δεν μπορώ να διαβάζω παγκαλιάδες ρήσεις....

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
τελικα αυτο που απευχεται ολος ο κσομος δεν βλεπω να μην γινεται...ο εμφυλιος θα γινει δεν μου το βγαζεται απο το μυαλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελικα αυτο που απευχεται ολος ο κσομος δεν βλεπω να μην γινεται...ο εμφυλιος θα γινει δεν μου το βγαζεται απο το μυαλο

:2funny: :2funny: :2funny:

εγω δεν τσακωνομαι με κανεναν πλεον ! Ισα ισα αμα δω
πως ο αλλος παρα ειναι αλαζονας ελληναρας σε στυλ
"Ολα απο εδω ξεκινησαν και ειμαστε οι πιο γαματοι και ολα εδω θα τελειωσουν"
χωρις να λογαριαζει πως με τις βλακειες που εχει κανει γελαει ολος ο πλανητης
απλα δεν μιλαω καν και τον αφηνω στην θολουρα του.

Καποιοι θα πεθάνουν και αμετανοητοι ! Προβλημα τους.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ψέματα είναι ρε πζ89 ότι ο κόσμος τόσο καιρό έτρωγε τα "έτοιμα",και στ'αρχίδια του όλα;  ;) ;) ;)

ποια ετοιμα ρε γκασμαδες ολοι? τι εννοειτε ετοιμα?
δουλεια κανανε και πληρωνοντουσαν, γιατι ετοιμα?
δηλαδη γιατι δεν το λες για το γερμανο, το γαλλο, τον αυστριακο που δουλευουν 30 ωρες τη βδομαδα και παιρνουν 5000αρα?
αντε που εχει κ ο στοκεμορτ αποψη για δουλεια.
εκτος αν ειναι δουλεια η μαλακια. τοτε ειναι πολυ δουλευταρας (μαλακας)

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΡΧΙΚΑ γαμω το κερατο μου ξεχωριστε στο μυαλο σας δημοσιο ΚΑΙ ιδιωτικο τομεα...ΕΛΕΟΣ δλδ ο ιδιωτης πληρωνει οσα γουσταρει..αυτα γιατι διαβασα πιο πανω οτι ο Οικονομεας παιρνει 5.000 ευρω τον μηνα.Χεστηκα το κρατος τον πληρωνει?Ο Αλαφουζος τον πληρωνει......

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΑΡΧΙΚΑ γαμω το κερατο μου ξεχωριστε στο μυαλο σας δημοσιο ΚΑΙ ιδιωτικο τομεα...ΕΛΕΟΣ δλδ ο ιδιωτης πληρωνει οσα γουσταρει..αυτα γιατι διαβασα πιο πανω οτι ο Οικονομεας παιρνει 5.000 ευρω τον μηνα.Χεστηκα το κρατος τον πληρωνει?Ο Αλαφουζος τον πληρωνει......
Αν ειχες γνωσεις οικονομιας, θα καταλαβαινες, οτι, ναι, εσυ τον πληρωνεις.
Εσυ πληρωνεις τις διαφημισεις για το καναλι του αλαφουζου, εσυ πληρωνεις το κρατος που του δινει επιδοτησεις για το καναλι, εσυ τον πληρωνεις γενικα.
Η μηπως νομιζεις οτι δουλευει στη φαμπρικα για να μπορεσει να πληρωσει τον αυτιαγκουρα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τι λες σοβαρα? Οι ιδιωτες δεν έχουν κανει κακο στο κρατος?
Με τοσες επιχειρησεις που δεν εκοβαν αποδειξεις? Ο Γερμανος
αμα δεν του κοψεις αποδειξη ζηταει τα λεφτα του πισω. Δεν πληρωνει
οσα γουσταρει ο ιδιωτης γιατι ειδες τι εγινε με το ΑΛΤΕΡ. Για να παιρνει ο Αυτιας
τοσα χρηματα να λεει τις ειδησουλες... και αν κάνουν μπανιο απο τον Ιουνιο κατω στον Αλιμο
μείνανε τοσοι ανθρωποι απληρωτοι.

Σιγα το επάγγελμα πια... να λες τις Ειδησεις .

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι βρε μαλακά δανεικά...τα δανεικά έμπαιναν στο ταμείο της χώρας κ από εκεί στην αγορά κ όπου αλλού....

Ο κόσμος όμως δούλευε,δουλεύει κ θα δουλεύει.... :idiot: :uglystupid:

Με εξαίρεσει κομματόσκυλα κ κάτι δημόσιους σε εφορίες,οτέδες κτλ όπου δουλεύουν 1 στους 3.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ναι βρε μαλακά δανεικά...τα δανεικά έμπαιναν στο ταμείο της χώρας κ από εκεί στην αγορά κ όπου αλλού....

Ο κόσμος όμως δούλευε,δουλεύει κ θα δουλεύει.... :idiot: :uglystupid:

Με εξαίρεσει κομματόσκυλα κ κάτι δημόσιους σε εφορίες,οτέδες κτλ όπου δουλεύουν 1 στους 3.

παπαζολη εσυ?
κριση λογικης? ξεσπασμα?
μωρε μπραβο

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τα'χουμε πει αυτά,στην Ελλάδα με δουλειά κανείς δεν έγινε πλούσιος...αν στην Ελλάδα δεν κλέψεις,τότε θα ψωμοζείς,αυτό είναι νόμος

εσυ παντως εχεις αρκετο χρονο μερα-νυχτα να σερφαρεις στο ιντερνετ
οποτε μαλλον δε δουλευεις
οποτε εισαι κλεφτης
συλλαβετε τον παρακαλω

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
τις διαφημισεις τις πληρωνουνε οι ιδιωτες για να διαφημιστουν και εγω δεν εχω καμια σχεση και απο οσο ξερω τα καναλια δεν παιρνουν επιδοτισεις μονο τις συχνοτητες του κρατους νοικιαζουν και απο οσο ξερω και παρανομα...εγω γενικα δεν εχω προβλημα να πληρωνονται οι ιδιωτικοι υπαλλιλοι οσο θελουν τα αφεντικα τουσ.Εγω παιρνω 1.400 ευρω τον μηνα και δεν εχω να δωσω λογο σε κανενα..Και νομιζω αξιζω και περισσοτερα

Επισκέπτης
εσυ παντως εχεις αρκετο χρονο μερα-νυχτα να σερφαρεις στο ιντερνετ
οποτε μαλλον δε δουλευεις
οποτε εισαι κλεφτης
συλλαβετε τον παρακαλω

Το ενδεχόμενο να κάνω δουλειά στον υπολογιστή δεν...ε;

τις διαφημισεις τις πληρωνουνε οι ιδιωτες για να διαφημιστουν και εγω δεν εχω καμια σχεση και απο οσο ξερω τα καναλια δεν παιρνουν επιδοτισεις μονο τις συχνοτητες του κρατους νοικιαζουν και απο οσο ξερω και παρανομα...εγω γενικα δεν εχω προβλημα να πληρωνονται οι ιδιωτικοι υπαλλιλοι οσο θελουν τα αφεντικα τουσ.Εγω παιρνω 1.400 ευρω τον μηνα και δεν εχω να δωσω λογο σε κανενα..Και νομιζω αξιζω και περισσοτερα

Μήπως είσαι αχάριστος;;; Αν όχι πολύ.....λίγο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΕΝ παση περιπτωση ουτε εμενα επι της ουσιας
με ενδιαφερει ποσα τσεπωνει ο καθενας οποτε καλοφάγωτα τα 1400 που παιρνεις  ;) ... απλα τα ανεφερα
σαν παραδειγματα για να καταλαβετε λιγο σε τι πραγματικοτητα ζουσαμε τοσα χρονια.
Οχι τιποτα αλλο επειδη καποιοι νομιζουν οτι ξαφνικα ο ΓΑΠ Και η Μερκελ τους έκοψαν
τις τυχες  :2funny: :2funny: :2funny:

Απλα κοψτε την γκρινια γιατι οπως βλεπετε φταιμε.. και πολυ μαλιστα. Αν οχι εμεις- εμεις
και οσοι δεν έχουμε προλαβει να τσεπωσουμε... οι περισσοτεροι σιγουρα.

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε στην Ευρωπη τους η ιδια δουλεια παιρνει 2.500 και πανω και δουλευουμε τις ιδιες ωρες μπορει και εγω παραπανω...Εγω τι ειμαι δλδ μαλακας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom