marc_dutroux13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οντως το ειπε και η Τρεμη στο δελτιο σημερα...
Μόρτη δε πας σε κανένα άλλο νήμα να γράψεις,άντε κ δεν μπορώ να διαβάζω παγκαλιάδες ρήσεις....Φυσικα και ΟΛΟΙ μαζι τα φάγανε. Ο καθενας απο την θέση του
οτι μπορουσε. Τέτοιο μέγεθος καταστροφης δεν θα μπορούσε να προέλθει
μονο απο τους πολιτικους μην εισαι αφελής. Οτι έγινε - έγινε και υπο
την ανοχή των πολιτών.
Μόρτη δε πας σε κανένα άλλο νήμα να γράψεις,άντε κ δεν μπορώ να διαβάζω παγκαλιάδες ρήσεις....
τελικα αυτο που απευχεται ολος ο κσομος δεν βλεπω να μην γινεται...ο εμφυλιος θα γινει δεν μου το βγαζεται απο το μυαλο
Ψέματα είναι ρε πζ89 ότι ο κόσμος τόσο καιρό έτρωγε τα "έτοιμα",και στ'αρχίδια του όλα; ;) ;) ;)
Ωχ Αβράμη καλά.Ψέματα είναι ρε πζ89 ότι ο κόσμος τόσο καιρό έτρωγε τα "έτοιμα",και στ'αρχίδια του όλα; ;) ;) ;)
ποια ετοιμα ρε γκασμαδες ολοι? τι εννοειτε ετοιμα?
Αν ειχες γνωσεις οικονομιας, θα καταλαβαινες, οτι, ναι, εσυ τον πληρωνεις.ΑΡΧΙΚΑ γαμω το κερατο μου ξεχωριστε στο μυαλο σας δημοσιο ΚΑΙ ιδιωτικο τομεα...ΕΛΕΟΣ δλδ ο ιδιωτης πληρωνει οσα γουσταρει..αυτα γιατι διαβασα πιο πανω οτι ο Οικονομεας παιρνει 5.000 ευρω τον μηνα.Χεστηκα το κρατος τον πληρωνει?Ο Αλαφουζος τον πληρωνει......
ΑΡΧΙΚΑ γαμω το κερατο μου ξεχωριστε στο μυαλο σας δημοσιο ΚΑΙ ιδιωτικο τομεα...ΕΛΕΟΣ δλδ ο ιδιωτης πληρωνει οσα γουσταρει..αυτα γιατι διαβασα πιο πανω οτι ο Οικονομεας παιρνει 5.000 ευρω τον μηνα.Χεστηκα το κρατος τον πληρωνει?Ο Αλαφουζος τον πληρωνει......
Ναι βρε μαλακά δανεικά...τα δανεικά έμπαιναν στο ταμείο της χώρας κ από εκεί στην αγορά κ όπου αλλού....Δανεικά
Ναι βρε μαλακά δανεικά...τα δανεικά έμπαιναν στο ταμείο της χώρας κ από εκεί στην αγορά κ όπου αλλού....
Ο κόσμος όμως δούλευε,δουλεύει κ θα δουλεύει....
Με εξαίρεσει κομματόσκυλα κ κάτι δημόσιους σε εφορίες,οτέδες κτλ όπου δουλεύουν 1 στους 3.
Ο κόσμος όμως δούλευε,δουλεύει κ θα δουλεύει....
Ρε κόπανε με έχεις δει ποτέ να ασπάζομαι τις παπαριές του Πάγκαλου;;;παπαζολη εσυ?
κριση λογικης? ξεσπασμα?
μωρε μπραβο
Τα'χουμε πει αυτά,στην Ελλάδα με δουλειά κανείς δεν έγινε πλούσιος...αν στην Ελλάδα δεν κλέψεις,τότε θα ψωμοζείς,αυτό είναι νόμος
εσυ παντως εχεις αρκετο χρονο μερα-νυχτα να σερφαρεις στο ιντερνετ
οποτε μαλλον δε δουλευεις
οποτε εισαι κλεφτης
συλλαβετε τον παρακαλω
τις διαφημισεις τις πληρωνουνε οι ιδιωτες για να διαφημιστουν και εγω δεν εχω καμια σχεση και απο οσο ξερω τα καναλια δεν παιρνουν επιδοτισεις μονο τις συχνοτητες του κρατους νοικιαζουν και απο οσο ξερω και παρανομα...εγω γενικα δεν εχω προβλημα να πληρωνονται οι ιδιωτικοι υπαλλιλοι οσο θελουν τα αφεντικα τουσ.Εγω παιρνω 1.400 ευρω τον μηνα και δεν εχω να δωσω λογο σε κανενα..Και νομιζω αξιζω και περισσοτερα
τις διαφημισεις τις πληρωνουνε οι ιδιωτες για να διαφημιστουν και εγω δεν εχω καμια σχεση και απο οσο ξερω τα καναλια δεν παιρνουν επιδοτισεις μονο τις συχνοτητες του κρατους νοικιαζουν και απο οσο ξερω και παρανομα...εγω γενικα δεν εχω προβλημα να πληρωνονται οι ιδιωτικοι υπαλλιλοι οσο θελουν τα αφεντικα τουσ.Εγω παιρνω 1.400 ευρω τον μηνα και δεν εχω να δωσω λογο σε κανενα..Και νομιζω αξιζω και περισσοτερα