τις διαφημισεις τις πληρωνουνε οι ιδιωτες για να διαφημιστουν και εγω δεν εχω καμια σχεση και απο οσο ξερω τα καναλια δεν παιρνουν επιδοτισεις μονο τις συχνοτητες του κρατους νοικιαζουν και απο οσο ξερω και παρανομα...εγω γενικα δεν εχω προβλημα να πληρωνονται οι ιδιωτικοι υπαλλιλοι οσο θελουν τα αφεντικα τουσ.Εγω παιρνω 1.400 ευρω τον μηνα και δεν εχω να δωσω λογο σε κανενα..Και νομιζω αξιζω και περισσοτερα
Τις διαφημισεις απο που τις πληρωνουν οι ιδιωτες αγαπητε? Οταν παιρνεις εσυ ενα κουτακι κοκα κολα, τα 50 απο τα 80 λεπτα που κανει πανε στη διαφημιση. Οποτε, ναι, εσυ την πληρωνεις.
Εσυ παιρνεις 1400, αλλα αν δουλευες στο δημοσιο θα επαιρνες 800. Οποτε μη μιλας εσυ για δημοσιο, που αξιζεις και περισσοτερα.
Δηλαδη ανθρωποι με πτυχια και διδακτορικα που παιρνουν 800 δεν αξιζουν περισσοτερα? Ή μηπως σου εχει δωσει εσενα κανεις το δικαιωμα να τους λοιδωρεις? Απο που κ εσυ μιλας εσυ? Ως τι? Ως ειδικος?
Οι γενικευσεις σας μαραναν.
Ας πληρωνε και κανενας ιδιωτης εφορια, να μην επεφτε το κρατος εξω. (σ' αρεσει τωρα η γενικευση?)
Κ αν εμενα η αδερφη μου ειχε φτασει στον ιδιωτικο τομεα τα 3,500 τι πρεπει να πει?
Και τωρα ειναι στο δημοσιο για 800 και προσπαθει να οργανωσει ενα μπουρδελο?
Ή μηπως θα' πρεπε να περιμενει να απολυθει απο τον ιδιωτικο τομεα οταν θα τελειωνε η συμβαση? Και μετα, τι?
Ολο παπαριες ειστε και γενικευσεις.
Καλα λενε οτι οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουν απο μια...
Κ οτι η βλακεια δεν εχει ορια......................
Το αποδεικνυετε καθε μερα.
Υ.Γ. Αλλα βαζελος δεν εισαι? Τι να περιμενει κανεις απο βαζελα