Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ρε φιλε στην Ευρωπη τους η ιδια δουλεια παιρνει 2.500 και πανω και δουλευουμε τις ιδιες ωρες μπορει και εγω παραπανω...Εγω τι ειμαι δλδ μαλακας?

Ναι εισαι αφου καθεσαι ακομη εδω!!!!!!
Εγω μετα τον στρατο.... μη τον ειδατε !!!!!!!!!!!!!!!!
Παω κανω το φανταρικο μου και γεια σας. Μπαινω Μαιο εκοψα αναβολες  :boobies:

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε στην Ευρωπη τους η ιδια δουλεια παιρνει 2.500 και πανω και δουλευουμε τις ιδιες ωρες μπορει και εγω παραπανω...Εγω τι ειμαι δλδ μαλακας?

Αν αυτές τις εποχές παίρνεις 1400 €,απλά κάνεις μόκο και δε διαμαρτύρησε...

Αλλά είπαμε......Έλληνας...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τις διαφημισεις τις πληρωνουνε οι ιδιωτες για να διαφημιστουν και εγω δεν εχω καμια σχεση και απο οσο ξερω τα καναλια δεν παιρνουν επιδοτισεις μονο τις συχνοτητες του κρατους νοικιαζουν και απο οσο ξερω και παρανομα...εγω γενικα δεν εχω προβλημα να πληρωνονται οι ιδιωτικοι υπαλλιλοι οσο θελουν τα αφεντικα τουσ.Εγω παιρνω 1.400 ευρω τον μηνα και δεν εχω να δωσω λογο σε κανενα..Και νομιζω αξιζω και περισσοτερα

Τις διαφημισεις απο που τις πληρωνουν οι ιδιωτες αγαπητε? Οταν παιρνεις εσυ ενα κουτακι κοκα κολα, τα 50 απο τα 80 λεπτα που κανει πανε στη διαφημιση. Οποτε, ναι, εσυ την πληρωνεις.
Εσυ παιρνεις 1400, αλλα αν δουλευες στο δημοσιο θα επαιρνες 800. Οποτε μη μιλας εσυ για δημοσιο, που αξιζεις και περισσοτερα.
Δηλαδη ανθρωποι με πτυχια και διδακτορικα που παιρνουν 800 δεν αξιζουν περισσοτερα? Ή μηπως σου εχει δωσει εσενα κανεις το δικαιωμα να τους λοιδωρεις? Απο που κ εσυ μιλας εσυ? Ως τι? Ως ειδικος?
Οι γενικευσεις σας μαραναν.
Ας πληρωνε και κανενας ιδιωτης εφορια, να μην επεφτε το κρατος εξω. (σ' αρεσει τωρα η γενικευση?)
Κ αν εμενα η αδερφη μου ειχε φτασει στον ιδιωτικο τομεα τα 3,500 τι πρεπει να πει?
Και τωρα ειναι στο δημοσιο για 800 και προσπαθει να οργανωσει ενα μπουρδελο?
Ή μηπως θα' πρεπε να περιμενει να απολυθει απο τον ιδιωτικο τομεα οταν θα τελειωνε η συμβαση? Και μετα, τι?

Ολο παπαριες ειστε και γενικευσεις.
Καλα λενε οτι οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουν απο μια...
Κ οτι η βλακεια δεν εχει ορια......................

Το αποδεικνυετε καθε μερα.

Υ.Γ. Αλλα βαζελος δεν εισαι? Τι να περιμενει κανεις απο βαζελα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τις διαφημισεις απο που τις πληρωνουν οι ιδιωτες αγαπητε? Οταν παιρνεις εσυ ενα κουτακι κοκα κολα, τα 50 απο τα 80 λεπτα που κανει πανε στη διαφημιση. Οποτε, ναι, εσυ την πληρωνεις.
Εσυ παιρνεις 1400, αλλα αν δουλευες στο δημοσιο θα επαιρνες 800. Οποτε μη μιλας εσυ για δημοσιο, που αξιζεις και περισσοτερα.
Δηλαδη ανθρωποι με πτυχια και διδακτορικα που παιρνουν 800 δεν αξιζουν περισσοτερα? Ή μηπως σου εχει δωσει εσενα κανεις το δικαιωμα να τους λοιδωρεις? Απο που κ εσυ μιλας εσυ? Ως τι? Ως ειδικος?
Ας πληρωνε και κανενας ιδιωτης εφορια, να μην επεφτε το κρατος εξω. (σ' αρεσει τωρα η γενικευση?)
Κ αν εμενα η αδερφη μου ειχε φτασει στον ιδιωτικο τομεα τα 3,500 τι πρεπει να πει?
Ή μηπως θα' πρεπε να περιμενει να απολυθει απο τον ιδιωτικο τομεα οταν θα τελειωνε η συμβαση? Και μετα, τι?

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ναι εισαι αφου καθεσαι ακομη εδω!!!!!!
Εγω μετα τον στρατο.... μη τον ειδατε !!!!!!!!!!!!!!!!
Παω κανω το φανταρικο μου και γεια σας. Μπαινω Μαιο εκοψα αναβολες  :boobies:
εσυ στο στρατο εχεις να φας πολυ δουλεμα

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Διαμαρτυρομαι το οτι δεν διαμαρτυρομαστε φτασαμε εκει που φτασαμε.Καποτε οι αγωνες που εκανε ο κοσμος ηταν επιθετικοι να δουλευουμε 8ωρο να εχουμε ασφαλιση καλυτερους μισθους κτλ.Τωρα εχουμε περασει σε θεση αμυνας οποτε ναι διαμαρτυρομαι και κοτα δεν ειμαι κανενος...Ακου εκει Ελληνας για να εισαι Ελληνας δλδ πρεπει να κανεις μοκο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ στο στρατο εχεις να φας πολυ δουλεμα

Φιλε μου εγω σου ειπα να ερθεις να μου τα πεις απο κοντα αυτα
αλλα εκανες το κοτοπουλο. ΕΛπιζω στο στρατο να ειναι πιο αρχιδατοι.
Γιατι αν παιχθει παρομοιο σκηνικο με καναν τυπα οπως με αυτα που εκανες εσυ θα αναγκαστουν να αλλαξουν στρατοπεδο  :boobies:

εκει δεν υπάρχει υπολογιστης να κρυβονται απο πισω.  ;)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Φιλε μου εγω σου ειπα να ερθεις να μου τα πεις απο κοντα αυτα
αλλα εκανες το κοτοπουλο. ΕΛπιζω στο στρατο να ειναι πιο αρχιδατοι.
Γιατι αν παιχθει παρομοιο σκηνικο θα αναγκαστουν να αλλαξουν στρατοπεδο  :boobies:
ετσι οπως τα λες ειναι, με προκαλεσες σε διαγωνισμο παστας στο ζαχαροπλαστειο της γειτονιας σου
ετσι να πας πρωτη μερα να τους κουνας τα βυζακια σου

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γαυρακο εγω ειμαι υπερ ολων να περνουν καλυτερους μισθους και δημοσιο και ιδιωτικο τομεα..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να τον ακους τον τζιμινυ  τυπε ξερει απο αυτα
πηγε να ανοιξει επιχειρηση "ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟΝ"
με στατικο σαιτ !!!!
δεν εχω ιδεα μπουρδελομορτη περι αυτου.απλως συμφωνησα με τα γραφομενα του σε αυτο το ποστ του.

Επισκέπτης

800......800 ρε μάγκα είναι μία χαρά για τη σημερινή εποχή...εφ'όσον ο μισθός έχει πάει στα 450.....

Γι'αυτό ρε φτάσαμε εκεί που φτάσαμε....όλο αυξήσεις και αυξήσεις ζητάγατε,φάτε τώρα τις αυξήσεις :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι οπως τα λες ειναι, με προκαλεσες σε διαγωνισμο παστας στο ζαχαροπλαστειο της γειτονιας σου
ετσι να πας πρωτη μερα να τους κουνας τα βυζακια σου

Σου ειχα πει να ερθεις στο ΣΤΕΡΓΙΟΥ στην Μεταμορφωση επειδη εχεις ο
ιδιος πει πως μενεις Ηρακλειο και ειναι σχεδον διπλα ... 5 λεπτα με το αυτοκινητο
πιο κοντα εισαι εσυ απο εμενα κιοφτέ.
Ειναι μάρτυρες και ο λοπεζ και η Βελβυ και αλλοι πολλοι . Αλλα ηξερα πως δεν θα ερθεις
οπως επισης ξερω πως τυποι σαν και εσενα δεν θα βγαζανε άχνα απο κοντα.
Εφοσον λοιπον ξέρεις οτι σε ξέρω τι χανεις τα λογια σου?  :grin: Τραβα να τα πεις
σε κανεναν που δεν σε ξερει !

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ιδιος πει πως μενεις Ηρακλειο και ειναι σχεδον διπλα ... 5 λεπτα με το αυτοκινητο
Ειναι μάρτυρες και ο λοπεζ και η Βελβυ και αλλοι πολλοι . Αλλα ηξερα πως δεν θα ερθεις
Εφοσον λοιπον ξέρεις οτι σε ξέρω τι χανεις τα λογια σου?  :grin: Τραβα να τα πεις
α ρε απολυτε τα καλυτερα εχασες σημερα παλι... :2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Γαυρακο εγω ειμαι υπερ ολων να περνουν καλυτερους μισθους και δημοσιο και ιδιωτικο τομεα..

Εγω απλα ειμαι υπερ του να παιρνει ο καθενας αυτα που αξιζει.
Και αυτο δε συμβαινει ουτε στον ιδιωτικο, ουτε στο δημοσιο.
Και στους δυο τομεις μπορει να παιρνουν περισσοτερα οι αχρηστοι και λιγοτεροι οι αξιοι.
Απλα ειναι αλλα τα ποσοστα.
Δε φταιει ο δημοσιος υπαλληλος που βρηκε δουλεια με υψηλο μισθο. Φταιει αυτος που του τον εδωσε, ο πολιτικος δηλαδη.
Ο οποιος πολιτικος, ομως, θα δωσει και στους ιδιωτες τη μιζα του. Διαφωνεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω απλα ειμαι υπερ του να παιρνει ο καθενας αυτα που αξιζει.
Και αυτο δε συμβαινει ουτε στον ιδιωτικο, ουτε στο δημοσιο.
Και στους δυο τομεις μπορει να παιρνουν περισσοτερα οι αχρηστοι και λιγοτεροι οι αξιοι.
Απλα ειναι αλλα τα ποσοστα.
Δε φταιει ο δημοσιος υπαλληλος που βρηκε δουλεια με υψηλο μισθο. Φταιει αυτος που του τον εδωσε, ο πολιτικος δηλαδη.
Ο οποιος πολιτικος, ομως, θα δωσει και στους ιδιωτες τη μιζα του. Διαφωνεις?

Οχι αυτο ειναι παραμύθι κουτοπονηριάς. ΔΗλαδη
αμα ερθει και σου προσφερει ναρκωτικα καποιος και τα παρεις
φταιει αυτος που στα προσφερε ή εσυ που τα πήρες? Αν ο τυπος
ηταν εξυπνος επρεπε να κανει πισω και να μην αναλαβει την δουλεια...

Κοιτα τωρα πως θα αναγκαστει.... να τα επιστρεψει πισω αυτα που δεν αξιζε  ;)
Και για να παραθέσω και ενα ακομα πιο πρακτικο και πραγματικο παραδειγμα...
ενα προτζεκτ ενας ιδιωτης δεν θα το επαιρνε ποτε αμα ηξερε πως δεν θα το φερει εις περας
οσο μεγαλη και αν ηταν η ταριφα. Αρα εκει που θελουν μια χαρα σκεφτονται. 

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
800......800 ρε μάγκα είναι μία χαρά για τη σημερινή εποχή...εφ'όσον ο μισθός έχει πάει στα 450.....

Γι'αυτό ρε φτάσαμε εκεί που φτάσαμε....όλο αυξήσεις και αυξήσεις ζητάγατε,φάτε τώρα τις αυξήσεις :jerking:

Εισαι βλακας αγορι μου ή τον παριστανεις????
Οταν καποιος επαιρνε 1500 και πηρε δανεια για να παρει ενα σπιτι και να ξεκινησει μια οικογενεια, πως να πληρωσει τις υποχρεωσεις του?

Ειστε πραγματικα αηδιαστικοι ανθρωποι.. Πραγματικα απορω πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι..
Κ αν εσυ εισαι 55 οπως λες, ασε εμενα να μιλαω για το μισθο των 450. Αλλα τι να λεμε τωρα, ψεμα στο ψεμα ειστε και υποκριτες.
Γαμω την υπαρξη σας μεσα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Εφοσον λοιπον ξέρεις οτι σε ξέρω τι χανεις τα λογια σου?  :grin: Τραβα να τα πεις

Ενταξει εσυ με ξερεις αντε και γαμησου τωρα καθυστερημενε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν καποιος επαιρνε 1500 και πηρε δανεια για να παρει ενα σπιτι και να ξεκινησει μια οικογενεια, πως να πληρωσει τις υποχρεωσεις του?

Ειστε πραγματικα αηδιαστικοι ανθρωποι.. Πραγματικα απορω πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι..
Κ αν εσυ εισαι 55 οπως λες, ασε εμενα να μιλαω για το μισθο των 450. Αλλα τι να λεμε τωρα, ψεμα στο ψεμα ειστε και υποκριτες.
Γαμω την υπαρξη σας μεσα

Παπαριες και μπουρδες. ΟΙ τραπεζες εχουν ευνοικες ρυθμισεις
για τα δανεια σας. Υπάρχουν νομοι που έχουν ψηφιστει . Ολοι οσοι γκρινιαζουν
απλα φτιαχνονται απο την γκρινια για αυτο το κανουν.

Ειναι που ξερεις απο οικονομικα εσυ και την ειπες και στον αλλον.
Καραγκιοζης τελειως εισαι ρε φιλε. Τελειως ομως

Ενταξει εσυ με ξερεις αντε και γαμησου τωρα καθυστερημενε

εσυ με παραθετεις και με ενοχλεις και δεν σου απανταω και συνεχιζεις μεχρι να σου απαντησω. Παρατα με ησυχο λοιπον  ;)

Επισκέπτης

Γαμω την υπαρξη σας μεσα

Πλάκα ρε σας κάνω ότι είμαι 55.....αμέσως το χάψατε.....

54 είμαι χαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για τα 1500......απλά αν δεν έχει τα λεφτά να μη πα΄ρει δάνειο και να βρει σπίτι με ΕΝΟΙΚΙΟ....γκέγκε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom