Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό που καταλαβαίνω από τη στάση τους είναι ότι ιδίως τους γερμανούς δεν θα τους πείραζε καθόλου να ξεκουμπιστούμε από εε- προφανώς η παραμονή μας τους κοστίζει περισσότερο από μια ατακτη χρεωκοπία.
Επομένως ή παίζουν την μπλόφα του αιώνα ή προσπαθούν να μας διώξουν από εε!
λάθος.

η επιλογή που θέλουν να έχουν είναι win-win
εάν η ελλαδα τα κάνει πουτάνα και δείξει εθνικό ανάστημα και αξιοπρέπεια ακόμα και σε ενδεχόμενη ατακτη χρεοκοπία τα σχέδια της κόρης του χίτλερ για ευρώπη με ταιβάν και μαλαισία στη μεσόγειο τελείωσε.
η μεσόγειος θα επαναστατήσει και το ευρώ θα πάει σούμπιτο.
η ιδιοσυγκρασια των ιταλοισπανών δεν είναι γερμανική. καρπαζά και δουλειά.

άρα. σκοπός είναι να τιμωρηθεί πάραυτα ο έλληνας ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ να αποτελέσει το παράδειγμα για τους αλλους να κόψουν τις μαλακίες.
η δράση στους λαούς και ειδικά στους μεσόγειους είναι αλυσιδωτή και εχει μεγάλη δόση DNA.
aς πουμε στο γερρμανό αμα πεις ότι ετσι πρέπει να κάνει θα το κάνει χω΄ρις να ρωτήσει.
ο ιταλός λχ θα το ψάξει... θα δει εάν το γουστάρει εάν είναι σωστό... όπως στην αλβανία....οι ιτλαοί δε γούσταραν πόλεμο και δεν εκαναν

έτσι και ο έλληνας.
αμα δε γουστάρει και μερσεντές να του φέρεις να δουλέψει ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ.
ξενερώνει αμα στραβώσει.
και αυτό που κατάφεραν είναι να στραβώσει ο έλληνας.
εάν τώρα αλλάξουν ρότα όλα καλά.
εάν όχι γεια και χαρά ευρώ.
ο έλληνας είναι ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΡΣΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ;
αρα,
το θέμα είναι τι πολιτική κατάσταση θα επικρατησει μετά τις εκλογές.
ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
όχι γιατί σκέφτονται 100 200 δις....
αυτά τα χουν παρει πίσω με τις συμβάσεις- μιζες της ζίμενς και των άλλων έργων υποδομής.....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ακομη ομως ρε μπρο δεν λες τη δικη σου λύση στο προβλημα της Ελλαδας !
Ολο κατι Σιβυλλικα πετάς, μισόλογα και δεν υπαρχουν εύκολες λυσεις....
Τι στα διαλα σε σπουδαξανε τοσα χρόνια - φωτισέ μας και μας με τη γνώμη σου !

για λογους που δεν ειναι ευκολα κατανοητοι, εγω παντως δεν ειμαι σιγουρος, η Φρανκφουρτη δεν 8ελει να βαλει μπρος την πρεσσα, τουλχαιστον σαν lender of last resort οπως επραξε και η BoE αλλα και η FED αλλα προκρινει εσωτερικη υποτιμηση, στην ουσια αντιστοιχια πραγματικης παραγωγικοτητας με μισ8ους σε περιβαλλον υφεσης

εμεις ελχαιστα πραγματα μπορουμε να κανουμε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λάθος.

η επιλογή που θέλουν να έχουν είναι win-win
εάν η ελλαδα τα κάνει πουτάνα και δείξει εθνικό ανάστημα και αξιοπρέπεια ακόμα και σε ενδεχόμενη ατακτη χρεοκοπία τα σχέδια της κόρης του χίτλερ για ευρώπη με ταιβάν και μαλαισία στη μεσόγειο τελείωσε.
η μεσόγειος θα επαναστατήσει και το ευρώ θα πάει σούμπιτο.
η ιδιοσυγκρασια των ιταλοισπανών δεν είναι γερμανική. καρπαζά και δουλειά.

άρα. σκοπός είναι να τιμωρηθεί πάραυτα ο έλληνας ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ να αποτελέσει το παράδειγμα για τους αλλους να κόψουν τις μαλακίες.
η δράση στους λαούς και ειδικά στους μεσόγειους είναι αλυσιδωτή και εχει μεγάλη δόση DNA.
aς πουμε στο γερρμανό αμα πεις ότι ετσι πρέπει να κάνει θα το κάνει χω΄ρις να ρωτήσει.
ο ιταλός λχ θα το ψάξει... θα δει εάν το γουστάρει εάν είναι σωστό... όπως στην αλβανία....οι ιτλαοί δε γούσταραν πόλεμο και δεν εκαναν

έτσι και ο έλληνας.
αμα δε γουστάρει και μερσεντές να του φέρεις να δουλέψει ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ.
ξενερώνει αμα στραβώσει.
και αυτό που κατάφεραν είναι να στραβώσει ο έλληνας.
εάν τώρα αλλάξουν ρότα όλα καλά.
εάν όχι γεια και χαρά ευρώ.
ο έλληνας είναι ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΡΣΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ;
αρα,
το θέμα είναι τι πολιτική κατάσταση θα επικρατησει μετά τις εκλογές.
ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
όχι γιατί σκέφτονται 100 200 δις....
αυτά τα χουν παρει πίσω με τις συμβάσεις- μιζες της ζίμενς και των άλλων έργων υποδομής.....
περσυ το ποστ του ισιου μου φαινεται απολυτα λογικο.σε οτι αφορα αυτα που εγραψες εγω που ειμαι ενας απο τα δεκα εκατομμυρια ελληνες θα μισησω τους γερμανους περισσοτερο απο καθε αλλο λαο αυτον πλανητη και δεν προκειται να ξεχασω ποτε αυτο που μου εκαναν.λενε οτι μεγαλη κουβεντα μην λες αλλα θεωρω οτι η ελλαδα αν τελικα οι γκεσταπιτες και τα αφεντικα τους της μποςς(κοιτα συνειρμους...) της μιζενς κ.τ.λ. διωξουν χωρις αξιοπιστα προσχηματα πλεον την ελλαδα απο το ευρω τοτετο κρατος αυτο πρεπει να γινει ο νουμερο ενα εχθρος για πολλες δεκαετιες στο μελλον της ελλαδας.εχουμε κανει πολλες μαλακιες αλλα σε καμια περιπτωση μετα απο οσα εχουν αποφασισθει δεν εχουν σοβαρη δικαιολογια να πουν οτι δεν μας βοηθανε επειδη θα φταιμε εμεις τωρα.λενε οτι ζητανε υπογραφες αυτοι και οι δορυφοροι τους ολλανδοι και φινλανδοι απο ολα τα κομματα.αν επιμεινουν και το χρησιμοποησουν ως αλλοθι για χρεοκοπια τοτε νομιζω οτι η ελλαδα πρεπει να τραβηξει το δρομο μονη της αλλα εχοντας καθαρη την συνειδηση της ομως και χωρις να δεχτει αλλες προσβολες απο καμια πουλημενη στην μποςς μιζενς κ.τ.λ. γερμανικη εφημεριδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για λογους που δεν ειναι ευκολα κατανοητοι, εγω παντως δεν ειμαι σιγουρος, η Φρανκφουρτη δεν 8ελει να βαλει μπρος την πρεσσα, τουλχαιστον σαν lender of last resort οπως επραξε και η BoE αλλα και η FED αλλα προκρινει εσωτερικη υποτιμηση, στην ουσια αντιστοιχια πραγματικης παραγωγικοτητας με μισ8ους σε περιβαλλον υφεσης

εμεις ελχαιστα πραγματα μπορουμε να κανουμε
σωστός.
μόνο που ο κάθε λαός έχει τη δική του ιδιοσυγκρασία.
ο έλληνας προτιμά να εχει φράγκα στα χερια του και ας μην εχουν αξία.
ο γερμανός όχι.
εκεί χάθηκε το παίγνιο.
ο γερμανός θυμίζει ενα γονιο με τεσσερα παιδιά που προσπαθεί να τα μεγαλώσει κοου παστ γιατι στο πρώτο του πέτυχε η συνταγή.
τα παιδιά εχουν δική τους ιδιοσυγκρασία και ταπεραμεντο.
δε μπορείς να βάλεις τις επιλογές σε καλούπια.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΕ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι πουστηδες γερμανοι καταφεραν οτι δε καταφεραν 400 χρονια σκλαβιας. να μας κανουν τουρκους.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απο εκει και περα κηρυσουμε συντεταγμενη χρεοκοπια με εξωτερικη σταση πληρωμων και ερχομαστε με τους δανειστες σε συννενοηση αυτη την φορα χωρις μνημονια δου νου του και μαλακιες.κανουμε ενα χαιρκατ βγαινουμε εκτος αγορων φυσικα και ζηταμε απο ρωσια κανοντας οτι μπορουμε για να γινουν οι αγωγοι που εοχυν συμφωνηθει αλλα ο καθυστερημενος και οι βουλγαροι παγωσαν.επισης ζηταμε βοηθεια και απο κινα αν δεχθει και αυτην να μας βοηθησει.και εννοειται τους δινουμε το αεροδρομιο ελ.βεν. γιατι η προσφαρα τους σε αντιθεση που των νεοναζι εχθρων μας ειναι πανω απο εκατομμυριο εναω των των γκεσταπιτων ειναι 300 χιλιαρικα μονο.διωχνουμε γερμανικες επιχειρησεις που ειναι φυρα στο κρατος.με την αμερικη συζηταμε για φυσικο αεριο και υδρογονανθρακες αν αυτο καταστει δυνατο.κραταμε οσο το δυνατον καλυτερες σχεσεις μαζι τους και συνεργασιες.και τελος το καλυτερο κανουμε ενα σοβαρο ανοιγμα προς ησραηλ που θελει σαν τρελο να κανει ερευνες νοτια της κρητης γιατι εκει υπαροχυν τεραστια κοιτασματα οπως λενε.το θεμα ειναι αν απο ολα αυτα μπορουν να ανοιξουν νεες θεσεις εργασιας και περαν της αναπτυξης αν θα πανε εσοδα στο κρατος και οχι ολα στις τσεπες βαρδινογιαννη λατση και λοιπων...μετα δημιουργουμε ενα αγωγο ησραηλ-κυπρο-ελλαδα προς ιταλια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσυ το ποστ του ισιου μου φαινεται απολυτα λογικο.σε οτι αφορα αυτα που εγραψες εγω που ειμαι ενας απο τα δεκα εκατομμυρια ελληνες θα μισησω τους γερμανους περισσοτερο απο καθε αλλο λαο αυτον πλανητη και δεν προκειται να ξεχασω ποτε αυτο που μου εκαναν.λενε οτι μεγαλη κουβεντα μην λες αλλα θεωρω οτι η ελλαδα αν τελικα οι γκεσταπιτες και τα αφεντικα τους της μποςς(κοιτα συνειρμους...) της μιζενς κ.τ.λ. διωξουν χωρις αξιοπιστα προσχηματα πλεον την ελλαδα απο το ευρω τοτετο κρατος αυτο πρεπει να γινει ο νουμερο ενα εχθρος για πολλες δεκαετιες στο μελλον της ελλαδας.εχουμε κανει πολλες μαλακιες αλλα σε καμια περιπτωση μετα απο οσα εχουν αποφασισθει δεν εχουν σοβαρη δικαιολογια να πουν οτι δεν μας βοηθανε επειδη θα φταιμε εμεις τωρα.λενε οτι ζητανε υπογραφες αυτοι και οι δορυφοροι τους ολλανδοι και φινλανδοι απο ολα τα κομματα.αν επιμεινουν και το χρησιμοποησουν ως αλλοθι για χρεοκοπια τοτε νομιζω οτι η ελλαδα πρεπει να τραβηξει το δρομο μονη της αλλα εχοντας καθαρη την συνειδηση της ομως και χωρις να δεχτει αλλες προσβολες απο καμια πουλημενη στην μποςς μιζενς κ.τ.λ. γερμανικη εφημεριδα.
αδερφέ εχω καταλήξει.
το παραμυθάκι με το ευρώ τελείωσε.
απλά γιατι δε μπορείς σε κάθε λαό να εφαρμόζεις την πολιτική που εφαρμόζεις στον άλλο με εντελώς ετερώνυμη ιδοσυγκρασία.
δες ας πούμε. εσύ στην παρούσα φάση γίνεσαι τελείως συναισθηματικός. ο γερμανός στη θέση σου απλά θα δούλευε σαν το σκύλο
το πείραμα απέτυχε.
κυρίως γιατί δεν ελήφθη υπόψη το μετάλιτυ κάθε λαού.
ας πούμε οι φρίτζηδες έχουν τη λογική του δημοσιου νοικουριού του ισχυρού νομίσματος και του ελάχιστου πληθωρισμου.

να το πούμε πρακτικά για να καταλάβουμε γιατι αυτό δεν εχει περίπτωση επιτυχίας στους έλληνες.
στον έλληνα εάν δώσεις 25% αύξηση και του υποτιμήσεις το νόμισμα στο μισό θα φύγει απ το γραφείο με ένα χαμόγελο μέχρι την πάτρα.
εάν στο γερμανό δε δώσεις αύξηση αλλα του πείς ότι σε 2 χρόνια θα του κοστίζει λιγότερο η καθημερινή ζωή δε θα βγάλει τσιμουδιά.
εάν τώρα στους δύο αυτούς αλλάξεις θέση απλα ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι πουστηδες γερμανοι καταφεραν οτι δε καταφεραν 400 χρονια σκλαβιας. να μας κανουν τουρκους.
δεν κατάφεραν τίποτα.
απλά ΔΕΝ εχουν το δικό μας τρόπο σκέψης.
το μνημόνιο δεν απέτυχε γιατι ήθελαν απ την αρχή.
το ίδιο πακέτο εάν εφαρμοζόταν σε γερμανικά διαβατήρια τώρα θα μιλούσαμε για το ελληνικό θαύμα.
αυτή είναι η μεγαλη διαφορά.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αδερφέ εχω καταλήξει.
το παραμυθάκι με το ευρώ τελείωσε.
απλά γιατι δε μπορείς σε κάθε λαό να εφαρμόζεις την πολιτική που εφαρμόζεις στον άλλο με εντελώς ετερώνυμη ιδοσυγκρασία.
δες ας πούμε. εσύ στην παρούσα φάση γίνεσαι τελείως συναισθηματικός. ο γερμανός στη θέση σου απλά θα δούλευε σαν το σκύλο
το πείραμα απέτυχε.
κυρίως γιατί δεν ελήφθη υπόψη το μετάλιτυ κάθε λαού.
ας πούμε οι φρίτζηδες έχουν τη λογική του δημοσιου νοικουριού του ισχυρού νομίσματος και του ελάχιστου πληθωρισμου.

να το πούμε πρακτικά για να καταλάβουμε γιατι αυτό δεν εχει περίπτωση επιτυχίας στους έλληνες.
στον έλληνα εάν δώσεις 25% αύξηση και του υποτιμήσεις το νόμισμα στο μισό θα φύγει απ το γραφείο με ένα χαμόγελο μέχρι την πάτρα.
εάν στο γερμανό δε δώσεις αύξηση αλλα του πείς ότι σε 2 χρόνια θα του κοστίζει λιγότερο η καθημερινή ζωή δε θα βγάλει τσιμουδιά.
εάν τώρα στους δύο αυτούς αλλάξεις θέση απλα ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
πιστευα και λογω παγκοσμιοποιησης και λογω κοινων στοχων κυριως οτι ειχε μελλον το ευρω.ειμαι ετοιμος να δεχτω και να πληρωσω αμαρτιες αλλονων να κανω το μαλακα δηλαδη για να αποδειξω στους νεοναζι βλακες οτι εχω την θεληση αλλα διαβαζοντας ολα οσα λενε οι φριτσηδες το τελευταιο 24ωρο και ειδικα αν επιμεινουν στις υποπγραφες απο ολα τα κομματα δηλαδη να συμφωνησει η αλεκα( :2funny: :2funny:) αυτο θα σημαινει οτι δεν θελουν την ελλαδα στο ευρω οπως δηλωσε ενα απο τα αφεντικα τους ο μανατζερ της μποςς που πιθανον να ελεγχει αρκετους βουλευτες γιατι και εκει εχουν διαφθορα.με αυτο το καλο θα ειναι οτι θα πεσουν οι μασκες και τα προσχηματα και κανενας πουστης δεν θα μπορει να πει μετα οτι η χωρα αυτη δεν εκανε οσα της ζητουσαν.οποτε πιστευω αυτη η φιλιππινεζα ο υπουργος της πορτογαλιας να εχει σοβαορυς λογους οταν κανουν τη πορτογαλια σαν την ελλαδα.η χωρες της μεσογειου θελουν χρονο και χρονο δεν δινουν οι γερμανοι και τα φερεφωνα τους ολλανδοι και φινλανδοι μη ν ξεχνιομαστε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πιστευα και λογω παγκοσμιοποιησης και λογω κοινων στοχων κυριως οτι ειχε μελλον το ευρω.ειμαι ετοιμος να δεχτω και να πληρωσω αμαρτιες αλλονων να κανω το μαλακα δηλαδη για να αποδειξω στους νεοναζι βλακες οτι εχω την θεληση αλλα διαβαζοντας ολα οσα λενε οι φριτσηδες το τελευταιο 24ωρο και ειδικα αν επιμεινουν στις υποπγραφες απο ολα τα κομματα δηλαδη να συμφωνησει η αλεκα( :2funny: :2funny:) αυτο θα σημαινει οτι δεν θελουν την ελλαδα στο ευρω οπως δηλωσε ενα απο τα αφεντικα τους ο μανατζερ της μποςς που πιθανον να ελεγχει αρκετους βουλευτες γιατι και εκει εχουν διαφθορα.με αυτο το καλο θα ειναι οτι θα πεσουν οι μασκες και τα προσχηματα και κανενας πουστης δεν θα μπορει να πει μετα οτι η χωρα αυτη δεν εκανε οσα της ζητουσαν.οποτε πιστευω αυτη η φιλιππινεζα ο υπουργος της πορτογαλιας να εχει σοβαορυς λογους οταν κανουν τη πορτογαλια σαν την ελλαδα.η χωρες της μεσογειου θελουν χρονο και χρονο δεν δινουν οι γερμανοι και τα φερεφωνα τους ολλανδοι και φινλανδοι μη ν ξεχνιομαστε...
παπαρια θα κάνουν. η ελλάδα ειναι μαγαζί γωνία πάρτυ πλειοδοσίας θα γίνει μόλις κάνουν το λάθος και επιμείνουν.
τα λοιπά θα τα γράψει η ιστορία.
όπως το 2007 έλεγα ότι ερχεται πούτσα και με λοιδορούσαν έτσι και τώρα λέω πως θα έρθει σε 3 χρόνια το ελληνικό θαύμα.
πάλι θ αρχίσουν τα γελάκια.....
το ξέρω...
έχω συνηθίσει.

θα τα λέμε......

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
την δευτερα λοιπον που θα εχουν ξεκθαρισει ολα αν τελικα οι γερμανοι και επισης ολλανδοι και φινλανδοι αντε και λουξεμβουργιανοι( :2funny: :2funny:) που ειναι φερεφωνα των πρωτων αποφασισουν να αφησουν την ελλαδα να χρεοκοπησει τοτε με ψυχραιμια αλλαζουμε μονοι μας το πολιτικο μας σκηνικο και αναδιαρθωνουμε στον δικο μας τροπο και χρονο της οικονομια μας και την αναπτυξη μας χωρις να δινουμε λογο πουθενα.τελικα ισως αποδειχθει οτι αυτοι που ειχαν δικιο να ειναι οι λουγκρες οι αγγλοι που λενε οτι το πειραμα της ενωμενης ευρωπης ειναι αποτυχημενο.ετσι θα εχουμε ως βαση να αλλαξουμε και να προσβαλλουμε συνθηκες οπως το απεχθες δουβλινο 2 που υπεγραψε η σιχαμερη πινεζα που το παιζει τωρα σωτηρας(sic!!).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παπαρια θα κάνουν. η ελλάδα ειναι μαγαζί γωνία πάρτυ πλειοδοσίας θα γίνει μόλις κάνουν το λάθος και επιμείνουν.
τα λοιπά θα τα γράψει η ιστορία.
όπως το 2007 έλεγα ότι ερχεται πούτσα και με λοιδορούσαν έτσι και τώρα λέω πως θα έρθει σε 3 χρόνια το ελληνικό θαύμα.
πάλι θ αρχίσουν τα γελάκια.....
το ξέρω...
έχω συνηθίσει.

θα τα λέμε......
διευκρινισε επακριβεστερα τι εννοεις ελληνικο θαυμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διευκρινισε επακριβεστερα τι εννοεις ελληνικο θαυμα.
εχεις δεκαπλασιο πληθυσμό, δεκαπλάσια αξία, δεκαπλάσια ομορφιά και δεκαπλάσιο φυσικό πλούτο απο το χαλουμόνησο.
κάνε τις αναγωγές σου.....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
το ίδιο πακέτο εάν εφαρμοζόταν σε γερμανικά διαβατήρια τώρα θα μιλούσαμε για το ελληνικό θαύμα.
αυτή είναι η μεγαλη διαφορά.

χμμ...3 χρονια ντιπρεισον και ο προτεσταντης Γερμανος εφερε τ Χιτλερ και τη τρελοπαρεα τ στη Καγγελαρια

εμεις στην ιδια χρονικη περιοδο, στελνουμε επιστολες φρομ δι πρεζιντεντ οφ νιου ντιμοκρασι

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
η λυση παντως ειναι σχετικα απλη... :grin:

Συνημμένα

• 422298_10150609186343988_639568987_8953867_1734564547_n.jpg
    422298_10150609186343988_639568987_8953867_1734564547_n.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 16

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εχεις δεκαπλασιο πληθυσμό, δεκαπλάσια αξία, δεκαπλάσια ομορφιά και δεκαπλάσιο φυσικό πλούτο απο το χαλουμόνησο.
κάνε τις αναγωγές σου.....
οπα..αντε να δεχθεω το δεκαπλασιο φυσικο πλουτο υπονοωντας και τον ορυκτο.με τα μεμετια και τους αμερικανους φιλους μας τι γινεται?εγω θελω σαν τρελος να γινουμε στενοι φιλοι και στατηγικοι συναιτεροι με τους εβραιους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χμμ...3 χρονια ντιπρεισον και ο προτεσταντης Γερμανος εφερε τ Χιτλερ και τη τρελοπαρεα τ στη Καγγελαρια

εμεις στην ιδια χρονικη περιοδο, στελνουμε επιστολες φρομ δι πρεζιντεντ οφ νιου ντιμοκρασι
εγκζάκτλυ.
οι γερμανοι με΄τα την τραυματική εμπειρία του πληθωρισμού στο διάστημα του μεσοπολέμου δε ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΣΤΕΙΣΜΟ....

οι έλληνες απο την άλλη.... το χιλιάρι να τρέχει και όλα καλά......

τραγική ειρωνεία ότι χώρες με ανυπαρξία κεδρμάτων καταστράφηκαν απο το ευρώ.....
είναι κι αυτό μια απο τις αιτίες.
ελλειψη κέρματος σημαίνει ευκολία απαξίας του νομίσματός σου.
κάτι με το οποίο ο ελληνας δεν τα πήγαινε ποτέ καλά....

θα δεις...
μόλις γυρίσουμε σε δραχμή θα παίρνουν τα μισά απο τώρα σε κάνα εκατομμύριο δραχμές και θα κάνουν πάρτυ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγκζάκτλυ.
οι γερμανοι με΄τα την τραυματική εμπειρία του πληθωρισμού στο διάστημα του μεσοπολέμου δε ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΣΤΕΙΣΜΟ....

οι έλληνες απο την άλλη.... το χιλιάρι να τρέχει και όλα καλά......

τραγική ειρωνεία ότι χώρες με ανυπαρξία κεδρμάτων καταστράφηκαν απο το ευρώ.....
είναι κι αυτό μια απο τις αιτίες.
ελλειψη κέρματος σημαίνει ευκολία απαξίας του νομίσματός σου.
κάτι με το οποίο ο ελληνας δεν τα πήγαινε ποτέ καλά....

θα δεις...
μόλις γυρίσουμε σε δραχμή θα παίρνουν τα μισά απο τώρα σε κάνα εκατομμύριο δραχμές και θα κάνουν πάρτυ.
μονο που αναβαλλονται οι σχεδιασμοι για πορνοταξιδα λογω νομισματος...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ έλεγα από το 2006 ότι πρέπει να τους εξοντώσουμε..Η άρχουσα τάξη τα είχε γαμήσει όλα εντελώς.Δεν υπήρχε ελπίδα.Αυτά που κάνανε ήταν αδιανόητα.Έπρεπε να βουλιάξουν οι τύποι.Εκεί είναι το πρόβλημα.Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στην άρχουσα τάξη.Το παραχεσανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom