Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε παιχτη τι αλλο θες να σου πω? με το "δεν παιζει να εγινε" εννοω αυτο ακριβως που λεω. δεν ειπα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εγινε για να θες και αποδειξη. τοχω ξαναπει το οτι καποιος κανει ενα επαγγελμα δε σημαινει οτι ξερει και στο επακρο το αντικειμενο του. οι ασφαλιστες δεν αποτελουν εξαιρεση. οσον αφορα λοιπον το "δεν παιζει να εγινε", το αιτιολογησα αναλυτικοτατα το γιατι νομιζω.
το να λες οτι δε μπορει, καποια θα υπαρχει να το κανει ειναι εντελως αυθαιρετο και μαλιστα με ολες τις ενδειξεις κοντρα. αν επιμενεις τοτε δειξε ποια το κανει να παμε ολοι να ασφαλισουμε οτι εχουμε και δεν εχουμε να σου πουμε και ευχαριστω για την πληροφορια.
σύμφωνοι, άλλωστε εγώ πρώτος μίλησα για ενδεχόμενο κτλ, προφανώς και δεν μπορώ να αποδείξω αυτό που φαντάζομαι ως πιθανό να ισχύει όπως απ΄οτι βλέπω ούτε κι εσύ

απλώς στο πρώτο ποστ που έκανες στον γλίτσα εμφανίζοντας το ασφαλιστήριο της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ και με το ύφος που το έγραψες φάνηκε ότι μιλούσες με περίσσεια βεβαιότητα

όμως όσο αυθαίρετο είναι να πιθανολογεί κανείς με τον τρόπο που το κάνω εγώ ότι δηλ. ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια κτίρια που να έχουν ασφαλιστεί και για αυτούς τους κινδύνους (η αναφορά στα ασφαλιστρα.γρ δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνεται μη επαρκής), άλλο τόσο αυθαίρετο είναι να βγάζεις γενικό συμπέρασμα από ένα συγκεκριμένο (εδώ έχει δίκιο ο γλ) ασφαλιστήριο

προσωπικά οι ενδείξεις δεν μου λένε τίποτα πέραν του ότι ένα ενδεχόμενο είναι (πολύ ή λίγο) πιθανότερο από κάποιο άλλο, αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο νομίζω γιατί δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου, ακόμα και η διαφωνία μας είναι στον αέρα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εκει που επιμενω ειναι οτι αδυνατω να πιστεψω οτι μια αστυνομια που συλλαμβανει σαββες ξηρους και απαγωγεις μεγαλοεπιχειρηματιων και δεν ξερω ποιους αλλους και που μας εχει ολους φακελωμενους δεν κανει ουτε μιση συλληψη και επιμενω οτι τα εκτροπα και τους βανδαλισμους τα δημιουργησαν πληρωμενοι μισθοφοροι του συστηματος,στοιχεια πιθανως συγγενη με κοινο εγκλημα και συνεργαζομενο παρακρατος
συλλήψεις γίνονται αλλά πιάνουν δειγματοληπτικά :police:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
[size=20pt]Γιωργος παπανδρεου: Όταν έγινα πρωθυπουργός τον Οκτώβριο του 2009, γνώριζα βέβαια ότι αντιμετωπίζαμε τεράστια προβλήματα. Αλλά τότε δεν είχα ακόμα αντιληφθεί την έκταση του πραγματικού ελλείμματος και του τεράστιου χρέους.[/size]

Συνεντευξη σε βελγο δημοσιογραφο
Δεκεμβριος 2011

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σύμφωνοι, άλλωστε εγώ πρώτος μίλησα για ενδεχόμενο κτλ, προφανώς και δεν μπορώ να αποδείξω αυτό που φαντάζομαι ως πιθανό να ισχύει όπως απ΄οτι βλέπω ούτε κι εσύ

απλώς στο πρώτο ποστ που έκανες στον γλίτσα εμφανίζοντας το ασφαλιστήριο της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ και με το ύφος που το έγραψες φάνηκε ότι μιλούσες με περίσσεια βεβαιότητα

όμως όσο αυθαίρετο είναι να πιθανολογεί κανείς με τον τρόπο που το κάνω εγώ ότι δηλ. ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια κτίρια που να έχουν ασφαλιστεί και για αυτούς τους κινδύνους (η αναφορά στα ασφαλιστρα.γρ δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνεται μη επαρκής), άλλο τόσο αυθαίρετο είναι να βγάζεις γενικό συμπέρασμα από ένα συγκεκριμένο (εδώ έχει δίκιο ο γλ) ασφαλιστήριο

προσωπικά οι ενδείξεις δεν μου λένε τίποτα πέραν του ότι ένα ενδεχόμενο είναι (πολύ ή λίγο) πιθανότερο από κάποιο άλλο, αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο νομίζω γιατί δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου, ακόμα και η διαφωνία μας είναι στον αέρα.

οκ τελευταιο για να το ληγουμε.
α. μιλαω με βεβαιοτητα για αυτα που ξερω και εχω ψαξει ή εχω ζησει και ειναι δυσκολο ή αδυνατο να αποδειχτουν
β. μιλαω με βεβαιοτητα για αυτα που ξερω και υπαρχουν και στοιχεια οποτε μπορω να τα αποδειξω αν χρειαστει.
γ. δεν μιλαω με βεβαιοτητα για κατι που ακουσα ή μου είπανε
δ. δε μιλαω με βεβαιοτητα για υποθεσεις που μπορει να κανω συμφωνα με την κριση μου. κανω απλα υποθεσεις.
ε. δεν επιμενω σε κατι που δεν ειμαι σιγουρος και ειμαι ανοιχτος σε αλλες γνωμες. δεν ειναι απιθανο να ξερουν καλυτερα!  :grin:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μακάρι να είχαμε κανα τέτοιο πτυχίο κι εμείς αλλά τα δίνουνε μόνο στους γραμματιζούμενους ρε γαμώτο..
εγο δε θελο πτιχιο ,εγο θελο σουβλακια να τροο για να ιμε εφτιχιο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έλα ρε φίλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Σοβαρά? Πρώτη φορά το ξαναλες......

Για πες, πως είναι να είσαι γραμματιζούμενος??

μουνακι ειρωνευεσαι επειδη εχεις σπουδασει και συ. και εχεις και φουσκωτο  :grin:
ασε να ειρωνευτει κανας ασπουδαχτος.  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
περιμενω απο σενα μια γνωμη,μια εικασια για τα καμενα μαγαζια και τους υπαιτιους.....χωρις βεβαιοτητα....κανε μας μια προσωπικη εκτιμηση.....

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μουνακι ειρωνευεσαι επειδη εχεις σπουδασει και συ. και εχεις και φουσκωτο  :grin:
ασε να ειρωνευτει κανας ασπουδαχτος.  :birdman:
εγο ιεμ περισπουδακτοσ,ολα τα κιλικια τον πανεπιστιμιον εχο γιρισι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom