kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
σύμφωνοι, άλλωστε εγώ πρώτος μίλησα για ενδεχόμενο κτλ, προφανώς και δεν μπορώ να αποδείξω αυτό που φαντάζομαι ως πιθανό να ισχύει όπως απ΄οτι βλέπω ούτε κι εσύρε παιχτη τι αλλο θες να σου πω? με το "δεν παιζει να εγινε" εννοω αυτο ακριβως που λεω. δεν ειπα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εγινε για να θες και αποδειξη. τοχω ξαναπει το οτι καποιος κανει ενα επαγγελμα δε σημαινει οτι ξερει και στο επακρο το αντικειμενο του. οι ασφαλιστες δεν αποτελουν εξαιρεση. οσον αφορα λοιπον το "δεν παιζει να εγινε", το αιτιολογησα αναλυτικοτατα το γιατι νομιζω.
το να λες οτι δε μπορει, καποια θα υπαρχει να το κανει ειναι εντελως αυθαιρετο και μαλιστα με ολες τις ενδειξεις κοντρα. αν επιμενεις τοτε δειξε ποια το κανει να παμε ολοι να ασφαλισουμε οτι εχουμε και δεν εχουμε να σου πουμε και ευχαριστω για την πληροφορια.
απλώς στο πρώτο ποστ που έκανες στον γλίτσα εμφανίζοντας το ασφαλιστήριο της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ και με το ύφος που το έγραψες φάνηκε ότι μιλούσες με περίσσεια βεβαιότητα
όμως όσο αυθαίρετο είναι να πιθανολογεί κανείς με τον τρόπο που το κάνω εγώ ότι δηλ. ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια κτίρια που να έχουν ασφαλιστεί και για αυτούς τους κινδύνους (η αναφορά στα ασφαλιστρα.γρ δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνεται μη επαρκής), άλλο τόσο αυθαίρετο είναι να βγάζεις γενικό συμπέρασμα από ένα συγκεκριμένο (εδώ έχει δίκιο ο γλ) ασφαλιστήριο
προσωπικά οι ενδείξεις δεν μου λένε τίποτα πέραν του ότι ένα ενδεχόμενο είναι (πολύ ή λίγο) πιθανότερο από κάποιο άλλο, αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο νομίζω γιατί δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου, ακόμα και η διαφωνία μας είναι στον αέρα.