tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Γιατί το λέτε αυτό; Ίσα-ίσα η Βηρυτός έχει ωραία γλυκά. Σιροπιαστά. Ότι πρέπει για τα τζάνκις.
αααα μάλιστα... αντελήφθην τα αίτια... ;)
Γιατί το λέτε αυτό; Ίσα-ίσα η Βηρυτός έχει ωραία γλυκά. Σιροπιαστά. Ότι πρέπει για τα τζάνκις.
και τι σημαίνει αυτό, ότι επειδή δεν τα ασφαλίζει η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ για ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες και ταραχές, δεν θα υπάρχουν άλλες ασφαλιστικές που πιθανόν να αναλαμβάνουν το ρίσκο;μαρεσει που κλεινεις πονηρα το ματακι λεγοντας μπουρδες. παρε κατευθειαν λινκ για να μην ξαναεκτεθεις στο μελλον. αυτη τη μπουρδα τη βλεπουμε κατα καιρους να επαναλαμβανεται απο διαφορους σε ποσταρισματα.
-Οι καλύψεις πολιτικών ταραχών, στάσεων, απεργιών, οχλαγωγιών, τρομοκρατικών ενεργειών
δεν θα παρέχονται σε επιχειρήσεις που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: Εξάρχεια,
Κολωνάκι, Σύνταγμα, των οδών Πατησίων (από Αλεξάνδρας μέχρι Σταδίου), Σταδίου,
Φιλελλήνων, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, οι περιμετρικοί δρόμοι των Α.Ε.Ι.. εκτός και αν η
εταιρία το αποδεχθεί με ειδική συμφωνία.
σελιδα 5 ασφαλιστικο προγραμμα ιντεραμερικαν.
και τι σημαίνει αυτό, ότι επειδή δεν τα ασφαλίζει η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ για ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες και ταραχές, δεν θα υπάρχουν άλλες ασφαλιστικές που πιθανόν να αναλαμβάνουν το ρίσκο;
Τι συμβαίνει με την ασφάλιση κατά βανδαλισμών, κακόβουλης, τρομοκρατικής ενέργειας κ.λπ.
Στα πρόσφατα γεγονότα καταστροφής καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί ιδιοκτήτες, αν και τα είχαν τα ακινητά τους ασφαλισμένα, δεν πήραν τα χρήματά τους. Τι συμβαίνει τελικά με τέτοιες καλύψεις;
Σύμφωνα με τους ασφαλιστικούς συμβούλους του asfalistra.gr, υπάρχουν 3 παρεμφερείς καλύψεις- τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες βλάβες, στάσεις και πολιτικές ταραχές. Αν κάποιος είχε και τις 3 καλύψεις τότε πρέπει να πληρωθεί σίγουρα - αν είχε μόνο τις τρομοκρατικές ενέργειες δεν πληρώνεται. Πάντως υπήρχαν εταιρίες που έλεγαν στον ασφαλισμένο σε κάποιο πρόβλημά του ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και αφού δεν υπάρχει στο συμβόλαιο η κάλυψη δεν την πλήρωναν.
από το παραπάνω φαίνεται ότι τουλάχιστον δεν είναι άγνωστη η πρακτική στην αγορά
Πάντως υπήρχαν εταιρίες που έλεγαν στον ασφαλισμένο σε κάποιο πρόβλημά του ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και αφού δεν υπάρχει στο συμβόλαιο η κάλυψη δεν την πλήρωναν.
Oπως ισως δεν καταλαβαινεις θα παρεμβαινω/σχολιαζω/συζηταω οποτε και για οτι κρινω εγω σκοπιμο,η τελος παντων μου γουσταρει,και με οποιον μου γουσταρει.καλά Μένιο... ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο...
Oπως ισως δεν καταλαβαινεις θα παρεμβαινω/σχολιαζω/συζηταω οποτε και για οτι κρινω εγω σκοπιμο,η τελος παντων μου γουσταρει,και με οποιον μου γουσταρει.
Αιντε σιχτιρι λοιπον οσο περιμενεις το εφαπαξ...
κυριοι κυριοι. παρακαλω! επιπεδο!
αρχισαμε τις κωλοτουμπες λοιπον...τωρα φταιει ο ιδιοκτητης που δεν διαβασε τα ψιλα γραμματα,το ασφαλιστρα.γρ λεει μαλακιες κλπ.....μαλιστα.....αρα λοιπον οποιος ασφαλιζομενος εμπορακος ασφαλιζει το μαγαζι του μονο για τρομοκρατικη ενεργεια και οχι για τα υπολοιπα ειναι μεγαλος γκασμας γιατι ασφαλιζει το μικροτερο πιθανο ποσοστο ατυχιας του και ειναι και το πιο δυσκολο να αποδειχτει καθοτι χρειαζεται πολυ συγκεκριμμενα στοιχεια.
αυτο οπως σου εδειξα παραπανω, ειναι μια αρλουμπα και μιση. δεν παιζει να εγινε.
κυριοι κυριοι. παρακαλω! επιπεδο!
ναι αλλά και με το "δεν παιζει να εγινε" δεν αποδεικνύεται τίποτα, εσύ παρέθεσες ένα ασφαλιστήριο μιας μεγάλης ασφαλιστικής η οποία δεν καλύπτει τέτοιου είδους κινδύνους, δεν αποκλείεται να υπάρχουν άλλες που να το κάνουν (ειδικά μικρότερες που είναι και στο χείλος του γκρεμού πολύ πιθανόν να ασφαλίζουν κτίριο στην ομόνοια ακόμα και για τον κίνδυνο βρωμιάς στους τοίχους από το καυσαέριο -τρόπος του λέγειν)αυτο οπως σου εδειξα παραπανω, ειναι μια αρλουμπα και μιση. δεν παιζει να εγινε.
οχι φιλε....παρεθεσε ενα συμβολαιο προσφορα προς την ΠΟΜΙΔΑ απο την ιντεραμερικαν....η εταιρεια λεει ξεκαθαρα οτι δεν ασφαλιζει με αυτο το συμβολαιο και με αυτην την τιμη προφανως αυτους που εχουν μαγαζια στην περιοχη που αναφερεται.....δεν λεει οτι δεν τους ασφαλιζει γενικα....ναι αλλά και με το "δεν παιζει να εγινε" δεν αποδεικνύεται τίποτα, εσύ παρέθεσες ένα ασφαλιστήριο μιας μεγάλης ασφαλιστικής η οποία δεν καλύπτει τέτοιου είδους κινδύνους,
αρχισαμε τις κωλοτουμπες λοιπον...τωρα φταιει ο ιδιοκτητης που δεν διαβασε τα ψιλα γραμματα,το ασφαλιστρα.γρ λεει μαλακιες κλπ.....μαλιστα.....
για πες μου εκτωρ αφου το ψαχνεις...η ιντεραμερικαν δεν ασφαλιζει γενικως εκει ή δεν ασφαλιζει με ενα συγκεκριμενο συμβολαιο στους δρομους που ειπες;και ποια ειναι η διαφορα των ασφαλιστρων;τεραστια;διπλασια ας πουμε;τι μετρο ταξης εχει;
γιατι πχ και στην αστικη ευθυνη αλλη τιμη θα πληρωσει ο παθολογος που γραφει απλα συνταγες και αλλη ο χειρουργος που ανοιγει καρδιες....αλλα και τους δυο θα τους ασφαλισουν δεν λεν σε κανεναν οχι.....
ναι αλλά και με το "δεν παιζει να εγινε" δεν αποδεικνύεται τίποτα, εσύ παρέθεσες ένα ασφαλιστήριο μιας μεγάλης ασφαλιστικής η οποία δεν καλύπτει τέτοιου είδους κινδύνους, δεν αποκλείεται να υπάρχουν άλλες που να το κάνουν (ειδικά μικρότερες που είναι και στο χείλος του γκρεμού πολύ πιθανόν να ασφαλίζουν κτίριο στην ομόνοια ακόμα και για τον κίνδυνο βρωμιάς στους τοίχους από το καυσαέριο -τρόπος του λέγειν)
τέλος πάντων ασφαλιστής δεν είμαι, οπότε δεν μιλάω με γνώση, ούτε μπορώ να κάτσω να ψάξω όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρονται από τις εταιρείες...πάντως από ένα και μόνο ασφαλιστήριο, ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει (δέχομαι πάντως ότι μπορεί να δείχνει μια γενική κατεύθυνση των ασφαλιστικών)
τώρα ως προς την ερμηνεία των εννοιών της ασφαλιστικής σύμβασης τον τελευταίο λόγο έχουν τα δικαστήρια, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει και υποχρεούται να διαβάζει (κυρίως) τα ψιλά γράμματα.
οκ απο μενα τερμα το οφτοπικ......δεν επιμενω στον αστεισμο μου οτι καποιοι τα πηραν απο ασφαλιστικες για τα καμμενα μαγαζια....θα ηταν εξαλλου παρανοικο ως σεναριο να πω οτι βαλαν φωτια για να εισπραξουν,δεν παιζειδε σου λεω τιποτα και δεν το ψαχνω, δεν ειμαι ασφαλιστης. αν θες να κανεις ερωτησεις για να παρεις απαντησεις ρωτα την ασφαλιστικη.
οκ απο μενα τερμα το οφτοπικ......δεν επιμενω στον αστεισμο μου οτι καποιοι τα πηραν απο ασφαλιστικες για τα καμμενα μαγαζια....θα ηταν εξαλλου παρανοικο ως σεναριο να πω οτι βαλαν φωτια για να εισπραξουν,δεν παιζει
θα ηταν εξαλλου παρανοικο ως σεναριο να πω οτι βαλαν φωτια για να εισπραξουν