Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μαρεσει που κλεινεις πονηρα το ματακι λεγοντας μπουρδες. παρε κατευθειαν λινκ για να μην ξαναεκτεθεις στο μελλον. αυτη τη μπουρδα τη βλεπουμε κατα καιρους να επαναλαμβανεται απο διαφορους σε ποσταρισματα.

-Οι καλύψεις πολιτικών ταραχών, στάσεων, απεργιών, οχλαγωγιών, τρομοκρατικών ενεργειών
δεν θα παρέχονται σε επιχειρήσεις που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: Εξάρχεια,
Κολωνάκι, Σύνταγμα, των οδών Πατησίων (από Αλεξάνδρας μέχρι Σταδίου), Σταδίου,
Φιλελλήνων, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, οι περιμετρικοί δρόμοι των Α.Ε.Ι.. εκτός και αν η
εταιρία το αποδεχθεί με ειδική συμφωνία.

σελιδα 5 ασφαλιστικο προγραμμα ιντεραμερικαν.
και τι σημαίνει αυτό, ότι επειδή δεν τα ασφαλίζει η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ για ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες και ταραχές, δεν θα υπάρχουν άλλες ασφαλιστικές που πιθανόν να αναλαμβάνουν το ρίσκο;

Τι συμβαίνει με την ασφάλιση κατά βανδαλισμών, κακόβουλης, τρομοκρατικής ενέργειας κ.λπ.
Στα πρόσφατα γεγονότα καταστροφής καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί ιδιοκτήτες, αν και τα είχαν τα ακινητά τους ασφαλισμένα, δεν πήραν τα χρήματά τους. Τι συμβαίνει τελικά με τέτοιες καλύψεις;
Σύμφωνα με τους ασφαλιστικούς συμβούλους του asfalistra.gr, υπάρχουν 3 παρεμφερείς καλύψεις- τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες βλάβες, στάσεις και πολιτικές ταραχές. Αν κάποιος είχε και τις 3 καλύψεις τότε πρέπει να πληρωθεί σίγουρα - αν είχε μόνο τις τρομοκρατικές ενέργειες δεν πληρώνεται. Πάντως υπήρχαν εταιρίες που έλεγαν στον ασφαλισμένο σε κάποιο πρόβλημά του ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και αφού δεν υπάρχει στο συμβόλαιο η κάλυψη δεν την πλήρωναν.

από το παραπάνω φαίνεται ότι τουλάχιστον δεν είναι άγνωστη η πρακτική στην αγορά

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
.

Συνημμένα

• 399829_368767189819269_173917969304193_1405240_222652289_n.jpg
    399829_368767189819269_173917969304193_1405240_222652289_n.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 13

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
.

Συνημμένα

• 428247_364344743594847_173917969304193_1394293_603616362_n.jpg
    428247_364344743594847_173917969304193_1394293_603616362_n.jpg
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 14

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
.

Συνημμένα

• 420158_367419033287418_173917969304193_1401163_1012967852_n.jpg
    420158_367419033287418_173917969304193_1401163_1012967852_n.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 12

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και τι σημαίνει αυτό, ότι επειδή δεν τα ασφαλίζει η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ για ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες και ταραχές, δεν θα υπάρχουν άλλες ασφαλιστικές που πιθανόν να αναλαμβάνουν το ρίσκο;

αυτο σημαινει οτι με τα ΘΑ και τα ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λεμε αεροπιπες, οποτε καλυτερα θα ειναι να μας ποσταρεις ΠΟΙΕΣ ασφαλιστικες καλυπτουν εμπορικα καταστηματα ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΥΣ που αναφεραμε παραπανω και εαν καταφερεις να μας βρεις κατι τετοιο εγγραφως, πες μας και το ποσο του ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ.
μετα απο αυτο κατσε αναπαυτικα να σου παρω μια πιπα καθοτι με ταπωσες.

Τι συμβαίνει με την ασφάλιση κατά βανδαλισμών, κακόβουλης, τρομοκρατικής ενέργειας κ.λπ.
Στα πρόσφατα γεγονότα καταστροφής καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί ιδιοκτήτες, αν και τα είχαν τα ακινητά τους ασφαλισμένα, δεν πήραν τα χρήματά τους. Τι συμβαίνει τελικά με τέτοιες καλύψεις;
Σύμφωνα με τους ασφαλιστικούς συμβούλους του asfalistra.gr, υπάρχουν 3 παρεμφερείς καλύψεις- τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες βλάβες, στάσεις και πολιτικές ταραχές. Αν κάποιος είχε και τις 3 καλύψεις τότε πρέπει να πληρωθεί σίγουρα - αν είχε μόνο τις τρομοκρατικές ενέργειες δεν πληρώνεται. Πάντως υπήρχαν εταιρίες που έλεγαν στον ασφαλισμένο σε κάποιο πρόβλημά του ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και αφού δεν υπάρχει στο συμβόλαιο η κάλυψη δεν την πλήρωναν.

από το παραπάνω φαίνεται ότι τουλάχιστον δεν είναι άγνωστη η πρακτική στην αγορά

ακου για να ξερεις λοιπον. οι λεξεις απο μονες τους δεν ειναι για ελευθερη ερμηνεια ουτε απο τους ασφαλιστες ουτε απο τους ασφαλιζομενους. εχουμε λοιπον τρομοκρατικη ενεργεια. ποιος θα βαφτισει ετσι την πραξη? ουτε ο ασφαλιστακος ουτε ο ασφαλιζομενος. σου λεει λοιπον η ασφαλιστικη (μαλλον δε σου λεει αν δεν το ρωτησεις ο ιδιος). για να θεωρησω οτι υπαγεσαι στην περιπτωση της καλυψης για τρομοκρατικη ενεργεια, θα πρεπει να προκυπτει αυτο ειτε απο δημοσιοποιηση προκηρυξης σε εφημεριδα απο τρομοκρατικη οργανωση που αναλαμβανει την ευθυνη για τη συγκεκριμμενη πραξη στο μαγαζι σου, ειτε γενικοτερα μεσα απο την ανακριτικη διαδικασια που να προκυπτει οτι σε επληξε ο ασαν φαταχ τρομοκρατης για ταδε τρομοκρατικους λογους κλπ κλπ.
αρα λοιπον οποιος ασφαλιζομενος εμπορακος ασφαλιζει το μαγαζι του μονο για τρομοκρατικη ενεργεια και οχι για τα υπολοιπα ειναι μεγαλος γκασμας γιατι ασφαλιζει το μικροτερο πιθανο ποσοστο ατυχιας του και ειναι και το πιο δυσκολο να αποδειχτει καθοτι χρειαζεται πολυ συγκεκριμμενα στοιχεια.

Πάντως υπήρχαν εταιρίες που έλεγαν στον ασφαλισμένο σε κάποιο πρόβλημά του ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και αφού δεν υπάρχει στο συμβόλαιο η κάλυψη δεν την πλήρωναν.

αυτο οπως σου εδειξα παραπανω, ειναι μια αρλουμπα και μιση. δεν παιζει να εγινε.

Επισκέπτης
καλά Μένιο... ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο...
Oπως ισως δεν καταλαβαινεις θα παρεμβαινω/σχολιαζω/συζηταω οποτε και για οτι κρινω εγω σκοπιμο,η τελος παντων μου γουσταρει,και με οποιον μου γουσταρει.

Αιντε σιχτιρι λοιπον οσο περιμενεις το εφαπαξ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Oπως ισως δεν καταλαβαινεις θα παρεμβαινω/σχολιαζω/συζηταω οποτε και για οτι κρινω εγω σκοπιμο,η τελος παντων μου γουσταρει,και με οποιον μου γουσταρει.

Αιντε σιχτιρι λοιπον οσο περιμενεις το εφαπαξ...

δεν περιμένω κανένα εφάπαξ ... αντε γαμίσου και μην βάζεις λόγια που δεν είπα ποτέ..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κυριοι κυριοι. παρακαλω! επιπεδο!  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αρα λοιπον οποιος ασφαλιζομενος εμπορακος ασφαλιζει το μαγαζι του μονο για τρομοκρατικη ενεργεια και οχι για τα υπολοιπα ειναι μεγαλος γκασμας γιατι ασφαλιζει το μικροτερο πιθανο ποσοστο ατυχιας του και ειναι και το πιο δυσκολο να αποδειχτει καθοτι χρειαζεται πολυ συγκεκριμμενα στοιχεια.

αυτο οπως σου εδειξα παραπανω, ειναι μια αρλουμπα και μιση. δεν παιζει να εγινε.
αρχισαμε τις κωλοτουμπες λοιπον...τωρα φταιει ο ιδιοκτητης που δεν διαβασε τα ψιλα γραμματα,το ασφαλιστρα.γρ λεει μαλακιες κλπ.....μαλιστα.....

για πες μου εκτωρ αφου το ψαχνεις...η ιντεραμερικαν δεν ασφαλιζει γενικως εκει ή δεν ασφαλιζει με ενα συγκεκριμενο συμβολαιο στους δρομους που ειπες;και ποια ειναι η διαφορα των ασφαλιστρων;τεραστια;διπλασια ας πουμε;τι μετρο ταξης εχει;

γιατι πχ και στην αστικη ευθυνη αλλη τιμη θα πληρωσει ο παθολογος που γραφει απλα συνταγες και αλλη ο χειρουργος που ανοιγει καρδιες....αλλα και τους δυο θα τους ασφαλισουν δεν λεν σε κανεναν οχι.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι αλλά και με το "δεν παιζει να εγινε" δεν αποδεικνύεται τίποτα, εσύ παρέθεσες ένα ασφαλιστήριο μιας μεγάλης ασφαλιστικής η οποία δεν καλύπτει τέτοιου είδους κινδύνους, δεν αποκλείεται να υπάρχουν άλλες που να το κάνουν (ειδικά μικρότερες που είναι και στο χείλος του γκρεμού πολύ πιθανόν να ασφαλίζουν κτίριο στην ομόνοια ακόμα και για τον κίνδυνο βρωμιάς στους τοίχους από το καυσαέριο -τρόπος του λέγειν)

τέλος πάντων ασφαλιστής δεν είμαι, οπότε δεν μιλάω με γνώση, ούτε μπορώ να κάτσω να ψάξω όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρονται από τις εταιρείες...πάντως από ένα και μόνο ασφαλιστήριο, ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει (δέχομαι πάντως ότι μπορεί να δείχνει μια γενική κατεύθυνση των ασφαλιστικών)

τώρα ως προς την ερμηνεία των εννοιών της ασφαλιστικής σύμβασης τον τελευταίο λόγο έχουν τα δικαστήρια, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει και υποχρεούται να διαβάζει (κυρίως) τα ψιλά γράμματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι αλλά και με το "δεν παιζει να εγινε" δεν αποδεικνύεται τίποτα, εσύ παρέθεσες ένα ασφαλιστήριο μιας μεγάλης ασφαλιστικής η οποία δεν καλύπτει τέτοιου είδους κινδύνους,
οχι φιλε....παρεθεσε ενα συμβολαιο προσφορα προς την ΠΟΜΙΔΑ απο την ιντεραμερικαν....η εταιρεια λεει ξεκαθαρα οτι δεν ασφαλιζει με αυτο το συμβολαιο και με αυτην την τιμη προφανως αυτους που εχουν μαγαζια στην περιοχη που αναφερεται.....δεν λεει οτι δεν τους ασφαλιζει γενικα....

ο εχων μαγαζι στην περιοχη,οι τραπεζες κλπ προφανως αν θεωρουν οτι κινδυνευουν κανουν ειδικα συμβολαια απλα.....με μεγαλυτερο κοστος ασφαλιστρων....

δλδ ιδια ασφαλιστρα θα πληρωσει ο ΙΧς ιδια ο ταριφας που κουβαλαει μεσα και δυο ανθρωπους;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αρχισαμε τις κωλοτουμπες λοιπον...τωρα φταιει ο ιδιοκτητης που δεν διαβασε τα ψιλα γραμματα,το ασφαλιστρα.γρ λεει μαλακιες κλπ.....μαλιστα.....

για πες μου εκτωρ αφου το ψαχνεις...η ιντεραμερικαν δεν ασφαλιζει γενικως εκει ή δεν ασφαλιζει με ενα συγκεκριμενο συμβολαιο στους δρομους που ειπες;και ποια ειναι η διαφορα των ασφαλιστρων;τεραστια;διπλασια ας πουμε;τι μετρο ταξης εχει;

γιατι πχ και στην αστικη ευθυνη αλλη τιμη θα πληρωσει ο παθολογος που γραφει απλα συνταγες και αλλη ο χειρουργος που ανοιγει καρδιες....αλλα και τους δυο θα τους ασφαλισουν δεν λεν σε κανεναν οχι.....

δε σου λεω τιποτα και δεν το ψαχνω, δεν ειμαι ασφαλιστης. αν θες να κανεις ερωτησεις για να παρεις απαντησεις ρωτα την ασφαλιστικη. εγω απλα γραφω αυτα που ξερω. αν θες να μας πεις κατι εδω, να γραψεις θεση και οχι ερωτηση. αν την αμφισβητησουμε ή την κοροϊδεψουμε, να ξανα γραψεις με στοιχεια για να μας ταπωσεις.
στο εντωμεταξυ, το να κρινεις αυτα που εγραψα παραπανω ως "αρχισα τις κωλοτουμπες" ειναι το λιγοτερο για γελια. δε στη λεω πιο χοντρα καθοτι μου εισαι συμπαθης.
παντως νομιζω οτι ξερουν πανω κατω οσοι διαβαζουν τι εχω γραψει γενικως εδω μεσα οτι ζυγιζω καλα πριν πω κατι γιατι δε μου αρεσει να γινομαι ξεφτιλα. οπως επισης και εκει που εχω κανει λαθος ή δε γνωριζω καλα εχω φωναξει μονος μου φαουλ και εχω παραδεχτει το λαθος και με αυτοσαρκασμο ακομα. δεν ειναι ντροπη ουτε τα ξερουμε ολα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι αλλά και με το "δεν παιζει να εγινε" δεν αποδεικνύεται τίποτα, εσύ παρέθεσες ένα ασφαλιστήριο μιας μεγάλης ασφαλιστικής η οποία δεν καλύπτει τέτοιου είδους κινδύνους, δεν αποκλείεται να υπάρχουν άλλες που να το κάνουν (ειδικά μικρότερες που είναι και στο χείλος του γκρεμού πολύ πιθανόν να ασφαλίζουν κτίριο στην ομόνοια ακόμα και για τον κίνδυνο βρωμιάς στους τοίχους από το καυσαέριο -τρόπος του λέγειν)

τέλος πάντων ασφαλιστής δεν είμαι, οπότε δεν μιλάω με γνώση, ούτε μπορώ να κάτσω να ψάξω όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρονται από τις εταιρείες...πάντως από ένα και μόνο ασφαλιστήριο, ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει (δέχομαι πάντως ότι μπορεί να δείχνει μια γενική κατεύθυνση των ασφαλιστικών)

τώρα ως προς την ερμηνεία των εννοιών της ασφαλιστικής σύμβασης τον τελευταίο λόγο έχουν τα δικαστήρια, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει και υποχρεούται να διαβάζει (κυρίως) τα ψιλά γράμματα.

ρε παιχτη τι αλλο θες να σου πω? με το "δεν παιζει να εγινε" εννοω αυτο ακριβως που λεω. δεν ειπα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εγινε για να θες και αποδειξη. τοχω ξαναπει το οτι καποιος κανει ενα επαγγελμα δε σημαινει οτι ξερει και στο επακρο το αντικειμενο του. οι ασφαλιστες δεν αποτελουν εξαιρεση. οσον αφορα λοιπον το "δεν παιζει να εγινε", το αιτιολογησα αναλυτικοτατα το γιατι νομιζω.
το να λες οτι δε μπορει, καποια θα υπαρχει να το κανει ειναι εντελως αυθαιρετο και μαλιστα με ολες τις ενδειξεις κοντρα. αν επιμενεις τοτε δειξε ποια το κανει να παμε ολοι να ασφαλισουμε οτι εχουμε και δεν εχουμε να σου πουμε και ευχαριστω για την πληροφορια.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ορεα παματα πιστιμονικα,δε καταλαβα τιποτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δε σου λεω τιποτα και δεν το ψαχνω, δεν ειμαι ασφαλιστης. αν θες να κανεις ερωτησεις για να παρεις απαντησεις ρωτα την ασφαλιστικη.
οκ απο μενα τερμα το οφτοπικ......δεν επιμενω στον αστεισμο μου οτι καποιοι τα πηραν απο ασφαλιστικες για τα καμμενα μαγαζια....θα ηταν εξαλλου παρανοικο ως σεναριο να πω οτι βαλαν φωτια για να εισπραξουν,δεν παιζει

εκει που επιμενω ειναι οτι αδυνατω να πιστεψω οτι μια αστυνομια που συλλαμβανει σαββες ξηρους και απαγωγεις μεγαλοεπιχειρηματιων και δεν ξερω ποιους αλλους και που μας εχει ολους φακελωμενους δεν κανει ουτε μιση συλληψη και επιμενω οτι τα εκτροπα και τους βανδαλισμους τα δημιουργησαν πληρωμενοι μισθοφοροι του συστηματος,στοιχεια πιθανως συγγενη με κοινο εγκλημα και συνεργαζομενο παρακρατος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οκ απο μενα τερμα το οφτοπικ......δεν επιμενω στον αστεισμο μου οτι καποιοι τα πηραν απο ασφαλιστικες για τα καμμενα μαγαζια....θα ηταν εξαλλου παρανοικο ως σεναριο να πω οτι βαλαν φωτια για να εισπραξουν,δεν παιζει

ενω για το "αρχισαμε τις κωλοτουμπες" επιμενεις δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom