tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σου απάντησα πριν δεν ξέρω αν είδες,έτσι για να μάστε ντάξει
που ρε και δεν το βρίσκω?
Σου απάντησα πριν δεν ξέρω αν είδες,έτσι για να μάστε ντάξει
Κοίτα αν ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.Δεν νομίζω όμως οτι θα γίνει το ΣΩΣΤΟ.Βρε δεν κοιμάμαι καθόλου έννοια σου,είναι αντιληπτό ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε χρεωκοπία ακόμα είναι επειδή θα τους πάρει η μπάλα,αυτά εσείς οι του ''ναι σε όλα'' να τα βλέπετε...και να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά....
Στην 4193 κατά τέλος ΑΛΛΑ ΕΊΧΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ,ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥπου ρε και δεν το βρίσκω?
Κι απο οτι ειδα τον απασχολει μια θεσπεσια καλλονη σημερα...Στην 4193 κατά τέλος ΑΛΛΑ ΕΊΧΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ,ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ
Εγω από οτι ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ.Κι απο οτι ειδα τον απασχολει μια θεσπεσια καλλονη σημερα...
Στην 4193 κατά τέλος ΑΛΛΑ ΕΊΧΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ,ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει τύπε.Εγω από οτι ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ.
Εγω από οτι ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ.
ο καλός μύλος όλα τα αλέθει... ;)
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει τύπε.
Εδω δεν ΕΙΜΑΣΤΕ για να σχολιάζουμε τα ΓΟΥΣΤΑ του καθενούς ΑΓΑΠΗΤΕ,εξάλου όλα αυτά είναι υποκειμενικά,το τι έχει και το πως την βρίσκει ο καθείς,δεν είναι αντικείμενο προς εξερέυνηση,ούτε θέμα για αντιπαράθεση.ο καλός μύλος όλα τα αλέθει... ;)
Εγω από οτι ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ.
Εδω δεν ΕΙΜΑΣΤΕ για να σχολιάζουμε τα ΓΟΥΣΤΑ του καθενούς ΑΓΑΠΗΤΕ,εξάλου όλα αυτά είναι υποκειμενικά,το τι έχει και το πως την βρίσκει ο καθείς,δεν είναι αντικείμενο προς εξερέυνηση,ούτε θέμα για αντιπαράθεση.
Ειμαστε φοβεροι ομως.
Τον βριζουμε επειδη παραιτηθηκε του μισθου του?
Ελα ρε αγορινα, πώς και μεσημερι σημερα?Επειδή δεν παραιτήθηκε νωρίτερα ....
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.Επειδή δεν παραιτήθηκε νωρίτερα ....
Περι ψυχικων ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να ομιλεί διότι αυτοι που ομιλούν και κατακρινουν επί αυτού έχω την πρωσωπική άποψη ότι έχουν διαπράξει τα χειρότερα.Ντάξει, όχι ότι ο τραμού δεν έχει κάνει ψυχικά αλλά όλοι όσοι τον επικρίνουν, θα ήθελα να ξέρω τί έχουν γαμήσει πια και μιλάνε αφ' υψηλού...
παιζει αν το χουν ασφαλισει να παρουν και αποζημιωση για τρομοκρατικες ενεργειες....... ;)
Για μαλακες τις περασες τις ασφαλιστικές?μαρεσει που κλεινεις πονηρα το ματακι λεγοντας μπουρδες. παρε κατευθειαν λινκ για να μην ξαναεκτεθεις στο μελλον. αυτη τη μπουρδα τη βλεπουμε κατα καιρους να επαναλαμβανεται απο διαφορους σε ποσταρισματα.
-Οι καλύψεις πολιτικών ταραχών, στάσεων, απεργιών, οχλαγωγιών, τρομοκρατικών ενεργειών
δεν θα παρέχονται σε επιχειρήσεις που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: Εξάρχεια,
Κολωνάκι, Σύνταγμα, των οδών Πατησίων (από Αλεξάνδρας μέχρι Σταδίου), Σταδίου,
Φιλελλήνων, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, οι περιμετρικοί δρόμοι των Α.Ε.Ι.. εκτός και αν η
εταιρία το αποδεχθεί με ειδική συμφωνία.
σελιδα 5 ασφαλιστικο προγραμμα ιντεραμερικαν.