Σωστά! ! ! alex71 , άρα ή αλλάζω αυτοκίνητο και τπόπο ζωής ή θ' ανέβω και εγώ σε καμία ταράτσα. (Θεωρώντας ότι αυτά που δίνω για ασφαλειες, τελη, σερβις-αυτό το έχω κόψει- και βενζινη παραμένουν σταθερά).Το θεμα δεν ειναι ποσα εδωσες για να το παρεις. Θα τα ειχες δωσει αλλού, ετσι κι αλλιως.
Το θεμα ειναι ποσα δινεις για ασφαλειες, τελη, σερβις και βενζινη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ελα εντάξει πέρα απο την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κόντρα που έχετε ξέρεις ότι είναι σημαντική μορφή,και δεν και είναι και κακός ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ σε κάθε περίπτωση οι ΕΠΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΛΑΚΙΕΣπιθανολογείται σοβαρός τραυματισμός του .. το τακούνι της τελευταίας γόβας της τσυμπραίας ήταν σκληρό...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ελα εντάξει πέρα απο την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κόντρα που έχετε ξέρεις ότι είναι σημαντική μορφή,και δεν και είναι και κακός ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ σε κάθε περίπτωση οι ΕΠΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΛΑΚΙΕΣ
εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν (ή σχεδόν κανένα)...
ξέρεις κάποιον εδώ μέσα που να μην γράφει μαλακίες
Εγώ πάντως,
-ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΑ,
-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
-ΣΟΥΗΔΙΚΑ
προϊόντα και υπηρεσίες ΣΤΑΜΑΤΑΩ να καταναλώνω.-
Δεν μου πάει, αυτοί να με θεωρούν ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ της Ο.Ν.Ε. και εγώ να τους δίνω τα λίγα λεφτά που μου απέμειναν.-
Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά κ.τ.λ. θα συνεχίσω να καταναλώνω κανονικά σύμφωνα με τις νέες οικονομικές μου δυνάμεις.
-ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΑ,
-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
-ΣΟΥΗΔΙΚΑ
Δεν μου πάει, αυτοί να με θεωρούν ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ της Ο.Ν.Ε. και εγώ να τους δίνω τα λίγα λεφτά που μου απέμειναν.-
Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά κ.τ.λ. θα συνεχίσω να καταναλώνω κανονικά σύμφωνα με τις νέες οικονομικές μου δυνάμεις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Για να το αλλαξεις, πρεπει να βρεις καποιον να το αγορασει (σε μια στοιχειωδως καλη τιμη), κατι που αποκλειεται.Σωστά! ! ! alex71 , άρα ή αλλάζω αυτοκίνητο και τπόπο ζωής ή θ' ανέβω και εγώ σε καμία ταράτσα. (Θεωρώντας ότι αυτά που δίνω για ασφαλειες, τελη, σερβις-αυτό το έχω κόψει- και βενζινη παραμένουν σταθερά).
Αρα εισαι εγκλωβισμενος στο αυτοκινητο σου, οπως καποιοι στο χρηματιστηριο.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
''Mέρκελ'',σου λέει κάτι αυτό το όνομα;;;Εγώ πάντως,
-ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΑ,
-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
-ΣΟΥΗΔΙΚΑ
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
κυρ άλεξ σου αρέσει το καινούριο μου άβαταρ βγαλμένο από την πολιτική επικαιρότητα;;;Για να το αλλαξεις, πρεπει να βρεις καποιον να το αγορασει (σε μια στοιχειωδως καλη τιμη), κατι που αποκλειεται.
Αρα εισαι εγκλωβισμενος στο αυτοκινητο σου, οπως καποιοι στο χρηματιστηριο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, αλλά οι Γερμανοι ειναι αυτοι που τα δινουν.Mέρκελ,σου λέει κάτι αυτό το όνομα;;;
ΧΑ ΧΑ,είσαι ωραίος και το εγραψα ως τέλος για να σε πειράξω σαφέστατα όλοι λέμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ.Νομίζω ότι ΤΟ PSI δεν πήγε.εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν (ή σχεδόν κανένα)...
ξέρεις κάποιον εδώ μέσα που να μην γράφει μαλακίες
Aυτό έγραψα alex71, οι Γερμανοί, όσο μας τα δίνμουν είναι φίλοι μας και του αλληλοστηρίζουμε.Ναι, αλλά οι Γερμανοι ειναι αυτοι που τα δινουν.
Υ.Γ. , αυτό μην το δίνεις σημασία, μου βγήκε αυτόρμητα.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εεε όταν έπρεπε δεν έδωσαν κάτι πολεμικές αποζημιώσεις,ας δώσουν τώρα.Ναι, αλλά οι Γερμανοι ειναι αυτοι που τα δινουν.
ΤΡΑΓΟΥΔΑ.Εεε όταν έπρεπε δεν έδωσαν κάτι πολεμικές αποζημιώσεις,ας δώσουν τώρα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εεε όταν έπρεπε δεν έδωσαν κάτι πολεμικές αποζημιώσεις,ας δώσουν τώρα.
γιατι τους υποχρεωσε κανένας να δώσουν ???
οι αμερικάνοι, γάλλοι, άγγλοι όχι γιατί τους είχαν συμμάχους και τους θέλανε σαν πρώτο τείχος έναντι των σοβιετικών..
εμείς διότι από γεννέσεως του γερμανικού κράτους μετά τον Β! ΠΠ είμασταν με ένα απλωμένο χέρι σε αυτούς είτε για κάποιες βοήθειες είτε γιατί χιλιάδες έλληνες δουλεύανε εκεί...
και κάτι ακόμη... αποζημειώσεις=περσυνά ξυνά σταφύλια που τα θυμόμαστε όποτε ζοριζόμαστε από τις μαλακίες που έχουμε κάνει...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εεε όταν έπρεπε δεν έδωσαν κάτι πολεμικές αποζημιώσεις,ας δώσουν τώρα.
και ακόμη κάτι..
έχεις ακούσει κάτι περί ΜΟΠ (μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα), πακέτο Ντελόρ, πακέτο Σαντέρ ????
ποιός θαρρείς ότι τα πλήρωνε αυτά ???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΚΟΙΜΙΣΟΥ.Εεε όταν έπρεπε δεν έδωσαν κάτι πολεμικές αποζημιώσεις,ας δώσουν τώρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν τα εδινε ο Ανδρεας που εδινε ψωμακι στο λαο??και ακόμη κάτι..
έχεις ακούσει κάτι περί ΜΟΠ (μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα), πακέτο Ντελόρ, πακέτο Σαντέρ ????
ποιός θαρρείς ότι τα πλήρωνε αυτά ???
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βρε δεν κοιμάμαι καθόλου έννοια σου,είναι αντιληπτό ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε χρεωκοπία ακόμα είναι επειδή θα τους πάρει η μπάλα,αυτά εσείς οι του ''ναι σε όλα'' να τα βλέπετε...και να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά....ΚΟΙΜΙΣΟΥ.
γιατι τους υποχρεωσε κανένας να δώσουν ???
οι αμερικάνοι, γάλλοι, άγγλοι όχι γιατί τους είχαν συμμάχους και τους θέλανε σαν πρώτο τείχος έναντι των σοβιετικών..
εμείς διότι από γεννέσεως του γερμανικού κράτους μετά τον Β! ΠΠ είμασταν με ένα απλωμένο χέρι σε αυτούς είτε για κάποιες βοήθειες είτε γιατί χιλιάδες έλληνες δουλεύανε εκεί...
και κάτι ακόμη... αποζημειώσεις=περσυνά ξυνά σταφύλια που τα θυμόμαστε όποτε ζοριζόμαστε από τις μαλακίες που έχουμε κάνει...
Σου απάντησα πριν δεν ξέρω αν είδες,έτσι για να μάστε ντάξειγιατι τους υποχρεωσε κανένας να δώσουν ???
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Βρε δεν κοιμάμαι καθόλου έννοια σου,είναι αντιληπτό ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε χρεωκοπία ακόμα είναι επειδή θα τους πάρει η μπάλα,αυτά εσείς οι του ''ναι σε όλα'' να τα βλέπετε...και να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά....
Μετά το 1981, η Ελλάδα εισέπραξε από τα πλαίσια στήριξης της ΕΕ πάνω από 60 δις ευρώ. Υπενθυμίζω επίσης ότι η κατανομή αυτών των χρημάτων έχει ως εξής: Την περίοδο 1985-1987 η Ελλάδα έλαβε 1,2 δις εκιού για τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα. Μετά το 1988 είχαμε το πρώτο και το δεύτερο πακέτο Ντελόρ. Το πρώτο υλοποιήθηκε την περίοδο 1988-1993, ήταν 8 δις εκιού και επρόκειτο για γερή ενίσχυση από τα διαρθρωτικά ταμεία της τότε ΕΟΚ. Το δεύτερο πακέτο Ντελόρ (1994-1999) πρόσφερε ακόμη γενναιότερη ενίσχυση: 17,5 δις εκιού και αποσκοπούσε στην οικονομική και κοινωνική συνοχή, κυρίως των ασθενεστέρων οικονομικά περιφερειών. Μετά ήλθε το τρίτο πακέτο (2000-2006), με 25 δις ευρώ. Και τώρα βρισκόμαστε στο τέταρτο (το ΕΣΠΑ) με τουλάχιστον 22,5 δις ευρώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις