Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Το θεμα δεν ειναι ποσα εδωσες για να το παρεις. Θα τα ειχες δωσει αλλού, ετσι κι αλλιως.
Το θεμα ειναι ποσα δινεις για ασφαλειες, τελη, σερβις και βενζινη.
Σωστά! ! ! alex71 , άρα ή αλλάζω αυτοκίνητο και τπόπο ζωής ή θ' ανέβω και εγώ σε καμία ταράτσα. (Θεωρώντας ότι αυτά που δίνω για ασφαλειες, τελη, σερβις-αυτό το έχω κόψει- και βενζινη παραμένουν σταθερά).

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
πιθανολογείται σοβαρός τραυματισμός του .. το τακούνι της τελευταίας γόβας της τσυμπραίας ήταν σκληρό...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα εντάξει πέρα απο την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κόντρα που έχετε ξέρεις ότι είναι σημαντική μορφή,και δεν και είναι και κακός ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ σε κάθε περίπτωση οι ΕΠΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΛΑΚΙΕΣ :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ελα εντάξει πέρα απο την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κόντρα που έχετε ξέρεις ότι είναι σημαντική μορφή,και δεν και είναι και κακός ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ σε κάθε περίπτωση οι ΕΠΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΛΑΚΙΕΣ :grin:

εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν (ή σχεδόν κανένα)...

ξέρεις κάποιον εδώ μέσα που να μην γράφει μαλακίες  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εγώ πάντως,
-ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΑ,
-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
-ΣΟΥΗΔΙΚΑ
προϊόντα και υπηρεσίες ΣΤΑΜΑΤΑΩ να καταναλώνω.-

Δεν μου πάει, αυτοί να με θεωρούν ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ της Ο.Ν.Ε. και εγώ να τους δίνω τα λίγα λεφτά που μου απέμειναν.-

Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά κ.τ.λ. θα συνεχίσω να καταναλώνω κανονικά σύμφωνα με τις νέες οικονομικές μου δυνάμεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστά! ! ! alex71 , άρα ή αλλάζω αυτοκίνητο και τπόπο ζωής ή θ' ανέβω και εγώ σε καμία ταράτσα. (Θεωρώντας ότι αυτά που δίνω για ασφαλειες, τελη, σερβις-αυτό το έχω κόψει- και βενζινη παραμένουν σταθερά).
Για να το αλλαξεις, πρεπει να βρεις καποιον να το αγορασει (σε μια στοιχειωδως καλη τιμη), κατι που αποκλειεται.
Αρα εισαι εγκλωβισμενος στο αυτοκινητο σου, οπως καποιοι στο χρηματιστηριο.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Γεία σας, καλή συνέχεια, τα λέμε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ πάντως,
-ΦΙΛΛΑΝΔΙΚΑ,
-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ
-ΣΟΥΗΔΙΚΑ
προϊόντα και υπηρεσίες ΣΤΑΜΑΤΑΩ να καταναλώνω.-

Δεν μου πάει, αυτοί να με θεωρούν ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ της Ο.Ν.Ε. και εγώ να τους δίνω τα λίγα λεφτά που μου απέμειναν.-

Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά κ.τ.λ. θα συνεχίσω να καταναλώνω κανονικά σύμφωνα με τις νέες οικονομικές μου δυνάμεις.
''Mέρκελ'',σου λέει κάτι αυτό το όνομα;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για να το αλλαξεις, πρεπει να βρεις καποιον να το αγορασει (σε μια στοιχειωδως καλη τιμη), κατι που αποκλειεται.
Αρα εισαι εγκλωβισμενος στο αυτοκινητο σου, οπως καποιοι στο χρηματιστηριο.
κυρ άλεξ σου αρέσει το καινούριο μου άβαταρ βγαλμένο από την πολιτική επικαιρότητα;;; :boobies:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755
εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν (ή σχεδόν κανένα)...

ξέρεις κάποιον εδώ μέσα που να μην γράφει μαλακίες  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ΧΑ ΧΑ,είσαι ωραίος και το εγραψα ως τέλος για να σε πειράξω σαφέστατα όλοι λέμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ.Νομίζω ότι ΤΟ PSI δεν πήγε.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ναι, αλλά οι Γερμανοι ειναι αυτοι που τα δινουν.
Aυτό έγραψα alex71, οι Γερμανοί, όσο μας τα δίνμουν είναι φίλοι μας και του αλληλοστηρίζουμε.

Υ.Γ. :2funny: :2funny: :2funny:, αυτό μην το δίνεις σημασία, μου βγήκε αυτόρμητα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εεε όταν έπρεπε δεν έδωσαν κάτι πολεμικές αποζημιώσεις,ας δώσουν τώρα. :dancing:

γιατι τους υποχρεωσε κανένας να δώσουν ???

οι αμερικάνοι, γάλλοι, άγγλοι όχι γιατί τους είχαν συμμάχους και τους θέλανε σαν πρώτο τείχος έναντι των σοβιετικών..

εμείς διότι από γεννέσεως του γερμανικού κράτους μετά τον Β! ΠΠ είμασταν με ένα απλωμένο χέρι σε αυτούς είτε για κάποιες βοήθειες είτε γιατί χιλιάδες έλληνες δουλεύανε εκεί...

και κάτι ακόμη... αποζημειώσεις=περσυνά ξυνά σταφύλια που τα θυμόμαστε όποτε ζοριζόμαστε από τις μαλακίες που έχουμε κάνει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εεε όταν έπρεπε δεν έδωσαν κάτι πολεμικές αποζημιώσεις,ας δώσουν τώρα. :dancing:

και ακόμη κάτι..

έχεις ακούσει κάτι περί ΜΟΠ (μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα), πακέτο Ντελόρ, πακέτο Σαντέρ ????

ποιός θαρρείς ότι τα πλήρωνε αυτά ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και ακόμη κάτι..

έχεις ακούσει κάτι περί ΜΟΠ (μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα), πακέτο Ντελόρ, πακέτο Σαντέρ ????

ποιός θαρρείς ότι τα πλήρωνε αυτά ???
Δεν τα εδινε ο Ανδρεας που εδινε ψωμακι στο λαο??
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρε δεν κοιμάμαι καθόλου έννοια σου,είναι αντιληπτό ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε χρεωκοπία ακόμα είναι επειδή θα τους πάρει η μπάλα,αυτά εσείς οι του ''ναι σε όλα'' να τα βλέπετε...και να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
691
Πόντοι
6.755

οι αμερικάνοι, γάλλοι, άγγλοι όχι γιατί τους είχαν συμμάχους και τους θέλανε σαν πρώτο τείχος έναντι των σοβιετικών..

εμείς διότι από γεννέσεως του γερμανικού κράτους μετά τον Β! ΠΠ είμασταν με ένα απλωμένο χέρι σε αυτούς είτε για κάποιες βοήθειες είτε γιατί χιλιάδες έλληνες δουλεύανε εκεί...

και κάτι ακόμη... αποζημειώσεις=περσυνά ξυνά σταφύλια που τα θυμόμαστε όποτε ζοριζόμαστε από τις μαλακίες που έχουμε κάνει...

Σου απάντησα πριν δεν ξέρω αν είδες,έτσι για να μάστε ντάξει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βρε δεν κοιμάμαι καθόλου έννοια σου,είναι αντιληπτό ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε χρεωκοπία ακόμα είναι επειδή θα τους πάρει η μπάλα,αυτά εσείς οι του ''ναι σε όλα'' να τα βλέπετε...και να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά....

Μετά το 1981, η Ελλάδα εισέπραξε από τα πλαίσια στήριξης της ΕΕ πάνω από 60 δις ευρώ. Υπενθυμίζω επίσης ότι η κατανομή αυτών των χρημάτων έχει ως εξής: Την περίοδο 1985-1987 η Ελλάδα έλαβε 1,2 δις εκιού για τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα. Μετά το 1988 είχαμε το πρώτο και το δεύτερο πακέτο Ντελόρ. Το πρώτο υλοποιήθηκε την περίοδο 1988-1993, ήταν 8 δις εκιού και επρόκειτο για γερή ενίσχυση από τα διαρθρωτικά ταμεία της τότε ΕΟΚ. Το δεύτερο πακέτο Ντελόρ (1994-1999) πρόσφερε ακόμη γενναιότερη ενίσχυση: 17,5 δις εκιού και αποσκοπούσε στην οικονομική και κοινωνική συνοχή, κυρίως των ασθενεστέρων οικονομικά περιφερειών.  Μετά ήλθε το τρίτο πακέτο (2000-2006), με 25 δις ευρώ. Και τώρα βρισκόμαστε στο τέταρτο (το ΕΣΠΑ) με τουλάχιστον 22,5 δις ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom