Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
παει και η τσιλερ...

παει.......

URL]]

Επισκέπτης
Ερώτηση.
Αν ο παππούς αυτός:

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=~/Uploads/000Chris/000000000000000fjhdgf.jpg[/img[/URL]]

ήταν σχεδιασμένος από τον Τσίλερ

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΓΚΝΟΥΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ??
[/quote]
Σορυ,τουλαχιστον 5% του πληθυσμου ειναι αναλωσιμο-Παλερμο σπρεχεν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
 εσμος ρε μαλακα...αρχιζω και τα παιρνω ασχημα με τα βρωμοσκυλα ολα

τα κτιρια πανω απο τους ανθρωπους,τι να λεμε

τι ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΗ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΡΑΦΙΑ;
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ;
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΑΝΑΡΧΟΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΟΥΝΙΑ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
το ρεζερβα στην ερμου το καψανε??
θελω να παρω πουτσα αναπτηρα γι αυριο

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αφου λοιπον ζεις σε μια χωρα που δεν υπάρχουν αυτά που εγω ονειρεύομαι και μιλω παραπάνω, δεν βλέπω και κανένα λόγο να θρηνουμε και για τον πολιτισμο της χωρας και κυριως για τα κτηρια της.
Εκτος να ερθει η πεινα να κλαιμε εξω απο τασουπερ  μαρκετ. Μεχρι τοτε επειδη ο σεβαλιε εχει σκοπο να μου καψει το σπιτι επειδη πιστευω στην ελευθερια και την δημοκρατια και οχι στον εξευτελισμο τους απο ενα κρατος που οι μπατσοι του δερνουν τον κοσμακη που παλευει για το μισθο τους..Απο ενα κρατος που αφηνει τις ειδησεις κατ επιλογην να κατακλυζουν τα μμε και την αληθεια να κλαιει πνιγμενη στα δακρυγονα, θα μενω στην βουλη, μιας και την εχω χρυσοπληρωσει με φορους. Και αν θελω επειδη δεν εχω παιδεια θα την καψω εκτος και αν εδεησει να μου παρεσει το κρατος που ζω.
ξεκαθαρισε μου ομως αφου πιστευεις οτι ζουμε στην ζιμπαμπουε γιατι με ρωτας να σου εξηγησω αρχικα τον συσχετισμο;

φασκεις και αντιφασκεις.. και βαριεμαι αφορητα να γραφω

Λίγο ακροβατικός ο συσχετισμος που επιχειρείτε. Σίγουρα οχι λογικός. Τρυκ. Πολιτισμος - κτίρια. το ίδιο πράμα.

Καλά κανετε και πιστευετε στη δημοκρατία (οπως εσεις την εχετε στο μυαλό σας) και στην ελευθερια (την οποια ποτέ δεν ειχατε). Αλλοι πιστεύουνε στην ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό δε σημαινει οτι επειδή πιστεύουμε σε κάτι έτσι πρέπει και να ειναι και η πραγματικότητα. Κλαιτε και οδύρεστε για το τίποτα. Αν σας ενδιέφεραν οσα αναφέρετε, θα ειχατε αντιδράσει πολύ πιο πριν.  

Εγω δεν ειδα κανένα "κοσμάκη". Λέξη που αυτή καθεαυτή χρησιμοποιείται απο τους εμετικους αυτιάδες. Ειδα αληταράδες.  

Εχετε μια συγκεχιμένη εικόνα του τι πλασσαρετε. Ευκολη η έξοδος μέσω ατάκας "φάσκετε και αντιφάσκετε" και "βαριέμαι".

Δε μου εξηγήσατε το συσχετισμό ανάμεσα στην καταστροφή και στη λύση προβληματων. Αλλα μάλλον βαριέστε να απαντήσετε και αυτό. Σωστά;

Επισκέπτης
Οι καταστροφές είναι λάθος, ιδιαίτερα όταν στρέφονται κατά ασχέτων. Μπορεί κάποιοι να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά έχουν δίκιο.
Αν οι διαμαρτυρόμενοι είχαν κάψει την Βουλή ή τα πολιτικά γραφεία ή ακόμα και τα σπίτια των ψηφισάντων, θα υπήρχε κατανόηση.
Για να ξεμπερδευουμε με τα τσιμεντα και τα μαρμαρα,σε τετοιες συνθηκες και καταστασεις ειναι επομενο να συμβαινουν τετοια σκηνικα.
Καλως η κακως ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
Εμεις απο την πλευρα μας"δεν φοβομαστε τα ερειπια"οπως ειπε καποιος,καποτε.
ΥΓ Οι Τραπεζες ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ και ΙΜΟ ειναι στην ιδια κατηγορια με τα πολιτικα γραφεια κλπ.
Το τότε δεν απέχει έναν αιώνα, αλλά έναν χρόνο.
Με το ΚΚΕ δεν βγαζεις ευκολα ακρη σε κατι τετοια.
Εν πασει περιπτωσει,το θεωρω ΑΠΙΘΑΝΟ να τους την δωσει και να γινουν Σαμαραδες στη θεση του Παπαδημα.
Ειδικα τον Περισσο δηλαδη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω λεω να κρατησουμε ενος λεπτου σιγη προς τιμη των τραπεζων που χαθηκαν. Το θεωρω πολιτισμο. Σημειολογικα παντα ε;μην ξεχνιομαστε :grin:
Κι οπως λεει και η ντορα θα πρεπε να μπουν στο ιντιμεντια να δουν τι θα παιξει αχρηστε παπουτση..θα τους ειχατε πιασει τους αλητες. Τωρα δεν ειμαι σιγουρη γιαυτους που κανουυν διπλοβαρδια αλλα τεσπα ας ακουσουμε την σοφη ντορα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με το ΚΚΕ δεν βγαζεις ευκολα ακρη σε κατι τετοια.
Εν πασει περιπτωσει,το θεωρω ΑΠΙΘΑΝΟ να τους την δωσει και να γινουν Σαμαραδες στη θεση του Παπαδημα.
Ειδικα τον Περισσο δηλαδη.
Το ΚΚΕ υποστηρίζει ακριβώς αυτό:
''η αποχώρηση από το e τώρα (σε αυτές τις συνθήκες,με αυτή την εξουσία) θα ήταν μεγάλο λάθος,γιατί θα πουληθούν τα πάντα σε καλές τιμές στους κερδοσκόπους,οπότε το δίλημα δεν είναι e ή δραχμή αλλά πρέπει να υπάρξει λαϊκή εξουσία,οι λαοί να πάρουν την μοίρα τους στα χέρια τους''.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χθες άκουσα από την Παπαρήγα ένα ακόμα εκπληκτικό επιχείρημα

"με την μείωση των μισθών,αν ανέβει η δική μας ανταγωνιστικότητα,των αλλονών θα ανέβει πιο πολύ"!!!!!!!!!!!!!........

οι ΚΚΕδες,άχυρα έχουν στο κεφάλι τους????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λίγο ακροβατικός ο συσχετισμος που επιχειρείτε. Σίγουρα οχι λογικός. Τρυκ. Πολιτισμος - κτίρια. το ίδιο πράμα.

Καλά κανετε και πιστευετε στη δημοκρατία (οπως εσεις την εχετε στο μυαλό σας) και στην ελευθερια (την οποια ποτέ δεν ειχατε). Αλλοι πιστεύουνε στην ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό δε σημαινει οτι επειδή πιστεύουμε σε κάτι έτσι πρέπει και να ειναι και η πραγματικότητα. Κλαιτε και οδύρεστε για το τίποτα. Αν σας ενδιέφεραν οσα αναφέρετε, θα ειχατε αντιδράσει πολύ πιο πριν.  

Εγω δεν ειδα κανένα "κοσμάκη". Λέξη που αυτή καθεαυτή χρησιμοποιείται απο τους εμετικους αυτιάδες. Ειδα αληταράδες.  

Εχετε μια συγκεχιμένη εικόνα του τι πλασσαρετε. Ευκολη η έξοδος μέσω ατάκας "φάσκετε και αντιφάσκετε" και "βαριέμαι".

Δε μου εξηγήσατε το συσχετισμό ανάμεσα στην καταστροφή και στη λύση προβληματων. Αλλα μάλλον βαριέστε να απαντήσετε και αυτό. Σωστά;

Να διαβασεις κοινωνιολογια. Θα αντιληφθεις οτι οι νομοι της φυσικης δραση - αντιδραση, λειτουργουν και στα κοινωνικα συνολα. να διαβασεις και ιστορια. Θα αντιληφθεις οτι οι βιαιες αλλαγες κοινωνικοοικονομικο πολιτικες δημιουργουν φαινομενα βιας και ανεξελεκτα ξεσπασματα. Να διαβασεις και κανα λεξικο να μαθεις τις λεξεις ανικανοτητα, προδοσια, πολιτικη διαφθορα. να ριξεις και καμμια ματια συους τροπους που επιβαλλεται η εξουσια σε λαους, δημιουργια φοβου, μμε, αστυνομευση,παραποιηση γεγονοτων, στοχοποιηση ομαδων, ελεγχος  κτλ Δεν μπορω να στα μαθω ολα σε ενα βραδυ. Οχι γιατι βαριεμαι, γιατι δεν ειναι εφικτο.
Σου φερομαι καλα ειδες; μπορω να σου πω οτι θα παψω να ειρωνευομαι τωρα που ειδα οτι εχεις ελλιεψη γνωσεων αυτονοητων, ειναι που θρηνω για το κοστα μποντα και γω..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
χθες άκουσα από την Παπαρήγα ένα ακόμα εκπληκτικό επιχείρημα

"με την μείωση των μισθών,αν ανέβει η δική μας ανταγωνιστικότητα,των αλλονών θα ανέβει πιο πολύ"!!!!!!!!!!!!!........

οι ΚΚΕδες,άχυρα έχουν στο κεφάλι τους????
Κωλώνουνε λες στο Πακιστάν,Κίνα,Νιγηρία κ όπου αλλού να ρίξουνε τους μισθούς για να γίνουνε πιο ανταγωνιστικοί κατεβάζοντας κ τις τιμές(την χασούρα θα την βγάλουν από τους μισθούς που θα περικόψουν κ θα έχουν κ κέρδος);;;;
Ηξεις αφηξεις...Βασικα λεει"Ψηφιστε με"δηλαδη.
Τι να σου πω,εδώ το θέμα είναι όπως το βλέπει καθένας,αποψή σου,η δικιά μου είναι ότι αν κατέβω κάλπη δεν έχω άλλη επιλογή να ψηφίσω(άντε κ κανένα ΣΥΡΙΖΑ).

Επισκέπτης
Αν σας ενδιέφεραν οσα αναφέρετε, θα ειχατε αντιδράσει πολύ πιο πριν.
Εδω συμφωνω.

Οσοι ποσταρουν αντιδρουν σε οτι τους ενδιαφερει.

Και ΔΕΝ αντιδρουν σε οτι,αντιστροφα,τους αφηνει αδιαφορους.

Πχ καποια μελη(δεν θα γινω κακουλης να πω νικ)αντιδρουν για το Costa Boda,ΔΕΝ αντιδρουν για τους μισθους των 400 Ευρω.

O καθενας εχει τις προτεραιοτητες του.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να διαβασεις κοινωνιολογια. Θα αντιληφθεις οτι οι νομοι της φυσικης δραση - αντιδραση, λειτουργουν και στα κοινωνικα συνολα. να διαβασεις και ιστορια. Θα αντιληφθεις οτι οι βιαιες αλλαγες κοινωνικοοικονομικο πολιτικες δημιουργουν φαινομενα βιας και ανεξελεκτα ξεσπασματα. Να διαβασεις και κανα λεξικο να μαθεις τις λεξεις ανικανοτητα, προδοσια, πολιτικη διαφθορα. να ριξεις και καμμια ματια συους τροπους που επιβαλλεται η εξουσια σε λαους, δημιουργια φοβου, μμε, αστυνομευση,παραποιηση γεγονοτων, στοχοποιηση ομαδων, ελεγχος  κτλ Δεν μπορω να στα μαθω ολα σε ενα βραδυ. Οχι γιατι βαριεμαι, γιατι δεν ειναι εφικτο.
Σου φερομαι καλα ειδες; μπορω να σου πω οτι θα παψω να ειρωνευομαι τωρα που ειδα οτι εχεις ελλιεψη γνωσεων αυτονοητων, ειναι που θρηνω για το κοστα μποντα και γω..

Ευχαριστώ για τις νουθεσίες και τις συμβουλές. Χρήσιμες ίσως για παιδακια μέχρι 7 ετών. Γενικές και κοινοτοπες, δε θέλω να πιστέψω οτι ανταποκρίνονται στο πραγματικό επιπεδο σας. Θα αποφύγω την ειρωνία, απλά ειστε περισσότερο βαρετή απο όσο νομίζετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom