foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
παει και η τσιλερ...
παει.......
παει.......
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.politis-news.com/politispics/tsiler.jpg[/img[/URL]])
Ερώτηση.
Αν ο παππούς αυτός:
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=~/Uploads/000Chris/000000000000000fjhdgf.jpg[/img[/URL]]
ήταν σχεδιασμένος από τον Τσίλερ
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΓΚΝΟΥΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ??
[/quote]
Σορυ,τουλαχιστον 5% του πληθυσμου ειναι αναλωσιμο-Παλερμο σπρεχεν.
εσμος ρε μαλακα...αρχιζω και τα παιρνω ασχημα με τα βρωμοσκυλα ολα
τα κτιρια πανω απο τους ανθρωπους,τι να λεμε
παει και η τσιλερ...
παει.......
http://[URL unfurl="true"]www.politis-news.com/politispics/tsiler.jpg[/img[/URL]]
[/quote]που παει ?
απεβιωσε ?
Εκτος απο τον Κουβελη:Eχει μετρηθει ηδη.
το ρεζερβα στην ερμου το καψανε??
θελω να παρω πουτσα αναπτηρα γι αυριο
το ρεζερβα στην ερμου το καψανε??
θελω να παρω πουτσα αναπτηρα γι αυριο
Ειχε πει,αν θυμαμαι καλα,οτι ΤΩΡΑ θα ηταν μεγαλο λαθος,η καπως ετσι.
Δηλαδη το ειπε ΤΟΤΕ.
το ρεζερβα στην ερμου
Αφου λοιπον ζεις σε μια χωρα που δεν υπάρχουν αυτά που εγω ονειρεύομαι και μιλω παραπάνω, δεν βλέπω και κανένα λόγο να θρηνουμε και για τον πολιτισμο της χωρας και κυριως για τα κτηρια της.
Εκτος να ερθει η πεινα να κλαιμε εξω απο τασουπερ μαρκετ. Μεχρι τοτε επειδη ο σεβαλιε εχει σκοπο να μου καψει το σπιτι επειδη πιστευω στην ελευθερια και την δημοκρατια και οχι στον εξευτελισμο τους απο ενα κρατος που οι μπατσοι του δερνουν τον κοσμακη που παλευει για το μισθο τους..Απο ενα κρατος που αφηνει τις ειδησεις κατ επιλογην να κατακλυζουν τα μμε και την αληθεια να κλαιει πνιγμενη στα δακρυγονα, θα μενω στην βουλη, μιας και την εχω χρυσοπληρωσει με φορους. Και αν θελω επειδη δεν εχω παιδεια θα την καψω εκτος και αν εδεησει να μου παρεσει το κρατος που ζω.
ξεκαθαρισε μου ομως αφου πιστευεις οτι ζουμε στην ζιμπαμπουε γιατι με ρωτας να σου εξηγησω αρχικα τον συσχετισμο;
φασκεις και αντιφασκεις.. και βαριεμαι αφορητα να γραφω
Για να ξεμπερδευουμε με τα τσιμεντα και τα μαρμαρα,σε τετοιες συνθηκες και καταστασεις ειναι επομενο να συμβαινουν τετοια σκηνικα.Οι καταστροφές είναι λάθος, ιδιαίτερα όταν στρέφονται κατά ασχέτων. Μπορεί κάποιοι να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά έχουν δίκιο.
Αν οι διαμαρτυρόμενοι είχαν κάψει την Βουλή ή τα πολιτικά γραφεία ή ακόμα και τα σπίτια των ψηφισάντων, θα υπήρχε κατανόηση.
Με το ΚΚΕ δεν βγαζεις ευκολα ακρη σε κατι τετοια.Το τότε δεν απέχει έναν αιώνα, αλλά έναν χρόνο.
Το ΚΚΕ υποστηρίζει ακριβώς αυτό:Με το ΚΚΕ δεν βγαζεις ευκολα ακρη σε κατι τετοια.
Εν πασει περιπτωσει,το θεωρω ΑΠΙΘΑΝΟ να τους την δωσει και να γινουν Σαμαραδες στη θεση του Παπαδημα.
Ειδικα τον Περισσο δηλαδη.
''η αποχώρηση από το e τώρα (σε αυτές τις συνθήκες,με αυτή την εξουσία) θα ήταν μεγάλο λάθος,γιατί θα πουληθούν τα πάντα σε καλές τιμές στους κερδοσκόπους,οπότε το δίλημα δεν είναι e ή δραχμή αλλά πρέπει να υπάρξει λαϊκή εξουσία,οι λαοί να πάρουν την μοίρα τους στα χέρια τους''.
Ηξεις αφηξεις...Βασικα λεει"Ψηφιστε με"δηλαδη.Το ΚΚΕ υποστηρίζει ακριβώς αυτό:
Λίγο ακροβατικός ο συσχετισμος που επιχειρείτε. Σίγουρα οχι λογικός. Τρυκ. Πολιτισμος - κτίρια. το ίδιο πράμα.
Καλά κανετε και πιστευετε στη δημοκρατία (οπως εσεις την εχετε στο μυαλό σας) και στην ελευθερια (την οποια ποτέ δεν ειχατε). Αλλοι πιστεύουνε στην ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό δε σημαινει οτι επειδή πιστεύουμε σε κάτι έτσι πρέπει και να ειναι και η πραγματικότητα. Κλαιτε και οδύρεστε για το τίποτα. Αν σας ενδιέφεραν οσα αναφέρετε, θα ειχατε αντιδράσει πολύ πιο πριν.
Εγω δεν ειδα κανένα "κοσμάκη". Λέξη που αυτή καθεαυτή χρησιμοποιείται απο τους εμετικους αυτιάδες. Ειδα αληταράδες.
Εχετε μια συγκεχιμένη εικόνα του τι πλασσαρετε. Ευκολη η έξοδος μέσω ατάκας "φάσκετε και αντιφάσκετε" και "βαριέμαι".
Δε μου εξηγήσατε το συσχετισμό ανάμεσα στην καταστροφή και στη λύση προβληματων. Αλλα μάλλον βαριέστε να απαντήσετε και αυτό. Σωστά;
Κωλώνουνε λες στο Πακιστάν,Κίνα,Νιγηρία κ όπου αλλού να ρίξουνε τους μισθούς για να γίνουνε πιο ανταγωνιστικοί κατεβάζοντας κ τις τιμές(την χασούρα θα την βγάλουν από τους μισθούς που θα περικόψουν κ θα έχουν κ κέρδος);;;;χθες άκουσα από την Παπαρήγα ένα ακόμα εκπληκτικό επιχείρημα
"με την μείωση των μισθών,αν ανέβει η δική μας ανταγωνιστικότητα,των αλλονών θα ανέβει πιο πολύ"!!!!!!!!!!!!!........
οι ΚΚΕδες,άχυρα έχουν στο κεφάλι τους????
Τι να σου πω,εδώ το θέμα είναι όπως το βλέπει καθένας,αποψή σου,η δικιά μου είναι ότι αν κατέβω κάλπη δεν έχω άλλη επιλογή να ψηφίσω(άντε κ κανένα ΣΥΡΙΖΑ).Ηξεις αφηξεις...Βασικα λεει"Ψηφιστε με"δηλαδη.
Εδω συμφωνω.Αν σας ενδιέφεραν οσα αναφέρετε, θα ειχατε αντιδράσει πολύ πιο πριν.
Να διαβασεις κοινωνιολογια. Θα αντιληφθεις οτι οι νομοι της φυσικης δραση - αντιδραση, λειτουργουν και στα κοινωνικα συνολα. να διαβασεις και ιστορια. Θα αντιληφθεις οτι οι βιαιες αλλαγες κοινωνικοοικονομικο πολιτικες δημιουργουν φαινομενα βιας και ανεξελεκτα ξεσπασματα. Να διαβασεις και κανα λεξικο να μαθεις τις λεξεις ανικανοτητα, προδοσια, πολιτικη διαφθορα. να ριξεις και καμμια ματια συους τροπους που επιβαλλεται η εξουσια σε λαους, δημιουργια φοβου, μμε, αστυνομευση,παραποιηση γεγονοτων, στοχοποιηση ομαδων, ελεγχος κτλ Δεν μπορω να στα μαθω ολα σε ενα βραδυ. Οχι γιατι βαριεμαι, γιατι δεν ειναι εφικτο.
Σου φερομαι καλα ειδες; μπορω να σου πω οτι θα παψω να ειρωνευομαι τωρα που ειδα οτι εχεις ελλιεψη γνωσεων αυτονοητων, ειναι που θρηνω για το κοστα μποντα και γω..