Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Συνημμένα

• Jesus Facepalm.jpg
    Jesus Facepalm.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 18

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτα μου κανεις και σε εχω σβησει απο τις προγραφες

αααααααααααχαχαχχααχχαχαχαχαχχαα

Πολλές επιθέσεις φιλιας βλέπω τελευταία - ως και ο υ/π έχει ρίξει τους τόνους και έχω αρχίσει να ανησυχώ!
Κάτι ετοιμάζετε εσείς!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πολλές επιθέσεις φιλιας βλέπω τελευταία - ως και ο υ/π έχει ρίξει τους τόνους και έχω αρχίσει να ανησυχώ!
Κάτι ετοιμάζετε εσείς!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατι μαγειρευουν τα κουναβια. επαγρυπνιση  :knuppel:

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σε λιγο θα γινει σκηνικο σαν τον ΓΑΠ (που κυκλοφορησε το βιντεο πως σχεδιαζε να φερει το δντ πολυ πιο πριν ενω ελεγε πως δεν εχουμε αναγκη) με τον Αντωνακη αυτη τη φορα παραδεχομενος πως τους δουλευε και οι οπαδοι θα υποστηριζουν πως ειναι φωτομονταζ απο τους Anonymous!

Επισκέπτης
Εγώ για ένα γελάω.

Πως όλοι οι μεγάλοι επαναστάτες γύρισαν πίσω στο bou.com.

Πάνε οι όρκοι, τα μεγάλα λόγια, τα επαναστατικά μανιφέστα, η προσήλωση στον αγώνα, στα δίκηα του Πλέζουρα.

[size=15pt]ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ![/size]

Για την επανάσταση ρε γαμώ το!
Νευράκια βλέπω.
Δε θυμάμαι να έκανε κανείς καμιά βαρύγδουπη δήλωση αποχώρησης, ούτε να επέστρεψε κανείς με στιχάκια του τύπου back by popular demand.
Και βασικά στα πελέ μας βέβαια ο όποιος χαρακτηρισμός σου.
Άμα σου χαλάμε και τη μαγιονέζα δεν τραβάμε και κανα ζόρι να σου αδειάσουμε τη γωνιά άμα λάχει.
Τραγούδα για το κοινό σου λοιπόν καλλιτέχνη..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Έχει κανείς πλήρη λίστα με τα καμμένα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε σε λιγο θα γινει σκηνικο σαν τον ΓΑΠ (που κυκλοφορησε το βιντεο πως σχεδιαζε να φερει το δντ πολυ πιο πριν ενω ελεγε πως δεν εχουμε αναγκη) με τον Αντωνακη αυτη τη φορα παραδεχομενος πως τους δουλευε και οι οπαδοι θα υποστηριζουν πως ειναι φωτομονταζ απο τους Anonymous!
Όπως λέει κ ο Χάρρυ Κλυν:

Μόνο ο ίσιος αποτελεί εξαίρεση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Νταξει, εδώ λέμε από τη μία  ότι τα επεισόδια τα έκαναν προβοκάτορες παρακρατικοί και από την άλλη ότι καλώς κάηκαν τα χτίρια, γιατί ο κόσμος είναι θυμωμένος κτλ..
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ 2012 edition...
For the record ακόμη και οι μπολσεβίκοι σεβάστηκαν τα κτίρια στην τσαρική ρωσία, δημόσια και ιδιωτικά, γιατί τα θεωρούσαν κτήμα του ρωσικού/σοβιετικού λαού που χτίστηκε με το αίμα του και από την εκμεταλλευσή του.

Καλού κακού να ανανεώσουμε το ασφαλιστήριο στην υπόγα και να πάρουμε και κανά καινούργιο πυροσβεστήρα! :grin:
για να τελειώνουμε με αυτή τη μαλακία.
α.
ξέρεις ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα κάψω ή θα καταστρέψω δημόσια περιουσία. ενδεχομένως να αγαπαω περισσότερο την ομορφια απο την αταξία.
β.
το ότι ουδέποτε θα βανδαλίσω δημόσια ή ξένη περιουσία δε δίνει το δικαίωμα στο κάθε αρχίδι να μιλάει για πολιτισμό πέρτρας και κτιρίων όταν ανθρωποι υποφέρουν. σαφώς και θλίβομαι οταν βλέω ένα διατηρητέο κτίριο να διαλύεται. όμως προτεραιότητα έχει να πάψω να θλίβομαι για το γερακο που ανοίγει τα σκουπίδια για να φάει
γ.
και σαφως γράφω στ αρχίδια μου το αττικόν όταν τα μουνιά στη βουλή έξω καίγεται ο τόπος και αυτοί βλέουν το βάζελο.
δ.
υπάρχει ο πολιτισμός των προτεραιοτήτων και των φαρισαίων. διαλέγω τον πρώτο.
ε.
και σαφώς γαμιέται η αισθητική και ο πολιτισμός του μαλάκα που ποστάρει φωτός απο πουτάνες τελειωμένες και οργίζεται για την καταστροφή δημοσίων κτιρίων.
στ.
για να φτάσεις στο σημείο να εξοργίσεσαι για το καμένο θέατρο πρέπει να έχεις φροντίσει να μην υπάρχουν καμένες απο την πείνα και τη δυστυχία ψυχές των συνανθρώπων σου.

αυτα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
α.
ξέρεις ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα κάψω ή θα καταστρέψω δημόσια περιουσία. ενδεχομένως να αγαπαω περισσότερο την ομορφια απο την αταξία.
β.
το ότι ουδέποτε θα βανδαλίσω δημόσια ή ξένη περιουσία δε δίνει το δικαίωμα στο κάθε αρχίδι να μιλάει για πολιτισμό πέρτρας και κτιρίων όταν ανθρωποι υποφέρουν. σαφώς και θλίβομαι οταν βλέω ένα διατηρητέο κτίριο να διαλύεται. όμως προτεραιότητα έχει να πάψω να θλίβομαι για το γερακο που ανοίγει τα σκουπίδια για να φάει
γ.
και σαφως γράφω στ αρχίδια μου το αττικόν όταν τα μουνιά στη βουλή έξω καίγεται ο τόπος και αυτοί βλέουν το βάζελο.
δ.
ε.
και σαφώς γαμιέται η αισθητική και ο πολιτισμός του μαλάκα που ποστάρει φωτός απο πουτάνες τελειωμένες και οργίζεται για την καταστροφή δημοσίων κτιρίων.
στ.
για να φτάσεις στο σημείο να εξοργίσεσαι για το καμένο θέατρο πρέπει να έχεις φροντίσει να μην υπάρχουν καμένες απο την πείνα και τη δυστυχία ψυχές των συνανθρώπων σου.

αυτα.

να λολα ενα μηλο. Λες να τα καταλαβαν; Η θα ζητησουν εξηγησεις;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έχει κανείς πλήρη λίστα με τα καμμένα?

Τώρα η σχεδόν ευθεία γραμμή που σχηματίζουν τα σημεία των καταστροφών κάτι μου θυμίζει...
Κάπου έχω ξαναδει το pattern.

Όπως λέει κ ο Χάρρυ Κλυν:

Μόνο ο ίσιος αποτελεί εξαίρεση.

Ωχ και ο παπαζόλης στην επίθεση φιλίας...
Ντάξει, ένα μόνο πείτε μου: Θα πάω με τον τρόπο του Παύλου ή τον τρόπο του Ίωνα;

α.
β.
γ.
δ.
ε.
στ.

αυτα.

Τύπε αν το κάψιμο των κτιρίων εξασφάλιζε ισοβίως αξιοπρεπή διαβίωση για γεράκους, καλά μεροκάματα κτλ εγώ πρώτος θα έβαζα τη φωτιά...
Δυστυχώς είναι διαφορετικές εκδηλώσεις της αυτής κρίσης και το ένα δεν λύνει το άλλο, αντίθετα το επιτείνει.
Αποψή μου, μπορεί να λέω και μαλακίες.

Υ/γραφο: Τι παραθέτεις εμένα ρε; Είπα έστω έμμεσα ότι εσύ γουστάρεις καμμένα χτίρια; :huh:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
να λολα ενα μηλο. Λες να τα καταλαβαν; Η θα ζητησουν εξηγησεις;

αστονε τωρα που πηρε φορα

θα παρει ολη την πτερυγα μονος του λεμε,τυφλα να'χει ο Αλβες

πεφτω στον ερωτα του οταν τα λεει ετσι

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τώρα η σχεδόν ευθεία γραμμή που σχηματίζουν τα σημεία των καταστροφών κάτι μου θυμίζει...

το γαμα του Κενταυρου ειναι,αστρικη απεικονιση
  ααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέμα δεν είναι να καίγονται απλώς τα κτίρια αλλά και τα άτομα της άρχουσας τάξης μέσα σε αυτά.Αυτά είναι δα μια προειδοποίηση για το τι τους περιμένει.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Παντως ειναι  μαλακια τελικα να γινονται διαδηλωσεις πορειες σε τετοιες ψηφοφοριες κρισιμες
 μπροστα στο Συνταγμα

Καλυτερα θα ηταν να υπηρχε οργανωση

Ας πουμε να εσπαζε ο κοσμος οργανωμενα και να μαζευοταν 10-20.000 κοσμος Εκαλη-Πολιτεια
 Θρακομακεδονες...γενικα εξω απο καθε σπιτι πολιτικου

Να εσπαγε και λιγο η μπατσαρια απο το κεντρο,που να πρωτοπανε

αλλα εχουμε καιρο ακομα για τετοια κολπα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

κατά τα λοιπά τελειωμένα πουστράκια μιλούν για καταστροφές αναρχικών.

με απλά λόγια.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ οι αναρχικοί δεν έχουν ΠΑΤΕΡΝ
οι παρακρατικοί εχουν.
I rest my case.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
For the record ακόμη και οι μπολσεβίκοι σεβάστηκαν τα κτίρια στην τσαρική ρωσία, δημόσια και ιδιωτικά, γιατί τα θεωρούσαν κτήμα του ρωσικού/σοβιετικού λαού που χτίστηκε με το αίμα του και από την εκμεταλλευσή του.

Και εσύ τον σύντροφο Μπογιόπουλο διαβάζεις;

Θυμίζω ότι οι επαναστάτες του 1917 στη Ρωσία προστάτευσαν τα μισητά Χειμερινά Ανάκτορα που σήμερα είναι το υπέροχο μουσείο Ερμιτάζ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και εσύ τον σύντροφο Μπογιόπουλο διαβάζεις;

Θυμίζω ότι οι επαναστάτες του 1917 στη Ρωσία προστάτευσαν τα μισητά Χειμερινά Ανάκτορα που σήμερα είναι το υπέροχο μουσείο Ερμιτάζ

αυτό σου έμεινε απο την επανασταση των μπολσεβίκων του 17;
μήπως ρε μαλάκες να κάνουμε μια λίστα με do's & don'ts σε μια επάνασταση να τη μοιράσουμε όπως κάνει το ΠΑ.ΜΕ.;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom