Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Εγώ πάντως συγκινήθηκα βλέποντας στην τουβου κάτι γεροξεκούτια να περιγράφουν τις περατζάδες της καλής κοινωνίας των Αθηνώνα από αυτά τα κτίρια.
Τι να πεις? Να καούν κτίρια που έχει σημαδέψει με την αύρα του ο Ζάχος.
Που πάμε χωρίς πολιτιστική κληρονομιά πλέον??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγω αναμενω ΠΟΤΕ καποιο απο τα πουστακια που κλαινε για τα μπετα θα πει ΚΑΤΙ για τους μισθους των 400 Ευρω...
εχθές που έλεγαν ότι είναι μαλακες οι πατεράδες που παίρνουν τα παιδιά τους στην πλατεία.

σήμερα κλαίνε για τα κτήρια.
για τα παιδάκια του μαλάκα του μπαμπα ας πρόσεζαν οι γονείς τους που δεν πείραξαν κανένα και τους φλόμωσαν στα ληγμένα.
όχι ξύλο.
ΠΟΥΤΣΑ ΑΠ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΜΠΟΝΤΑ ΡΕ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεσποινις επιτρέψτε μου να σας απαντήσω

Θα ήθελα να μου υποδείξετε τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην καταστροφή και στο κάψιμο κτιρίων και στο λύσιμο των προβλημάτων. Ειναι αναλογική; Πρισσότερα κτίρια καμμένα, περισσότερα προβλήματα λυμένα; Οι καμμενοι της τράπεζας βοήθησαν στο λύση των προβλημάτων;

Η δημοκρατία που αναγνωρίζουν μερικοί σημαινει ασυδοσία - όταν πρόκειται για ακριβώς το αντίθετο. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σας ζητήσω να μου εξηγήσετε το συνταγματικό δικαίωμα του καταστρεφω τις περιουσίες του διπλανού μου

Τα σύμβολα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία απο αυτή που ο κάθε χωρικός αναγνωρίζει

Τέλος, δε νομίζω οτι είχε ποτε η ελλάδα παιδεία για τα παιδιά σας (για την οποια παιδεία δεν κλάψατε όταν έπρεπε), η δε ελευθερία την οποία αναφέρετε μόνο γέλιο προκαλει μιας και η έννοιά της ξεφτυλίστικε στην ελλάδα του συνδικαλισταρά, του "μάγκα" και της ατιμωρισίας. Καλα το κράτος δικαίου που αναφέρετε μάλλον άκυρο ειναι εκτος αν έχετε στο μυαλό σας την ομορφη ζιμπάμπουε και το εκει κράτος δικαίου

Βρίσκω ενδιαφέρον το ειρωνικό στυλάκι σας, αναμένω την απάντησή σας
Δεσποινις επιτρέψτε μου να σας απαντήσω

Θα ήθελα να μου υποδείξετε τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην καταστροφή και στο κάψιμο κτιρίων και στο λύσιμο των προβλημάτων. Ειναι αναλογική; Πρισσότερα κτίρια καμμένα, περισσότερα προβλήματα λυμένα; Οι καμμενοι της τράπεζας βοήθησαν στο λύση των προβλημάτων;

Η δημοκρατία που αναγνωρίζουν μερικοί σημαινει ασυδοσία - όταν πρόκειται για ακριβώς το αντίθετο. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σας ζητήσω να μου εξηγήσετε το συνταγματικό δικαίωμα του καταστρεφω τις περιουσίες του διπλανού μου

Τα σύμβολα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία απο αυτή που ο κάθε χωρικός αναγνωρίζει

Τέλος, δε νομίζω οτι είχε ποτε η ελλάδα παιδεία για τα παιδιά σας (για την οποια παιδεία δεν κλάψατε όταν έπρεπε), η δε ελευθερία την οποία αναφέρετε μόνο γέλιο προκαλει μιας και η έννοιά της ξεφτυλίστικε στην ελλάδα του συνδικαλισταρά, του "μάγκα" και της ατιμωρισίας. Καλα το κράτος δικαίου που αναφέρετε μάλλον άκυρο ειναι εκτος αν έχετε στο μυαλό σας την ομορφη ζιμπάμπουε και το εκει κράτος δικαίου

Βρίσκω ενδιαφέρον το ειρωνικό στυλάκι σας, αναμένω την απάντησή σας

Αφου λοιπον ζεις σε μια χωρα που δεν υπάρχουν αυτά που εγω ονειρεύομαι και μιλω παραπάνω, δεν βλέπω και κανένα λόγο να θρηνουμε και για τον πολιτισμο της χωρας και κυριως για τα κτηρια της.
Εκτος να ερθει η πεινα να κλαιμε εξω απο τασουπερ  μαρκετ. Μεχρι τοτε επειδη ο σεβαλιε εχει σκοπο να μου καψει το σπιτι επειδη πιστευω στην ελευθερια και την δημοκρατια και οχι στον εξευτελισμο τους απο ενα κρατος που οι μπατσοι του δερνουν τον κοσμακη που παλευει για το μισθο τους..Απο ενα κρατος που αφηνει τις ειδησεις κατ επιλογην να κατακλυζουν τα μμε και την αληθεια να κλαιει πνιγμενη στα δακρυγονα, θα μενω στην βουλη, μιας και την εχω χρυσοπληρωσει με φορους. Και αν θελω επειδη δεν εχω παιδεια θα την καψω εκτος και αν εδεησει να μου παρεσει το κρατος που ζω.
ξεκαθαρισε μου ομως αφου πιστευεις οτι ζουμε στην ζιμπαμπουε γιατι με ρωτας να σου εξηγησω αρχικα τον συσχετισμο;

φασκεις και αντιφασκεις.. και βαριεμαι αφορητα να γραφω

Επισκέπτης
Μια τελευταία παρατήρηση. Ακούγεται ότι οι εταίροι μας θα ζητήσουν σύντομα γραπτές δεσμεύσεις και από τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής, δηλαδή τα εξής δύο αντιμνημονιακά που επέμειναν. Ενημερωτικά το αναφέρω, γιατί φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλες κωλοτούμπες, χειρότερες από του έρμου....
Σε ποση ωρα θα εχει φαει διαγραφη η Αλεκα ετσι και πει"Ναι"στο μνημονιο?

Επισκέπτης
Μια τελευταία παρατήρηση. Ακούγεται ότι οι εταίροι μας θα ζητήσουν σύντομα γραπτές δεσμεύσεις και από τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής, δηλαδή τα εξής δύο αντιμνημονιακά που επέμειναν. Ενημερωτικά το αναφέρω, γιατί φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλες κωλοτούμπες, χειρότερες από του έρμου....

Μακάρι να ζητήσουν.
Να μετρηθούν όλοι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αφου λοιπον ζεις σε μια χωρα που δεν υπάρχουν αυτά που εγω ονειρεύομαι και μιλω παραπάνω, δεν βλέπω και κανένα λόγο να θρηνουμε και για τον πολιτισμο της χωρας και κυριως για τα κτηρια της.
Εκτος να ερθει η πεινα να κλαιμε εξω απο τασουπερ  μαρκετ. Μεχρι τοτε επειδη ο σεβαλιε εχει σκοπο να μου καψει το σπιτι επειδη πιστευω στην ελευθερια και την δημοκρατια και οχι στον εξευτελισμο τους απο ενα κρατος που οι μπατσοι του δερνουν τον κοσμακη που παλευει για το μισθο τους..Απο ενα κρατος που αφηνει τις ειδησεις κατ επιλογην να κατακλυζουν τα μμε και την αληθεια να κλαιει πνιγμενη στα δακρυγονα, θα μενω στην βουλη, μιας και την εχω χρυσοπληρωσει με φορους. Και αν θελω επειδη δεν εχω παιδεια θα την καψω εκτος και αν εδεησει να μου παρεσει το κρατος που ζω.
ξεκαθαρισε μου ομως αφου πιστευεις οτι ζουμε στην ζιμπαμπουε γιατι με ρωτας να σου εξηγησω αρχικα τον συσχετισμο;

φασκεις και αντιφασκεις.. και βαριεμαι αφορητα να γραφω

ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΡΕ ΖΩΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ;
ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σε ποση ωρα θα εχει φαει διαγραφη η Αλεκα ετσι και πει"Ναι"στο μνημονιο?

Αν δεν κάνω λάθος, το ΚΚ έχει υποστηρίξει ότι η αποχώρηση από το ευρώ τώρα, θα ήταν μεγάλο λάθος.
Υποθέτω ότι αντιλαμβάνεσαι πως θα αποδοθεί το δίλημμα για να μην φανεί η ανακολουθία.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
σαφώς.
αρκεί οι ασύδοτοι να είναι όργανα της τάξης.
ρε δε γαμιέστε βραδιάτικο.

Πολύ μαγκιά και "εξυπναδα". Διάλογος στο επιπεδο της ατάκας, αντε να τραβήξουμε και κανα copy paste - χωρίς όμως να βάλουμε την πηγή. Ολα τα σφάζει ολα τα μαχαιρώνει ο ένας και μοναδικός παντογνώστης ο εχων τη μοναδική σωστή άποψη, ο άριστα πληροφορημένος, ο έχων τη μαγική σφαίρα. Μαλλοντολόγος, μέντιουμ, ψυχοερευνητής

Σαλτα ρε καραγκίοζη στη γωνία να δεις αν ερχομαι.  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εμενα με ποναει που εχει πληγει ανεπανορθωτα ο τουρισμος ...ακους αλεκο;; γιατι με ειπε αναρχοκουμουνιστρια ; απλα δεν εχω παιδεια ρε αλεκο ζω στην ζιμπαμπουε

Επισκέπτης
Ερώτηση.
Αν ο παππούς αυτός:

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=~/Uploads/000Chris/000000000000000fjhdgf.jpg[/img[/URL]]

ήταν σχεδιασμένος από τον Τσίλερ

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΓΚΝΟΥΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ??

Επισκέπτης
Αν δεν κάνω λάθος, το ΚΚ έχει υποστηρίξει ότι η αποχώρηση από το ευρώ τώρα, θα ήταν μεγάλο λάθος.
Υποθέτω ότι αντιλαμβάνεσαι πως θα αποδοθεί το δίλημμα για να μην φανεί η ανακολουθία.
Ειχε πει,αν θυμαμαι καλα,οτι ΤΩΡΑ θα ηταν μεγαλο λαθος,η καπως ετσι.

Δηλαδη το ειπε ΤΟΤΕ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εχθές που έλεγαν ότι είναι μαλακες οι πατεράδες που παίρνουν τα παιδιά τους στην πλατεία.

σήμερα κλαίνε για τα κτήρια.
για τα παιδάκια του μαλάκα του μπαμπα ας πρόσεζαν οι γονείς τους που δεν πείραξαν κανένα και τους φλόμωσαν στα ληγμένα.
όχι ξύλο.
ΠΟΥΤΣΑ ΑΠ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΜΠΟΝΤΑ ΡΕ;
παει η κοστα μποντα
παει.....
εμεινε το κοστα ναβαρινο τουλαχιστον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πολύ μαγκιά και "εξυπναδα". Διάλογος στο επιπεδο της ατάκας, αντε να τραβήξουμε και κανα copy paste - χωρίς όμως να βάλουμε την πηγή. Ολα τα σφάζει ολα τα μαχαιρώνει ο ένας και μοναδικός παντογνώστης ο εχων τη μοναδική σωστή άποψη, ο άριστα πληροφορημένος, ο έχων τη μαγική σφαίρα. Μαλλοντολόγος, μέντιουμ, ψυχοερευνητής

Σαλτα ρε καραγκίοζη στη γωνία να δεις αν ερχομαι.  

πήγα αλλα φώναξες τα ματ να με συνετίσουν προληπτικα με χρυσόσκονη.
μετα μου βάλαν κουκούλα και 2 μπουκάλια αμστελ στο σακο με πήγαν στη ΓΑΔΑ και με έχρισαν εγκληματία.
και μετά ζήσαν αυτοί καλά και οι ρουφιάνοι στις γωνίες καλύτερα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειχε πει,αν θυμαμαι καλα,οτι ΤΩΡΑ θα ηταν μεγαλο λαθος,η καπως ετσι.

Δηλαδη το ειπε ΤΟΤΕ.
Το ΚΚΕ έχει υποστηρίξει ακριβώς ότι: ''η αποχώρηση από το e τώρα (σε αυτές τις συνθήκες) θα ήταν μεγάλο λάθος,γιατί θα πουληθούν τα πάντα σε καλές τιμές στους κερδοσκόπους,οπότε το δίλημα δεν είναι e ή δραχμή αλλά πρέπει να υπάρξει λαϊκή εξουσία,οι λαοί να πάρουν την μοίρα τους στα χέρια τους''.

Για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ερώτηση.
Αν ο παππούς αυτός:

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=~/Uploads/000Chris/000000000000000fjhdgf.jpg[/img[/URL]]

ήταν σχεδιασμένος από τον Τσίλερ

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΓΚΝΟΥΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ??
[/quote]

εσμος ρε μαλακα...αρχιζω και τα παιρνω ασχημα με τα βρωμοσκυλα ολα

τα κτιρια πανω απο τους ανθρωπους,τι να λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom