Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.986
Πόντοι
2.606
:headbang: :headbang: :headbang:-Ο ΓΑΠ ενταξει ειναι βλαμμενο,αλλα ο Σαμυ ειναι μεγαλο ανεκδοτο...εχω σκισει οτι βιβλιο εχω διαβασει με την παρτυ του και προφανως οχι μονο εγω αλλα και στο κωμμα του ....δεν ψηφισε το μνημονιο 1 και διεγραψε την Ντρακουλοντωρα που το στηριξε-τον ΙΟΥΝΙΟ καταφηφισε το μεσο μακρο αγγουρο προθεσμο αλλα τη χοντρη απο το αργος που το στηριξε οριακα,την εστειλε και ΧΤΕΣ εστειλε οσους ΔΕΝ το ψηφισαν(το 3ο το μακρυτερο).... :headbang: :headbang: :headbang:δεν εχω παρει ποτε ναρκωτικα,μυρισει βενζινες,φαει μανιταρια ψυχοτρωπα,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ?????
Επισης αυτος δεν ειναι ο καραγκιοζης ,που κανε το ΖΑΠΠΕΙΟ 2,την επαναδιαπραγματευση και τον επανακαθορισμο του μειγματος που ηταν λαθος....αυτος δεν ειναι που μας ζαλισε τα αρχιδια με τον ασθενη που θα πεθανει απο λαθος δοσολογια φαρμακου....ερχεται λοιπον τωρα ο φαρμακοποιος να μας δωσει ακομα πιο μεγαλη δοση......ΔΩΣΤΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΩΛΗ!!!!ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτην την στιγμη δεν υπαρχει εναλλακτικη με σαφηνεια.

Παιζουμε αμυνα-και χανουμε.

Σε ενα αριστερο μπλογκ,βαριεμαι να ψαχνω τωρα,γραφτηκε περιπου το εξης:"υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια,αλλα μεσολαβει ενα χασμα...αν δεν περασουμε το χασμα τη γαμησαμε".

Αυτα.

Mε τέτοια πράγματα δε παίζεις. Διότι δημιουργείς πολύ κακό προηγούμενο άμα παίξεις και βάζεις για τα καλα τις αλυσίδες. Διότη αν με τις ενέργειές σου ενάντια στο να πάει ο μισθός 400, πάει τελικά στα 50 , τότε ο αγανακτισμένος λαός θα θέλει απεγνωσμένα μια λύση. Όποια ναναι και ο ίδιος ο Εωσφόρος ας είναι. Οι λαοί στην απόγνωσή τους με το Χίτλερ θα πάνε και θα λένε και ευχαριστώ μετά.

Ένα σύστημα αν πραγματικά το αγαπάς, δε το " σπαταλάς" αλλά το υποβάλλεις σε εξονυχιστικές και εξαντλητικές δοκιμές σε όλα τα σενάρια προτού το πασάρεις. Και να σαι σίγουρος πως θα πετύχει.
Όπως ένας μηχανικός για να βγάλει ένα αεροπλάνο ή ενα κινητήρα πχ του βγάζει το λάδι στις δοκιμές. Ειδάλλως αν δε περπατήσει " καίγεται" το μοντέλο και ο ίδιος ο σχεδιαστής, όσο καλή θέληση και να είχε. Η ιστορία δεν σου δίνει πολλές ευκαιρίες. για να τις πετάς στα σκουπίδια τη μία μετά την άλλη.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.986
Πόντοι
2.606
Οι ευγένειες μας μάραναν. Έπιασαν οι ευαισθησίες σήμερα τον κύριο "στ' αρχίδια μου οι απεργοί της χαλυβουργίας".
ΑΣΕ τα σαπια σου και μολογα!ΠΟΣΑ αιφωνια 'ζουληξες' χτες,πιασανε τιποτα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αγωνιστές να πούμε

Μάς ζήτησαν λεφτά για να μην κάψουν τον κινηματογράφο, λέει ο ιδιοκτήτης του «Άστυ»

Αθήνα

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «Άστυ», επί της πλατείας Κοραή, ο οποίος ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής τον πλησίασαν κουκουλοφόροι και τού ζήτησαν χρήματα, για να μην καταστρέψουν το σινεμά.

Ο κινηματογράφος, που κατασκευάστηκε την περίοδο 1934 - 1938, υπέστη ζημιές στην είσοδό του.

Μιλώντας τη Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, ο Γιώργος Στεργιάκης είπε: «Δεν είχαμε βοήθεια, ούτε από την αστυνομία, ούτε από κανέναν. Κατέβηκαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι, μάς ζήτησαν και λεφτά για να μη κάψουν το μαγαζί μας. Και η αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά».
Ακόμη, είπε ότι αυτοί που τον πλησίασαν ήταν Έλληνες, ενώ δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα του ζήτησαν οι κουκουλοφόροι.

Newsroom ΔΟΛ

ουστ ρε αλήτες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.986
Πόντοι
2.606
Ζούληξα τα πλεμόνια μου ο μαλάκας. Γαμώ τον καρκίνο τους μέσα.
G.A.M.I.S.E.T.A  αν ριξω κανα μποντζον και πιασει παιδι η γυναικα θα βγει με 8 χερια και 7 πατουσες....τουλαχιστον θα χει πολλες να τους μουτζωνει!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
G.A.M.I.S.E.T.A  αν ριξω κανα μποντζον και πιασει παιδι η γυναικα θα βγει με 8 χερια και 7 πατουσες....τουλαχιστον θα χει πολλες να τους μουτζωνει!

και χωρί ςκουκούτσι μυαλό φαντάζομαι.. σ'αυτό όμως δεν θα φταίνε τα χημικά αλλά η κληρονομικότητα

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ο σκασκα είναι λαρτζ τύπος .. ζητάει χρήμα από τον σινεματζή για να μην του το κάψει...

Αλλού τις μαλακιούλες σου χοντρούλη. Φάνηκε πρόσφατα στο βορρά ποιοί είναι αυτοί που κάνουν νταβατζιλίκια. Κατά τα άλλα ας πα να γαμηθούν οι απεργοί και οι απολυμένοι, αλλά προς θεού μην πειραχτεί η ιδιοκτησία.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα... μάλλον δεν είχαν γράψει την ατάκα στο σενάριο και μπερδεύτηκε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.621
Πόντοι
17.085
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «Άστυ», επί της πλατείας Κοραή, ο οποίος ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής τον πλησίασαν κουκουλοφόροι και τού ζήτησαν χρήματα, για να μην καταστρέψουν το σινεμά.
Εγκάθετος της τρόικας. Κι αυτός και τα κυβερνητικά ΜΜΕ. Θέλουν να σπιλώσουν το αγωνιστικό πλιάτσικο και τους συμβολικούς εμπρησμούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom