Όπως ξέρω πχ πολύ καλά για τη σαπίλα του δυτικού χρηματιστικού συστήματος. Που τρέφει φυσικά φασιστικά καθεστώτα και κάνει λυκοφιλίες μαζί τους.
Ξέρω καλά πχ πως τα ομόλογα που έβγαζε το κράτος , με την άνοδο των επιτοκίων , σπρώχνονται στην αγορά με λιγότερα χρήματα και αυτοί που διαδίδουν φήμες και αυξάνουν τα επιτόκια, - μειώνοντας έτσι την τιμή τους- τα χουν αγοράσει και θαρθουν με τη λήξη τους να απαιτήσουν ολο το ποσό ;). Mη τα λες σε μενα αυτά, ξέρω πως λειτουργεί το ραντιέρικο χρηματιστικό σύστημα και πως έχει καταντήσει... Και μάλιστα χρόνια τώρα. Και για αυτό ακριβώς έβλεπα τι πρόκειται να γίνει με την Ελλάδα αλλά όταν τα λεγα με κορόιδευαν κάτι εξυπνάκηδες. Τι να πεις.
Οσο για οακε κλπ θεωρίες δεν ακολουθώ κανένα πρότυπο και καλούπι. Κοιτάζω γύρω γύρω τα δεδομένα και κρίνω με ότι γνώσεις και ικανότητα έχω. Για την ιστορία τέτοια έννοια ως " ρωσο-κινεζικός" άξονας δεν υφίσταται καν. Έχουν μια συμμαχία με άλλα ασιατικά κράτη το λεγόμενο " Σύμφωνο της Σαγκάης" που εξελίσεται και σε στρατιωτική , κάτι σαν αντίβαρο του ΝΑΤΟ και οικονομικά ενάντια στους αμερικανο-πνευστους συνασπισμούς της ανατολικής ασίας με Ινδονησία, Κορέα, Ταιβάν, Σιγκαπούρη και Αυστραλία.
Ρωσία και Κίνα περισσότερο λυκοφιλία έχουν, από ανάγκη, όπως η Ναζιστική Γερμανία και η ΕΣΣΔ ως το 41. ή η Ελλάδα με τη Βουλγαρία το 12 π.χ.