Επισκέπτης
Το ξανθο γενος και οι τσινγκτσονγκ?Δε μπορούνε πλέον διότι δεν έχουν τις συνθήκες και τις δυνατότητες . Αυτοί είναι ήδη τελειωμένοι. Νέοι " σωτήρες" προαλείφονται
Ο αξονας του παραγωγικου σαμποταζ?
Το ξανθο γενος και οι τσινγκτσονγκ?Δε μπορούνε πλέον διότι δεν έχουν τις συνθήκες και τις δυνατότητες . Αυτοί είναι ήδη τελειωμένοι. Νέοι " σωτήρες" προαλείφονται
μη μιλας εσυ,σε κανω για πλιατσικολογο,πρωην θαμωνα ντα καπο...Βεβαιως και ανακαλυψαν το λαθος τους,κατι σαν τον αποστολο Παυλο να 'ουμ...
Βεβαιως και ανακαλυψαν το λαθος τους,κατι σαν τον αποστολο Παυλο να 'ουμ...
Το ξανθο γενος και οι τσινγκτσονγκ?
Ο αξονας του παραγωγικου σαμποταζ?
Θ.Δ.Αυτοί τελείωσαν πάει.
Θεσσαλονικιος ειμαι ρε χαμουτζη πακιστανε
Συν οτι μαδησα το Κρατος οταν ημουνα φανταρος.μη μιλας εσυ,σε κανω για πλιατσικολογο,πρωην θαμωνα ντα καπο...
Ας οψεται το ψευτοκουκουε και οι Ρωσσοδουλοι...Γιατί θα σου άρεσε άμα ερχόντουσαν τίποτα τέτοιοι? Μη το γελάς καθόλου γιατί ΑΥΤΟΙ έχουν τώρα το μπαγιόκο ;)
ουζακι σπεσιαλιστασΚι εγώ, αυτό στην Πλάκα.
Ειδικότητα Μπαμπατζίμ με μεζέ..
θελο κε εγο 20 εβραΚαι πλένεις σκαλες στα τει και γαμιέσαι για 20 ευρώ; Στ'αρχίδια μας, τραβα ψόφα ρε άπλυτε
σορυ αλλα μια χαρα ακμαιους τους κοβω,λιγο πρεπει να τους την εσπασε η μαλακω η καιλη που μπηκε μπροστα οταν ο μπατιστ σουταρε το τριποντο και δεν ειδαν αν πατουσε γραμμη!!!!κατα τα αλλα μια χαρα ψηφισαν γαμω τη μανα τους!και τα σκυλια τους μια χαρα μας επνιξαν με δακρυγονα....ΤΟ τερας θελει πολυ δρομο για να ψοφησει!Bρε το θέμα δεν είναι αυτοί αν κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος ή όχι. Το ζήτημα είναι πως ο κόσμος δε κατάλαβε πως τόσα χρόνια έκανε λάθη και τι λάθη έκανε. Αυτοί τελείωσαν πάει. Ο κόσμος φοβάμαι πως θέλει πολιτικούς να συνεχίσουν τα ΙΔΙΑ ωστόσο...
αφιερωμένο
στα ζώα που το έκαψαν
στα ζώα που είπαν ότι θα ξαναλειτουργήσει σε δυό βδομάδες
στα ζώα που είπαν ότι γράφουν στα αρχίδια τους τους εργαζόμενους του...
βανε τονουσ πανεπιστιμιακεΣυρρικνωση του δημοσίου οσο το δυνατον περισσοτερο, μισθος δημοσιου υπαλληλου < ιδιωτικου ==> τελος οι πελατειακες σχεσεις
Ιδεες ομως αντιθετες των σοσιαλιστων ==> γαμησι στους αριστερους
θελο κε εγο 20 εβρα
ε τοτε 40 εβραΔεν εισαι πανεπιστημιακός, εσυ πρέπει να χρεώνεις περισσότερα
Και πλένεις σκαλες στα τει και γαμιέσαι για 20 ευρώ; Στ'αρχίδια μας, τραβα ψόφα ρε άπλυτε
κατσε καλα γιατι θα σου ζητησει κανα λαπτοπ τσαμπα απο αυτα που βουτηξες ψες!ελα μαλεα,συμμαζεψου,γιατι θα αφησω το σεβασμο που σου'χω στην ακρη
ενταξει??
αντε μπραβο...
ετσι βλεπο μαθενισ πανεπιστιμιακε,εγραπσεσ το απλΥτοσ σουσταΔεν γαμω τρανσεξουαλ ρε πουστρε, δεν ειμαι εγω απλυτος ρε κιτρινιαρη
βανε τονουσ πανεπιστιμιακε
ειδες καλα καταλαβα τι παλιοκουμασι εισαι και συ...τον κατιφε σου τον επινες με ισοτιμια η με τον επενδυτη?Συν οτι μαδησα το Κρατος οταν ημουνα φανταρος.
100τοσες λιριτσες Κυπρου τον μηνα περικαλω και επι δωδεκα...
Αυτα θα δει ο στραπονιαρης και θα μας χεσει,και μενα και τον σκασκο...
Με τι μουτρα βγαινουμε και μιλαμε,μου λες?Ας οψεται το ψευτοκουκουε και οι Ρωσσοδουλοι...