Επισκέπτης
Γιατί αποτελεί άντρο κλεψιας βρωμιάς και σαπίλας
Γιατί όχι και το έθνος φίλε;;;; Σαν έθνος,δεν έχουμε και την καλύτερη φήμη...
Γιατί αποτελεί άντρο κλεψιας βρωμιάς και σαπίλας
Άλλο συρρίκνωσή του κράτους κ άλλο εκμηδενισμός του κράτους όπως γράφεις παραπάνω.Εγώ δεν είπα για σοσιαλισμό. Αλλά πολύ περισσότερο δε γίνεται σοσιαλισμός με κράτος.
Τέλοσπάντων καμιάς άλλης δυναμης δοθείσης, πολύ περισσότερο του κράτους, εκ των πραγμάτων προκύπτει πως ο εργάτης είναι σε πλεονεκτηκότερη θέση - όταν οργανώνεται και ξέρει τι θέλει.
Το κράτος αντικειμενικά και μακροπρόθεσμα υπάρχει για να διαιωνίζει την κυριαρχία του εργοδότη.
Τώρα εδώ έχουμε με ένα ιδιαίτερο τύπο κράτους που το ίδιο θέλει να είναι εκμεταλλευτής. Το κράτος που έχουμε εδώ, έχει γίνει ιδιωτική περιουσία κάποιων. Στην προκειμενη περίπτωση η συρρίκνωσή του είναι δυστυχώς μονόδρομος. Γιατί αποτελεί άντρο κλεψιας βρωμιάς και σαπίλας
Α γεια σου,αυτό ακριβώς...γιατί να δεις δηλαδή μόνο το κράτος κ όχι τον κάθε επαγγελματία-ιδιώτη που σούταρε με την πρώτη ευκαιρία τον έλληνα κ πήρε τον φθηνότερο μετανάστη;Γιατί όχι και το έθνος φίλε;;;; Σαν έθνος,δεν έχουμε και την καλύτερη φήμη...
Γιατί όχι και το έθνος φίλε;;;; Σαν έθνος,δεν έχουμε και την καλύτερη φήμη...
Α γεια σου,αυτό ακριβώς...γιατί να δεις δηλαδή μόνο το κράτος κ όχι τον κάθε επαγγελματία-ιδιώτη που σούταρε με την πρώτη ευκαιρία τον έλληνα κ πήρε τον φθηνότερο μετανάστη;
Χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω πως ο πάκης θα έπρεπε να λάβει τα ίδια με τον έλληνα και όχι το αντίστροφο....Έτσι είναι φίλε μου...ο Έλληνας,καθ'ότι εγωιστής δε θα δεχτεί να πάρει τον ίδιο μισθό με τον Πακιστανό που δε ζητάει πολλά....αλλά όποιος θέλει τα πολλά χάνει,και τα λίγα λένε...γι'αυτό αγαπητέ Έλληνα,κάτσε στα αυγά σου και παίρνε ίσα λεφτά με τον Πακιστανό,αν δε θες να μείνεις άνεργος....από το τίποτα,πιο καλά είναι τα λίγα φαντάζομαι....
Χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω πως ο πάκης θα έπρεπε να λάβει τα ίδια με τον έλληνα και όχι το αντίστροφο....![]()
Για όταν είχαμε λέω....Αφού.....υποτπιθεται ότι δεν έχουμε λεφτά πώς θα παίρνει 700 € ο Πάκης,και 700 € ο Έλληνας;;;
Ποιος παρηγαγε ολο αυτο τον πλουτο???
Nα σου θυμίσω όμως ότι τελικά ακολουθήσαμε το άλλο που πε ο άλλος πούστης.δεν φταιει κανενας αλλα εκεινος ο πουστης που ειπε καποτε ανηκομεν εις την δυσην....η δυση το ξερει αραγε;![]()
![]()
παρτε τα αρχιδια της δυσης τωρα......
δεν φταιει κανενας αλλα εκεινος ο πουστης που ειπε καποτε ανηκομεν εις την δυσην....η δυση το ξερει αραγε;![]()
![]()
παρτε τα αρχιδια της δυσης τωρα......
Έρμε Παλέρμε έχεις ακούσει τίποτα για κάτι αποζημειώσεις που χάρισε ο ''εθνάρχης'' στην Γερμανία;;;;το λογικό και φυσιολογικό και συμφέρον είπε...
πού θα ανήκαμε,στο σύμφωνο της Βαρσοβίας
τί σε φταίει η Δύση αν έδωσες 100.000 σταυρούς στον Κουλούρη και τον Πεταλωτή????
παπαριά πέταξες,θόλωσες από τις πολλές τσόντες...