Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.093
Πόντοι
2.606
τι λες ρε μπρο; ζω σε..αλλα κρατη απο τα 18

τετοιο ξεχαρβαλωμενο μπ@ρντελο, δεν υπαρχει ακομα και στις χωρες του πρωην....υπαρκτου, πολλες απο τις οποιες απεχουν πολλα παρσεκ πλεον απο την Ελλαδα

ο νεο Ελληνας ειναι μοναδικη περιπτωση, η χειροτερη ρατσα που προσωπικα γνωριζω
Εχω την εντυπωση οτι καπως ετσι περιγραφω την χωρα που ζουμε....οσο για τους ανθρωπους κρατα πισινη.ΕΤΣΙ μας κανανε- δεν ειμασταν..

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εχω την εντυπωση οτι καπως ετσι περιγραφω την χωρα που ζουμε....οσο για τους ανθρωπους κρατα πισινη.ΕΤΣΙ μας κανανε- δεν ειμασταν..

8α διαφωνησω...

«Εδώ δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί των οποίων είναι χειρότεροι από τους άλλους, τόσο απασχολημένοι από τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν χρόνο να χαράξουν οικονομική πολιτική, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι είχαν τη δυνατότητα». Αυτή την κολακευτική εικόνα σχημάτισε για την Ελλάδα του 1947 ο Πολ Πόρτερ, απεσταλμένος του προέδρου Τρούμαν στη χώρα μας εκείνη την περίοδο. (Οι πλήρεις εντυπώσεις του στο βιβλίο «Ζητείται ένα θαύμα για την Ελλάδα», από τις Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις).

μπορω να παω και πιο πισω, αρκετα πιο πισω...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Απο εδώ και μπρος τι κάνεις? Φέρνεις επενδύσεις αυτό κάνεις. Προάγεις την τεχνολογία. Αφήνεις την οικονομία να κυλίσει. Φέρνεις χρήμα στη χώρα. Και ανακουφίζεις το δημόσιο τομέα. Αυτά φυσικά αν είχαν γίνει απο το 2010 αλλά και μετά το μνημόνιο τώρα τα πράγματα θα ταν κατά πολύ καλύτερα. Κάνεις με δυο λόγια ότι έκανες τις δεκαετίες 50 και 60. Ή ότι κάνουν τώρα χώρες που κονομάνε. Μη σου πω για κινες κλπ αλλα για Ισραήλ ή Τουρκία. Τι κάνει η Τουρκία τα τελευταία 10 χρόνια? Ε κάνε και εσύ τα ίδια.

Σεβαλιε,με ολο το θαρρος,αντε πααινε ριξε λιγο κρυο νερο στην καρκαλα σου,γιατι
πηρες φωτια στο τριχωτο..

τι λες ωρε???

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σεβαλιε,με ολο το θαρρος,αντε πααινε ριξε λιγο κρυο νερο στην καρκαλα σου,γιατι
πηρες φωτια στο τριχωτο..

τι λες ωρε???

Κρύο νερό τώρα? Ωραίος τρόπος να με ξεκάνεις. Φιλαράκι λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Χωρίς περιστροφές και σουπα μου πες :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κρύο νερό τώρα? Ωραίος τρόπος να με ξεκάνεις. Φιλαράκι λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Χωρίς περιστροφές και σουπα μου πες :grin:

Μην σκας ρα....θα σου εχω ετοιμο ρακομελο με παξιμαδακι,σε δυο λεπτα θα εισαι μπερκετι..

Για ολα φταινε οι ΔΥ ε????

Δεν μου λες κατι...συμφωνα με εκεινα τα δημοσιευματα της Μπιλντ (αν δεν κανω λαθος)
 και αλλων μεσων,οι περιπου 2.500 ελληνες που εχουν 650 δις ευρα στην Ελβετια και αλλου,
 ειναι δημοσιοι???Απο που και πως αποκτησαν ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ αυτο το πακετο που υπερβαινει το χρεος
 μας σαν χωρα???

Ποιος παρηγαγε ολο αυτο τον πλουτο???ή θα μου πεις οτι ειναι οι καταθεσεις απο
 ελληνες επιχειρηματιες πολυεθνικων εταιρειων,παγκοσμιοι παιχτες δηλαδη????

Φιλαρακι...δεν σου φταινε ουτε οι ΔΥ ουτε οι ΙΔ...και τα λεφτα που επεσαν
 στην Μπανανια δεν τα καρπωθηκαν πολιτες οποιασδηποτε κατηγοριας...

και επισης δεν εχω κανενα προβλημα με γερμανογαλλους και λοιπους "συμμαχους" που μας
 "αγαπανε"

το προβλημα μου ειναι το "ξεβρωμισμα"....αν δεν γινει αυτο,αν δεν αποδοθουν ευθυνες
 ωστε να υπαρχει και ενας φοβος για τους μελλοντικους πολιτευτες,δενβ υπαρχει μελλον
 στην χωρα της ασυδοσιας και της ατιμωρησιας!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
  Μην σκας ρα....θα σου εχω ετοιμο ρακομελο με παξιμαδακι,σε δυο λεπτα θα εισαι μπερκετι..

Για ολα φταινε οι ΔΥ ε????

Δεν μου λες κατι...συμφωνα με εκεινα τα δημοσιευματα της Μπιλντ (αν δεν κανω λαθος)
  και αλλων μεσων,οι περιπου 2.500 ελληνες που εχουν 650 δις ευρα στην Ελβετια και αλλου,
  ειναι δημοσιοι???Απο που και πως αποκτησαν ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ αυτο το πακετο που υπερβαινει το χρεος
  μας σαν χωρα???

Ποιος παρηγαγε ολο αυτο τον πλουτο???ή θα μου πεις οτι ειναι οι καταθεσεις απο
  ελληνες επιχειρηματιες πολυεθνικων εταιρειων,παγκοσμιοι παιχτες δηλαδη????

Φιλαρακι...δεν σου φταινε ουτε οι ΔΥ ουτε οι ΙΔ...και τα λεφτα που επεσαν
  στην Μπανανια δεν τα καρπωθηκαν πολιτες οποιασδηποτε κατηγοριας...

και επισης δεν εχω κανενα προβλημα με γερμανογαλλους και λοιπους "συμμαχους" που μας
  "αγαπανε"

το προβλημα μου ειναι το "ξεβρωμισμα"....αν δεν γινει αυτο,αν δεν αποδοθουν ευθυνες
  ωστε να υπαρχει και ενας φοβος για τους μελλοντικους πολιτευτες,δενβ υπαρχει μελλον
  στην χωρα της ασυδοσιας και της ατιμωρησιας!!!!!

Αγαπητέ ποιος ανέβαζε και στήριζε αυτούς τους κλέφτες εκεί? Αυτό είναι μαύρο χρήμα εκεί. Ποιος λοιπόν ήταν σε υπηρεσίες και δεν έλεγχε πως έβγαινε αυτό το χρήμα και που κατευθυνόταν?
Συ είπας! Τι χρείαν έχουμε μαρτύρων! Ποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά και χρηματιζόταν ?

Και αμα ξαναλέω οι δ.υ. δεν έβγαλαν τόσα φταίνει ακόμη περισσότερο.

Και ξαναλέω. Δε λέω να απολυθούν η μη. Αλλά λέω να μη φορολογούμε να τους πληρώνω. Εσύ ή όποιος άλλος θέλει ας πληρώσει και ας τους έχει και μόνιμους και με καλό μισθό. Απλό πράγμα .

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Όχι, ίσα ίσα. Στο κατω κάτω εγώ δεν είπα να απολυθούν η μη. Δε θέλω να τους πληρώνω. Εσύ που θες να τους πληρώνεις πλήρωσε μόνος σου και κράτα τους. Λέω κάτι περίεργο ή παράλόγο ή κακό?
δεν παει ετσι ρε ιπποτα-δεν θελω να τους πληρωνω.
ας γινει ενα ξεσκαρταρισμα στους ΔΥ για αρχη-ποιοι ειναι φαντασμτα,λαμογια κτλ.Αυτοι ναι τν πουλο οι υπολοιποι τι φταινε?
στην τελικη δεν φεραν οι ΔΥ την ελλαδα σε αυτα τα χαλια,η οικονομικη πολιτικη και η πολιτικη γενικοτερα ειναι σκατα..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

έστειλες το υπ'αρίθμ. 1.000.000 ποστάρισμα τρομολαγνείας περί χρεωκοπίας εδώ και 2 χρόνια

κερδίζεις ένα παγωτό κύπελλο,εκείνο που έχει και ένα παιχνιδάκι στο κάτω μέρος....

μετά λέμε για τον πανικό που σπέρνουν τα ΜΜΕ

αφού το τραβάει ο οργανισμός μας....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν παει ετσι ρε ιπποτα-δεν θελω να τους πληρωνω.
ας γινει ενα ξεσκαρταρισμα στους ΔΥ για αρχη-ποιοι ειναι φαντασμτα,λαμογια κτλ.Αυτοι ναι τν πουλο οι υπολοιποι τι φταινε?
στην τελικη δεν φεραν οι ΔΥ την ελλαδα σε αυτα τα χαλια,η οικονομικη πολιτικη και η πολιτικη γενικοτερα ειναι σκατα..

Γιατί ρε μάστορα δε πάει? Τοτέμ και ταμπού στις σημερινές κοινωνίες και ιερές αγελάδες δεν υπάρχουν.
Πως δε φταίνει οι ΔΥ. 80 % των δημοσίων δαπανών εκεί πάει. Και με τη διαφθορά υπονομεύουν και την ανάπτυξη. Και δεν έκαναν σωστά τους ελέγχους στο κράτος. Τις θέλετε και τις λέτε αυτές τις παπαριές?
Τελωνειακοί, εφοριακοί, πολεοδομίες, δημόσια νοσοκομεία, ΙΚΑ της κακομοίρας γινόταν και δε φταίνε ! Τι λετε ρε γίγαντες! Έχετε ιδέα τι πληρώνετε? Κάτι διπλωμάτες στο εξωτερικό πχ που πληρώνονται παχυλά και ξύνονται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπαίνουν και εμπόδιο αν κανεις και κάτι. Ενω κάθε παρανομία την αφήνουν, γιατί λαδώνονται ενώ αν ένας σωστός πολίτης κάνει τη δουλεια του τον ταλαιπωρούν.
Αν δε φταίνε αυτοί ποιος φταίει δλδ για να καταλάβουμε γιατί θα τρελαθούμε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Σεβ, διάβασα αυτά που γράφεις, αλλά προσωπικά τα θεωρώ προσέγγιση μπάι δι μπουκ.
Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να συμβούν, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν πρόκειται να σ' αφήσουν.
Δεν μπορείς για παράδειγμα να περιμένεις επενδύσεις στην παιδεία, όταν πλέον δεν έχεις λεφτά ούτε για βιβλία στα σχολεία.

Ιν δι λονγκ ραν, πιστεύω είμαστε μέρος του σχεδίου των φρίτσηδων για να γίνουν από περιφερειακή, παγκόσμια δύναμη.
Προφανώς πρέπει κάποιος ν' αναλάβει το ρόλο του παρία ή στην καλύτερη, του κουλάκου.
Αν αυτό είναι το όνειρο μας, τότε τα πράγματα βαίνουν κατ' ευχήν.

Προσωπικά δεν είμαι ούτε του αυτομαστιγώματος, ούτε του κισμέτ. Είμαστε στην κατάσταση που είμαστε γιατί θέλουμε να είμαστε.
Χωρίς πλάκα, όταν ο νταβάς σου, μιας και το θέτεις έτσι, σε έχει του πεταματού, είναι η ώρα να τον αλλάξεις, αν δεν μπορείς μόνος σου.

Επισκέπτης
Σε αποκλειστική φωτογραφία μόνο στο μπουρδέλα τελεία κομ ο υπεύθυνος για την οικονομική κατάρρευση:

17E1DE2C421124088AE4AC008F2BBF28.jpg
Επειδη ειμαι μπιτ μαλακας και μυστηριος πηρα τηλεφωνο φιλο που ζει και εργαζεται Σκωτια(με το κινητο,γιατι ο μαλακας κωλοβαρεσε με το email του)και ΚΑ-ΡΑ-ΤΣΕ-ΚΑ-ΡΙ-ΣΜΕ-ΝΑ στο Εδιμβουργο σε καβες και σουπερμαρκετ βρισκεις οτι single malt τραβαει η ψυχη σου...Α-ΝΕ-ΤΑ.

Τιμες ιδιες παντως.

Τωρα,για τη Γαστουνη θα σε γελασω...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
«Μην παίρνετε στα σοβαρά τα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ»!

«Η συμμετοχή στο ευρώ είναι μη αναστρέψιμη, προβλέπεται από το άρθρο 140 της Συνθήκης και αυτοί που βρίσκονται εντός της ευρωζώνης θα παραμείνουν στο ενιαίο νόμισμα».

Με αυτή την ξεκάθαρη δήλωση η Επίτροπος Δικαιοσύνης Βίβιαν Ρέντινγκ έσπευσε να διαψεύσει κάθε σενάριο και φήμη περί αποπομπής ή οικειοθελούς αποχώρησης της χώρας μας από το ευρώ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Οικειοθελής αποχώρηση υπάρχει πάντα, έστω και αν σημαίνει και αποχώρηση από την ΕΕ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
OYΣΤ μωρή βρώμα....μιλάς με την ασφάλεια του 255

Η κυρία Χρύσα Αράπογλου δήλωσε για το νέο μνημόνιο, όπως το χαρακτήρισε: «Καλούμαστε να ψηφίσουμε ένα κείμενο το οποίο δεν μας το έδωσαν να το διαβάσουμε. Με αυτό που πάνε να περάσουνε δεν είναι ο εξευρωπαϊσμός της χώρας αλλά η πλήρης βαλκανιοποίηση της Ελλάδας. Στην ουσία μας καλούν να εκδικηθούμε τους αγέννητους της πατρίδας μας, μας καλούν να διώξουμε ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η Ελλάδα, τους νέους, να τους διώξουμε στο εξωτερικό, να τους κάνουμε μετανάστες».

Επισκέπτης
Και ξαναλέω. Δε λέω να απολυθούν η μη. Αλλά λέω να μη φορολογούμε να τους πληρώνω. Εσύ ή όποιος άλλος θέλει ας πληρώσει και ας τους έχει και μόνιμους και με καλό μισθό. Απλό πράγμα .

Ώπα ρε μεγάλε.
Κι εγώ δε χρησιμοποιώ το δρομο Καβάλας-Δραμας.
Φερτε μου πίσω τα γκαφρα που μου αντιστοιχουν..
Είσαι ο ορισμος του οτι να'ναι σήμερα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ώπα ρε μεγάλε.
Κι εγώ δε χρησιμοποιώ το δρομο Καβάλας-Δραμας.
Φερτε μου πίσω τα γκαφρα που μου αντιστοιχουν..
Είσαι ο ορισμος του οτι να'ναι σήμερα.

Δικαίως το λες. Ίση αμοιβή για ίση εργασία και αυτή δεν είναι μια σωστή και δίκαιη αρχή? Kαλύτερα να πληρώνεις επί τόπου για ότι έκανες χρήση ναναι ολα καθαρά και ξάστερα.
Πιο λίγα θα βγαίνουν σε όλους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί ρε μάστορα δε πάει? Τοτέμ και ταμπού στις σημερινές κοινωνίες και ιερές αγελάδες δεν υπάρχουν.
Πως δε φταίνει οι ΔΥ. 80 % των δημοσίων δαπανών εκεί πάει. Και με τη διαφθορά υπονομεύουν και την ανάπτυξη. Και δεν έκαναν σωστά τους ελέγχους στο κράτος. Τις θέλετε και τις λέτε αυτές τις παπαριές?
Τελωνειακοί, εφοριακοί, πολεοδομίες, δημόσια νοσοκομεία, ΙΚΑ της κακομοίρας γινόταν και δε φταίνε ! Τι λετε ρε γίγαντες! Έχετε ιδέα τι πληρώνετε? Κάτι διπλωμάτες στο εξωτερικό πχ που πληρώνονται παχυλά και ξύνονται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπαίνουν και εμπόδιο αν κανεις και κάτι. Ενω κάθε παρανομία την αφήνουν, γιατί λαδώνονται ενώ αν ένας σωστός πολίτης κάνει τη δουλεια του τον ταλαιπωρούν.
Αν δε φταίνε αυτοί ποιος φταίει δλδ για να καταλάβουμε γιατί θα τρελαθούμε.
Iππότα μια απορία: ασπάζεσαι 0 δημόσιο τομέα κ όλα στους ιδιώτες;;;

Δεν ξέρω,υπάρχει πουθενά τέτοιο πράγμα σε καμιά χώρα;;;
Ακόμα κ οι ΗΠΑ έχουν 10% Δ.Υ. νομίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom