Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.091
Πόντοι
2.606
ΚΑΙ για να "λαικισω " και λιγο...7500ε ειναι περιπου χοντρικα ο μεσος μισθος ενος μουνοπανου στη βουλη που προσπαθει να μας σωσει(π.χ βουρος)ΓΙΑΤΙ ΤΑ πουτανοπαιδα δεν κανουν και τις απολαβες τους 600ε να δουμε ποσο θα αντεξουν?????....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.091
Πόντοι
2.606
E τότε πως θα γίνει ρε φιλαράκι αλλιώς. Περιμένεις λοιπόν να πάει ο καθένας μόνος του στο χωραφάκι να δουλέψει. Αν πχ αύριο κυρηχθεί πτώχευση και δεις τα αγροτικά προιόντα να εξαφανίζονται από τα ράφια και ο κόσμος κάνει ουρές να πάρει μερικές μικρές ποσότητες... ή αυτά κοστίσουν ξέρω γω σε ευρώ κάνα 100ρικο το κιλό με μισθό 300. Και πει μια επαναστατική επιτροπή που θα ελέγχει το κράτος " ξέρετε έχουμε ανάγκες στα τάδε προιόντα, σε επιστρατεύουμε να πας να δουλέψεις για κανα 6μηνο στην παραγωγή σιταριού".
Θα πας ή θα λες α τα μουνόπανα με χώσανε σιγά μη πάω κλπ? Και μη το κοροιδεύεις γιατί κάπως έτσι θα γίνει αν γίνει αντισταθούμε στην τρόικα και βαρέσουμε πτώχευση ...
αυτοργανωση δικε μου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.091
Πόντοι
2.606
ρε κανενα νταβα πουστη λεμε,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτοργανωση δικε μου...

τι είναι πάλι αυτό το φρούτο.. προτείνεις να επανέλθουμε στην εποχή των σπηλαίων? όπου ο καθένας έφτιαχνε για την παρτη του, έτρωγε μόνος του και ενίοτε σκότωνε τον διπλανό επειδή βαριόταν να φτιάξει κάτι ή να κυνηγήσει μόνος του ???

Επισκέπτης
χαχαχα.Να σου πω κάτι? Εντελώς θεωρητικά ναι το λύνεις. Μάλλον αν δεν είχαν εμφανιστεί όλοι αυτοί δεν θα υπήρχε το πρόβλημα. Μαθηματικά, 1+1= 2. Το χρήμα που παίρνουν ως πλούτο από την κοινωνία, δε θα εξαφανιζόταν. Θα παρέμενε στην τσέπη του φορολογούμενου. Και μάλιστα ίσως γινόταν επένδυση.

Eντάξει, κέρδισες.
Παραιτούμαι.
Άμα πιστεύεις πως η ροή του χρήματος και η παραγωγή πλούτου εκφράζεται από τον μαθηματικό τύπο 1+1=2 χρειάζεσαι ώρες φροντιστηρίων και δεν έχω τέτοια υπομονή.
Συνεχίστε τους αφορισμούς. Έτσι κι αλλιώς παίρνετε αυτό που σας αξίζει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α και εσύ το πες? Κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλά πιο πολύ για τον περσόνα το είπα :grin:

Ρε φιλαρακι έχεις δει πως αντιμετωπίζει η Ρωσία και η Κίνα όχι άλλες χώρες. Αλλά τους πολίτες τους. Τους ίδιους τους πολίτες τους.

Η δε Ρωσία δε διστάζει να κόψει το αέριο και το ρεύμα καταχείμωνο στην αδελφή Λευκορωσία. Και εσύ τους ονειρεύεσαι για νταβάδες...

νατσε και μαουζ τα βλέπετε για ποιους δουλεύουν οι προπαγάνδες για κακές τρόικες και γερμανίες και οι δήθεν " επαναστάσεις"? Το πιάσατε ότι το όλο κόλπο είναι η αλλαγή νταβά? ;)

ρε τυπε εχεις δει που φτασαμε η οχι? δε κοιτας πως σε αντιμετωπιζει η γερμανογαλλια τωρα? δε χορτασες και θες και αλλο. ξαναλεω. το πραγμα δε δουλευει. τραβας γραμμη τους φεσωνεις κυριοι οταν λαβετε θα λαβετε κλπ κλπ. και πας με την εμπειρια του μαλακα που εζησες τοσα χρονια και κανεις κολεγια με τον ρωσο. οχι σαν νταβα. ποιος θα σου σκαψει το πετρελαιο στο αιγαιο ρε? συ νομιζεις οτι με πατατες και ντοματες φυτεμα για 10 χρονια θα ερθεις παλι στα ποδια σου?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
τι είναι πάλι αυτό το φρούτο.. προτείνεις να επανέλθουμε στην εποχή των σπηλαίων? όπου ο καθένας έφτιαχνε για την παρτη του, έτρωγε μόνος του και ενίοτε σκότωνε τον διπλανό επειδή βαριόταν να φτιάξει κάτι ή να κυνηγήσει μόνος του ???
Ναι και θα γινει αυτο νομιζεις ποτε...Αν οι κοινωνιες (ποσο μαλλον η Ελληνικη :2funny: ) μπορουσαν να αυτοοργανωθουν θα το ειχαν κανει ηδη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Eντάξει, κέρδισες.
Παραιτούμαι.
Άμα πιστεύεις πως η ροή του χρήματος και η παραγωγή πλούτου εκφράζεται από τον μαθηματικό τύπο 1+1=2 χρειάζεσαι ώρες φροντιστηρίων και δεν έχω τέτοια υπομονή.
Συνεχίστε τους αφορισμούς. Έτσι κι αλλιώς παίρνετε αυτό που σας αξίζει.

Είτε το θέλουμε είτε όχι ναι έτσι είναι. 1+1 = 2. Ο καλύτερος τρόπος για να μην υπάρχει χώρος για λαμόγια που κονομάνε με το τίποτα . Καθαρά ξάστερα, νέτα σκέτα.

Τώρα ρε παιδιά αν κάποιοι θέλετε να συνεχίσετε να έχετε δημοσίους υπαλλήλους πληρώσετε τους από την τσέπη σας. Αλλά έλεος μην απαιτείτε η υπόλοιπη κοινωνία να φορολογείτε σα σκλάβοι για να πληρώνει τους υπονταβάδες της. Εσείς κάντε τους και χρυσούς. Δεν είναι θέμα κέρδισα ή όχι. Απλά δε θέλω να φορολογούμε σα ζώο να πληρώνω πασάδες. Εσεις που θέλετε πληρώστε τους και ας παίρνουν και 10 000 το μήνα, καμία αντίρρηση. Δεν προκύπτει θέμα δλδ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι και θα γινει αυτο νομιζεις ποτε...Αν οι κοινωνιες (ποσο μαλλον η Ελληνικη :2funny: ) μπορουσαν να αυτοοργανωθουν θα το ειχαν κανει ηδη

αντιγράφω

"Μόνη λύση η κοινωνική επανάσταση.  Σε όλα αυτά έχουμε να αντιπροτείνουμε την κοινωνική επανάσταση την οποία θεωρούμε ως μόνη λύση για να έχουμε ζωή και όχι επιβίωση. Αυτό σημαίνει να εξεγερθούμε απέναντι σε κάθε οικονομικό και πολιτικό θεσμό. Απαιτεί, μέσα στη πορεία της εξέγερσης, να λάβουμε μέτρα όπως κατάργηση του κράτους, της ιδιοκτησίας και κάθε είδους μετρησιμότητας, της οικογένειας, του έθνους, της ανταλλαγής  και του κοινωνικού φύλου. Ώστε να επεκτείνουμε τη χαριστικότητα και την ελευθερία σε κάθε σημείο του κοινωνικού βίου."

ότι κατάλαβες κατάλαβα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε τυπε εχεις δει που φτασαμε η οχι? δε κοιτας πως σε αντιμετωπιζει η γερμανογαλλια τωρα? δε χορτασες και θες και αλλο. ξαναλεω. το πραγμα δε δουλευει. τραβας γραμμη τους φεσωνεις κυριοι οταν λαβετε θα λαβετε κλπ κλπ. και πας με την εμπειρια του μαλακα που εζησες τοσα χρονια και κανεις κολεγια με τον ρωσο. οχι σαν νταβα. ποιος θα σου σκαψει το πετρελαιο στο αιγαιο ρε? συ νομιζεις οτι με πατατες και ντοματες φυτεμα για 10 χρονια θα ερθεις παλι στα ποδια σου?

O Ρώσος φιλαράκι έχει για τα αρχίδια του και γερμανούς και αμερικάνους ακόμη ακόμη. Και θα πας εσύ ο κακομοίρης να κάνεις και κολλεγιά στα ίσια...

Ο γερμανός και ο γάλλος 30 συναπτά έτη σου δινε μέσω της Ε.Ε. επιδοτήσεις αν δε κάνω λάθος. Στις πλάτες του γερμανού έπαιρνες φτηνά δάνεια και τα διασπάθιζες . Αλλά τώρα σου φταίει ο γερμανός και όχι τα δίκτυα που λυμαίνοταν το ΕΣΥ και το ΙΚΑ, η αποβιομηχάνιση της χώρας , τα κρατικά έργα, οι ολυμπιάδες κλπ. Εδώ αν δε κάνω λάθος λαμβάνοταν οι αποφάσεις για όλα αυτά...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.091
Πόντοι
2.606
OXI ρε μεσιε,προτεινω να αρχισουμε να νοιαζομαστε και για τον διπλανο μας,να παψουμε να κυνηγαμε το χρημα και την βολεψη  -που τοσο πολυ διαφημιζει ο καπιταλισμος που αγαπας-ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε τοπικο επιπεδο-αποβολη ολων των παθογενειων του σημερινου τροπου ζωης....
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ....ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ειναι η απαντηση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
OXI ρε μεσιε,προτεινω να αρχισουμε να νοιαζομαστε και για τον διπλανο μας,να παψουμε να κυνηγαμε το χρημα και την βολεψη  -που τοσο πολυ διαφημιζει ο καπιταλισμος που αγαπας-ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε τοπικο επιπεδο-αποβολη ολων των παθογενειων του σημερινου τροπου ζωης....
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ....ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ειναι η απαντηση...

και με ποιό σκεπτικό μπορείς να εμποδίσεις κάποιον να κυνηγά την βόλεψη? θα το απαγορεύσεις? αν είναι ικανός και άξιος γιατί να μην μπορεί να πετύχει ότι γουστάρει..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
O Ρώσος φιλαράκι έχει για τα αρχίδια του και γερμανούς και αμερικάνους ακόμη ακόμη. Και θα πας εσύ ο κακομοίρης να κάνεις και κολλεγιά στα ίσια...

Ο γερμανός και ο γάλλος 30 συναπτά έτη σου δινε μέσω της Ε.Ε. επιδοτήσεις αν δε κάνω λάθος. Στις πλάτες του γερμανού έπαιρνες φτηνά δάνεια και τα διασπάθιζες . Αλλά τώρα σου φταίει ο γερμανός και όχι τα δίκτυα που λυμαίνοταν το ΕΣΥ και το ΙΚΑ, η αποβιομηχάνιση της χώρας , τα κρατικά έργα, οι ολυμπιάδες κλπ. Εδώ αν δε κάνω λάθος λαμβάνοταν οι αποφάσεις για όλα αυτά...

παλι δε με πιανεις. ολα μου φταινε. ισχυουν ολα αυτα που λες τα εχω πει και τα λεω και γω. το θεμα ειναι τι κανεις απο δω και μπρος. το καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ειναι βιωσιμο το χρεος που εχεις καλως η κακως? δε βγαινεις ρε παιδι μου λεμε. παρτο αποφαση. 1. ειναι ανθρωπινως αδυνατο να πληρωθει τετοιο χρεος εκει που εφτασε παρτο αποφαση. 2. δε σε βοηθανε οι γερμανογαλλοι παρτο αποφαση. 3. βρες αλλους παιχτες να παιξεις γιατι μονος σου δε θα μπορεσεις να επιβιωσεις παρτο αποφαση.
αυτα ειναι τα δεδομενα. τελος.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Είτε το θέλουμε είτε όχι ναι έτσι είναι. 1+1 = 2. Ο καλύτερος τρόπος για να μην υπάρχει χώρος για λαμόγια που κονομάνε με το τίποτα . Καθαρά ξάστερα, νέτα σκέτα.

Τώρα ρε παιδιά αν κάποιοι θέλετε να συνεχίσετε να έχετε δημοσίους υπαλλήλους πληρώσετε τους από την τσέπη σας. Αλλά έλεος μην απαιτείτε η υπόλοιπη κοινωνία να φορολογείτε σα σκλάβοι για να πληρώνει τους υπονταβάδες της. Εσείς κάντε τους και χρυσούς. Δεν είναι θέμα κέρδισα ή όχι. Απλά δε θέλω να φορολογούμε σα ζώο να πληρώνω πασάδες. Εσεις που θέλετε πληρώστε τους και ας παίρνουν και 10 000 το μήνα, καμία αντίρρηση. Δεν προκύπτει θέμα δλδ.

Είπαμε, μαζική εκτέλεση.
Κέρδισες είπαμε. Την επομένη τα γκαφρα που πήγαιναν σ'αυτούς θα πέσουν στην πιάτσα κι όλα θα δουλέψουν ρολόι.

Υ.Γ. Για να προλάβω χαρακτηρισμούς (στα πελέ μου κιόλας) δεν είμαι ΔΥ..
Υ.Γ.2. Αν καεί το χωράφι μου μαζί με του γείτονα δεν είμαστε πάτσι. Είμαστε κι οι 2 χαμένοι.

Κράτα το τελευταίο και θα με θυμηθείς σε λίγο καιρό..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
παλι δε με πιανεις. ολα μου φταινε. ισχυουν ολα αυτα που λες τα εχω πει και τα λεω και γω. το θεμα ειναι τι κανεις απο δω και μπρος. το καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ειναι βιωσιμο το χρεος που εχεις καλως η κακως? δε βγαινεις ρε παιδι μου λεμε. παρτο αποφαση. 1. ειναι ανθρωπινως αδυνατο να πληρωθει τετοιο χρεος εκει που εφτασε παρτο αποφαση. 2. δε σε βοηθανε οι γερμανογαλλοι παρτο αποφαση. 3. βρες αλλους παιχτες να παιξεις γιατι μονος σου δε θα μπορεσεις να επιβιωσεις παρτο αποφαση.
αυτα ειναι τα δεδομενα. τελος.

Απο εδώ και μπρος τι κάνεις? Φέρνεις επενδύσεις αυτό κάνεις. Προάγεις την τεχνολογία. Αφήνεις την οικονομία να κυλίσει. Φέρνεις χρήμα στη χώρα. Και ανακουφίζεις το δημόσιο τομέα. Αυτά φυσικά αν είχαν γίνει απο το 2010 αλλά και μετά το μνημόνιο τώρα τα πράγματα θα ταν κατά πολύ καλύτερα. Κάνεις με δυο λόγια ότι έκανες τις δεκαετίες 50 και 60. Ή ότι κάνουν τώρα χώρες που κονομάνε. Μη σου πω για κινες κλπ αλλα για Ισραήλ ή Τουρκία. Τι κάνει η Τουρκία τα τελευταία 10 χρόνια? Ε κάνε και εσύ τα ίδια.

Αλλά κάτι μου λέει πως σκόπιμα δεν έγιναν όλα αυτά, ώστε να μπλέκεται η χώρα στη χοάνη των δοσεων και να πλασαριστεί τελικά ως λύση η Κίνα η Ρωσία οι Άραβες, το Ιράν κλπ.

Δες τώρα ποιοι σε έχουν αγοράσει. Φωτοβολταικά και λιμάνια κίνα. Τράπεζες και ακίνητα κλπ Ρωσία. Επίσης επενδύσεις σε ενέργεια Ρωσία ( Κοπελούζος κλπ).

Τράπεζες πάλι άραβες Κατάρ κλπ. Στω χώρα έκοβε και έραβε ο Κόκαλης που ήταν άνθρωπος των Ρώσων αν δε κάνω λάθος ( SISTEMA). Και στα εξοπλιστικά ακόμη το πρόγραμμα BMP3 και TOR M1 εκεί έγιναν λοβιτούρες. Και εσύ μου λες για ευρωπαίους.

Να μη πούμε για τα κινέζικα μαγαζιά , το λαθρεμπόριο που παρέλυσε το εσωτερικό λιανεμπόριο και χονδρεμπόριο και έκλεισε τόσα μαγαζιά. Δλδ αυτοί που θες είναι ΗΔΗ εδώ και καλό δεν έχουν κάνει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.091
Πόντοι
2.606
και με ποιό σκεπτικό μπορείς να εμποδίσεις κάποιον να κυνηγά την βόλεψη? θα το απαγορεύσεις? αν είναι ικανός και άξιος γιατί να μην μπορεί να πετύχει ότι γουστάρει..
αυτη ακριβως ειναι η παραμυθα που χεις καταπιει και εισαι "δυστυχης" ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΗΣ-ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ.
Σου χω λοιπον νεα μεσιε,δισεκατομυρια ανθρωποι πεθαναν δουλευοντας σαν σκυλια,αφραγκοι -εχοντας στο μυαλο τους αυτο-.Καμποσα εκατομυρια απο την εμμονη τους για κονομα εφτασαν στο εγκλημα η στην παρανοια,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ σε σχεση με αυτους που χαθηκαν στον δρομο....επισης ποιος σου λεει οτι ο αξιος και ο ικανος πρεπει να εχει το χρημα και την βολεψη προτεραιοτητα,μην κρινεις απο σενα που χεις καβατζες....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είπαμε, μαζική εκτέλεση.
Κέρδισες είπαμε. Την επομένη τα γκαφρα που πήγαιναν σ'αυτούς θα πέσουν στην πιάτσα κι όλα θα δουλέψουν ρολόι.

Υ.Γ. Για να προλάβω χαρακτηρισμούς (στα πελέ μου κιόλας) δεν είμαι ΔΥ..
Υ.Γ.2. Αν καεί το χωράφι μου μαζί με του γείτονα δεν είμαστε πάτσι. Είμαστε κι οι 2 χαμένοι.

Κράτα το τελευταίο και θα με θυμηθείς σε λίγο καιρό..

Δε τα λέω αυτά επί προσωπικού δλδ αν είσαι προσωπικά ή όχι , ούτε εχει να κάνει εγώ τι είμαι κλπ. Αλλά τι να κάνουμε , κάποια πράγματα ισχύουν.
Δεν είπα για μαζική εκτέλεση. Είπα να μη τους πληρώνω. Εγώ έχω αξίωση από την κοινωνία να με πληρώνει? Όχι. Βγηκα να κλαφτώ πως "ααα εντάξει εκτελέστε με " κλπ? Όχι. Ο άλλος γιατί? Είναι θεος? Ανώτερος?

Και ανθρώπους οι οποίοι απομυζούν δε τους θεωρώ γείτονες . Δεν είναι το χωράφι τους και δεν έχουο κανένα χωράφι. Είναι οι φοροεισπράκτορες, είναι οι τελώνες οι αγάδες που έρχονται και παίρνουν τη δεκάτη ΑΠΟ τα χωράφια του κοσμάκη ώστε να παρασιτούν. Με τις ευλογίες των πριγκήπων και βασιλέων βεβαίως  βεβαίως... Α που και που το παίζουν και δυσαρεστημένοι. Αποτέλεσμα ο βασιλεύς  διατάζει μεγαλύτερη αφαίμαξη του πόπολου να ταίσει τα χρυσά του παιδιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom