Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
[size=20pt]Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε σήμερα τις κάμερες για να κάνει μια συμβολική κατάθεση 1.000 ευρώ στον κοινό λογαριασμό που έχει με την σύζυγό του στην Εθνική Τράπεζα.Την ώρα που έκανε την κατάθεση κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το ίδιο.[/size]
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι..
Βεντύζαααααααααααααααααααααααααααα το δούλεμααααααααααααααααααααα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ζουμε ιστορικες μερες...

ο γαπ καθετε ακομα στην αιθουσα σκεπτικος?του ειπαν οτι ολοκληρωθηκε η συσκεψη?

Γιωργακη μιση καραφα ουζο να παρουμε ρε με το χταποδακι τραβιετε
http://[URL unfurl="true"]www.newskosmos.com/articleImages/politikoi-arxigoi.jpg[/img[/URL]]

και μια τηγανια να παραγγειλουμε
[img]http://[URL unfurl="true"]www.novasports.gr/media/2012/2/9dd0b808-1daf-49a0-aa2e-3b96573d874a_3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120209/low/newego_LARGE_t_1101_54028629.JPG

Επισκέπτης
[size=20pt]Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε σήμερα τις κάμερες για να κάνει μια συμβολική κατάθεση 1.000 ευρώ στον κοινό λογαριασμό που έχει με την σύζυγό του στην Εθνική Τράπεζα.Την ώρα που έκανε την κατάθεση κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το ίδιο.[/size]

axaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaa

τα φαρμακα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πηγα και εγω στην εθνικη των κατω πετραλωνων αλλα ειχα νουμερο 221 και εξυπηρετουσε το 132 στις 12 3ο και ετσι εφυγα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τι τα ποστάρεις ρε αλι αυτά τα λαμόγια.. κοινά κλεφτρόνια είναι (κάτι σαν τους απαλλοτριωτές τραπεζών Βούτση και Δημητράκη).. μπήκανε στην Symantec, βουτήξανε τον πηγαίο κώδικα και μετά εκβιάζανε την εταιρεία για να τον επιστρέψουνε...

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα τυπε εισαι ωραιο τυπακι μη κολλας στο βρισιδι ειναι το υφος μου αυτο ελαττωμα λογω παιδειας  :grin:
οσον αφορα τον μπουμπουκο απεχει μακρια απο θεοποιηση, ειναι καλυτερος απο αλλους και πολυ λιγοτερος απο το ιδανικο. αυτος ο καζακης ειναι πολυ καθυστερημενος ρε παιδι μου πως να το κανουμε. κακιστη συνθεση λοιπον που βγαζει καλυτερο τον μπουμπουκο απλα επειδη ειναι εξτριμ γκασμας ο αλλος.
επισης τιποτα δεν ειναι ασχετο, ολα με λεφτα εχουν να κανουν και οι λαθρο και ολα.
επισης σχετικα με το παραδειγμα του γεωργιαδη απο αυτα που καταλαβα εκανε λαθος παραλληλισμο. Ειπε πως δανειζεσαι πχ 100 και πληρωνεις 10 το χρονο σετοκους και σε καποια φαση δανειζεσαι αλλα 100 για να ξεπληρωσεις τα προηγουμενα 100 οποτε πρεπει να μετρας μονο τους τκοκους απο τα τελευταια 100. Ενω το παραδειγμα το σωστο οπως το καταλαβα ειναι πως δανειζεσαι 100 πληρωνεις 10 τοκους για αυτα το χρονο και μετα σε καποια φαση μετα ξαναδανειζεσαι αλλα οχι 100 για να ξεχρεωσεις αλλα ενα μικροτερο ποσο που αντιστοιχει στους τοκους εκεινης της χρονιας. Επομενως την επομενη χρονια εχεις να πληρωσεις και τους υπολοιπους τοκους του αρχικου δανειου, και τους τοκους του 2ου δανειου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
στην γερμανια θεμα συζητησης ειναι το ποτε θα χρεωκοπησουμε γι να αγορασουν σπιτι σε νησι τσαμπα

Επισκέπτης
στην γερμανια θεμα συζητησης ειναι το ποτε θα χρεωκοπησουμε γι να αγορασουν σπιτι σε νησι τσαμπα

Φίλε,μέσα στο 2012 θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα 1000%! Μπορεί να'ναι Απρίλιος,Μάιος,Οκτώβριος,Νοέμβριος....δε ξέρεις...αλλά το ότι θα'ναι μέσα στο 2012 θα είναι...

Τυχερός ΜΟΝΟ όποιος την κάνει,τα'χουμε πει αυτά! Εκτός βέβαια αν έχει ήδη λεφτά στην άκρη.......αλλά δε θα του φτάσουν και για πάντα....οπότε και αυτός αργά ή γρήγορα...θα την κάνει

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Φίλε,μέσα στο 2012 θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα 1000%! Μπορεί να'ναι Απρίλιος,Μάιος,Οκτώβριος,Νοέμβριος....δε ξέρεις...αλλά το ότι θα'ναι μέσα στο 2012 θα είναι...

Τυχερός ΜΟΝΟ όποιος την κάνει,τα'χουμε πει αυτά! Εκτός βέβαια αν έχει ήδη λεφτά στην άκρη.......αλλά δε θα του φτάσουν και για πάντα....οπότε και αυτός αργά ή γρήγορα...θα την κάνει

γερμανιδα κυρατσα προς αλλη: μην αγορασεις σπιτι ακομα σε νησι..κανε υπομονη σε λιγο θα χρεωκοπησουν κι θα τα παρουμε τσαμπα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υπολογιζουν ομως λαθος γιατι ο ελληνας μπορει να ειναι ολα τα αλλα αλλα το κομποδεμα του το εχει για την ωρα αναγκης...δεν θα πεθανει ακομα τοσο ευκολα.....

φυσικα και πρεπει να χρεοκοπησουμε και μαλιστα αμεσα.....πεθαινω να δω τις ξινισμενες τους φατσες οταν ολοι οι ανικανοι χαρτογιακαδες της γαλλογερμανικης ευρωπης και η γερμανιδα πορνη παρει την πουτσα του αγγλου και του αμερικανου τραπεζιτη στο στομα να την ρουφηξει με μανια...... :pipa1:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
υπολογιζουν ομως λαθος γιατι ο ελληνας μπορει να ειναι ολα τα αλλα αλλα το κομποδεμα του το εχει για την ωρα αναγκης...δεν θα πεθανει ακομα τοσο ευκολα.....

φυσικα και πρεπει να χρεοκοπησουμε και μαλιστα αμεσα.....πεθαινω να δω τις ξινισμενες τους φατσες οταν ολοι οι ανικανοι χαρτογιακαδες της γαλλογερμανικης ευρωπης και η γερμανιδα πορνη παρει την πουτσα του αγγλου και του αμερικανου τραπεζιτη στο στομα να την ρουφηξει με μανια...... :pipa1:
500 ευρω εχω κομποδεμα
ανετα αντεχω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Τι προτιμάς; 2 φορές ct των 250 € για 1 ώρα,ή 25 φορές μπουρδέλα των 20 € για 10 λεπτά σκάρτα....εδώ θα δείξεις αν είσαι της ποιότητας ή της ποσότητας!
mmm
cg θα επελεγα..το τελευταιο που πηρα ηταν στα 21-22 μ σπιτι..και ακουγαμε michael jackson θυμαμαι μετα το πηδημα..
σε μπουρδελο εχω να παω απο 20-21

τωρα ειμαι σε σκεση και ειμαι μονογαμικος

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Χέκτορ, δεν είμαι καζακικός αλλά κάνεις λάθος να τον συγκρίνεις με τον μπουμπούκο.
Ο άλλος είναι παλιά πουτάνα στο γυαλί, και δεν την φτάνεις εύκολα.
Τον ψαριανό να δεις πως είχε βάλει κάτω σε μια συνέντευξη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χέκτορ, δεν είμαι καζακικός αλλά κάνεις λάθος να τον συγκρίνεις με τον μπουμπούκο.
Ο άλλος είναι παλιά πουτάνα στο γυαλί, και δεν την φτάνεις εύκολα.
Τον ψαριανό να δεις πως είχε βάλει κάτω σε μια συνέντευξη.
Μόνο μία τον έχει τον Άδωνη. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom