βαλε στο 25:20, αυτα ειναι που σκανε φετος, δεν ειναι το συνολικο χρεος, ειναι τα συνολικα τοκοχρεολυσια για φετος. ΛΕς να πηραμε τοσα δις απο το δντ αν ειχαμε να πληρωσουμε μονο 12 δις?
Και το θεμα τον μεταναστων δεν το θιγω γιατι ειναι ασχετο παλι.
Για αυτο εχει ταλεντο ο γεωργιαδης, γυρναει τη συζητηση σε ασχετα θεματα ωστε να επηρεασει την κριση του ακροατη. Το θεμα των μεταναστων ή λαθρομεταναστων εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας. Δεν σημαινει αυτο ομως πως αν ειμαι "δεξιος" ή "αριστερος" δεν μπορω να ακουσω την λογικη και τα επιχειρηματα και του ενος και του αλλου. Προσωπικα δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο ειμιαι καπου στη μεση, αλλα αυτο δε σημαινει ΤΠΤ σε σχεση με την συζητηση για το χρεος.
Επισης δεν θεοποιουμε (προσωπικα τουλαχιστον) κανενα, απλα προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη να καταλαβουμε το προβληυμα και να βρουμε τη λυση. Και σχολια τυπου ωωω τον βουλωσε με τους λιμενεργατες, σορρυ αλλα δε πιστευω πως βοηθουν στη λυση του συγκεκριμενου προβληματος. Φιλικα παντα αν και
με εχεις ηδη βρισει πολλακις ακυρο απλα μου φανηκε ιδιαιτερα επιθετικο το υφος σου