Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι λεει ρε βουρλο? τιποτα δε λεει. μεχρι τωρα ξερουμε οτι γραφει. μετα το βιντεακι που εβαλες, ανετα μπορουμε να πουμε οτι τα εκανε κοπυ πειστ απο καπου καθοτι ουτε να τα πει ξερει ουτε να τα θυμαται.
Το γεγόνος ότι ο άνθρωπος είναι οικονομολόγος κ ξέρει από οικονομικά κ όχι να πουλάει μπλα-μπλα προφανώς δεν σου λέει κάτι έτσι;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό πόθεν προκύπτει.. διότι τα νούμερα μάλλον άλλα λένε

μάλιστα .. ασε τα δίκια και κοίτα το τι πρέπει .. λίγο βουλγαράκη μου θυμίζει αυτό  :think: :think: :think: :think:

α και κατι αλλο. αν θες να μην αισθανεσαι ασχημα να φεσωσεις τον γερμανο, μπορεις να σκεφτεις την κατοχη που σου γαμησε τα ραματα και τον χρυσο που σου σηκωσε και πηγε σπιτι του. αειντε θυμα, που σε επιασε ο πονος μη δε παρει τα οφειλομενα η φριντα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το γεγόνος ότι ο άνθρωπος είναι οικονομολόγος κ ξέρει από οικονομικά κ όχι να πουλάει μπλα-μπλα προφανώς δεν σου λέει κάτι έτσι;;;

αειντε ρε βλακα απο δω χαμω. ξερω ατομα που αγοραζω αυριο πτυχιο και γινομαι και γω οικονομολογος. και πιο πιστευτος καθοτι ξερω να τα λεω καλυτερα στο λαιβ. μαλακα χαμενε τραβα διαβασε και ασε τον καζακη ρε ζωο συ δεν εχεις ουτε ακρες ουτε πονηρια ουτε μυαλο και σε βλεπω ουτε με πτυχιο.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
συγκρίνοντας το τι λέει με άλλους ειδικούς και παρακολουθώντας συζητήσεις του με άλλους ειδικούς οι οποίοι μόνιμα τον κάνουν ρόμπα...
Μάλιστα, ειμαι σιγουρος πως δεν εχεις ακουσει ουτε μια φορα μια συζητηση του με αλλους ειδικους, παρα μονο αναμασας αυτα που ακους απο τρίτους, επειδη δεν υπαρχει φορα που να τον εχει κανει ρομπα ειδικος.
Επισης σχετικα με το προηγουμενο λινκ που ειναι ο Γεωργιαδης με τον Καζακη, το να ξεκιναει ο Γεωργιαδης τη συζητηση λεγοντας πως δεν θελει να αρχισει την διαμαχη με ταμπελες και στην πρωτη δυσκολια να λεει για σοβιετιες και θα μας παρουν τις περιουσιες και χιλιες 2 παπαριες.. εε νταξ νο κομεντς.
Επισης στο κομματι πουθ διαφωνησε ο εκτορ λοπεζ για τους ναυτκους,, ελεος δεν τον βουλωσε σε κατι, του ειπε εσυ τι θα εκανες ως υπουργος ναυτιλιας. Ουτε ειπε καποια λυση ο γεωργιαδης ουτε ο αλλος τα επαιξε, ειναι ενα θεμα ασχετο. Για το χρεος ασχολειτε ο ανθρωπος, οχι το πως θα κανει κουμαντο στο υπουργειο ναυτιλιας ελεος.
Και τελος αν στο θεμα χρεους και υπολογισμου χρεους τον βουλωσε ο γεωργιαδης τι να πω... εχετε ενα θεμα κατανοησης. Ο γεωργιαδης λεει μον για τους τοκους, ο αλλος λεει και για τα τοκοχρεολυσια μεσοπροθεσμου και μακροπροθεσμου δανεισμου. Σαν να λεμε εχω να πληρωσω αυτο το μηνα Δεη λει ο ενας και ο αλλος λεει εχω να πληρωσω Δεη οτε Ευδαπ. ελεος ελεος ελεος ελεος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αειντε ρε βλακα απο δω χαμω. ξερω ατομα που αγοραζω αυριο πτυχιο και γινομαι και γω οικονομολογος. και πιο πιστευτος καθοτι ξερω να τα λεω καλυτερα στο λαιβ. μαλακα χαμενε τραβα διαβασε και ασε τον καζακη ρε ζωο συ δεν εχεις ουτε ακρες ουτε πονηρια ουτε μυαλο και σε βλεπω ουτε με πτυχιο.
Έεε άντε αγοράσε κ κάνε μου κονέ να το αγοράσω κ γω το δικό μου κ πάμε να κάνουμε κόμμα,εσύ θα τα λες κ γω θα χτυπάω το τύμπανο. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μάλιστα, ειμαι σιγουρος πως δεν εχεις ακουσει ουτε μια φορα μια συζητηση του με αλλους ειδικους, παρα μονο αναμασας αυτα που ακους απο τρίτους, επειδη δεν υπαρχει φορα που να τον εχει κανει ρομπα ειδικος.
Επισης σχετικα με το προηγουμενο λινκ που ειναι ο Γεωργιαδης με τον Καζακη, το να ξεκιναει ο Γεωργιαδης τη συζητηση λεγοντας πως δεν θελει να αρχισει την διαμαχη με ταμπελες και στην πρωτη δυσκολια να λεει για σοβιετιες και θα μας παρουν τις περιουσιες και χιλιες 2 παπαριες.. εε νταξ νο κομεντς.
Επισης στο κομματι πουθ διαφωνησε ο εκτορ λοπεζ για τους ναυτκους,, ελεος δεν τον βουλωσε σε κατι, του ειπε εσυ τι θα εκανες ως υπουργος ναυτιλιας. Ουτε ειπε καποια λυση ο γεωργιαδης ουτε ο αλλος τα επαιξε, ειναι ενα θεμα ασχετο. Για το χρεος ασχολειτε ο ανθρωπος, οχι το πως θα κανει κουμαντο στο υπουργειο ναυτιλιας ελεος.
Και τελος αν στο θεμα χρεους και υπολογισμου χρεους τον βουλωσε ο γεωργιαδης τι να πω... εχετε ενα θεμα κατανοησης. Ο γεωργιαδης λεει μον για τους τοκους, ο αλλος λεει και για τα τοκοχρεολυσια μεσοπροθεσμου και μακροπροθεσμου δανεισμου. Σαν να λεμε εχω να πληρωσω αυτο το μηνα Δεη λει ο ενας και ο αλλος λεει εχω να πληρωσω Δεη οτε Ευδαπ. ελεος ελεος ελεος ελεος

αμα δε την ακουσες καλα τη συνεντευξη να μη γραφεις μαλακιες. του λεει του αδωνη να υιοθετησει τις προτασεις των ναυτεργατων και του απανταει ο αδωνης οκ για πες μου ποιες ειναι αυτες και ποιες απο αυτες θα επρεπε να υιοθετησω. α, ε, ο, η, για να καταληξει οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι προτεινουν οι λιμενεργατες. για τοσο ΓΚΑΣΜΑ μιλαμε. βαζει και μονος του αυτογκολ.  :jerking:

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αμα δε την ακουσες καλα τη συνεντευξη να μη γραφεις μαλακιες. του λεει του αδωνη να υιοθετησει τις προτασεις των ναυτεργατων και του απανταει ο αδωνης οκ για πες μου ποιες ειναι αυτες και ποιες απο αυτες θα επρεπε να υιοθετησω. α, ε, ο, η, για να καταληξει οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι προτεινουν οι λιμενεργατες. για τοσο ΓΚΑΣΜΑ μιλαμε. βαζει και μονος του αυτογκολ.  :jerking:
Την ακουσα πολυ καλα την συνεντευξη. Το θεμα ηταν το χρεος και οχι οι ναυτεργατες, το γυρισε κολοτουμπα ο αλλος. Και απλα απανταει μια λυση ειναι να ακουσει και να υιοθετησει τις προτασεις των ναυτεργατων γιατι ουτε αυτο δεν καταδεχεται να κανει ο αλλος. Επισης δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει πως επειδη δεν του ελυσε ολα τα προβληματα του υπουργειου του σε ενα θεμα που δεν εχει σχεση, λεει παπαριες για το χρεος??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ουτε να ακουτε δεν ξερετε γαμω τα πτυχια σας εαν εχετε σπουδασει κιολας. ο καζακης του ελεγε οτι χρωσταμε για το 2012 το συνολικο ποσο του χρεους και ο αδωνης του ελεγε οτι στο μπατζετ σου υπολογιζεις τη δοση που πληρωνεις οχι το συνολικο ποσο του δανειου. αν παρεις δανειο 300 χιλιαρικα ευρω τοτε κοιτας το κουμαντο που θα κανεις για το χιλιαρικο της δοσης, οχι για το συνολικο ποσο καθοτι δε θα το αποπληρωσεις ολο μεσα στο ετος  :idiot:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Την ακουσα πολυ καλα την συνεντευξη. Το θεμα ηταν το χρεος και οχι οι ναυτεργατες, το γυρισε κολοτουμπα ο αλλος. Και απλα απανταει μια λυση ειναι να ακουσει και να υιοθετησει τις προτασεις των ναυτεργατων γιατι ουτε αυτο δεν καταδεχεται να κανει ο αλλος. Επισης δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει πως επειδη δεν του ελυσε ολα τα προβληματα του υπουργειου του σε ενα θεμα που δεν εχει σχεση, λεει παπαριες για το χρεος??
Ξέχασες κ τους λαθρομετανάστες....τα 12δις διαφυγόνται που καίνε τον Άδωνη,τα μόνα.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ουτε να ακουτε δεν ξερετε γαμω τα πτυχια σας εαν εχετε σπουδασει κιολας. ο καζακης του ελεγε οτι χρωσταμε για το 2012 το συνολικο ποσο του χρεους και ο αδωνης του ελεγε οτι στο μπατζετ σου υπολογιζεις τη δοση που πληρωνεις οχι το συνολικο ποσο του δανειου. αν παρεις δανειο 300 χιλιαρικα ευρω τοτε κοιτας το κουμαντο που θα κανεις για το χιλιαρικο της δοσης, οχι για το συνολικο ποσο καθοτι δε θα το αποπληρωσεις ολο μεσα στο ετος  :idiot:
Δεν λεει αυτο. Λεει πως εκτος απο τους τοκους για ενα δανειο που πηραμε πριν 10 χρονια ας πουμε , πληρωνουμε και τους τοκους για ενα δανειο που πηραμε περσυ ας πουμε και για ενα δανειο που πηραμε πριν 3 μηνες και ειναι 3μηνο. Δεν τα γραφουν αθροιστικα ,τα γραφουν αναλυτικα τα βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα, αλλα ουτε αυτο δεν καταλαβες, σαν το γεωργιαδη μπερδεψες τις βουρτσες. Δεν του ειπε πως χρωσταμε ΓΙΑ ΤΟ 2012 το συνολικο ποσο του χρεους, του ειπε μονο πια ειναι αυτα που θα σκασουν μεσα στο 12

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξέχασες κ τους λαθρομετανάστες....τα 12δις διαφυγόνται που καίνε τον Άδωνη,τα μόνα.

ναι ρε μαλεα για πες τι ειπε? του λεει ο μπουμπουκος τους διωχνεις? ε...α...ο...ου. ρε τους διωχνεις???? ε...α...θα φυγουνε μονοι τους. ρε και αν δε φευγουνε? ε...α...ο... ε θα φυγουνε γιατι ηρθανε για το ευρω. ποιο ευρω ρε μαλακα ειχαμε ευρω το 90 και το 2000 που ηρθε το μεγαλυτερο κυμα? και το βουλωνει. Ο ΓΚΑΣΜΑΣ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι ρε μαλεα για πες τι ειπε? του λεει ο μπουμπουκος τους διωχνεις? ε...α...ο...ου. ρε τους διωχνεις???? ε...α...θα φυγουνε μονοι τους. ρε και αν δε φευγουνε? ε...α...ο... ε θα φυγουνε γιατι ηρθανε για το ευρω. ποιο ευρω ρε μαλακα ειχαμε ευρω το 90 και το 2000 που ηρθε το μεγαλυτερο κυμα? και το βουλωνει. Ο ΓΚΑΣΜΑΣ.
Είναι δηλαδή βασικό μας πρόβλημα της οικονομίας οι λαθρομετανάστες;;;;

Αλήθεια αυτοί γιατί μένουν Ελλάδα αν όχι επειδή έχουν κέρδος τεράστιο;;;

Μήπως δεν θα φύγουν όπως λέει ο Καζάκης έτσι κ πάμε σε δραχμή;;;

Προς το τέλος δε το ψέλισε πως ναι τους διώχνεις αν μείνουνε...ξανα βάλε το κ θα το ακούσεις.

Αλήθεια πώς μπορείς να τους διώξεις;;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είναι δηλαδή βασικό μας πρόβλημα της οικονομίας οι λαθρομετανάστες;;;;

Αλήθεια αυτοί γιατί μένουν Ελλάδα αν όχι επειδή έχουν κέρδος τεράστιο;;;

Μήπως δεν θα φύγουν όπως λέει ο Καζάκης έτσι κ πάμε σε δραχμή;;;

Προς το τέλος δε το ψέλισε πως ναι τους διώχνεις αν μείνουνε...ξανα βάλε το κ θα το ακούσεις.

Αλήθεια πώς μπορείς να τους διώξεις;;;;

:jerking: με χαιβανι σαν και σενα και πολυ συζητησα.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: με χαιβανι σαν και σενα και πολυ συζητησα.
βαλε στο 25:20, αυτα ειναι που σκανε φετος, δεν ειναι το συνολικο χρεος, ειναι τα συνολικα  τοκοχρεολυσια για φετος. ΛΕς να πηραμε τοσα δις απο το δντ αν ειχαμε να πληρωσουμε μονο 12 δις?
Και το θεμα τον μεταναστων δεν το θιγω γιατι ειναι ασχετο παλι.
Για αυτο εχει ταλεντο ο γεωργιαδης, γυρναει τη συζητηση σε ασχετα θεματα ωστε να επηρεασει την κριση του ακροατη. Το θεμα των μεταναστων ή λαθρομεταναστων εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας. Δεν σημαινει αυτο ομως πως αν ειμαι "δεξιος" ή "αριστερος" δεν μπορω να ακουσω την λογικη και τα επιχειρηματα και του ενος και του αλλου. Προσωπικα δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο ειμιαι καπου στη μεση, αλλα αυτο δε σημαινει ΤΠΤ σε σχεση με την συζητηση για το χρεος.
Επισης δεν θεοποιουμε (προσωπικα τουλαχιστον) κανενα, απλα προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη να καταλαβουμε το προβληυμα και να βρουμε τη λυση. Και σχολια τυπου ωωω τον βουλωσε με τους λιμενεργατες, σορρυ αλλα δε πιστευω πως βοηθουν στη λυση του συγκεκριμενου προβληματος. Φιλικα παντα αν και με εχεις ηδη βρισει πολλακις ακυρο απλα μου φανηκε ιδιαιτερα επιθετικο το υφος σου :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στους μετανάστες λέει επακριβώς:''αν δεν υπάρχει η κερδοφορία τους εδώ θα φύγουν,αν δεν φύγουν πρέπει να βρεθεί τρόπος να φύγουν'',ο άλλος θέλει ντε κ καλά να τους διώξουμε...στα καράβια κ έτσι.

Τώρα πώς θα γίνει αυτό με τα καράβια αν μας το εξηγούσε κιόλας.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βαλε στο 25:20, αυτα ειναι που σκανε φετος, δεν ειναι το συνολικο χρεος, ειναι τα συνολικα  τοκοχρεολυσια για φετος. ΛΕς να πηραμε τοσα δις απο το δντ αν ειχαμε να πληρωσουμε μονο 12 δις?
Για αυτο εχει ταλεντο ο γεωργιαδης, γυρναει τη συζητηση σε ασχετα θεματα ωστε να επηρεασει την κριση του ακροατη. Το θεμα των μεταναστων ή λαθρομεταναστων εχει να κανει με το πως το βλεπει ο καθενας. Δεν σημαινει αυτο ομως πως αν ειμαι "δεξιος" ή "αριστερος" δεν μπορω να ακουσω την λογικη και τα επιχειρηματα και του ενος και του αλλου. Προσωπικα δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο ειμιαι καπου στη μεση, αλλα αυτο δε σημαινει ΤΠΤ σε σχεση με την συζητηση για το χρεος.
Επισης δεν θεοποιουμε (προσωπικα τουλαχιστον) κανενα, απλα προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη να καταλαβουμε το προβληυμα και να βρουμε τη λυση. Και σχολια τυπου ωωω τον βουλωσε με τους λιμενεργατες, σορρυ αλλα δε πιστευω πως βοηθουν στη λυση του συγκεκριμενου προβληματος. Φιλικα παντα αν και με εχεις ηδη βρισει πολλακις ακυρο απλα μου φανηκε ιδιαιτερα επιθετικο το υφος σου :)

κοιτα τυπε εισαι ωραιο τυπακι μη κολλας στο βρισιδι ειναι το υφος μου αυτο ελαττωμα λογω παιδειας  :grin:
οσον αφορα τον μπουμπουκο απεχει μακρια απο θεοποιηση, ειναι καλυτερος απο αλλους και πολυ λιγοτερος απο το ιδανικο. αυτος ο καζακης ειναι πολυ καθυστερημενος ρε παιδι μου πως να το κανουμε. κακιστη συνθεση λοιπον που βγαζει καλυτερο τον μπουμπουκο απλα επειδη ειναι εξτριμ γκασμας ο αλλος.
επισης τιποτα δεν ειναι ασχετο, ολα με λεφτα εχουν να κανουν και οι λαθρο και ολα.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα τυπε εισαι ωραιο τυπακι μη κολλας στο βρισιδι ειναι το υφος μου αυτο ελαττωμα λογω παιδειας  :grin:
οσον αφορα τον μπουμπουκο απεχει μακρια απο θεοποιηση, ειναι καλυτερος απο αλλους και πολυ λιγοτερος απο το ιδανικο. αυτος ο καζακης ειναι πολυ καθυστερημενος ρε παιδι μου πως να το κανουμε. κακιστη συνθεση λοιπον που βγαζει καλυτερο τον μπουμπουκο απλα επειδη ειναι εξτριμ γκασμας ο αλλος.
επισης τιποτα δεν ειναι ασχετο, ολα με λεφτα εχουν να κανουν και οι λαθρο και ολα.
το καταλαβα πως ειναι το υφος σου για αυτο διεγραψα το σχολιο:)
Απλα φαινεται ακουμε το ιδιο και βγαζουμε διαφορετικα συμπερασματα. Και σορρυ που θα επιμεινω αλλα οταν χρωσταμε τις μιχαλους, δε κοιταμε πως θα εξοικονομισουμε 400 εκατομυρια που ειναι οι συνταξεις, αλλα μια ριζικη αλλαγη .. (παρομοιως με το λαθρο. οχι πως δεν ειναι ενα θεμα, αλλα δεν ειναι αυτο που μας χρεοκοπησε). Επισης πριν 5-6 σελιδες χτες το βραδυ εβαλα ενα λινκ απο εναν ελληνα καθηγητη στην αμερικη που εχει συνταξιοδοτηθει που δινει μερικες εξηγησεις στο τι εστι ευρω, τι εστι εθνικο νομισμα, τι εργαλεια χασαμε και ποτε το τυπωμα του νομισματος ειναι πληθωριστικο και για το αν εχει σχεση η υποτιμηση με την ανταγωνιστικοτητα. Προσωπικα θεωρω πως τα εξηγει αρκετα καλα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
[size=20pt]Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε σήμερα τις κάμερες για να κάνει μια συμβολική κατάθεση 1.000 ευρώ στον κοινό λογαριασμό που έχει με την σύζυγό του στην Εθνική Τράπεζα.Την ώρα που έκανε την κατάθεση κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το ίδιο.[/size]

axaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaa

τα φαρμακα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
[size=20pt]Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε σήμερα τις κάμερες για να κάνει μια συμβολική κατάθεση 1.000 ευρώ στον κοινό λογαριασμό που έχει με την σύζυγό του στην Εθνική Τράπεζα.Την ώρα που έκανε την κατάθεση κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το ίδιο.[/size]

axaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaa

τα φαρμακα μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ε βεβαια ο καθε ελληνας εχει σημερα 1000 ευρω να κανει μια καταθεση στην τραπεζα......εξαλλου που εχει να τα φαει;μηπως σε χαρατσια,φορους,εκτακτες εισφορες και φυσικο αεριο ; :grin: :grin: :grin: :grin: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom