Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
επειδη εκατσα απο περιεργεια και ακουσα ολη τη συνεντευξη, ο μπουμπουκος τον εχυσε στη μαπα τον καζακη. το ατομο ειναι καθυστερημενο, δεν ξερω τι γραφει αλλα στα προφορικα ειναι μογγολο.
Πραγματικά στα προφορικά είναι κάπως προς το δυσλεξίας κ μογγόλος ο Καζάκης,ωστόσο αν σου φαίνεται πως ο μπουμπούκος που εκτός από το να τον λέει κομμουνιστή πως θέλει να μας κάνει Β.Κορέα,Σοβιετική Ρωσία κτλ είπε κάτι κ τον έχυσε στην μάπα μάλλον έχεις ένα μικρό προβληματάκι κρίσης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πραγματικά στα προφορικά είναι κάπως προς το δυσλεξίας κ μογγόλος ο Καζάκης,ωστόσο αν σου φαίνεται πως ο μπουμπούκος που εκτός από το να τον λέει κομμουνιστή πως θέλει να μας κάνει Β.Κορέα κτλ είπε κάτι κ τον έχυσε στην μάπα μάλλον έχεις ένα μικρό προβληματάκι κρίσης.

τον εχυσε σε πολλα θεματα, στους λιμενεργατες που τον εκανε να κεκεδιζει, στους λαθρο που τον ξαναεκανε να κεκεδιζει, στον υπολογισμο πληρωμης χρεους και αλλα πολλα. ειναι αχρηστο ζωο ο καζακης  :uglystupid:, ουτε κατσικα δε τουδινα για βοσκη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν τα λες καλα. καταρχην η σχεση δεν ειναι αυστηρα δανειστη/δανειζομενου. δε του δανειζω απλα λεφτα, αλλα τον εχω υποχρεο να ψωνιζει απο τα μαγαζια μου και μου κανει γαμω τους τζιρους. εχει τεραστια διαφορα. με βολεψε και τον βολεψα, μαλιστα με βολεψε με πολυ περισσοτερα πραγματα απο απλως να μου επιστρεψει το δανειο.  ;)
2ον χανεις παλι στη συλλογιστικη γιατι πας να βγαλεις ενα αντικειμενικο δικιο. αυτο δεν παιζει. οι γερμανοι κανουν καλα τη δουλεια τους και το συμφερον τους και καλα κανουν. εμεις θαπρεπε να κανουμε τη δουλεια και το συμφερον μας τωρα και καλα θα καναμε. αρα κοιτας απο ποια θεση βρισκεσαι και πρατεις αναλογα. περιμενεις να σου πω οτι δε θα εκανα τα ιδια με τους γερμανους? τα ιδια και χειροτερα. απο την αλλη πλευρα τη δικια μας ομως θα τα εκανα ολα διαφορετικα.
ασε τα δικια και κοιτα τα πρεπει. καταλαβες τωρα γιατι λεω οτι δεν εχεις τη στοφα?

αυτό πόθεν προκύπτει.. διότι τα νούμερα μάλλον άλλα λένε

μάλιστα .. ασε τα δίκια και κοίτα το τι πρέπει .. λίγο βουλγαράκη μου θυμίζει αυτό  :think: :think: :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ακριβως εγινε  :jerking:
ναι ναι....οπως με τα αρματα που μας τα χαριζαν απο το αποθεμα που θα πετουσαν οι αμερικανοι και η μερκελ λεει....οχι....θα παρετε τα δικα μας αγορασμενα...... :jerking: :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό πόθεν προκύπτει.. διότι τα νούμερα μάλλον άλλα λένε

μάλιστα .. ασε τα δίκια και κοίτα το τι πρέπει .. λίγο βουλγαράκη μου θυμίζει αυτό  :think: :think: :think: :think:

καλα νταξει.

ριξε και ενα σχολιο για αυτο εδω, γιατι το προσπερασες οπως εκανες και με το αλλο για τα βιαγκρα  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τον εχυσε σε πολλα θεματα, στους λιμενεργατες που τον εκανε να κεκεδιζει, στους λαθρο που τον ξαναεκανε να κεκεδιζει, στον υπολογισμο πληρωμης χρεους και αλλα πολλα. ειναι αχρηστο ζωο ο καζακης  :uglystupid:, ουτε κατσικα δε τουδινα για βοσκη.

τενεκές είναι ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μην αρχιζεις τις παπαριες για να την πεις στον αλλο μονο και μονο επειδη σε πικαρισε. γιατι μπορει ευκολακι να σου κανει γυριστη. συ δηλαδη που εισαι ενεργο διευθυντικο στελεχος (υπαλληλος ομως παντα) τι διαφορα εχεις απο τον δημοσιο υπαλληλο? καθεσαι 3-4 εργασιμες ωρες μιμινουμ την ημερα να ποσταρεις στο μπουρδελα. αν το ηξερε το αφεντικο σου θα σου γαμουσε τα ραματα. δεν δουλευεις δεοντολογικα τον μισθο σου αν το παρουμε αυστηρα, κανεις λαμογιες.

και που ξέρει ρε ο καθένας ποιές ώρες δουλεύω??? και που ξέρει ρε ο καθένας τι σύμβαση και τι υποχρεώσεις έχω  απέναντι στον εργοδότη μου ??

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μίλησε ο Αϊνστάιν. :2funny:

Αυτός τουλάχιστον έχει πτυχίο οικονομικών κ λέει τα όσα λέει,εσύ κ άλλοι είστε ειδικοί χωρίς να έχετε καμία σχέση με το αντικείμενο.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
και που ξέρει ρε ο καθένας ποιές ώρες δουλεύω??? και που ξέρει ρε ο καθένας τι σύμβαση και τι υποχρεώσεις έχω  απέναντι στον εργοδότη μου ??

Ελα τραμουντάνη... υπόδειγμα σκληρά εργαζόμενου είσαι και συ...
τα χουμε ξαναπεί...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Αυτός τουλάχιστον έχει πτυχίο οικονομικών κ λέει τα όσα λέει,εσύ κ άλλοι είστε ειδικοί χωρίς να έχετε καμία σχέση με το αντικείμενο.

εμείς δικαιούμαστε να λέμε και μαλακίες σαν μη ειδικοί.. αυτός που το παίζει ειδικός όχι..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εμείς δικαιούμαστε να λέμε και μαλακίες σαν μη ειδικοί.. αυτός που το παίζει ειδικός όχι..
Όπως μου στείλει κ κάποιος που το συζητάμε pm,η μόνη αρνητική κριτική που θα έστεκε για Καζάκη είναι πως:

''Άλλο στην θεωρία κ άλλο στην πράξη''.

(clopy-paste είναι το ξανα τονίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και με ποιά βαρύτητα γνώμης ως μη ειδικός χαρακτηρίζεις ως μαλακίες τα λεγόμενα ενός ειδικού; κι αυτό μαλακία μου ακούγεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και με ποιά βαρύτητα γνώμης ως μη ειδικός χαρακτηρίζεις ως μαλακίες τα λεγόμενα ενός ειδικού; κι αυτό μαλακία μου ακούγεται.

συγκρίνοντας το τι λέει με άλλους ειδικούς και παρακολουθώντας συζητήσεις του με άλλους ειδικούς οι οποίοι μόνιμα τον κάνουν ρόμπα...

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
τις καλημέρες μου κι από εμένα αλλά όσο αφορά τον τόπο παραγωγής δεν τα ξές καλά
δεν έχει σημασία πού φτιάχνεται κάτι αλλά με τι στανταρτ
κι επειδή έχω επισκευτεί όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες ανατολικής ευρώπης (Ουγγαρία, σκοβακία, ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία) το πώς φτιάχνεται ένα αυτοκίνητο δεν έχεισχέση με το πού φτιάχνεται αλλά με το τι στάνταρντς ποιότητας ακολουθεί.

όσο για σύγκριση....μπες σε ένα πασάτ και σε ένα αβένσις - το βασικό μοντέλο - και έλα ξαναπες μου διαφορά ποιότητας

Μοϊκανέ.....ότι στάνταρντς και να βάλεις,το Honda ή Toyota ή Subaru ή ή ή... που βγαίνει εκτός ιαπωνίας,δεν έχει σχέση με αυτό που βγαίνει Αγγλία,Τουρκία,Ουγγαρία κτλ
Η Mazda γιατί τα μάζεψε και γύρισε πίσω ?? ότι έβγαινε στα εργοστάσια της Ford....ήταν αναξιόπιστο...Πάρα πολλά εξαρτήματα κατασκευάζονταν από ευρωπαϊκά εργοστάσια,για λόγους κόστους ,κάποια από αυτά κατέλληγαν σε γραμμές παραγωγής Ιαπωνικής φίρμας σε χώρα Ευρώπης,με συνέπεια την αναξιοπιστία του ευρωπαίου.Δεν θέλω να κάτσω να σου αναλύσω άλλο,διότι εδώ μιλάμε για πολιτική,αλλά μην μασάτε την τσίχλα.Ναι ρε συ,το Α4 είναι πιο μουράτο,αλλά αν το Avensis που θέτεις είναι φτιαγμένο στην χώρα του,μόνο λάδια,φίλτρα και μπουζί θα αλλάζεις,για πολλά χρόνια.Με το Α4 ,ώρες ελεύθερες θα θες για να κάνεις γαμώ τις γνωριμίες με τα μαστόρια και τους γραβατάκιδες στο τμήμα εγγυήσεων στην κοσμοκάρ.Φίλε μου ώρες να χουμε να μιλάμε.....είμαι πολλά χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου και των συνεργείων...και άκου και μένα....Πάρε ένα Honda,subaru κτλ από japan,γάμησέ το,πιές του το αίμα και δεν θα σου ζητήσει τίποτα για πολλά, πολλά χρόνια.Ο ευρωπαίος ήταν ,είναι και θα είναι αρρωστιάρης....Σταματάω εδώ,να πούμε τ5ίποτα για τα μουνιά που μας κυβερνάνε.....αλλά κάποτε, αν δεν το έχεις ήδη κάνει,θα με θυμηθείς....με φιλικούς χαιρετισμούς

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συγκρίνοντας το τι λέει με άλλους ειδικούς και παρακολουθώντας συζητήσεις του με άλλους ειδικούς οι οποίοι μόνιμα τον κάνουν ρόμπα...
Έχεις κανέναν ειδικό υπόψιν(εκτός από τους πασόκους βουλευτές κ την αφεντιά σου) που να υποστηρίζει την υπάρχουσα κατάσταση;;;;

Επισκέπτης
Ρε μόρτες, τώρα που μείναμε στο γιούρο θα εξακολουθούν να έρχονται σιτιτούρια?
Έτσι για να μετράμε το βιοτικό μας επίπεδο ναούμε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι λεει ρε βουρλο? τιποτα δε λεει. μεχρι τωρα ξερουμε οτι γραφει. μετα το βιντεακι που εβαλες, ανετα μπορουμε να πουμε οτι τα εκανε κοπυ πειστ απο καπου καθοτι ουτε να τα πει ξερει ουτε να τα θυμαται.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μόρτες, τώρα που μείναμε στο γιούρο θα εξακολουθούν να έρχονται σιτιτούρια?
Έτσι για να μετράμε το βιοτικό μας επίπεδο ναούμε..
Θα έρχονται,όσο έχει ο γεροτράμυ κ κάθε γεροτράμυ καβάτζα θα έρχονται κ το βιοτικός μας επίπεδο θα παραμένει υψηλό. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom