You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
γιατί; ξέρεις εσύ από πού θα γίνει η προμήθεια αυτή και μας το κρύβεις;Δεν καταλαβαινει γιατι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ...
Οσοι δεν το εχουν παρει χαμπαρι ας διαβασουν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το παρακατω...
Γιατί εγώ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος πως και αυτή η προμήθεια θα γίνει με αδιαφανείς τρόπους και μετά από 5-6 μήνες θα τη βγάλουνε πως έγινε με πουστιές (όταν δεν θα έχει κανένα νόημα να βγει στον αέρα)
Επισκέπτης
μερικες μου σκεψεις για να μην ανοιξω νεα θρεντ που θα ηθελα να τις σχολιασετε
καταρχας που παμε ρε παιδια;υπαρχει τελικα πατος στο βαρελι;αντε και ψηφιστηκε το μνημονιο.....και μετα ;τι;σωθηκαμε;θα εχουμε το 2013 αναπτυξη;αρχιδια.......
λουκετα παντου....ανεργια στο φουλ...απαξιωση των νεων και μορφωμενων......φτωχεια και εξαθλιωση γυρω μας....1000000 λεει στον αντεννα δεν εχει θερμανση στο σπιτι του,2 στους 5 αστεγους εχουν πτυχιο πανεπιστημιου....ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω
βλεπω δηλωσεις νεων ανθρωπων και λενε.... πως θα φτιαξουμε οικογενεια με 300 ευρω μισθους;
απο την αλλη βεβαια ρωταω....οι πατεραδες μας πως τα βγαλαν περα με λιγοτερα;μηπως ανεβασαμε ως κοινωνια πολυ τα στανταρς μας μεσω του λαιφσταιλ;αλλα για ποιο λαιφσταιλ μιλαμε;σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε.....
μαλλον παμε ολοταχως για την δεκαετια του 50 λενε καποιοι και για μεταναστευση παλι....στο δευτερο σκελος συμφωνω....στο πρωτο ομως οχι....γιατι αν το 50 ησουν πτυχιουχος δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρεις οχι μια αλλα τρεις δουλειες με καλες αμοιβες στην ελλαδα.....αρα;που παμε στο 2012;
θα φυγουν ολα τα μυαλα και θα μεινει η φυρα;οι φτωχοι εξαθλιωμενοι λουμπεν προλεταριοι ιθαγενεις και μεταναστες χωρις προσβαση στην παιδεια λογω οικονομικων δυσκολιων......και μην μου πει κανεις μαλακιες για δωρεαν παιδεια.....
για ρωτηστε ποσοι γονεις απο επαρχια δεν στειλαν φετος τα παιδια τους να σπουδασουν και ας περασαν σε μια σχολη επειδη δεν ειχαν τα απαραιτητα λεφτα να συντηρησουν τις εκει σπουδες τους;και γιατι στην τελικη σου λεει τι αξια θα εχει το πτυχιο και αν το παρει; να το βαλει στην κορνιζα;
τι κοινωνια αραγε θα εχει η ελλαδα μετα απο εικοσι χρονια;μια κοινωνια γερασμενη,νωθρη κοινωνικα,αποσαρθρωμενη ηθικα υλικα και οικονομικα,εξαρτημενη απο τον ξενο παραγοντα,μια κοινωνια καταστραμμενη γεματη διαφθορα,εγκληματικοτητα και παρακμη;θα θελει κανενας απο σας να ζει σε μια τετοια ζουγκλα;
Κούβα...

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2012_02/422749_2639563078807_1547454627_32011078_1400289723_n.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ναι ρε γερο...ειδικα το"φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους"...
Επισκέπτης
ρε μαλάκες, δεν κάνετε τον κόπο να παίρνετε τη συζήτηση από την αρχή; ποτέ;
τόσο δύσκολο είναι;
Ρε συ θα μας τρελάνεις?
Απ την αρχή το πάμε, εσυ πηδας 70 χρονια..
karamitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξαναδιάβασε λοιπόν το προήγουμενο ποστ μου και μετά πες μου ΑΝ ΕΓΩ περιορίζω μόνο στον ΒΠΠ.εισαι εκτός θέματος
εγώ δεν μίλησα για το ΒΠΠ
η συζήτηση ήτανε γιατί οι Γερμανοί αυξάνουνε τις εξαγωγές παρότι βρίσκονται στο ευρώ
τόσο δύσκολο είναι;
Την απάντηση που ψάχνεις δεν θα στην δώσει καμία θεωρία ή ιδέα.
Αντίθετα η κλοπή που έχει διαπραχθεί απο τον λαό των γαμωΝΑΖΙδων όλο τον προηγούμενο αιώνα μπορεί να εξηγήσει γιατί αυξάνουνε τις εξαγωγές παρότι βρίσκονται στο ευρώ
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.025
- Πόντοι
- 2.606
ΠΟΥ ΘΑ παει θα τις φατε τις μαπες σας κωματοσκυλα!Αυτό το μαλακισμένο ο Τσίπρας δεν θα συλληφθεί για την μαλακία του "να πάμε σε άτακτη χρεωκοπία"???
Επισκέπτης
Τι εγραψε ρε ο ανθρωπος...διαβάζω στην συνέντευξη του Σκαπέρδα
"Αν όντως γίνει η συμφωνία μάλλον τα νέα ομόλογα θα διέπονται απο το Αγγλικό δίκαιο, αντί του Ελληνικού δικαίου που τώρα διέπουν τα περισσότερα ομόλογα που έχουν εκδοθεί πριν το 2010. Αυτό σημαίνει πως θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αθετηθεί το καινούργιο χρέος σε σχέση με το παλιό"
δηλαδή ο τύπος ξεκινά με την παραδοχή ότι οι Ελληνες θα γίνουν απατεώνες και μπαταχτσήδες...
να τον χέσω αυτόν, τα πτυχία του και τις ακαδημαικές περγαμηνές του...

Επισκέπτης
Υπερβολες..ο ανθρωπος...

Επισκέπτης
ΥΓ μιλάει ένας ο οποίος θα ξεπεράσει την κρίση χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα και πολύ... κάποιοι με λένε βολεμένο, κάποιοι άνθρωπο του συστήματος.. στα αρχίδια μου τους γράφω.. δόξω τον θεό, τον δία, τον αλλάχ.. δουλεύω τριάντα χρόνια και φρόντισα κάθε χρόνο να κρατάω ένα μέρος από την κουβέρτα στην μπάντα για να μην κρυώσω σε δύσκολους χειμώνες αλλά και για να αφήσω και κάτι να σκεπαστούν τα παιδιά μου...

Ανθρωπος ειναι,οχι καλωδιο...Υπερβολες..![]()
Το ιδιο ισχυει και για τον Χιτλερ βεβαιως.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
οχι ρε φίλε, δεν είναι έτσιΜα δεν καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι απλά μόνο θέμα παραγωγής; Αν οι στρατηγικές ειναι 2 - πουλάς ποιοτητα ή χτυπας στο κοστος - η ελλάδα δε μπορεί να κανει ΤΙΠΟΤΑ απο τα 2. Και αν κάποτε μπορουσε πλεον ΔΕ μπορεί.
Ειναι λίγο απλοϊκό το "δεν παράγονται αρα τα εισάγουμε απο Γερμανια" Γιατί το ελληνικό προϊόν έπαψε να ειναι ανταγωνιστικό στην πλειοψηφία του. Και ΕΙΔΙΚΑ εκεί που υπάρχουν προϊόντα non commodities και υψηλής προστιθέμενης αξίας
αυτά που λες για στρατηγικής μάρκετινγκ (που δεν είναι δύο αλλά τρεις, αλλά δεν γαμιέται - ξεχνάς την καινοτομία) προϋποθέτουνε πως έχεις πρώτα παραγωγή.
Για να κάνεις παραγωγή χρειάζεσαι ένταση εργασίας (εργάτες επί το κοινόν). Εδώ εργάτες δεν θέλουμε να είμαστε, γιατί οι κώλοι μας είναι καλοθρεμμένοι και είμαστε και σπουδαγμένοι.
οπότε γιατί δεν το ρίχνεις στην καινοτομία; αφού είσαι σπουδαγμένος λαός;
πώς να ανοίξει η οποιαδήποτε παραγωγή με τόσα γραφειοκρατικά προβλήματα; με τόσα φορολογικά τροχοπέδη; με συνδικαλιστές να θέλουνε να γαμηθούν τα αφεντικά; ποιος θα φτιάξει παραγωγή;
το έχω ξανααναφέρει
έχεις Πυρκαλ, βγάζεις πυραύλους αλλά πας και παίρνεις γαλλικούς και γερμανικούς. Πώς θα κάνεις εσύ αύξηση παραγωγής και εξαγωγές;
Έχεις ναυπηγεία και δεν φτιάχνεις εκεί τα δικά σου υποβρύχια, αλλά πας και τα παίρνεις από αλλού. Ε, τι να πεις
οκ, έχετε δίκιο εσείς και έχω άδικο εγώ
εγώ είμαι ο μαλάκας
όλα είναι καλά εδώ και είναι οι κακοί Γερμανοί που μας φτάινε και ο Β ΠΠ. Τώρα που σου βάζουνε το μαχαίρι στον κώλο γιατί δεν το αλλάζεις; Ο Γερμανός σου φταίει ή ο άλλος που πουλιέται σε αυτόν;
Δηλαδή σου φταίει ο Χριστοφοράκος και όχι αυτός που τις έπαιρνε τις μίζες; Μόνος του το έκανε το πανηγύρι;
πρόσεξε, δεν λέω πως δεν φταίνε αυτοί...
αυτό που λέω είναι πως και τους γερμανούς να γαμήσεις (δεν θα το κάνεις αλλά λέμε τώρα) μετά θα έρθει κάποιος άλλος να παίξει το ρόλο τους. Θα λέγεται ρώσος; Κινέζος; Άραβας;
δεν θα έχει σημασία
αν δεν πέσει καρατόμηση εδώ μέσα δεν αλλάζει τίποτα
με λύπη μου βλέπω πως δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα πολιτικών. Πολύς κόσμος βρίσκεται είτε αλλού.....είτε στο ίδιο κόλπο
Επισκέπτης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανθρωπος ειναι,οχι καλωδιο...
Το ιδιο ισχυει και για τον Χιτλερ βεβαιως.
Ναι.
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.tsourosmarine.gr/mediaupload/eshop/swivels/sinkers_kabana_swivel.jpg[/img[/URL]])
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχαΡε συ θα μας τρελάνεις?
Απ την αρχή το πάμε, εσυ πηδας 70 χρονια..
δεν μίλησα για σένα
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αυτό το μαλακισμένο ο Τσίπρας δεν θα συλληφθεί για την μαλακία του "να πάμε σε άτακτη χρεωκοπία"???
αει φτυστα τα αρχιδακια σου γελοιε
και κατσε να σε σκασει ενα καραμανλης να ησυχασουμε,μπετοβλακα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
άει καλάΞαναδιάβασε λοιπόν το προήγουμενο ποστ μου και μετά πες μου ΑΝ ΕΓΩ περιορίζω μόνο στον ΒΠΠ.
Την απάντηση που ψάχνεις δεν θα στην δώσει καμία θεωρία ή ιδέα.
Αντίθετα η κλοπή που έχει διαπραχθεί απο τον λαό των γαμωΝΑΖΙδων όλο τον προηγούμενο αιώνα μπορεί να εξηγήσει γιατί αυξάνουνε τις εξαγωγές παρότι βρίσκονται στο ευρώ
τι να σου απαντήσω τώρα
δεν έχει νόημα
εισαι εκτός θέματος
εγώ δεν μίλησα για το ΒΠΠ
η συζήτηση ήτανε γιατί οι Γερμανοί αυξάνουνε τις εξαγωγές παρότι βρίσκονται στο ευρώ
τόσο δύσκολο είναι;
Το ευρώ διευκολύνει τις γερμανικές εξαγωγές δεν τις ελαττώνει.Το ευρώ είναι μαλακότερο από το μάρκο και η Γερμανία μπορεί να εξάγει φτηνά ενώ με το μάρκο τα προιόντα της θα ήταν πιο ακριβά.Το ευρώ όμως είναι σκληρότερο από τη δραχμή κάνει δηλαδή τα ελληνικά προιόντα πιο ακριβά.Οι Γερμανοί κατά κάποιον τρόπο πήραν από τις οικονομίες του Νότου την ελαστικότητα των νομισμάτων τους για να την ενσωματώσουν στο ευρώ ώστε να μπορούν να εξάγουν περισσότερο.Ηταν το colpo grosso της Γερμανίας.Παράλληλα ο Νότος έχασε την ελαστικότητα του νομίσματός του με αντάλλαγμα τα φτηνά δάνεια τα οποία προορίζονταν για τη γερμναική βιομηχανία αλλά τα τσέπωσαν οι Νότιοι για να αγοράσουν γερμανικά προιόντα.
Δεν είναι πλασματικό χρήμα.Τα προιόντα που αγοράστηκαν είναι πραγματικά και αυτά χρωστάμε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν φταίει αυτόςαει φτυστα τα αρχιδακια σου γελοιε
και κατσε να σε σκασει ενα καραμανλης να ησυχασουμε,μπετοβλακα
όταν τον βάφτισαν στην κολυμπηθρα αντί για νερό είχε ρακή και από τότε είναι μόνιμα μεθυσμένος
δεν είναι τυχαίο που γράφτηκε στο κόμμα...απλα λοξοδρόμησε κατά λάθος
Επισκέπτης
Ναι.
http://[URL unfurl="true"]www.tsourosmarine.gr/mediaupload/eshop/swivels/sinkers_kabana_swivel.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τρομερο λεμε.
Νομιζω οτι ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ φανατικου ο στραπονιαρης.
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.
Ο κοσμος χανεται και αυτος σου λεει"χεζω τα πτυχια οποιανου προτεινει/υπονοει να ριξουμε τους εταιρους μας"...
Απιστευτο!
Επισκέπτης
δεν φταίει αυτός
όταν τον βάφτισαν στην κολυμπηθρα αντί για νερό είχε ρακή
Μαλαματίνα ειχε..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27