Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
προφανώς ούτε εσύ βγαίνεις πολύ εκτός Ελλάδος
να σου πω πως τα ίδια γίνονται σε πάρα πολλές χώρες including Ιταλία, λοιπά Βαλκάνια, Γαλλία....

έθνος ανάδελφο δεν είμαστε. Ή μάλλον είμαστε επειδή είμαστε και γαμώ τις κότες
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ
Στην Γαλλια υπουργοι πηγαν φυλακη και πολλοι τελειωσαν την καριερα τους για ψυλου πηδημα.
Ιταλια μαλλον ενας εισαγγελεας μαντρωσε την μιση βουλη .
ΒΑΛΚΑΝΙΑ χαρισμα σου και η υπολοιπη Ευρωπη τι γινεται φιλε ????

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τώρα:Βέτο Σαμαρά στη σύσκεψη :rockon:

Το Βέτο Σαμαρά αποτέλεσε , σύμφωνα με πληροφορίες, την αφορμή να διακοπεί η σύσκεψη των πολτικών αρχηγών. Ο λόγος που έθεσε το Βέτο ο πρόεδρος της ΝΔ είναι η άρνησή του στην οριζόντια περικοπή των επικουρικών συντάξεων χωρίς πλαφόν. Το Βέτο οδήγησε στην τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με Γιούνκερ και Ρεν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ειμαι οικονομολόγος. Δεν ειναι λογιστικό το θέμα

Η Γερμανία παράγει προϊόντα εξαιρετικά ανταγωνιστικά που χαρακτηριζονται απο εξαιρετική ποιότητα. Δεν πουλάει φτήνια. Δε χτυπαει στο κόστος. Εχει χτίσει μια ποιοτική φήμη, και πουλαει τα προϊόντα της ακριβότερα - δεν αγοράζω Γερμανικό επειδή ειναι φτηνο. Το αγοράζω επειδή εχω φράγκα και θέλω το καλύτερο.

Αυτο βέβαια εχει πίσω του μια καταπληκτική υποδομή, Παιδεία, έρευνα, δημόσια διοίκηση αποτελεσματική.

Επίσης η Γερμανία αρνήθηκε να κάνει outsourcing και να εξαγάγει την τεχνογνωσία της.Ακόμα κράτησε σταθερούς τους μισθούς ενώ οι εξαγωγές ανέβαιναν.Επίσης χρησιμοποιεί το ευρώ που είναι μαλακότερο από το μάρκο για να τονώνει τις εξαγωγές.Και φυσικά κρατά τους τριτοκοσμικούς(ακόμα και Τούρκους) σε γκέττο με το επιχείρημα οτι η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε.
Αλλά βασικά η μόνη μέθοδος χωρών σαν την Ελλάδα να γίνουν ανταγωνιστικές είναι το undercutting να παράγουν δηλαδή το ίδιο προιόν πιο φτηνά όπως κάνουν οι Κινέζοι.Οι Ελληνες δεν μπορούν να παραγάγουν προιόντα ποιοτικά ανώτερα από τον ανταγωνισμό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μερικες μου σκεψεις για να μην ανοιξω νεα θρεντ που θα ηθελα να τις σχολιασετε

καταρχας που παμε ρε παιδια;υπαρχει τελικα πατος στο βαρελι;αντε και ψηφιστηκε το μνημονιο.....και μετα ;τι;σωθηκαμε;θα εχουμε το 2013 αναπτυξη;αρχιδια.......

λουκετα παντου....ανεργια στο φουλ...απαξιωση των νεων και μορφωμενων......φτωχεια και εξαθλιωση γυρω μας....1000000 λεει στον αντεννα δεν εχει θερμανση στο σπιτι του,2 στους 5 αστεγους εχουν πτυχιο πανεπιστημιου....ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω

βλεπω δηλωσεις νεων ανθρωπων και λενε.... πως θα φτιαξουμε οικογενεια με 300 ευρω μισθους;

απο την αλλη βεβαια ρωταω....οι πατεραδες μας πως τα βγαλαν περα με λιγοτερα;μηπως ανεβασαμε ως κοινωνια πολυ τα στανταρς μας μεσω του λαιφσταιλ;αλλα για ποιο λαιφσταιλ μιλαμε;σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε.....

μαλλον παμε ολοταχως για την δεκαετια του 50 λενε καποιοι και για μεταναστευση παλι....στο δευτερο σκελος συμφωνω....στο πρωτο ομως οχι....γιατι αν το 50 ησουν πτυχιουχος δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρεις οχι μια αλλα τρεις δουλειες με καλες αμοιβες στην ελλαδα.....αρα;που παμε στο 2012;

θα φυγουν ολα τα μυαλα και θα μεινει η φυρα;οι φτωχοι εξαθλιωμενοι λουμπεν προλεταριοι ιθαγενεις και μεταναστες χωρις προσβαση στην παιδεια λογω οικονομικων δυσκολιων......και μην μου πει κανεις μαλακιες για δωρεαν παιδεια.....

για ρωτηστε ποσοι γονεις απο επαρχια δεν στειλαν φετος τα παιδια τους να σπουδασουν και ας περασαν σε μια σχολη επειδη δεν ειχαν τα απαραιτητα λεφτα να συντηρησουν τις εκει σπουδες τους;και γιατι στην τελικη σου λεει τι αξια θα εχει το πτυχιο και αν το παρει; να το βαλει στην κορνιζα;

τι κοινωνια αραγε θα εχει η ελλαδα μετα απο εικοσι χρονια;μια κοινωνια γερασμενη,νωθρη κοινωνικα,αποσαρθρωμενη ηθικα υλικα και οικονομικα,εξαρτημενη απο τον ξενο παραγοντα,μια κοινωνια καταστραμμενη γεματη διαφθορα,εγκληματικοτητα και παρακμη;θα θελει κανενας απο σας να ζει σε μια τετοια ζουγκλα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ
Στην Γαλλια υπουργοι πηγαν φυλακη και πολλοι τελειωσαν την καριερα τους για ψυλου πηδημα.
Ιταλια μαλλον ενας εισαγγελεας μαντρωσε την μιση βουλη .
ΒΑΛΚΑΝΙΑ χαρισμα σου και η υπολοιπη Ευρωπη τι γινεται φιλε ????
μου φαίνεται όταν μιλάτε κλάνετε

μίλησες για μίζες
σου απάντησα για μίζες

και μου απαντάς για το πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη
σε αυτό - από τα πρωτοσέλιδα - δείχνει να έχεις δίκιο.
Αλλά άμα δεις τα πρωτοσέλιδα και των δικών μας εφημερίδω....όλοι πια φυλακή μπάινουνε

για υπόλοιπη Ευρώπη...ας μη μιλήσουμε για Γερμανία
το πρόβλημά σου είναι το αν είσαι ο μοναδικός λαός που φέρεται έτσι ή το αν είναι σωστό;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Oπως τα λες ειναι τα πραματα gl

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μερικες μου σκεψεις για να μην ανοιξω νεα θρεντ που θα ηθελα να τις σχολιασετε

καταρχας που παμε ρε παιδια;υπαρχει τελικα πατος στο βαρελι;αντε και ψηφιστηκε το μνημονιο.....και μετα ;τι;σωθηκαμε;θα εχουμε το 2013 αναπτυξη;αρχιδια.......

λουκετα παντου....ανεργια στο φουλ...απαξιωση των νεων και μορφωμενων......φτωχεια και εξαθλιωση γυρω μας....1000000 λεει στον αντεννα δεν εχει θερμανση στο σπιτι του,2 στους 5 αστεγους εχουν πτυχιο πανεπιστημιου....ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω

βλεπω δηλωσεις νεων ανθρωπων και λενε.... πως θα φτιαξουμε οικογενεια με 300 ευρω μισθους;

απο την αλλη βεβαια ρωταω....οι πατεραδες μας πως τα βγαλαν περα με λιγοτερα;μηπως ανεβασαμε ως κοινωνια πολυ τα στανταρς μας μεσω του λαιφσταιλ;αλλα για ποιο λαιφσταιλ μιλαμε;σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε.....

μαλλον παμε ολοταχως για την δεκαετια του 50 λενε καποιοι και για μεταναστευση παλι....στο δευτερο σκελος συμφωνω....στο πρωτο ομως οχι....γιατι αν το 50 ησουν πτυχιουχος δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρεις οχι μια αλλα τρεις δουλειες με καλες αμοιβες στην ελλαδα.....αρα;που παμε στο 2012;

θα φυγουν ολα τα μυαλα και θα μεινει η φυρα;οι φτωχοι εξαθλιωμενοι λουμπεν προλεταριοι ιθαγενεις και μεταναστες χωρις προσβαση στην παιδεια λογω οικονομικων δυσκολιων......και μην μου πει κανεις μαλακιες για δωρεαν παιδεια.....

για ρωτηστε ποσοι γονεις απο επαρχια δεν στειλαν φετος τα παιδια τους να σπουδασουν και ας περασαν σε μια σχολη επειδη δεν ειχαν τα απαραιτητα λεφτα να συντηρησουν τις εκει σπουδες τους;και γιατι στην τελικη σου λεει τι αξια θα εχει το πτυχιο και αν το παρει; να το βαλει στην κορνιζα;

τι κοινωνια αραγε θα εχει η ελλαδα μετα απο εικοσι χρονια;μια κοινωνια γερασμενη,νωθρη κοινωνικα,αποσαρθρωμενη ηθικα υλικα και οικονομικα,εξαρτημενη απο τον ξενο παραγοντα,μια κοινωνια καταστραμμενη γεματη διαφθορα,εγκληματικοτητα και παρακμη;θα θελει κανενας απο σας να ζει σε μια τετοια ζουγκλα;

Οπως εκανε ο πατερας μου με 3,60 διχως 2 τζιπ και ενα σμαρτ
αλλα σπουδασε 2 παιδια με πανινα αλυσιδα και οχι νικε των 190 ευρω.
Και μαθαμε να διαβαζουμε στο σπιτι και οχι βολτα στα φροντιστηρια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επίσης η Γερμανία αρνήθηκε να κάνει outsourcing και να εξαγάγει την τεχνογνωσία της.Ακόμα κράτησε σταθερούς τους μισθούς ενώ οι εξαγωγές ανέβαιναν.Επίσης χρησιμοποιεί το ευρώ που είναι μαλακότερο από το μάρκο για να τονώνει τις εξαγωγές.Και φυσικά κρατά τους τριτοκοσμικούς(ακόμα και Τούρκους) σε γκέττο με το επιχείρημα οτι η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε.
Αλλά βασικά η μόνη μέθοδος χωρών σαν την Ελλάδα να γίνουν ανταγωνιστικές είναι το undercutting να παράγουν δηλαδή το ίδιο προιόν πιο φτηνά όπως κάνουν οι Κινέζοι.Οι Ελληνες δεν μπορούν να παραγάγουν προιόντα ποιοτικά ανώτερα από τον ανταγωνισμό.
αυτό άμα μου εξηγήσεις ...ίσως αρχίσουμε να μιλάμε

γιατί τα υπόλοιπα που λες σόρρυ αλλά δεν έχουνε σχέση με το ερώτημα
η απάντηση είναι πολύ πιο απλή και άμεση.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

μίλησες για μίζες
σου απάντησα για μίζες

Αλλά άμα δεις τα πρωτοσέλιδα και των δικών μας εφημερίδω....όλοι πια φυλακή μπάινουνε

το πρόβλημά σου είναι το αν είσαι ο μοναδικός λαός που φέρεται έτσι ή το αν είναι σωστό;

Μιζες ειναι το προβλημα ολα τα αλλα ειναι ο.κ ????

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
45% υπάνθρωποι,δίποδα,ζώα,σκουπίδια είπαν ΝΑΙ στις 4-10-2009 στην σημερινή κατάσταση

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τώρα:Βέτο Σαμαρά στη σύσκεψη :rockon:

Το Βέτο Σαμαρά αποτέλεσε , σύμφωνα με πληροφορίες, την αφορμή να διακοπεί η σύσκεψη των πολτικών αρχηγών. Ο λόγος που έθεσε το Βέτο ο πρόεδρος της ΝΔ είναι η άρνησή του στην οριζόντια περικοπή των επικουρικών συντάξεων χωρίς πλαφόν. Το Βέτο οδήγησε στην τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με Γιούνκερ και Ρεν.

Κινήσεις εντυπωσιασμού κάνει το καθίκι σε τετελεσμένα γεγονότα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μιζες ειναι το προβλημα ολα τα αλλα ειναι ο.κ ????
καλά
κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα τελευταία 25 ποστ μου στο παρόν θρεντ και μετά ξανακάνε μου την ερώτηση

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

μίλησες για μίζες
σου απάντησα για μίζες

Άλλοι έφαγαν με αναθέσεις άλλοι με υπερτιμολογησεις,αλλοι δεν πλήρωναν ποτέ φόρους
άλλοι έβαζαν τα παιδιά τους όντος άχρηστα υπό την σκέπη του δημόσιου κλπ κλπ.
όλοι μας λίγο η πολύ ρημάξαμε τα ταμεία αυτού του κρατους,τρωγαμε επιδοτήσεις λαδιού βαμβακιού
δίχως ένα δέντρο η ένα στρeμα επειδή ήμασταν ψηφοφόροι ρου Α Β Γ κομματος.
Δυστυχως τωρα τελειωσε το αστειο για μενα ευτυχως,καθε κατεργαρης στον παγκο του
και καλα κρασια μεχρι να αποδειξετε οτι ειστε ικανοι για το καλο.
ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ αλλα ηθελα παντα να ειμαι σε ενα κρατος ευνομουμενο
με πολιτες που εχουν μαθει να σεβονται και εργαζονται να ανταποδωσουν αυτα που πρεπει.
ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛ.ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΟΙ ΕΞΗΣ 2.
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΥΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ 15 ΛΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΕΑΡΕ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτό άμα μου εξηγήσεις ...ίσως αρχίσουμε να μιλάμε

γιατί τα υπόλοιπα που λες σόρρυ αλλά δεν έχουνε σχέση με το ερώτημα
η απάντηση είναι πολύ πιο απλή και άμεση.

Γιατί δεν μπορούν χώρες σαν την Ελλάδα να παράγουν ποιοτικά προιόντα?Είναι λόγω έλλειψης δεξιοτήτων του πληθυσμού.Π.χ. η Ελλάδα έχει μόνο 20 πατέντες το χρόνο ενώ οι Γερμανοί κατοχυρώνουν χιλιάδες.Επίσης οι Γερμανοί είναι πολύ καλύτεροι στις χειρωνακτικές εργασίες πιάνουν τα χέρια τουςείναι καλύτεροι μάστορες.Είναι πολύ καλύτεροι στο μάνατζμεντ κτλ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν σε καταλα΄βαίνω,
πάλι τα χάπια ξέχασες

πού είδες να διαφωνώ εγώ σε όλα αυτά που γράφεις;

αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, πως το να πας στη δραχμή δεν σου φτάνει.
Και εγώ πιστεύω πως αν είχες διαχειριστεί σωστά τα κονδύλια που έπεσαν τότε και όχι να τα τρώνε οι δεξιά και αριστερά, τώρα θα είχες παραγωγή
αν έκανες δομημένο κράτος και όχι ρεμπετ ασκέρ, θα είχες τώρα οικονομία έτοιμη για επιπλέον επενδύσεις.
αν δεν είχες συνδικαλιστές να θέλουνε να διώξουνε το "κεφάλαιο" που τους ταϊζει, δεν θα φεύγανε σωρηδόν οι βιομηχανίες.

Δεν είπα πως σου φταίει η δραχμή. Λέω πως δεν σου φταίει ΟΥΤΕ το ευρώ. Σου φταίει η γαμωράτσα που δεν καταλαβαίνει το καλό της και το πώς πρέπει να κινηθεί για να αναπτυχθεί.

Γιαυτό λέω πως και με δραχμή τα σκατώσαμε πιο παλιά και θα τα ξανασκατώσουμε πάλι.

Σε αυτά που λες, να σου θυμίσω αυτά που έλεγα και πάλι δεν είχες πάρει τα χάπια και αντιδρούσες ενώ συμφωνούσες;
Πως δηλαδή όταν μας ερχόντουσαν το Ντελόρια, οι Έλληνες νομίζανε πως τους τα χαρίζουνε και δεν θα τα ζητήσουνε πίσω. Δανεικά ήταν, τα ζητήσανε πίσω και με τόκους, τρώμε εμείς τώρα το καυλάκι.

καλοφάγωτο

δεν σου φταίει το ευρώ όμως
γιατί αφού είσαι μάγκικη χώρα και έχεις τα πάντα και θα μπορούσες να είσαι αυτάρκης, δεν μπορείς να λες πως δεν μπορείς να έχεις δυνατό νόμισμα.

δεν έχεις ενέργεια; εχεις - την εκμεταλλεύτηκες ; οχι, γιατί όλοι σου λέγανε πως πετρέλαια δεν υπάρχουνε

δεν έχεις καλό κλίμα για καλλιέργειες; έχεις - την εκμεταλλεύτηκες; οχι, γιατί αν εξαιρέσεις τον κρόκο όλοι θέλανε να πάνε να βάλουνε παραγωγές που επιδοτούνταν και όχι αυτές που θα βγάζανε κέρδος. Και το ίδιο γίνεται και τώρα.

δεν έχεις γαμάτη χώρα για τουρισμό; εχεις - την εκμεταλλεύτηκες; οχι, γιατί ο κάθε μαλάκας πήγαινε και έκανε 2 ρουμς του λετ, χρεωνε τον πατέρα του και τη μάνα του χωρίς απόδειξη, χωρίς σέρβις, χρεώνοντας ακόμα και την κάθε ξαπλώστρα στην παραλία αέρα πατέρα. Το χειμώνα πάλι το καιμακτσαλάν έχει τριπλάσια τιμή από το μπάνσκο που είναι δίπλα.

δεν έχεις γαμάτα καιρικά φαινόμενα; έχεις - τα εκμεταλλεύτηκες; οχι, γιατί οι ανεμογεννήτριες κάνουνε θόρυβο, τα άλλα ρίχνουνε τις τιμές των οικοπέδων κοκ

δεν έχεις ορυχία, μέταλλα; έχεις - τα εκμεταλλεύτηκες; οχι, τα πουλάς δεξιά και αριστερά σε καναδικές εταιρίες και τα κλείνουνε τα συνδικάτα.

δεν έχεις θάλασσα; έχεις - την εκμεταλλεύτηκες; οχι, τις διαολοστέλνεις όλες τις ναυτιλειακές να πάνε Αγγλια, Ντουμπάι, κύπρο, Τουρκία και όπου αλλού βρουνε καλύτερα. Για ναυπηγεία μη μιλήσουμε, για μαρίνες μη μιλήσουμε

Οπότε για ποιο λόγο σου φταίει το νόμισμα και για ποιο λόγο δεν μπορείς να γίνεις εσύ ανταγωνιστικός με το ευρώ;

Και με ποια λογική αυτά που δεν τα έφτιαξες με δραχμή και με χρήματα να πέφτουνε με τη σέσουλα, δεν τα έφτιαξες με ευρώ και με χρήματα πάλι με τη σέσουλα, τώρα θα τα φτιάξεις με δραχμή και μόνος σου και χωρίς στάλα χρήμα από έξω και καλά....κόβοντας χρήμα; Ποιος σου λέει πως το φρεσκοκομμένο χρήμα θα πάει στη λογική να φτιάξουμε κάτι και όχι στο να γλυκάνει τα χέρια κάποιων ΠΑΛΙ;
διάβασε για την ακρίβεια μετά το
"αφού είσαι μια μάγκικη χώρα"

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Οπως εκανε ο πατερας μου με 3,60 διχως 2 τζιπ και ενα σμαρτ
αλλα σπουδασε 2 παιδια με πανινα αλυσιδα και οχι νικε των 190 ευρω.
[size=10pt][size=10pt]Και μαθαμε να διαβαζουμε στο σπιτι και οχι βολτα στα φροντιστηρια[/size][/size]
Κι αυτο μόδα είναι!!!!!!!!!!!!!
;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Σαφέστατα. Μάθε τέχνη κι άστηνε... Μετά τα PIIGS αμέσως επόμενη σε διαφθορά είναι η Γερμανία.
Και μάλιστα δεν έχει και σύγκριση, γιατί είναι σε ποσοστό και όχι σε χρηματικές μονάδες.

Για τα υπόλοιπα, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του Βερν. Όχι από τα σάι φι.
Τα 500 εκατομμύρια της Μπεγκούμ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
45% υπάνθρωποι,δίποδα,ζώα,σκουπίδια είπαν ΝΑΙ στις 4-10-2009 στην σημερινή κατάσταση
πρόσθεσε και τα υπόλοιπα δίποδα που ψήφισαν το υπόλοιπο της κυβέρνησης.
γιατί ΜΑΛΛΑΚΑ και ο δικός σου υπογράφει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom