Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
The Greek Vise

“Η λιτότητα και οι περικοπές των εισοδημάτων θα συνεχιστούν”

Ο στόχος του Γερμανικού Μπλιτζκριγκ και της απειλής για Ελληνικό Άνσλους, είναι να τρομάξουν Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία

Όσο "εγώ" σου απαντάω, εσύ κατσε σκέψου πόσο αντέχεις να ξεφτιλιζεσαι με το να προτιμας να κανεις το γιουσουφακι της ΕΕ....

μάλιστα... εκτιμήσεις, εκτιμήσεις, εκτιμήσεις..
παραδοχές παραδοχές παραδοχές..

εν κατακλείδι παπαρολογίες και λόγια του αερα...

και κάτι ακόμη.. διαβάζω στην συνέντευξη του Σκαπέρδα

"Αν όντως γίνει η συμφωνία μάλλον τα νέα ομόλογα θα διέπονται απο το Αγγλικό δίκαιο, αντί του Ελληνικού δικαίου που τώρα διέπουν τα περισσότερα ομόλογα που έχουν εκδοθεί πριν το 2010. Αυτό σημαίνει πως θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αθετηθεί το καινούργιο χρέος σε σχέση με το παλιό"

δηλαδή ο τύπος ξεκινά με την παραδοχή ότι οι Ελληνες θα γίνουν απατεώνες και μπαταχτσήδες...

να τον χέσω αυτόν, τα πτυχία του και τις ακαδημαικές περγαμηνές του...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.960
Πόντοι
2.606
εγω δεν ξεχνώ.. αυτό που λέω είναι ότι όλοι αυτοί κάνανε του κεφαλιού τους και δεν ρωτήσανε κανέναν αν ήθελε αυτό που θέλανε...
και φυσικά κριθήκανε όχι εκ της πράξεως προθέσεως αλλά εκ του αποτελέσματος...

εσύ κρίνεις εδώ την πράξη πρόθεση και όχι το αποτέλεσμα το οποίο φυσικά απλά το φαντάζεσαι χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι θα είναι αυτό που λές...
ΡΕ μεγαλε χρειαζεται να εισαι ο μαντης καλχας για να καταλαβεις τι μαλακιες και ποσο καταστροφικα για τις ζωες μας και την κοινωνικη συνοχη ειναι αυτα τα μνη-μοσυνα...πχ επρεπε να ησουν κανα πυρηνικο μυαλο για να καταλαβεις το 40 οτι επρεπε να πεις οχι στους ναζι και τους φουρνους τους...ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ειναι αυτα...τωρα εχουν αρχισει τις μαλακιες που ελεγε ο γαπ για δημοψιφισματα!!!!!1 :jerking: :jerking: :jerking: ΕΙΝΑΙ αυτονοητη η απαντηση...ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,προτεραιοτητα στους ανθρωπους!

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΡΕ μεγαλε χρειαζεται να εισαι ο μαντης καλχας για να καταλαβεις τι μαλακιες και ποσο καταστροφικα για τις ζωες μας και την κοινωνικη συνοχη ειναι αυτα τα μνη-μοσυνα...πχ επρεπε να ησουν κανα πυρηνικο μυαλο για να καταλαβεις το 40 οτι επρεπε να πεις οχι στους ναζι και τους φουρνους τους...ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ειναι αυτα...τωρα εχουν αρχισει τις μαλακιες που ελεγε ο γαπ για δημοψιφισματα!!!!!1 :jerking: :jerking: :jerking: ΕΙΝΑΙ αυτονοητη η απαντηση...ΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,προτεραιοτητα στους ανθρωπους!
οχι φιλαρακι,εισαι μπαταχτζης και απατεωνας,θα πλερωσεις...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
...ειπε ο Πλινιος ο Πρεσβυτερος και πλησίασε, ακόμη πιο κοντά στο Βεζούβιο....
...ειπαν οι Σμυρνιώτες... ο στόλος των Ευρωπαιων είναι στο λιμάνι...δε θα αφησουν τους Τουρκους προς τα δω....
...μπα αυτοι οι μαλακες, μονο γκρινιαζουν και τιποτα παραπανω είπε ο Ρωμανος στο Μαντζικερτ...
...εχουμε εμεις το νοου χαου στις μαχες εκ του συσταδην, είπαν οι ρωμαιοι στις Καννες...

Σ' ευχαριστώ που με συγκρίνεις με τον Ρωμανό, τουλάχιστον ήταν αρχιδάτος.
Και για την ήττα στο Μαλασκέρτ έχει την μικρότερη ίσως ευθύνη.

Από εκεί και πέρα, αν γουστάρεις καταστροφολογία, το Νάσιοναλ Τζεογκράφικ βγάζει ωραία αφιερώματα στις προφητείες των Μάγιας.
Τσίμπα να γουστάρεις, προφητείες από κάποιους που βλέπουν τον χαμό όλου του κόσμου, όταν δεν μπορούσαν να δουν τον δικό τους.
(κάτι το οποίο αναλόγως συμβαίνει και τώρα με τους "οικονομικούς αναλυτές" και τα κρέντιτ έιτζενσις που κατάπιναν τα φλόκια το 2008)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Φέρετρα… η νέα μόδα μέσα στο σπίτι!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, 18:17

Για τους ανθρώπους που δεν... φοβούνται τον θάνατο, έχει εφευρεθεί μία σειρά από έπιπλα σπιτιού σε σχήμα φέρετρου!

Καναπέδες, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, ακόμη και ολόκληρες κουζίνες, έχουν δημιουργηθεί από φέρετρα… Μπορεί κάποιοι μόλις τα βλέπουν όλα αυτά να τους πιάνει η ψυχή τους και να φτύνουν στον κόρφο τους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θέλουν με κάθε τρόπο να κάνουν εντύπωση και τα αγοράζουν…

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Φέρετρα… η νέα μόδα μέσα στο σπίτι!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, 18:17

Για τους ανθρώπους που δεν... φοβούνται τον θάνατο, έχει εφευρεθεί μία σειρά από έπιπλα σπιτιού σε σχήμα φέρετρου!

Καναπέδες, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, ακόμη και ολόκληρες κουζίνες, έχουν δημιουργηθεί από φέρετρα… Μπορεί κάποιοι μόλις τα βλέπουν όλα αυτά να τους πιάνει η ψυχή τους και να φτύνουν στον κόρφο τους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θέλουν με κάθε τρόπο να κάνουν εντύπωση και τα αγοράζουν…
εγω πινω τον καφε μ σε κουπα τομσεν..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.949
Πόντοι
6.515
Ο Μεταξας, με την πυτζαμα και το φακιόλι, ποιον ρωτησε 3 η ωρα τη νυχτα, για να δειξει τα ζαρωμενα του αρχιδια στον Ιταλό ;

αλλες εποχες
αλλα διακυβευματα
αλλες οι προσωπικοτητες των ηγετων
αλλες οι αντοχες και οι αναγκες των πολιτων

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα δεν είναι o κατώτατος μισθός.Προφανώς η χώρα πάει για φούντο.Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα.Δεν αλλάζουν αυτά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τα κλεισίματα των δρόμων σου απάντησα,εκτός αν νομίζεις ότι οι πορείες με άδεια γίνονται σε τίποτα χωράφια....

Τα κλεισίματα των εργοστασίων γίνονται κατόπιν απόφασης για απεργία πράγμα επίσης νομιμότατο,άλλη απορία;;;;
παπάρια
είπαμε...η δημοκρατία έχει σαν βασικό κανόνα πως η ελευθερία σου φτάνει μέχρι εκέι που δεν πειράζεις την ελευθερία του άλλου
εσύ είσαι κατά της Χούντας αλλά κάνεις το ίδιο και περηφανέυεσαι κιόλας για αυτό

κλείνεις τους δρόμους (με άδεια φυσικά γιατί αν εγώ κατέβω στους δρόμους με απεργία δεν θα με αφήσουνε, αλλά τους συνδικαλιστές αριστερούς πάντα τους αφήνουνε) και εγώ στη δουλειά μου δεν μπορώ να πάω. Δεν γαμιέται - αφού δεν θέλει να δουλέψει ο αριστερός, να μη δουλέψει κανένας.
Κλείνεις και τα εργοστάσια γιατί η απεργία είναι νόμιμη. Σου είπε κανείς πως η εργασία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ρε ΜΑΛΑΚΑ; Έτσι δικαιολογείς πως δεν δουλεύεις ;
Γιατί δεν αφήνεις τους συναδέλφους να πάνε στη δουλειά; Σου χαλάνε το προφιλ, έτσι;

ρε δε γαμιέσαι λέω εγώ χατζηπαπάρα. Ή καμμένος είσαι ή βαλτός

σε κάθε περίπτωση ανάξιος λόγου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι σχεση εχει ο Βαρουφακης ρε Κμαν με τα κομματοσκυλα που μας κυβερνανε.... :headbang: :headbang:
Μην ειστε αφοριστικοι σε ολα,παραθεση αποψεων κ γραφομενων κανουμε...χαλαρωστε.
ο Βαρουφάκης ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ επί χρόνια
ξαφνικά τώρα που δεν είναι ξεσπαθώνει
αν είσαι πονηρός, το διαβάζεις περίεργα

αν είσαι απονήρευτος, τότε λες πως ο άνθρωπος λέει τη γνώμη του και δεν είναι μέρος του ντηλ.

Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια...αλλά δεν ξέρω αν θα έλεγε τα ίδια αν του έλεγαν να μπει στο τημ.
Κάντο όπως ο Λουκάς ένα πράγμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να βγει ο Παπαδημος υπευθυνα και να εξηγησει στον κοσμο τι επιλογες εχει:

A. Eθνικη αξιοπρεπεια, διωχνουμε τους δανειστες, τρωμε οτι βγαζουμε, χωρις καυστιμα, θερμανση με λιγνιτη κλπ

Β. Σκυβουμε το κεφαλι, μειωνονται κι αλλο τα υλικα αγαθα που καταναλωνουμε, διατηρουνται οι οποιες καταθεσεις μας στην τραπεζα κλπ

Να πουνε στον κοσμο την πραγματικοτητα και μετα να τον καλεσουν να αποφασισει με δημοψηφισμα.

Δεν ειναι δυνατον ο λαος να ενημερωνεται για το μελλον των παιδιων του απο συνταξιουχους αντιστασιακους του εμφιλιου και πληγωμενους καθηγητες του Παπαδακη
1. μη μιλάς για δημοψήφισμα γιατί θα βγει πως ο ΓΑΠ πήγε να σώσει τη χώρα και δεν τον αφήσανε
2. δεν υπάρχει χρόνος για δημοψηφίσματα. Αν πας σε δημοψήφισμα, τότε αυτομάτως απορρίπτεις την άλλη λύση
3. Ποιος θα σου πει αυτά που ζητάς; Πότε είπανε την αλήθεια; Ακόμα πιστεύεις πως ο Παπαδήμος είναι έξω από το χορό;
4. δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στα δικά τους τα μάτια ως προς το δρόμο. Αυτό είναι στα δικά σου μάτια. Στα δικά τους είναι απλά πως πρέπει να σκύψουμε και να κάνουμε ό,τι μας πούνε.
5. κάπου εδώ θα σου πει κάποιος, γιατί δημοψήφισμα και όχι εκλογές;; Την περιμένω την κοτσάνα...

Επισκέπτης
εγώ υπέρ της Χούντας δεν είμαι. είναι άλλωστε μία κατάσταση που δεν την έχω βιώσει για να ξέρω τι ακριβώς σημαίνει.

Θα μπορούσε η κατάσταση για την πλειοψηφία των νέων
(που δεν ήταν σαν το γιό Βούτση με αυτόματα στους δρόμους
ή το Τζωρτζάτο ή το Δημητράκη που πυροβολούσαν περαστικούς)
ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ;;;;;;;;;;;
ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΝΝΟΩ ...

Πως στο διάολο θα μπορούσε να είναι χειρότερα ;;;

Σήμερα ευμερούν μόνο τα κωλοπαίδια των ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ
της ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
(γαμώ το σπίτι τους, γαμώ τις οικογένειές τους, γαμώ το μουνί της μάνας τους)
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
και τα κωλόπαιδα ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ

που θα κληρονομήσουν τις έδρες των ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ
και θα μπορούν οι ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ιατροί π.χ.
να χρεώνουν επίσκεψη 5πλάσια από αυτή του μέσου έντιμου ιατρού
(αυτοί είναι όλοι ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ)
έχοντας ταυτόχρονα εξασφαλισμένη και 10πλάσια "πελατεία"
αφού το καθηγητηλίκι "πουλάει" στον έλληνα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ

ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ;;;;;;;;;;;;

Για τους ανωτέρω ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ
επί Χούντας , θα ήταν άσχημα
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ

αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία των ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
τι θα ήταν χειρότερο επί Χούντας ;;;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom