str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Eδώ παίζει ΤΟΜΠΟΥΛΙΝΗ γενικώς, με την τουμπουλίνη θ'ασχολούμαστε??
Εσύ έβαλες στο παιχνίδι κυτταρικούς πυρήνες κιετς!
Να μην απαντήσω με κάτι ελάχιστα που ξέρω;
Eδώ παίζει ΤΟΜΠΟΥΛΙΝΗ γενικώς, με την τουμπουλίνη θ'ασχολούμαστε??
τι σχεση εχει ο Βαρουφακης ρε Κμαν με τα κομματοσκυλα που μας κυβερνανε....O Βαρουφακης είναι τμήμα αυτής της γενιάς των αποτυχημένων ηλιθίων που νόμιζαν ότι είχαν πιάσει τον πάπα απ τα αρχιδια.Τι να πουν αυτοί οι μαλακες?
τωρα λεει η τρόΐκα να μην γινουν εκλογες,θα αποφασισουν οι δανειστες μας ποτε θα γινουν κ αν πρεπει εκλογες,,, δε παμε καλαΝα βγει ο Παπαδημος υπευθυνα και να εξηγησει στον κοσμο τι επιλογες εχει:
A. Eθνικη αξιοπρεπεια, διωχνουμε τους δανειστες, τρωμε οτι βγαζουμε, χωρις καυστιμα, θερμανση με λιγνιτη κλπ
Β. Σκυβουμε το κεφαλι, μειωνονται κι αλλο τα υλικα αγαθα που καταναλωνουμε, διατηρουνται οι οποιες καταθεσεις μας στην τραπεζα κλπ
Να πουνε στον κοσμο την πραγματικοτητα και μετα να τον καλεσουν να αποφασισει με δημοψηφισμα.
Δεν ειναι δυνατον ο λαος να ενημερωνεται για το μελλον των παιδιων του απο συνταξιουχους αντιστασιακους του εμφιλιου και πληγωμενους καθηγητες του Παπαδακη
Να βγει ο Παπαδημος υπευθυνα και να εξηγησει στον κοσμο τι επιλογες εχει:
A. Eθνικη αξιοπρεπεια, διωχνουμε τους δανειστες, τρωμε οτι βγαζουμε, χωρις καυστιμα, θερμανση με λιγνιτη κλπ
Β. Σκυβουμε το κεφαλι, μειωνονται κι αλλο τα υλικα αγαθα που καταναλωνουμε, διατηρουνται οι οποιες καταθεσεις μας στην τραπεζα κλπ
Να πουνε στον κοσμο την πραγματικοτητα και μετα να τον καλεσουν να αποφασισει με δημοψηφισμα.
Δεν ειναι δυνατον ο λαος να ενημερωνεται για το μελλον των παιδιων του απο συνταξιουχους αντιστασιακους του εμφιλιου και πληγωμενους καθηγητες του Παπαδακη
Δε μου λες ρε πατριώτη, έκανε ...δημοψήφισμα ο Λεωνιδας στις Θερμοπύλες ;
ο Μιλτιαδης στο Μαραθώνα ;
ο Θεμιστοκλης στη Σαλαμίνα ; Τους άφησε τους χεσμενους, πλειοψηφουντες Πελοποννησιους, να φυγουν κατα τον Ισθμο;
ο Παυσανιας στις Πλαταιες ;
ο Κολοκοτρώνης, τι ακριβως εννουσε με το "φωτια και τσεκουρι" στους προσκυνημενους, μνημονιακους της εποχής;
Ο Μεταξας, με την πυτζαμα και το φακιόλι, ποιον ρωτησε 3 η ωρα τη νυχτα, για να δειξει τα ζαρωμενα του αρχιδια στον Ιταλό ;
Όσο για τους καταστροφολάγνους... αρχίδια μύδια. Το πολύ να γυρίσουμε σε επίπεδα 1992.
Κανέναν δεν συμφέρει η διάλυση, γιατί παρακολουθούν κι άλλοι.
Αν γίνει μεγάλο μπραφ, ιταλοί και ισπανοί θα αφήσουν τους φρίτσηδες να ψωλάρουν.
Και δεν είναι μετάβαση από το τίποτα στον καπιταλισμό. Ούτε η Ελλάδα είναι Γουατεμάλα.
Το πολύ πολύ να τσιμπήσουν τίποτα ΔΕΚΟ οι "ευρωπαίοι", αλλά από εθνικοποιήσεις έχουμε το νόου χάου.
ναι αλλά κανένας από αυτούς δεν ρώτησε τον λαό αν θέλει κάτι διαφορετικό.. που ξέρεις μπορεί να λέγανε άλλα ...
οπότε με την λογική σου και ο Παπαδήμος και ο κάθε Παπαδήμος δεν θα πρέπει να ρωτήσει κανέναν και να κάνει αυτό που θέλει και κρίνει ότι πρέπει (και πολύ καλά θα κατα την γνωμη μου)....
ξεχνας οτι ολοι αυτοι ακολουθησαν την αρχαιοελληνικη τιμημενη πολεμικη παραδοση : η ταν ή επι τας !
ειμαστε ελευθεροι και δεν διαπραγματευομαστε την ελευθερια μας.
Ο μπαρμπα-Δήμιος δίνει το ...κουλουρι της Ελλάδας στην ΕΕ, για να σωσει την κλικα του !
Εχει μια τεραστια διαφορά, δε νομιζεις ;
Πληροφοριακά: κάθε πορεία πριν γίνει υπάρχει σχετική άδεια.![]()
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
και εδω ψεμα ,και επειδη η αριστερα δεν αβανταρετε για πες μου ΛΑΛΑΚΗ το 90% των εργων του δημοσιου τυπογραφικα ποιος
το επαιρνε ??? ειστε οι αρχοντες της παραπληροφορησης.
Και θυμησε μου αφου ειχαν επι 7ετιας τοσα σκανδαλα που αναφερει ο κουλογλου το θρεφταρι της κρατικης ΕΡΤ
ποσες καταδικες ειχε η χουντα του παπαδοπουλου γυρω απο οικονομικα θεματα.
Καλως τον εκλεγμενο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ του BOD.COMπάλι δεν πήρες τα χάπια σου στόκε;![]()
εγω δεν ξεχνώ.. αυτό που λέω είναι ότι όλοι αυτοί κάνανε του κεφαλιού τους και δεν ρωτήσανε κανέναν αν ήθελε αυτό που θέλανε...
και φυσικά κριθήκανε όχι εκ τηςπράξεωςπροθέσεως αλλά εκ του αποτελέσματος...
εσύ κρίνεις εδώ τηνπράξηπρόθεση και όχι το αποτέλεσμα το οποίο φυσικά απλά το φαντάζεσαι χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι θα είναι αυτό που λές...