Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ υπέρ της Χούντας δεν είμαι. είναι άλλωστε μία κατάσταση που δεν την έχω βιώσει για να ξέρω τι ακριβώς σημαίνει.
αλλά σαν λογική - αποφασίζω και διατάσσω - δεν είναι στο χαρακτήρα μου.

αλλά να μας λέει ο αριστερός (εγγεγραμμένος παρακαλώ) πως δεν έχει διασυνδέσεις η αριστερά...έλεος. να μας λέει πως δεν είναι κατεστημένο και αυτοί...έλεος

προσωπικά είναι το ίδιο χούντα για μένα το να θεωρούν 300 που δεν επέλεξα προσωπικά σε καμία λίστα επιλογής να αποφασίζουνε για τον κόσμο, ειδικά όταν την απόφαση την παίρνει ένα ποσοστό 40% του λαού και όχι 50+%
είναι το ίδιο χούντα για μένα να θεωρεί ο κάθε αριστερός πως κρατάει τα δίκια όλου του κόσμου επειδή κρατάει προασπίζεται τα δίκια του συνδικάτου του

είναι το ίδιο χούντα για μένα σε μία δημοκρατική κοινωνία να προσπαθεί ο άλλος να κερδίσει δικαιώματα ή να τα προασπίσει καταπατώντας τα προφανή δικά μου όπως είναι το να χρησιμοποιώ δρόμους και να μπαίνω σε κτίρια.

θεωρώ έκφραση δημοκρατίας να αντιτίθεσαι σε ό,τι σε πονάει ΠΡΟΣ αυτόν που σε πονάει και όχι προς τον τρίτο που είναι αμέτοχος και να του λες πως τον εκπροσωπείς κιόλας από πάνω.

όσο για τους δημοσιοκάφρους και καπιτάλες της αριστεράς, το έχει ο κόσμος τούμπανο και ο παπαζόλης άγχος μη μαθευτεί

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ βγαλε μας στην επιφανεισ τα οικονομικα της ΕΛΛΑΔΑΣ και με 2
πετραιλαικες κρισεις που τιναξαν οικονομιες στον αερα πως ηταν το 72 .
και μην γελιοποιησε με αυτα του κουλογλου.
Είναι ψέματα αυτά του Κούλογλου;;;

Και μιλάμε για επτά χρόνια,όχι 30.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επανερχομαι στο θεμα του μαιευτηριου με λεπτομεριες: Η οικογενεια που γνωριζω ειχε φτασει κοντα στους 2 μηνες να πληρωνει το μαιευτηριο για ενα βρεφος που ηταν ουσιαστικα νεκρο, το κοστος ειχε υπερβει τον οποιο σχεδιασμο τους (βαλε και την πικρα τους φυσικα) και ηθελαν απλως να το μεταφερουν σε καποιο δημοσιο ωστε να μη μεινουν στο τελος πανι με πανι. Οι υπευθυνοι του ιδιωτικου ΔΕΝ τους αφηναν (δεν ξερω ακομα με ποια προφαση, μπορω να το μαθω ομως) ωσπου στο τελος μεσολαβησε ευρωπαικη πρεσβεια (!) λογω υπηκοοτητας συζυγου ωστε να μεταφερθει το μωρο σε δημοσιο νοσοκομειο...
αντιλαμβάνομαι πως είναι πιο πολύπλοκο θέμα, γιατί υπάρχει και θέμα υπηκοότητας;
μπόμπα, μπορεί να έγινε πατάτα στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί απλά να σκάλωνε όλο το θέμα στους περίφημους νόμους, δεν το ξέρω και φυσικά δεν είμαι και αρμόδιος να γνωμοδοτήσω - ειδικά εφόσον δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

το σίγουρο είναι πως από ένα περιστατικό δεν μπορείς να γενικεύεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αντιθέτως από 40 όταν είναι αριστεροί πρώην κ νυν μπορείς ε;;;
ρε μαλάκα...πας καλά;
για 40 σου μιλάμε;
σου μιλάμε για τους 40 πιο χτυπητούς που τους βλέπεις κάθε μέρα στα γιαλιά και σου πουλάνε φιλοσοφίες και διαμορφώνουνε γνώμες
σου μιλάμε για συνδικαλιστές

κι εσύ μιλάς για 40;

πόσο μαλάκας είσαι να σου δείχνουνε πως σε δουλεύουνε μπροστά στα μούτρα σου κι εσύ να κοιτάς αλλού;
αν και δεν νομίζω πως είσαι τόσο μαλάκας. μάλλον της ίδιας συνομωταξίας προσπαθείς να γίνεις και βάζεις τα δυνατά σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και μια και μίλησες πιο πριν και για ηλικίες.

φαντάζομαι στα 20-25 τους ήταν κνήτες...αλλά στα 30τους διαγράφηκαν;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν και δεν νομίζω πως είσαι τόσο μαλάκας. μάλλον της ίδιας συνομωταξίας προσπαθείς να γίνεις και βάζεις τα δυνατά σου.
Λες ρε φίλε να γίνω κ γω καναλάρχης μια μέρα ή μεγαλοδημοσιογράφος στο mega;;;; :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και μια και μίλησες πιο πριν και για ηλικίες.

φαντάζομαι στα 20-25 τους ήταν κνήτες...αλλά στα 30τους διαγράφηκαν;
Έχει σημασία αν διαγράφηκαν δηλαδή;;;

Πάντως θα έχει γούστο να μπει κανείς στην λίστα μελών του ΚΚΕ κ να βλέπει ακόμα τα ονοματά τους γραμμένα εκεί ακόμα (:2funny: ),αν κ λογικά θα τους διαγράψαν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωραία ρε στούρνο...40,τί πρέπει να μου πουν οι 40;;;

Κοντά στο 1εκ. είναι οι αριστεροί,τί πρέπει να μου πουν οι 40 κοντά στο ένα εκ.;;;

Για την επταετία σου είδες το λινκ ή το αγνόησες;;;
μμμ...νέο ενδιαφέρον στοιχείο...
1 εκατομμύριο οι αριστεροί
φαντάζομαι με τη λογική του 10%, που ψηφίζει Τσ΄υριζα ή ΚΚΕ;

μμμ...και κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο 90%; κλεινοντας δρόμους; κατεβάζοντας ρολά ;
μμμ....ενδιαφέρον...δεν είναι χούντα βέβαια, αλλά οκ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχει σημασία αν διαγράφηκαν δηλαδή;;;

Πάντως θα έχει γούστο να μπει κανείς στην λίστα μελών του ΚΚΕ κ να βλέπει ακόμα τα ονοματά τους γραμμένα εκεί ακόμα (:2funny: ),αν κ λογικά θα τους διαγράψαν.
πολλά λογικά στις προτάσεις σου

γιαυτό σου λέω τρως αμάσητα και είσαι μαλάκας
ΘΑ τους διέγραψαν. Μόνο 40 είναι, έχει σημασία αν είναι ακόμα γραμμένοι;

μπα...έλα μωρέ, τίποτα δεν έχει σημασία
το κεφάλαιο φταίει για όλα
ποιο κεφάλαιο; Ο Ευαγγελάτος και η Τρέμη δεν είναι κεφάλαιο...είναι απλά αριστεροί που κατάφεραν με αγώνες και θυσίες να πετύχουνε
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

μα ΠΟΣΟ μαλακας είσαι
χαχαχααχχαχαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μμμ...νέο ενδιαφέρον στοιχείο...
1 εκατομμύριο οι αριστεροί
φαντάζομαι με τη λογική του 10%, που ψηφίζει Τσ΄υριζα ή ΚΚΕ;

μμμ...και κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο 90%; κλεινοντας δρόμους; κατεβάζοντας ρολά ;
μμμ....ενδιαφέρον...δεν είναι χούντα βέβαια, αλλά οκ
Πληροφοριακά: κάθε πορεία πριν γίνει υπάρχει σχετική άδεια. :boobies:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι,ε; και τα κλεισίματα δρόμων; και τα κλεισίματα εργοστασίων ;
Για τα κλεισίματα των δρόμων σου απάντησα,εκτός αν νομίζεις ότι οι πορείες με άδεια γίνονται σε τίποτα χωράφια....

Τα κλεισίματα των εργοστασίων γίνονται κατόπιν απόφασης για απεργία πράγμα επίσης νομιμότατο,άλλη απορία;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν θα τα φέρουν ακριβώς πίσω...
Αρκετοι μεγαλοφειλέτες θα ξεπληρώσουν μπιτ παρά τα χρέη τους και αυτοί και μερικοί άλλοι θα αγοράσουν επίσης μπιτ παρά φιλέτα...
Και αν θεωρείς ότι τώρα οι τιμές έχουν κατρακυλήσει, περίμενε να δεις τί θα γίνει τότε...
Το όποιο ελληνικό κράτος θα είναι απελπισμένο για συνάλλαγμα ώστε θα δέχεται τα ψίχουλα αυτά ως ευλογία...
Ταξιδεμένος είσαι, δες τί γινόταν στις σοβιετίες αρχές '90 με μάρκα και δολάρια...

Απλά σκέφτομαι ότι από τη στιγμή που το ευρώ θα εξακολουθεί να υφίσταται ως νόμισμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δραχμοποιήσεις αυτούς τους λογαριασμούς....
Τυχόν έξοδος από το ευρώ δεν θα είναι αντεστραμμένη η είσοδος σε αυτό- τότε τα νομίσματα που αντικατέστησε έπαψαν να υπάρχουν...

όχι μπίτ παρά ίσις.. .μπίρ παρά είναι το σωστό που σημαίνει "μία δραχμή"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για τα κλεισίματα των δρόμων σου απάντησα,εκτός αν νομίζεις ότι οι πορείες με άδεια γίνονται σε τίποτα χωράφια....

Τα κλεισίματα των εργοστασίων γίνονται κατόπιν απόφασης για απεργία πράγμα επίσης νομιμότατο,άλλη απορία;;;;

δηλαδή πως με απόφαση για απεργία στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο κλείσανε την πρόσβαση στο εργοστάσιο Βόλου ??????

νομιμότατο και αυτό ????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
όχι μπίτ παρά ίσις.. .μπίρ παρά είναι το σωστό που σημαίνει "μία δραχμή"

Τα τουρκικά μου είναι χάλια- υπόσχομαι να δω όλο τον Εζελ χωρίς υπότιτλούς!

Μόλις κόπηκες εργατικό...
Πάμε παρακάτω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Kι εσύ στη βιολογία..

Αδιάφορο, δεν πάω για βιολόγος στην τελική...
Και μην ξεχνάς ότι όροι από τη βιολογία χρησιμοποιούνται και μεταφορικά.
Όπως η συμβιοτική σχέση, ο παρασιτισμός και άλλα συναφή.

Υ/γραφο: Την τουμπουλίνη την πέτυχα όμως, ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom