Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Blue steel...μεγάλη καύλα, πραμγατικά αριστουργήματα (πραγματικά αριστουργήματα, όχι σαν τον κεφτέ του φυλής 104)χρώμα δε μ ενδιαφέρει.![]()
Blue steel...μεγάλη καύλα, πραμγατικά αριστουργήματα (πραγματικά αριστουργήματα, όχι σαν τον κεφτέ του φυλής 104)χρώμα δε μ ενδιαφέρει.![]()
Πεντακάθαρο? Γιατί αυτά μας τα είπαν και άλλοι και τελικά....
ούτε αυτό είναι σωστό - ειδικά για τα μαιευτήριακοιταξε και καποτε γεννουσαν και σε σπιτια χωρις γιατρο και με μια μαμη και δεν παθαιναν τιποτα.....(αλλα αν παθαιναν πεθαιναν)ο φυσιολογικος τοκετος ετσι γινεται.....το μαιευτηριο προσφερει απλα εναν λαιφσταιλ πολιτισμο γυρω απο την γεννα και ενα πολιτικαλυ κορεκτ περιβαλλον
επι της ουσιας αν συμβει επιπλοκη και χρειαστει κανονικο γιατρο που λεμε και εισαγωγη σε ΜΕΘ,μεταγγισεις,προχωρημενη εντατικη υποστηριξη κερατα κλπ φυσικα και θα παει σε νοσοκομειο με ολα τα μεσα και ολη την καλυψη,αδιαφορο αν ο γυναικολογος σου ειναι και ο θεος......
τα μαιευτηρια δεν ειναι νοσοκομεια...βιομηχανιες ξεγεννηματος ειναι και ξενοδοχεια......
ειναι σαν να μου λες να χειρουργησει ο γιακουμπ στην κουζινα μου .....
Πεντακάθαρο? Γιατί αυτά μας τα είπαν και άλλοι και τελικά....
σωστόστ.
αυτό που έγινε στη σοβιετία δε θα γίνει σε σένα.
εκτός εάν πέφτω τελείως έξω.
Ταξιδεμένος είσαι, δες τί γινόταν στις σοβιετίες αρχές '90 με μάρκα και δολάρια...
Ή να το πάρεις από ΕΣ!ναι.
κάποιο μαγκάκι κάποτ εμου είχε πει ότι η μόνη ασφάλεια είναι να το φέρεις απο αμέρικα...![]()
Indeed. Λίρα Χρυσή!εσυ ειδικα δε θελω να ρωτας. θελω να μου πεις εσυ που ξερεις αν λεω λογια οπως τα λενε οι αλλοι ή αν καθαριζω λιρα εκατο ;)![]()
Μια χαρά θα είμαστε. Βρισκόμαστε σε διαδικασία αυτοκάθαρσης. Καμία ανησυχία.καλα....η Σοβιετια 8α ειναι...Λιμνη Κομο σε σχεση με αυτα π 8 εξελιχ8ουν στο Χελας
καλα....η Σοβιετια 8α ειναι...Λιμνη Κομο σε σχεση με αυτα π 8 εξελιχ8ουν στο Χελας
έχει αλλάξει αυτό με τις αμοιβέςμε βάση το δωμάτιο που παίρνεις είναι η αμοιβή του γιατρού και τα έξοδα για το μαιευτήριο.
να στο πω με κάτι πιο σκληρό.
όπως ξέρεις στον καρκίνο η άμεση αντιμετωπιση και η χημειοθεραπεία όταν είναι νωρίς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.
η εισαγωγή στον άγιο σάββα χρειάζεται μέσο με αντίστοιψη βαρύτητα όπως στο στρατό για να πας ΓΕΣ.
Στο μετροπόλιταν με θέα το ΣΕΦ και τον Πειραιά μπαίνεις σε σουίτα χαλαρά και πεθαίνεις όμορφα βλέποντας όμορφες νοσοσκόμες να σε ρωτάνε κάθε 15 λεπτά εάν είσαι καλά.
κάνε τις αναγωγές σου.![]()
καλα....η Σοβιετια 8α ειναι...Λιμνη Κομο σε σχεση με αυτα π 8 εξελιχ8ουν στο Χελας
ε γι αυτό ήθελα το σιδερο του μπαρμπα απ το άγημα.Ή να το πάρεις από ΕΣ!
Καμαράντ, εδώ έχει γίνει γνωστό και το όνομα του φερόμενου πατέρα αλλά η είδηση έχει "εξαφανιστεί"...
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν ήταν άλλο ένα ράδιο αρβύλα (όχι η εκπομπή) ή οι επικίνδυνες σχέσεις αλα γκρέκα..
ειναι σαν να μου λες να χειρουργησει ο γιακουμπ στην κουζινα μου .....
Δεν θα είναι και τόσο άσχημα.Yorgo....
λες να καταλήξουμε σε καμμιά εσθονία;![]()
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Κάτι έγραψα μπρο για αλβανία των 90s - η πρώτη ολοκληρωτική κατάρρευση κράτους στην ευρώπη μεταπολεμικά...
Το ότι σε κάποιο βαθμό ορθοπόδησαν και δεν παρέμειναν σομαλία είναι ένα μικρό θαύμα...
είπαμεΆλλο ένα γιγάντιο σκάνδαλο της περιόδου του κουρασμένου...
Δεν πειράζει όμως, τον στείλαμε σπίτι του!
Κάτι έγραψα μπρο για αλβανία των 90s - η πρώτη ολοκληρωτική κατάρρευση κράτους στην ευρώπη μεταπολεμικά...
Το ότι σε κάποιο βαθμό ορθοπόδησαν και δεν παρέμειναν σομαλία είναι ένα μικρό θαύμα...
ε γι αυτό ήθελα το σιδερο του μπαρμπα απ το άγημα.![]()
και η γκιλοτίνα δικαιοσύνη είναι - μία έκφανσή τηςεμένα προσωπικά μου λείπει η γκιλοτίνα.
εσένα μπορεί να σου λείπει η δικαιοσύνη.
πλήρως.δοθηκαν τα διαπιστευτηρια λατρεια ή δε σε καλυψε ο μαρτυρας?