Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιταξε και καποτε γεννουσαν και σε σπιτια χωρις γιατρο και με μια μαμη και δεν παθαιναν τιποτα.....(αλλα αν παθαιναν πεθαιναν)ο φυσιολογικος τοκετος ετσι γινεται.....το μαιευτηριο προσφερει απλα εναν λαιφσταιλ πολιτισμο γυρω απο την γεννα και ενα πολιτικαλυ κορεκτ περιβαλλον

επι της ουσιας αν συμβει επιπλοκη και χρειαστει κανονικο γιατρο που λεμε και εισαγωγη σε ΜΕΘ,μεταγγισεις,προχωρημενη εντατικη υποστηριξη κερατα κλπ φυσικα και θα παει σε νοσοκομειο με ολα τα μεσα και ολη την καλυψη,αδιαφορο αν ο γυναικολογος σου ειναι και ο θεος......

τα μαιευτηρια δεν ειναι νοσοκομεια...βιομηχανιες ξεγεννηματος ειναι και ξενοδοχεια......

ειναι σαν να μου λες να χειρουργησει ο γιακουμπ στην κουζινα μου .....
ούτε αυτό είναι σωστό - ειδικά για τα μαιευτήρια
δεν ξέρω στο συγκεκριμένο περιστατικό τι ακριβώς έγινε (του Έκτορα), αλλά στα μαιευτήρια γενικώς είναι πολύ καλές οι υποδομές.
Το πρόβλημα υπάρχει όταν χρειάζεται το μωρό νοσηλεία μετά τη γέννα λόγω πρόωρου είτε οποιαδήποτε άλλης επιπλοκής. Γιατί το κόστος είναι δυσθεώρητο, οπότε επιλέγουνε συνήθως την μεταφορά του σε δημόσιο μαιευτήριο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πεντακάθαρο? Γιατί αυτά μας τα είπαν και άλλοι και τελικά....

εσυ ειδικα δε θελω να ρωτας. θελω να μου πεις εσυ που ξερεις αν λεω λογια οπως τα λενε οι αλλοι ή αν καθαριζω λιρα εκατο  ;) :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σωστόστ.
αυτό που έγινε στη σοβιετία δε θα γίνει σε σένα.
εκτός εάν πέφτω τελείως έξω.

Τύπε, πιο εύκολα μπορώ να προβλέψω την ημερομηνία θανάτου μου (τον τρόπο τον ξέρω- ak 47) παρά τί θα γίνει εντός έξι μηνών...
Μπορεί να μη γίνει απολύτως τίποτα- απλά να μείνουμε στο ευρώ και να γυρίσουμε ως βιοτικό επίπεδο στα 1990, μπορεί να γίνουμε η νέα αλβανία των early 90s, μπορεί να γίνει αυτό που λέω με δύο νομίσματα, μπορεί να προκαλέσουμε κατάρρευση της ευρωζώνης...
Εδώ οι μαρξιστές οικονομολόγοι το 1988 δεν έβλεπαν την κατάρρευση των σοβιετιών και φιλελεύθεροι συνάδελφοί τους έδιναν ΑΑΑ στη λήμανς, τί να πει και ο μπαρμπα ίσιος;

Απλά επιμένω ότι αν δεν βρούμε τί έφταιξε, δεν θα λύσουμε τίποτα, όσους και να σφάξουμε- ακόμη και η επιλογή του σφαγίου θέλει τέχνη που εμείς δεν κατέχουμε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ναι.
:rolleyes:
κάποιο μαγκάκι κάποτ εμου είχε πει ότι η μόνη ασφάλεια είναι να το φέρεις απο αμέρικα...  :rolleyes:
Ή να το πάρεις από ΕΣ!
:grin:

εσυ ειδικα δε θελω να ρωτας. θελω να μου πεις εσυ που ξερεις αν λεω λογια οπως τα λενε οι αλλοι ή αν καθαριζω λιρα εκατο  ;) :grin:
Indeed. Λίρα Χρυσή!

καλα....η Σοβιετια 8α ειναι...Λιμνη Κομο σε σχεση με αυτα π 8 εξελιχ8ουν στο Χελας
Μια χαρά θα είμαστε. Βρισκόμαστε σε διαδικασία αυτοκάθαρσης. Καμία ανησυχία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με βάση το δωμάτιο που παίρνεις είναι η αμοιβή του γιατρού και τα έξοδα για το μαιευτήριο.
να στο πω με κάτι πιο σκληρό.
όπως ξέρεις στον καρκίνο η άμεση αντιμετωπιση και η χημειοθεραπεία όταν είναι νωρίς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.
η εισαγωγή στον άγιο σάββα χρειάζεται μέσο με αντίστοιψη βαρύτητα όπως στο στρατό για να πας ΓΕΣ.
Στο μετροπόλιταν με θέα το ΣΕΦ και τον Πειραιά μπαίνεις σε σουίτα χαλαρά και πεθαίνεις όμορφα βλέποντας όμορφες νοσοσκόμες να σε ρωτάνε κάθε 15 λεπτά εάν είσαι καλά.
κάνε τις αναγωγές σου.  :grin:
έχει αλλάξει αυτό με τις αμοιβές
και επιπλεον εξαρτάται και από τις περιοχές

ας πούμε Σαλόνικα χρεώνει ο μαιευτήρας μάξιμουμ ενάμισι χιλιάρικο
στην Αθήνα παίζουνε μπάλα ανάλογα το πού σε βρούνε
υπάρχουνε γιατροί που πάνε ανάλογα το δωμάτιο και γιατροί που κόβουνε ταρίφα ανεξαρτήτως δωματίου.

και για κάτι άλλο που ανέφερες προηγουμένως. Πριν από 4-5 χρόνια όντως ήταν βιομηχανία καισαρικής. Τώρα το έχουνε γυρίσει στην προσπάθεια για φυσιολογικό πάντα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που αντί για μαιευτήρες το παίζουνε χειρούργοι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καλα....η Σοβιετια 8α ειναι...Λιμνη Κομο σε σχεση με αυτα π 8 εξελιχ8ουν στο Χελας

Κάτι έγραψα μπρο για αλβανία των 90s - η πρώτη ολοκληρωτική κατάρρευση κράτους στην ευρώπη μεταπολεμικά...
Το ότι σε κάποιο βαθμό ορθοπόδησαν και δεν παρέμειναν σομαλία είναι ένα μικρό θαύμα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καμαράντ, εδώ έχει γίνει γνωστό και το όνομα του φερόμενου πατέρα αλλά η είδηση έχει "εξαφανιστεί"...
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν ήταν άλλο ένα ράδιο αρβύλα (όχι η εκπομπή) ή οι επικίνδυνες σχέσεις αλα γκρέκα..

Τύπε, στείλε με κανένα πμ το όνομα... Ελπίζω να μην είναι ο γνωστός που είχε γκαστρώσει και την κόρη.
Να έβαλε δηλαδή μυαλό και να φοράει πλέον λάστιχο...

ειναι σαν να μου λες να χειρουργησει ο γιακουμπ στην κουζινα μου .....

Τύπε υποτίθεται πάντως ότι πληρώνεις εγκαταστάσεις και γιατρό, αν και τείνω να πιστέψω αυτό που λέει ο Μόικ.
Απλά για τις ευθύνες πάνε στο δημόσιο. Όπως πχ. να πας σε νοσοκομείο και καταλήξεις εντός μιας μέρας, θα σου κάνουν νεκροψία όπως και να' χει.

Πάντως αφού πληρώσαμε για γέννα (τις καλές εποχές) περίπου ένα τζιπ, σε πρόσφατη σχετικά επίσκεψη για φίλη σε δημόσιο
είδα και την Μαγγίρα με δωδεκάποντο να πηγαίνει να της δείξουν πως αλλάζει πάνες...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κάτι έγραψα μπρο για αλβανία των 90s - η πρώτη ολοκληρωτική κατάρρευση κράτους στην ευρώπη μεταπολεμικά...
Το ότι σε κάποιο βαθμό ορθοπόδησαν και δεν παρέμειναν σομαλία είναι ένα μικρό θαύμα...
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

κ, μ αρεσει η αναφορα..δεν ειμαι σιγουρος γ τ δεκαετια  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμένα προσωπικά μου λείπει η γκιλοτίνα.
εσένα μπορεί να σου λείπει η δικαιοσύνη.
και η γκιλοτίνα δικαιοσύνη είναι - μία έκφανσή της

εγώ το φώναζα εδώ και πολύ καιρό
όταν μαζεύονταν στη Βουλή εγώ έλεγα να παμε με καδρόνια και μέτρες στα σπίτια τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom